ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ruler24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
helios2012Μέλος
17/10/2008, 20:23:45
quote:

Αγαπητέ TheAllseeingeye θεωρώ το ξόρκι που έκανες αρκετά επικίνδυνο διότι δεν ξέρεις ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Χωρίς να θέλω να τρομάξω κανέναν σκέφτηκες ποτέ πως αντί να σου πέσει το Τζόκερ π.χ. μπορεί να πέθαιναν προσφιλή σου πρόσωπα αφήνοντάς σου περιουσία?

Γι'αυτό επαναλαμβάνω μέχρι να μαλλιάσουν τα δάχτυλά μου.

Τα βιβλία με ξόρκια δεν είναι τσελεμεντές.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

gretel:

Έχω περίπτωση από φιλαράκι που ''ζήτησε'' πολλά χρήματα.
Ναι, του ήρθαν στα ''χέρια'' όντως πολλά χρήματα από κει που δεν το περίμενε!
Αλλά...(γιατί πάντα υπάρχει το αλλά!)
Ξαφνικά άρχισαν να του σκάνε χρέη απ'το πουθενά π.χ. ατύχημα με το αυτοκίνητο με το τελευταίο να έχει βλάβες μεγάλου κόστους, διάφορες μικροβλάβες στο σπίτι του με πολλά μαστόρια να μπαινοβγαίνουν κ.τ.λ.
Με άλλα λόγια όσο πιο πολλά ''εισερχόμενα'' τόσο πιό πολλά ''εξερχόμενα''.
Το παληκάρι ''κέρδισε'' και μια νεύρωση χαλαρά και παρακολουθείται από ψυχολόγο.(Τα ''σκάει''πλέον και κει και αδρά κιόλας!)

Οπότε λέμε μ'ενα στόμα,μιά φωνή λέμε: ΜΗΗΗ, ΤΖΙΙΙΙΖ !

17/10/2008, 22:16:16
Κάποιο μέλος πιό πάνω με ρώτησε για τους ανθρώπους Καμπάνες-Καθρέφτες.

Υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ ισχυρή ενεργειακή - αμυντική καμπάνα προστασίας που έχει την μορφή χρυσού καθρέφτη.

Αν σε αυτά τα άτομα προσπαθήσεις να κάνεις οτιδήποτε για να επηρεάσεις κάτι από ξόρκι μέχρι απλά να έχεις ένα άσχημο συναίσθημα απέναντί τους σαν κακία π.χ. σου γυρνάει αυτόματα πάνω σου.

helios2012 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί όπως έχω ξαναπεί αν αποκτήσεις κάτι μέσω μαγείας-ξόρκια κ.λ.π. -υπάρχουν μοντέρνες μορφές μαγείας χωρίς φτερά νυχτερίδας και πόδια βατράχου, χωρίς τελετουργικό δηλαδή- επεμβαίνεις στην ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ στρεβλώνοντάς την. Οπότε το Σύμπαν το διορθώνει με τον τρόπο του.

Αυτό συνέβει στον φίλο σου.

Τη μόνη "μαγεία" αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι, που είναι πιστεύω αποδεκτή είναι η "θεραπευτική μαγεία" δηλ. το να προσπαθείς να δίνεις από την ενέργειά σου για θεραπευτικούς σκοπούς.

Γενικά το "δίνω" είναι κάτι λευκό. Το "παίρνω" είναι από γκριζούλι μέχρι "μαυρούλι".

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
20/10/2008, 12:45:06
Βρε παιδιά θεωρώ ότι υπάρχει μια υπερβολή στα όσα λέτε.

Ο κάθε ένας πετυχαίνει τόσα όσα επιτρέπουν η κατανόησή του και ο έλεγχος που ασκεί στην προσωπικότητά του, ακόμα και τα εργαλεία του μάγου -εάν εξεταστεί ο τρόπος κατασκευής τους- αυτό δηλώνουν, πως λοιπόν ξαφνικά ισχύει κάτι άλλο.

Ναι είναι επικίνδυνοι οι πειραματισμοί στα κουτουρού αλλά ας μην φέρνουμε την καταστροφή.

aixΝέο Μέλος
05/02/2009, 15:13:02
Γειά σε όλους... Είμαι νέο μέλος (προφανώς) και γράφτηκα γιατί έχω διάφορες απορίες πάνω στο θέμα.

Ψάχνω για το είδος δράσεων που μπορούμε να κάνουμε με το Νέο Φεγγάρι, ξέρει κανείς να μου πει πού να κοιτάξω?