- ΝΑΖΙ + ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΔΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
George Muller ειχε γεννηθει το 1915 στο Duisburg . Σε ηλικια 18 ετων
γραφτηκε στο εθνικοσοσιαλιστικο κομμα της Γερμανιας . Επιλεχθηκε για τα Ες Ες και φοιτησε στην περιφημη σχολη Βad Tolz . Yπηρετησε αρχικα στο ανατολικο μετωπο οπου και παρασημοφορηθηκε με δυο σιδηρους σταυρους , στη συνεχεια σε Ουγγαρια και Ελλαδα . Στη χωρα μας παρουσιαστηκε στην Prinz Eugen - ορεινη μεραρχια των Ες Ες . Ο george muller παρακολουθουσε επισης πληθως σεμιναριων απο ακαδημαικους καθηγητες για να κατατοπιστει στις δραστηριοτητες που επροκειτω να αναλαβουν . Το γερμανικο επιτελειο του γερμανικου στρατου ενδιαφεροταν να εφαρμοσει στη πραξη τις θεωριες της Θουλης .
Στο βιβλιο υπαρχουν φωτογραφιες , κομματικες καρτες , ταυτοτητες κτλπ .
Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα
μονιμως απο πανω εχουν κατασκηνωσει Γερμανοι.
μα παντα ουτε ιταλοι ουτε γαλλοι.
μου το ειπε και ο ψαρας που ειναι χρονια εκει.
μονο γερμανοι.
ΤΥΧΑΙΟ ΜΑΛΛΟΝ Ε?
έψαχνα όλο το σ/κ μπας και βρω κανένα στοιχείο σχετικό με το θέμα μας αλλά μάταια!
Σκόρπιες αναφορές που βρήκα σε διάφορα site για την Ελλάδα που σχετίζονται είτε με τις "περίεργες" θεωρίες των Ναζί, είτε με τα σχέδια τους...
"Here we encounter a "dark side" to the origin theories. Hitler once hoped to discover the "lost home of the Aryans" inside the Earth. It is claimed that famous explorer Admiral Byrd flew his plane inside -- and met Germanic people there!
Facts like "lava bursting upwards" and "water flowing down" have had no impact upon those whose minds have been made up. Neither have Russian tourist flights to the North Pole, or zillions of photos of the Earth from space.
Speaking of Hitler, there is one really scary origin theory. Early in this century, a man named Hanns Horbiger developed an entire "ice cosmology," and taught it to the Nazis. It was embraced by the ultra-fanatical Ahnenerbe SS.
According to Nazi doctrine, the Germanic culture of northern Europe was responsible for virtually all main intellectual and technological achievements of Western civilization. Maps that appeared in archaeological publications between 1933 and 1945 invariably showed the Germanic homeland as the center of diffusionary waves bringing civilization to less developed cultures to the south, west, and east. Hitler presented his own views on this subject in a dinner-table monologue in which he referred to the Greeks as Germans who had survived northern natural catastrophe and evolved a highly developed culture in southern contexts. Such wishful thinking was supported by otherwise reputable archaeologists.
The Research Report of the Reichsbund for German Prehistory, July to December 1941, for example, reported the nine-week expedition of the archaeologist Hans Reinerth and a few colleagues to Greece, where they claimed to have discovered major new evidence of dogermanic migration to Greece during Neolithic times.
"A particular branch of the SS where Wiligut had tremendous influence was the historical research called the Ahnenerbe which sponsored a number of archeological expeditions in regions ranging from Greece to South America"
"The final,official name for the Division would be the 7th SS-Freiwilligen Gebirgs Division "Prinz Eugen", the 7th SS Volunter Mountain Division, named after Prinz Eugen of Savoy-Carignan, one of the greatest military commanders of the Austrian Hapsburg. The Prinz Eugen Division was formed between April and October, l942.
In October, l944,Prinz Eugen was made a part of the Group Muller of Army Group E and it was redeployed to the Belgrade area to assist in the evacuation of 350,000 German troops of Army Group Lohr,retreating from Greece and the Aegean Islands
General Lohr : ο αρχηγός του Army Group E "
Σχέδια της Βιολογικής Ερευνας των Ναζί.
The German Bulgarian research unit for Microbiology at Thassos and The German-Greek institute for Biology...
Σε αυτά τα εργαστήρια (διάφορα σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη) φημολογείται ότι γινόταν και research on biological weapons...
Για την Θάσσο διευθυντής θα ήταν ο Pr. Kurt Poppe (στα κεντρικά στο Rostock -research on animal epidemics) ετοίμασε τα εργαστήρια από το 42-44 αλλά στην Θάσο δεν ξεκίνησε ποτέ δουλειά. Στήριξη και χρηματοδότιση από το Kaiser Wilhelm Institute.
Αυτά προς το παρόν...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αλλά το σχόλιο σου μου θύμισε κάποιες άλλες σκέψεις που έχουν περάσει κατά καιρούς από το μυαλό μου. Μήπως το κτίσιμο μοναστηριών σε απομακρυσμένα ορεινά κυρίως μέρη παίζει έναν παρόμοιο ρόλο; Μήπως μέσα στον χώρο-περίβολο κάποιων μοναστηριών βρίσκονται είσοδοι σπηλαίων με αρχαιολογική αξία, για τα οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Gia thn koilh gh exoun ypothi polla.
Elpizo se perissotera stoixeia oste na mporeso na symplhroso kommatia toy pazl.
Poly kalh prospatheia :)
πιστευω οτι το θεμα εχει παρει μια διασταση
κατι θα βρουμε στο τελος
ΨΑΧΝΩ ατομα απο την περιοχη....
Το τοπίο είναι πολύ υποβλητικό,κατάξερο και βραχώδες με φοβερές όμως μικρές παραλίες.Η μόνη βλάστηση που υπάρχει είναι αγκάθια,ξερόχορτα και χαμηλοί θάμνοι.Παρόλα αυτά η περιοχή γύρω και σε κάποια απόσταση από το ναό του Ταινάριου Απόλλωνος ήταν καμένη!το περίεργο είναι ότι όλη αυτή η μαυρίλα και ήταν πραγματικά όλα μαύρα,έδενε με το όλο σκηνικό και ζωντάνευε τις δοξασίες που είναι δεμένες με αυτό το τόπο..μου ήρθε αυθόρμητα ο συνειρμός ότι ο Άδης ίσως κάπως έτσι να ήταν.
Μπροστά από το ναό πρατήρησα επίσης μία τρύπα με διάμετρο περίπου ενός μέτρου,που εσωτερικά ήταν πλινθόκτιστη και είχε σχήμα μπουκάλας.Το βάθος φαινομενικά ήταν περίπου δυο μέτρα και λέω φαινομενικά γιατι κάποια ζωντανά(ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός),το
είχαν γεμίσει με σκουπίδια!
Αυτά τα λίγα για τώρα, σίγουρα θα ξαναπάω αργότερα και αυτή τη φορα μόνος για να μην έχω και γκρίνιες!
quote:
Αυτά τα λίγα για τώρα, σίγουρα θα ξαναπάω αργότερα και αυτή τη φορα μόνος για να μην έχω και γκρίνιες!
Εμ και σύ βρε Νικόλα, δεν βρήκες πιό ρομαντικό μέρος να πας το κορίτσι;!! ![]()
Ενδιαφέρουσα πάντως η περιγραφή σου και θα θελα και γω να πάω κάποια στιγμή!
Λοιπόν διάβασα ένα απο τα βιβλία του Ιωαννη Γιαννοπουλου που έλεγε ο φίλος μας kafrila και αναφέρεται στην περιοχή και στην σπηλιά-είσοδο του Αδη... λίγο υπερβολική μου φάνηκε η περιγραφή (είσοδος που κλείνει σαν μπουκαπόρτα υποβρυχίου -μπουκαπόρτα λέγεται?) αλλά δεν βάλει έχει καμιά φωτογραφία της, ούτε της επιγραφής που έλεγε "anima mundi"...
Πάντως για να πω την αλήθεια οι διηγήσεις του μου θυμίζουν αρκετά "Indiana Jones" (too amazing to be true) ![]()
-Arthur C. Clarke-
quote:
Ο Γιαννόπουλος γενικά λέει πολλά..άλλα είναι αληθή,άλλα πάλι όχι.Αυτό πάντως που του αναγνωρίζω είναι ο πολύ καλός τρόπος γραφής του,όποτε διαβάζω τα βιβλία του τα βιώνω.Αναφορικά με το θέμα των φωτογραφιών που λές,αν όντως έχει βρεί αυτή την είσοδο,κάνει καλά κατ' εμέ και δε βάζει φωτογραφία της.Θα μπορούσε όμως να βάλει της επιγραφής.
Αληθινά πρέπει να είναι τα ιστορικά-λαογραφικά στοιχεία που παραθετεί... για τις "περιπέτειες του" έχω μια μικρή αμφιβολία...
Αλλά για το θέμα της "εισόδου/μπουκαπόρτας" έχω αντίθετη άποψη. Δεν πρόκειται για εξωτερική είσοδο ή έστω εμφανή είσοδο σπηλιάς για να θέλει να την "προστατεύσει". Οχι ότι θα ήταν κάτι φοβερό αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε εν μέρει να στηρίξει τα λεγόμενα του...
-Arthur C. Clarke-