- Ένα ζεστό αντίο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Εμείς σε αγαπάμε με τον τρόπο μας. Και κανείς δεν θα σου κάνει δύσκολη την όμορφη ζωή. Θα τον δαγκώσω.
Και όχι μόνο Αφροδίτη μου, και όχι μόνο. Βάλε με και εμένα στο κόλπο του δαγκώματος ![]()
![]()
quote:
Υ.Γ. Μόλις γεννήσεις το μωράκι σου στείλε μου την ημερομηνία και την ώρα γέννησής του να καταστρώσω το ωροσκόπιό του.
karma δεν νομίζω να έχουμε ξαναβρεθεί σε θέμα, καλως όρισες, πολύ τρυφερό αυτό που έγραψες. ![]()
ας τρέμουν οι εχθροί μας,
μπροστά στην έντασή μας,
ο φόβος τους θεόρατος...
Αυτούς που αγαπήσαμε
πιστά υποστηρίξαμε
και αν τους βασανίσουν;
Χριστέ μου θα...βογγήξουν.
Γιά σου γλυκιά μου Πυραμιδούλα
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
quote:
karma δεν νομίζω να έχουμε ξαναβρεθεί σε θέμα, καλως όρισες, πολύ τρυφερό αυτό που έγραψες.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σου απάντησα με E-mail.
Εύχομαι πάλι στην oneiric1 να είναι καλά και που και που να επισκέπτεται και την ιστοσελίδα μας www.greekastrology.gr
Φιλικά
...αν και το θεμα αυτο μου θυμιζει ενα τοπικ που ειχε ανοιξει καποτε η φιλη Αφροδιτη-δεν ξερω αν ηταν το ιδιο μελος,αν ειναιβλεπω πως την εχουμε ακομη μαζι μας..-,και η *σκληροπυρινικη* φιλη Αβαλλον,επισης ακομη μαζι μας..--
...αν και δεν πιστευω πως υπαρχει λογος να δηλωνει καποιος οτι θα φυγει απλα αν το θελει οντως ν αποχωρει *ησυχως* χωρις *καταμετρηση*...επειδη..
ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΟΜΙΛΟΥΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ..ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ..
-------:Η γκρινια επειδη ετσι θελουν να με διαβαζουν οι *ελαχιστοι*...///
+ το λακωνιζειν μου που επιλεγουν οι *λιγοι*.. αλλα σημαντικοι:--------
Μια ευχη θα σου αφησω για τη επιλογη σου ν' απεχεις απο τη εδω Βαβελ... :
Καλα Γεννητουρια Ειρηνη...--το δωρο σου και τα ματια σου.)
φως και αγαπη

cprtght@tm@2005
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ... ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ!!!
quote:ΑΤΜΑ, καλώς σε βρίσκω, με τις μικρές-μεγάλες σοφίες σου, ναι κάποτε είχα αποχαιρετήσει και επέστρεψα δριμύτερη σοφότερη ηρεμότερη ηπιότερη δεν ξέρω πως; Πάντως γύρισα. Απ΄ότι αγαπάς ΑΤΜΑ, και ξεχωρίζεις δεν αποχωρείς διά παντός. ΄Ετσι δεν είναι, κι αν η ζωή είναι μιά αναμονή κι ένας αποχαιρετισμός, μπορεί πέραν αυτού να είναι και μιά υγιής παραμονή....αν και το θεμα αυτο μου θυμιζει ενα τοπικ που ειχε ανοιξει καποτε η φιλη Αφροδιτη-
ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΟΜΙΛΟΥΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ..ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ..
ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΩ ΑΤΜΑ.
΄Οσο γιά το δεύτερο ναι, κάποιος που με νοιάστηκε κι ίσως με νοιάζεται μιλώντας του με τη σιωπή του μου είπε πως δεν μας μιλούν πάντα όμορφα όσοι μας αγαπούν. Αλήθεια ΑΤΜΑ, όσοι μας ψάχνουν μας βρίσκουν ή χάνονται σε λαβυρίνθους ραγισμένης λογικής φοβούμενοι την αγάπη και τα πάθη που ίσως σέρνει πίσω της; ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ; ΄Η και πόνος;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
Σ’ ευχαριστώ.
Ότι καλύτερο για ‘σενα και τους αγαπημένους σου!
Να ‘σαι πάντα γερή και ευτυχισμένη! ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Πράγματι στο φόρουμ έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που μέσα από τα γραπτά τους μου τράβηξαν την προσοχή και θα ήθελα να συνεχίσω να έχω επαφή μαζί τους. Αυτό, πρέπει να παραδεχτώ πως είναι κάτι που δεν το περίμενα όταν ξεκίνησε η συμμετοχή μου σ΄ αυτό το φόρουμ. Άλλοι με «κέρδισαν» με το πνεύμα τους, άλλοι με το χιούμορ τους, άλλοι με την αξιοπρέπεια των γραπτών τους. Και γενικά, μ’ αρέσει τόσο πολύ να γνωρίζω κόσμο... διαφορετικούς ανθρώπους, αντιδράσεις, χαρακτήρες. Εύχομαι στο μέλλον, κάποια στιγμή, να ξανα-διασταυρωθούν οι δρόμοι μας.
Να είσαι καλά, μέσα από την καρδιά μου, υγιής και χαρούμενη!

* Ειρήνη *
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν περίμενα κάτι «λιγότερο» από ‘σένα... Τα γραπτά σου αποδεικνύουν πόσο αξιοπρεπής, συγκροτημένος και «γεμάτος» άνθρωπος είσαι.
Να είσαι καλά και πάντα... «γεμάτος»!
ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩ! ![]()

* Ειρήνη *
Κρίμα που δεν προλάβαμε να γνωριστούμε. Ειλικρινά το λέω. Παρακολουθώ πως καθημερινά γράφονται στο φόρουμ νέα μέλη και αρκετά από αυτά έχουν μια ποιότητα στην γραφή τους που θα ήθελα να γνωρίσω.
Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε ξανά και σ’ ευχαριστώ πολύ για την πολύ ευγενική σου πρόταση.
Φιλικά

* Ειρήνη *
Αυτή η στιγμή, είναι μια «περίεργη» στιγμή στη ζωή μου. Θέλω να είμαι χαλαρή και ήρεμη. Ίσως να ενταχθώ σε κάποιο φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος, χωρίς ιδιαίτερες «απαιτήσεις», που να μπορώ να κάνω μόνο χιούμορ και να συμμετέχω χαλαρά. Εδώ δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.
Να είσαι καλά φίλε μου, να βρεις οτι επιθυμείς στη ζωή σου, ότι επιθυμεί η καρδιά σου και να είσαι πάντα γερός.
Υ.Γ. Άσε που πάντα τρελαίνομαι για τις φατσούλες που χρησιμοποιείς στα μηνύματά σου!!! ![]()

* Ειρήνη *