ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

nays30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/02/2012, 18:26:21
quote:
ποια οικονομία ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΛΕΥΘΕΡΙΑ
Διότι δεν βίωναν τα σημερινά.
Το έχεις σκεφτεί αυτό;

11/02/2012, 18:29:20
quote:
οσο για τη "δημοκρατία" που λες αίολε πριν την επταετια σίγα και μην ήταν δημοκρατια αφού εκτελούσαν ανθρωπους με διαφορετική πολιτική ιδεολογία, φασίστες ήταν.
Εάν προσθέσεις και το "μετά", δεν υπάρχει διαφωνία.

naysΜέλος
11/02/2012, 18:29:57
Ειχαν βιώσει και χειρότερα!! απ τα σημερινα

11/02/2012, 18:30:47
Οπως;

ahlobarΜέλος
11/02/2012, 18:36:12
οκ θα σου πω κατι.Δεν ηταν ολοι πλουσιοι αλλα δουλευανε δεν ειναι το καλυτερο.Εγω ειμαι ανεργος,δεν εχω κανενα ειδοδημα.Τι ειναι καλυτερο απο τα δυο?Αν συνεχισουμε ετσι το ποσοστο ανεργιας θα φτασει στο 50% και τοτε τι θα γινει?Πρωτα απο ολα το ποσοστο μεταναστων ειναι 1/10 της χωρας και παραπανω που ακουστηκε αυτο?Δεν υπαρχει ισοροπια.Καθε χωρα που σεβεται τον ευατο της λεει καθε χρονο μπορω τοσους.Εμεις τους φεραμε αβερτα.Και ποιον να κατηγορησεις τον μεταναστη?Γιατι τους φερανε ετσι ειναι μια τεραστια ιστορια που πρεπει να συζητησουμε αλλου.Αλλα εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα,καλως κακως,χωρις καθολου ρατσισμο σου λεω πρεπει να φυγουνε.Εαν εχεις 20%ανεργια και οι εργαζομενοι μεταναστες ειναι 500.000 ε χεσε μας.Και το απιστευτο ειναι οτι πολλοι θελουν να φυγουν και δεν μπορουν.Ζητανε ειτε ασυλο να μεινουν ειτε να φυγουν και η ΓΑΜΑΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ δεν κανει τιποτα απο τα δυο και τους αφηνει να καθονται.

Το αλλο καλο της χουντας:Αρχισαν την αναπτυξη.Δηλαδη δεν υπηρχαν εισαγωγες και οτι ειχαμε ηταν απο τον τοπο μας.Βιοτεχνιες,εργοστασια,αγροτες,κτηνοροφοι.Τωρα ολα αυτα δεν υπαρχουν και εισαγουμε.Γιατι?Αν τωρα βγουμε απο την ΕΕ το γαλα πχ θα παει στα 4 ευρω αλλα εαν ειχαμε δικα μας θα πηγαινε 0.20.Παλι σκατα η "σημερινη δημοκρατια"
Για να μην μακρυγορουμε Η χουντα ειχε τα καλα της και τα κακα της.Φυσικα προτιμω την δημοκρατια αλλα θα επρεπε να κρατησουμε τα καλα της χουντας.Παρολα αυτα ξεπουλησαμε τους εαυτους μας και την χωρα μας.

High Hopes..

ahlobarΜέλος
11/02/2012, 18:40:14
http://www.dete.gr/news.php?article_id=77993#.TzZxdY7Dd84.facebook

και αυτος για μενα επρεπε να ειναι υπουρος οικονομικων

High Hopes..

naysΜέλος
11/02/2012, 18:42:39
Εγω τουλαχιστον τωρα δε μπορώ να συνεχισω

Δε γινεται να εξωραϊζουμε οποιαδήποτε χουντα για τα δεινα του σήμερα

Διαβάστε τι λέει ο ZIP καλύτερα, και φυσικά και τους άλλους

11/02/2012, 19:22:18
Φιγούρες γελοίων αρλεκίνων όπως ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός, ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε.

Όπως αυτό;
Υπάρχει περίπτωση όσο υπάρχει κάποιος να κυβερνά να μη βλέπεις αρλεκίνους;
Με τον Τσάβες ρίχνω πολύ γέλιο,ακόμα και με τον ιθαγενή τον Μοράλες να σκάει με το ελικόπτερο στη γιορτή του ήλιου!
Καλά με τύπους σαν τους Μπούς απλά δε το συζητάω...
Όσο για τους δικούς μας,ούτε συζήτηση...

Ξέρεις που μου κόβετε το γέλιο;
Όταν βλέπω τύπους σαν τον Μπάφετ και τον Σόρος
εκεί δε βλέπω

Edited by - DISOBEDIENT HEART on 11/02/2012 19:22:59

11/02/2012, 20:11:17
quote:
Φιγούρες γελοίων αρλεκίνων όπως ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός, ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε.
Ευτυχώς που δεν θα ξαναδούμε ανθρώπους που να αγαπάνε (όπως) την χώρα τους.
Ευτυχώς...

12/02/2012, 10:45:28
Αίολε, έλα φίλε ... κατ' ευθείαν από το Μνημόνιο για πάρτη σου :

"Η κυβέρνηση θα βελτιώσει το σύστημα προστασίας πληροφοριοδοτών οι οποίοι αναφέρουν περιπτώσεις διαφθοράς [Ιούνιος 2012]"[ σελ. 8 βλ. http://www.real.gr//Files/Articles/Document/123703.pdf ]