- ΜΑΓΕΙΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ευχαριστω προκαταβολικα
RuLeR
Εξαρτάται τί εννοείς Μαγεία. Τί θέλεις να πετύχεις?
Υπάρχουν οι παρακάτω περιπτώσεις:
1. ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ολέθριο κίνητρο
2. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ επίσης ολέθριο κίνητρο
3. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ/Α ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ χειρότερο από τα προηγούμενα
4. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ. Δεν θα τον συμβούλευα σε κανέναν, ασχολήσου καλύτερα με την Αστρική προβολή, τα όνειρα και τον διαλογισμό και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.
5. ΚΙΝΔΥΝΟΙ!!! Χμμμμ! Να πιστέψεις ότι είσαι μάγος ενώ δεν είσαι. Να αρχίσεις να βλέπεις και να ακούς -ενώ δεν είναι γεγονός- καθώς και να ερμηνεύεις όσα συμβαίνουν με λάθος τρόπο, ότι οφείλονται εκεί δηλαδή.
6. Συμβουλή!!!! Αν και δεν γουστάρω τις συμβουλές. Διάβασε φιλοσοφία, διάβασε θρησκειολογία, διάβασε για 10 χρόνια και αν ακόμα θέλεις να ασχοληθείς διάβασε και την σολομωνική.
7. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΑΪΔΑΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Τί εννοείς Μαγεία? Όχι μαγεία δεν υπάρχει γιατί όλα είναι μαγεία.
Αν πας σε έναν Βουμάνο της Πολυνησίας και του ανάψεις ένα φακό θα το θεωρήσει μαγεία.
Αν του ανάψεις ένα φως, δει ένα κινητό, μια τηλεόραση, ένα πλυντήριο όλα θα είναι μαγεία.
Γιατί? Δεν ξέρει πώς λειτουργούν.
Μαγεία κατ'εμέ είναι κάτι που λειτουργεί μεν αλλά δεν ξέρουμε ΠΩΣ.
ΑΚΟΜΑ.
Τώρα βέβαια μην με βάλεις σε κανένα τριπάκι για διαβόλους και κέρατα γιατί δεν το πιστεύω το θέμα.
Θα το πω απλοϊκά. Αν τσαντιστείς με την γκόμενά σου και την άλλη μέρα σπάσει το χέρι της δεν είσαι μάγος, θα τείνω μάλλον να πιστέψω ότι αν δεν είναι σύμπτωση είναι μια μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κακίας και εκδίκησης από μέρους σου. If you know what I mean.
Προσοχή λοιπόν γιατί είπαμε η κακία πάνω μας γυρνάει πάντα.

RuLeR
Τελος παντων. το 8εμα αυτο με ενδιαφερει γιατι εχω ασχολη8ει κατα το παρελ8ον με πρακτικη μαγεια και 8α η8ελα να υποβαλλω μια ερωτηση και ισως στην πορεια κι αλλες.
Εχω κανει ενα 3ορκι λοιπον το οποιο απο τοτε που το εκανα δεν εχω παρατηρησει να εχει αλλα3ει κατι(σε αυτο που η8ελα). Πολλοι ισως σπευσουν να πουν διαφορα του στυλ ισως δεν πιστευες, δεν ειχες μαγικη δυναμη και αλλα τετοια τριανταφυλλα. Επειδη ομως οπως ειπαμε η μαγεια ειναι κατι που δεν γνωριζουμε πως λειτουργει υπαρχει περιπτωση να εχει προκαλεσει το 3ορκι αυτο καποια επιροη στη ζωη μου σε επιπεδο που δεν το 3ερω? Αν ναι τι μπορω να κανω?
Τι το κακό έχουν τα τριαντάφυλλα? Με τα ωραία τους χρώματα με την ευωδιά τους……![]()
Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει τίποτα και να είσαι χαρούμενος γι΄αυτό, υπάρχει περίπτωση να μην έχεις παρατηρήσει την αλλαγή αλλά θα την αντιληφθείς σύντομα.
Σε κάθε περίπτωση ουδείς μπορεί να σου πει κάτι εάν δεν το ψάξει και δεν έχει κανένα λόγο να μπει σ΄αυτή την διαδικασία. Έτσι η απάντηση είναι «δεν μπορείς να κάνεις τίποτα». Εάν έχεις σοβαρό πρόβλημα κάποια στιγμή και το αναφέρεις όπου εσύ νομίζεις και όλα όσα πεις είναι ok ίσως να είσαι τυχερός και να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει.
επεισης θα ηθελα να μου προτεινετε βιβλια η και site για να "ψαχτω" λιγο εσωτερικά να βρω τον εαυτο μου..που πρεπει να παραδεχτω οτι τελευταια εχω νοθεψει...εχω κανει μπαχαλο τα συναισθηματα μου...απτη μια νιωθω για ενα ατομο αγαπη και συγχρωνοσ μισοσ...
αν και ξεφυγα λιγο απο το θεμα..περιμενω απαντησεισ και στα δυο θεματα π εθεσα (μαγεια και εσωτερικη αναζητηση)
ΣαΣ ΕυΧαΡιΣτΩ ΠρΟκΑτΑβΟλιΚα...
RuLeR
Τα ξόρκια και οι Επικλήσεις δεν είναι πράγματα που τα κάνει κάποιος από περιέργεια.
Από περιέργεια κι εκείνος ο τύπος στο Hellraiser έπαιξε με το κουτάκι εκείνο και είδατε τί έπαθε.
Όσο για τα ξόρκια, και την μαγγανεία να ξέρετε ότι αν αυτό περιλαμβάνει επέμβαση στην φυσική ροή των πραγμάτων τόσο στη ζωή μας και πολύ περισσότερο όταν αφορά και άλλα άτομα, το σύμπαν έχει τρόπο να διορθώνει την μαγική επέμβασή μας, γι'αυτό λένε ότι τα μάγια γυρνάνε πάνω στον μάγο.
Και πάντα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα καθρέφτες-καμπάνες.!!!

RuLeR
sofbaki
Sto 8ema mas twra. To 3orki ayto pou ekana htan mia vlakeia kai mish. Den ennow ws pros thn apotelesmatikothta tou(akomh ki an douleyei) alla gia ton logo ws pros ton opoio to xrhsimopoihsa. Exw metaniwsei pou to ekana alla ayto den shmainei oti den 8a ypostw kai tis synepeies. Ayto pou pragmatika rwtaw einai pws mporw na antistrepsw th diadikasia kai na "mhdenisw" to 3orki. Ayto pou eipe o filos gretel me tromazei ligo alla opws kai na xei to parel8on den allazei. To mono kako pou vlepw apo tote pou to ekana einai oti den mporw na 3erw ti erxetai sto dromo mou logw tou 3orkiou(an douleyei) h logw ths prospa8eias pou katavalw. Apo ayth thn apopsh 8a h8ela na mhn to eixa kanei pote.
Diavevaiwnw oti oudena triantafyllo den katastrafhke kata thn eggrafh aytou tou mhnymatos!
Ps. Sorry gia ta greeklish alla exw syni8isei na grafw etsi kai ws epi to pleiston einai arga...
για πολλά μπορώ να σε συγχωρήσω αλλά όχι γιατί θέλεις να με βγάλεις από το βόλεμά μου και να με αναγκάσεις να διαβάσω greeklish.
Αλλα αφού με διαβεβαιώνεις ότι δεν έχεις τίποτα με τα τριαντάφυλλα λέω να διαβάσω αυτά τα υπέροχα greeklish.
Μην τρομάζεις δεν έγινε τίποτα. Αρχίζουμε και σκεφτόμαστε λύσεις μόνο όταν έχουμε ένα θέμα για να λύσουμε, εάν σκεφτόμαστε και για όσα πιθανόν μας συμβούν στο μέλλον, θα είχαμε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια επιβίωσης από τον τρόμο μας.
Έγραψες ότι προσπαθείς
Για ποιο πράγμα προσπαθείς (βεβαίως εάν θέλεις απαντάς)
quote:
Agaphte Pyramid Ta triantafylla einai poly omorfa an kai katalavaineis ti h8ela na pw. An exeis kapoio idiaitero desimo me ayta ta louloudia na diasafhnisw oti den exw kati me ta triantafylla! :PSto 8ema mas twra. To 3orki ayto pou ekana htan mia vlakeia kai mish. Den ennow ws pros thn apotelesmatikothta tou(akomh ki an douleyei) alla gia ton logo ws pros ton opoio to xrhsimopoihsa. Exw metaniwsei pou to ekana alla ayto den shmainei oti den 8a ypostw kai tis synepeies. Ayto pou pragmatika rwtaw einai pws mporw na antistrepsw th diadikasia kai na "mhdenisw" to 3orki. Ayto pou eipe o filos gretel me tromazei ligo alla opws kai na xei to parel8on den allazei. To mono kako pou vlepw apo tote pou to ekana einai oti den mporw na 3erw ti erxetai sto dromo mou logw tou 3orkiou(an douleyei) h logw ths prospa8eias pou katavalw. Apo ayth thn apopsh 8a h8ela na mhn to eixa kanei pote.
Diavevaiwnw oti oudena triantafyllo den katastrafhke kata thn eggrafh aytou tou mhnymatos!
Ps. Sorry gia ta greeklish alla exw syni8isei na grafw etsi kai ws epi to pleiston einai arga...
φιλε μου, μπορει εσυ να εχεις συνηθησει να γραφεις με γκρικλις, αλλα για τους περισσοτερους ειναι πολυ δυσκολο να το διαβασουν...
εξαλλου θα στο πουνε και οι διαχειριστες να γραφεις με Ελληνικα!
Αν φοβασε τα ορθογραφικα λαθη, μην στενοχωριεσαι. Κανεις δεν προκειται να σου πει κατι, γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Ολοι κανουμε λαθη...
αυτα ως συμβουλη και οχι ως "επιβολη" ![]()

Αγαπητέ TheAllseeingeye, δεν πειράζει που έχεις συνηθίσει να γράφεις με greeklish, όλα μια συνήθεια είναι. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Οι συνήθειες αυτές φυσικά μπορεί να αφορούν μικρά πράγματα ή μεγαλύτερα και πολλές φορές είναι τόσο καλά συγκαλυμμένες που τις ονομάζουμε συμπεριφορές, πεποιθήσεις, τρόπο σκέψης κλπ.
Κατά κάποιον τρόπο όμως είναι αρκετά περιοριστικές όσον αφορά την δράση μας διότι αναγκαζόμαστε υποσυνείδητα να λειτουργούμε με βάση ένα συγκεκριμένο μοτίβο, με συγκεκριμένους τρόπους κι έτσι να παραγκωνίζουμε όποιες άλλες ικανότητες μπορεί να διαθέτουμε.
Κι όσον αφορά τον ίδιο μας τον εαυτό, σίγουρα τον μαθαίνουμε καλύτερα όσο αντιλαμβανόμαστε τις συνήθειες μας κι όσο έχουμε επιλέξει συνειδητά τον τρόπο δράσης μας.
Αυτό φυσικά δεν αφορά τα greeklish αλλά γενικότερα τις όποιες συνήθειες μπορεί να έχουμε αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων. ![]()
Όσον αφορά το ξόρκι για την αύξηση των χρηματικών απολαβών σου, σίγουρα είναι μια περίπτωση που θα γοήτευε πολλούς ανθρώπους.
Να αποκτήσουν πχ περισσότερα χρήματα, να αποκτήσουν ένα ωραίο σπίτι, να βρουν έναν σύντροφο που θα είναι ο ιδανικός, να αποκτήσουν γνώσεις απόκρυφες και βαθιές κλπ κλπ.
Δεν σου κρύβω ότι κι εμένα μου φαίνονται γοητευτικά όλα αυτά αλλά τελικά αναρωτιέμαι αν αξίζει όλο αυτό.
Σε αυτήν την ζωή ζούμε για να δημιουργούμε και να μαθαίνουμε μέσα από αυτές τις δημιουργίες μας.
Το να κάνω ένα ξόρκι και να αποκτήσω κάποια πράγματα από όλα αυτά που θέλω - εάν δεχθούμε ότι τα ξόρκια έχουν αποτέλεσμα - καταστρατηγεί αυτή την βασική αρχή της ζωής και θα μου στερήσει όλα αυτά που θέλω να αποκομίσω ως οντότητα χωρίς να με αφήσει να απολαύσω μέχρι τελευταίας σταγόνας το "ταξίδι" μου.

In anticipation of my resurrection...
Οσον αφορα τωρα τις συνή8ειες ενα εχω να πω, Οι συνή8ειες μας ειναι οι καλύτεροι φίλοι και οι χειρότεροι εχ8ροί μας. Το να πλάσεις ομως εσυ συνηδειτα μια συνη8εια αυτό 8έλει κουραγιο. Αυτο εγω σε καποιο βα8μο το κανω στη ζωη μου αλλα δε σου κρύβω οτι εκει βρίσκω τον εαυτό μου να ειναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος μου.
Ακριβώς τωρα επειδη ειναι μια δυσκολη πρα3η στην κατακτηση της, αυτομάτως εχει και α3ια. Και αυτοματως αυτος ο συνειρμος μας παει και στο αλλο σκέλος της συζήτησης μας, το 3ορκι. Νομίζω οτι η μεγαλύτερη μαγεία που υπαρχει ειναι η βούληση του αν8ρώπου. Ο μαγος ειναι ο αν8ρωπος ο οποιος εχει καταφερει να δαμασει τη 8έληση του και να την μετατρεψει σε βούληση...
Σε αυτό το σημείο ομως νομίζω οτι είπα αρκετα για το επίπεδο που έχω φτασει. Όταν με το καλο προχωρήσω βα8υτερα και κανω περισσοτερα 8α μπορω να μιλησω επι του 8εματος πιο εκ του ασφαλους. Για την ώρα παρατηρω, προσαρμόζομαι, μα8αίνω, ζω.
Φιλικά Γιάννης
Ωραία!
Ότι πέρασες, ότι σκέφτηκες, ότι έπραξες σε έκανε τον άνθρωπο που είσαι τώρα.
Είπα και εγώ «ως μελος αυτης της κοινοτητας σεβομαι τους κανονες της και απο δω και περα υποσχομαι οτι 8α γραφω με ελληνικα» και «έκανα ένα ξόρκι» δεν πάνε μαζί.![]()
Χωρίς να θέλω να τρομάξω κανέναν σκέφτηκες ποτέ πως αντί να σου πέσει το Τζόκερ π.χ. μπορεί να πέθαιναν προσφιλή σου πρόσωπα αφήνοντάς σου περιουσία?
Γι'αυτό επαναλαμβάνω μέχρι να μαλλιάσουν τα δάχτυλά μου.
Τα βιβλία με ξόρκια δεν είναι τσελεμεντές.