- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
Μονο η Libra υπήρξε προνοητική και έγραψε κάτι....δεκάδες επεισόδια
!!!!
Σε ευχαριστούμε Libra για τις πληροφορίες, πολύ σημαντικές
αλλά χάθηκε εδω κάθε ελπίδα επαναπροβολής της Κάντυ!!
Εδω που τα λέμε, λες να μην είχαν καταλάβει από τα κανάλια ότι
η Κάντυ "πουλάει"?? Απλώς ήταν αδύνατο..
Απορώ αν έχει κανείς τα περιοδικά στα Ελληνικά. Εγώ τα είχα αλλά όπως προανέφερα...στη μετακόμιση διαπίστωσα ότι είχαν χαθεί και όχι εξ αιτίας μου.
Ας μείνει στις αναμνήσεις μας η Κάντυ.. Ισως και καλύτερα έτσι!! Λέτε να την βαριόμασταν? Μπάαα. Μέχρι και το 98 που την είδα τελευταία φορά έκλαιγα σαν μικρό παιδί.Που δεν το συνηθίζω με ταινίες γενικότερα.
Α Libra, o Ταο Ταο έχει προαναφερθεί στις πρώτες σελίδες, υπάρχουν και φωτογραφίες νομίζω.
η Κάντυ -Κάντυ νοικιαζόνταν από την ΕΡΤ και δεν της είχαν τα πουληθεί τα δικαιώματα (όπως τόσα χρόνια πίστευα),
για αυτό κιόλας τόσο καιρό δεν την ξαναβάζανε, γιατί πολύ απλά δεν την έχουν!!!
Κι όχι μόνο η Ερτ αλλά και ο Σκάι (νυν ALPHA) , βέβαια μου κάνει εντύπωση που βρήκε κάποια επεισόδια το κανάλι 0-6 και τα πρόβαλε κατα καιρούς,
(βέβαια έβαζε όλο τα ίδια και τα ίδια), υποθέτω δεν έχει πάρει τα δικαιώματα,ίσως παράνομα γινόνταν ότι γινόνταν,
μακάρι με κάποιο τρόπο να μπορούσες neos26 να ακούγες πάλι το τραγούδι,
ειλικρινά αν μπορώ να κάνω κάτι θα το κάνω,
παρεπιπτόντως εχθές και προχθές στο κανάλι EXTRA 3 τι είδα???
ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!
Με τον οδυσσέα και το τηλέμαχο, αυτοί δηλ .που τα ξετρυπώνουν αυτά δε μπορώ να καταλάβω.
Αυριο η φίλη μου θα μου φερει το Νηλς Χόλγκερσεν που τον έχουν (όχι όλο βέβαια) καμιά δεκαριά επεισόδια πρέπει να ναι.
θα τρελαθώ, μου άρεσε πολύ αυτή η σειρά.
Ναι candywhite τις είδα τις φωτογραφίες, κοντεύω να τα ξεχάσω αυτά τα μικυ-μαους, και είναι κρίμα πραγματικά κρίμα.
Να ξαναβάλω λες αγγελία στην εφημερίδα?
Πάνε χρόνια άλλωστε μπορεί κάτι να άλλαξε. Ποιος ξέρει!!!
Σε λίγο καιρώ μπορεί να βάλουνε και το thunder cats
Για τη δεν βάζουνε τον kambamarou
Μου άρεσε και ένα άλλο που ήταν ένα παιδί με κόκκινα μαλλιά και ταξίδευε στο παρελθόν το τραγούδι που παιζόταν στην σειρά ήταν κάτι σαν America cogreso η κάτι τέτοιο .Μου άρεσε επίσης και μια σειρά που περιέγραφαν τους θεούς του Ολύμπου μια φράση που θυμάμαι ήταν (τα αυτιά του βασιλιά είναι γαϊδουρινά) χαχα
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos![]()
Edited by - T_Chameleon of Rodos on 28/06/2006 16:37:03
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΡΕΛΛΑ...
ΑΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ PUMUCKL ΣΤΟ GOOGLE ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΜΩΣ.
ΦΙΛΙΑ
Τι να πω τώρα, ξέρεις πόσο καιρό τα ψάχνω? Και να πω οτι δε τα είχα. Τα είχα, αλλά δυστυχώς τα πούλησα για να παρω την πρώτη μου κάρτα ταρώ, αχ τι να πεις, τα λάθη πληρώνονται.
Zouzou μια χάρη, μπορείς να δεις το περιοδικό και να μου πεις τις εκδόσεις?
Εψαξα στο χρυσό οδηγό, αλλά δεν έβγαλα άκρη, αν μπορείς θα το εκτιμούσα γιατί θέλω να τους παρω τηλ. μήπως και έχουν αρχείο με τα περιοδικά και είναι προς πώληση.
Ευχαριστώ!
Επίσης θυμάμαι από το «FUN FACTORY» μιαν άλλη σειρά κινουμένων σχεδίων με το Beverly Hills, καθώς και μιαν άλλη με ένα αγόρι και την παρέα του που βρήκαν ένα τεράστιο αυγό και το αυγό αυτό ήταν αυγό δεινοσαύρου, και βγήκε ένα μικρό δεινοσαυράκι και βοηθούσε τα παιδιά στις διάφορες περιπέτειές τους.
Θυμάμαι επίσης, πάλι από το αγγλικό SKY channel, το «DJ CAT SHOW», πάλι σαν το «FUN FACTORY», με παρουσιαστή όμως έναν «άγριο»-μάγκα γάτο – κούκλα (με κεραμιδόγατο έμοιαζε). Θυμάμαι ότι κάποιο ή κάποια καλοκαίρια είχα συνηθίσει και ξύπναγα από τις 9, για να δω το «DJ CAT SHOW» με όλες τις σειρές κινουμένων σχεδίων που είχε, αν και δεν καταλάβαινα και πολλά!!
Από τα παλιά ελληνικά παιδικά, θυμάστε τον Μάικ Λαμάρ, τον ταχυδακτυλουργό, που είχε μιαν εκπομπή που μας μάθαινε, νομίζω, διάφορα κόλπα, και επίσης το «Μουσικόραμα», που έδειχνε, αν θυμάμαι καλά, βίντεο κλιπς;
Από τα πράγματα της δεκαετίας του 80, θυμάστε τις τσίχλες του Ποπάυ, οι οποίες ήταν πράσινες, μακρουλές σαν μακαρόνια (σαν σπανάκι υποτίθεται), και ήταν μέσα σε μια σακουλίτσα που χωρούσε αρκετή ποσότητα; Πρέπει να ήταν γύρω στο 1986. Και τα κολλητήρια με τα στρουμφάκια γύρω εκεί πρέπει να ήταν. Τα πιέζαμε με ένα πλαστικό σαν μολύβι, και αυτά κολλούσαν στα ειδικά χαρτιά αλλά και στα βιβλία μας. Θυμάμαι πως και οι κοπέλες τότε περίπου ήταν μόδα να κολλούν με τον ίδιο τρόπο διάφορα σχήματα – αστράκια, καρδούλες – στα νύχια τους, ακόμα και στα μάγουλά τους!
Προς τον Antonis24: Θυμάμαι κι εγώ αμυδρά τα κινούμενα σχέδια με τους δυο σκύλους από τους οποίους ο ένας έλεγε συνέχεια "Sorry George". Ήταν ένας μικρός κι ένας μεγάλος σκύλος. Ο μεγάλος ήταν που έκανε συνέχεια γκάφες και ζήταγε συγνώμη από τον Τζωρτζ. Δεν θυμάμαι όμως πώς λεγόταν αυτή η σειρά. Ρώτησα και την αδερφή μου που ήταν μεγαλύτερη, αλλά ούτε αυτή θυμάται το όνομα!
"Αστεία κολητήρια μάρέσει να κολάω
και με τους φίλους που αγαπώ να παίζω να γελάω
εδώ έχω την Στρουμφίτα
τον Μπαμπα-στρουμφ πιο πέρα
τον Αστερίξ τον Οβελίξ
και πέζουμε όλη μέρα.."
http://en.wikipedia.org/wiki/Jem_(animated)
http://www.imdb.com/title/tt0090461/
http://www.angelfire.com/la/Holograms/
Το συγκρότημα της Jem λεγόταν "Jem and the Holograms" από ό,τι είδα εκεί. Και από ό,τι κατάλαβα, τα επεισόδεια της σειράς υπάρχουν στο εμπόριο (στο διαδίκτυο δηλαδή!). Όχι όπως η Candy, η οποία είναι εξαφανισμένη!
Ρε παιδιά, να σας πω μια απορία μου: Για να μεταγλωττιστεί μια σειρά, όπως εν προκειμένω η Candy, χρειάζονται ηθοποιοί, δουλειά, χρήματα... Λέτε την μεταγλώττιση , τις κλασικές φωνές των ηθοποιών, έτσι όπως είχαν ηχογραφηθεί τότε, να τις έχει η ΕΡΤ σε κανα συρτάρι; Εγώ αν είχα κάνει τέτοια δουλειά, με τόσους ηθοποιούς, θα λυπόμουν να τα σβήσω όλα αυτά, ή να τα πετάξω στα σκουπίδια...