ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VIKING61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
maraTΜέλος
19/08/2006, 10:38:04
καλημέρα παιδάκια,
σήμερα θα βάλω τις φωνές (πάντα με αγάπη και γιατί πιστεύω πως μόνο έτσι θα ακούσει κάποια πράγματα και θα ταρακουνηθεί) στο φίλο viking γιατί με έστειλε με την ιστορία του!!!
βρε viking αυτά που λές τα ακούς; αυτά που γράφεις τα διαβάζεις; τόσο καιρό μας έχεις πρήξει με το ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το πόσο πλούσιος είναι κάποιος, τι θέση έχει και μπλα μπλα μπλα και άλλα τέτοια όμορφα στυλ Ξανθόπουλου. εμείς να συμπαρασταθούμε να συμφωνήσουμε και να αναλύσουμε γιατί οι γυναίκες είναι τόσο σκληρές και άκαρδες
και μετά μας πετάς τη βόμβα!!! "ξέρετε εγώ ήμουν με μια κοπέλα για 2 χρόνια μόνο και μόνο επειδή ήταν ο μ ο ρ φ η κατά τα άλλα σκατοχαρακτήρας, ανεγκέφαλη κλπ κλπ και τελικά η άκαρδη με παράτησε για έναν πλούσιο γιατί έτσι είναι όλες οι γυναίκες, δεν εκτιμάνε τη μόρφωση και τη φιλοσοφία κλαψ κλαψ"
καλά ρε φίλε και σου φταίει το κοριτσάκι που εσύ λειτουργείς με τον κάτω εγκέφαλο;;;; απ' ότι καταλαβαίνω αυτή έδειχνε ότι ακριβώς ήταν εντάξει δεν διαφήμισε ότι της αρέσουν τα διπλά ταμπλό αλλά μάλλον θα έπρεπε να το περιμένεις.
σταμάτα την κλάψα, ξεκόλα γιατί δεν επιτρέπετε σε έναν άντρα στην ηλικία σου, υποτίθεται φιλοσοφιμένο και έξυπνο, να κάθετε και να κλαίει τη μοίρα του γιατί ένα κοριτσάκι που στην ουσία ήταν καλό μόνο για να το βλέπεις (αντε και να του κάνεις και κάποια πονηρά) και δεν ήταν η κοιμωμένη πριγκιπέσσα!!!
πω πω παιδιά τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι το έναυσμα γι'αυτήν την κουβέντα είναι αυτή η ιστορία
anyway που λένε και τα αμερκανάκια.
συγνώμη που σου τα χώνω έτσι αλλά ρε viking έλεος!! βγες απ' τη μιζέρια σου, άνοιξε τα αυτάκια και όχι μόνο τα ματάκια σου και αφουγκράσου τις γυναίκες που υπάρχουν γύρω σου. μπορεί να μην είναι όλες κουκλάρες (ρίξε λίγο τα στάνταρντ σου) αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
όσων αφορά το επάγγελμα δεν δίνω δυάρα! κατά διαστήματα τα είχα με οικοδόμο, με ασφαλιστή, με ιδιωτικό υπάλληλο, με μουσικό και τελικά παντρεύτηκα έναν πρώην πρεζάκια και περνάω σούπερ
το παν είναι να τεριάζουν τα χνώτα σου με τον άλλον (που λέγαν οι παλιοί). μην ξεχνάτε πως τα ετερόνημα έλκονται αλλά τα ομόνημα περνάνε καλήτερα μαζί!!!
φιλάκια
maraTΜέλος
19/08/2006, 11:17:44
άντε ξέχασα να βαθμολογήσω στην κλίμακα gigeni
λοιπόν
α) για μόνιμη σχέση
εμφάνιση 16 (τι να κάνω βρε παιδιά, δεν αντέχω τους χοντρούλιδες και
τους τριχωτούλιδες.)
χαρακτήρας 17 (απεχθάνομαι τον εγωισμό, την ξεροκεφαλιά και την κακία)
ερωτική συμπεριφορά 16 (είμαι πιο πολύ εγκεφαλικός χαρακτήρας αλλά μην
ξεχνιόμαστε κιόλας)

β) για μια βραδυά
εμφάνιση 18 (τουλάχιστον)
χαρακτήρας 15 (βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας, δεν θα τον παντρευτούμε κιόλας)
ερωτική συμπεριφορά 18 τουλάχιστον (γι' αυτό δεν τον θέλουμε άλλωστε;)

19/08/2006, 13:56:23
ντακεσεν που λενε και οι φιλοι μας οι γερμανοι για το καλοσωρισμα παιδια

βρε παιδια 47 συνολο ειπαμε η maraT μου εχει δωσει στην μια κατηγορια 49 και 51 στην αλλη

βρε κουκλα μου πρεπει να βγαλεις 2 απο την μια κατηγορια και 4 απ οτην αλλη

οσο για την αγαπητη μου γωγω
παλι θα την εκνευρησω
πρεπει να βαλεις αλλους 4 βαθμους στην μονιμη σχεση εκτος και αν εισαι ευτηχισμενη με αυτην την βαθμολογια

τελος για τον βιγκινκ
δωσε την βαθμολογια και για μιας νυχτας σχεση βρε

η δικη μου

α)μονιμη
εμφανιση 13
χαρακτηρας 18
ερωτικη συμπεριφορα 16

β)μιας νυχτας
εμφανιση 19-20
χαρακτηρας 7-8
ερωτικη συμπεριφορα 19-20

ξερω οτι για την μια νυχτα εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη του χαρακτηρα αλλα αυτος ο βλακας που θελει τους βαθμους εχει βαλει οριο το 20

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

VIKINGΜέλος
19/08/2006, 14:08:50
quote:
θα βάλω τις φωνές (πάντα με αγάπη και γιατί πιστεύω πως μόνο έτσι θα ακούσει κάποια πράγματα και θα ταρακουνηθεί) στο φίλο viking γιατί με έστειλε με την ιστορία του!!!

quote:
καλά ρε φίλε και σου φταίει το κοριτσάκι που εσύ λειτουργείς με τον κάτω εγκέφαλο;;;;

Δεν λειτουργω με τον κατω εγκεφαλο αλλα λειτουργησα τοτε ετσι.Ολοι κανουμε λαθη και τα λαθη πληρωνονται.Σε πολλους εχει συμβει να παρασυρθουν απο την ομορφια καποιας η καποιου.

quote:
πω πω παιδιά τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι το έναυσμα γι'αυτήν την κουβέντα είναι αυτή η ιστορία

Απο που που εβγαλες φιλη Μαρα αυτο το βιαστικο συμπερασμα;

Εσυ δεν ζητησες να σου πουμε τις χειροτερες εμπειριες μας που αφορουν ερωτικες σχεσεις,εχω λαθος;

Ταδε εφη Μαρα

quote:

θα ήθελα να διάβαζα ποια ήταν η χειρότερή σας εμπειρία σε μια σχέση και πως την αντιμετωπίσατε. και για να είμαι δίκαιη θα αρχίσω με την δική μου ιστορία.

quote:
βγες απ' τη μιζέρια σου, άνοιξε τα αυτάκια και όχι μόνο τα ματάκια σου και αφουγκράσου τις γυναίκες που υπάρχουν γύρω σου.μπορεί να μην είναι όλες κουκλάρες (ρίξε λίγο τα στάνταρντ σου) αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

ΟΧΙ ΟΧΙ ντεν θελω ντεν θελω,θελω ομορφη

Edited by - VIKING on 19/08/2006 14:13:37

Edited by - VIKING on 19/08/2006 14:42:25

VIKINGΜέλος
19/08/2006, 14:37:56
quote:

τελος για τον βιγκινκ
δωσε την βαθμολογια και για μιας νυχτας σχεση βρε

gigenis εφτασα...δινω λοιπον και για σχεση μιας βραδιας.

Εμφανιση 23
Χαρακτηρας 0
Ερωτικη συμπεριφορα 24

maraTΜέλος
19/08/2006, 14:53:43
είδες τι μου έχεις κάνει viking; από την ταραχή μου ξέχασα και να μετράω και δίνω λάθος μετρήσεις στον gigeni!!!!
πάμε από την αρχή

μόνιμη σχέση

εμφάνιση 15
χαρακτήρας 17
σεξουαλικότητα 15

μιας βραδυάς χαρά

εμφάνιση 15
χαρακτήρας 14
σεξουαλικότητα 18

μην σας παραξενεύει η τυχόν διαφορά από την προηγούμενη απάντηση μου. ετσι είμαι εγώ, δίδυμος και έχω το δικαίωμα να αλλάζω γνώμες

viking γουστάρω πολύ τον μπέμπη που κλαίει.
μη μου προσάπτεις βιαστηκά συμπεράσματα γιατί δουλεύω πάντα μεθοδικά και με λογική όπως:
1.στέλνεις μύνημα λέγοντας πως οι γυναίκες ζητάνε πλούτη, ομορφιά κλπ
2.μας αναλύεις την ιστορία σου με την κοπέλα που ζήταγε τα παραπάνω και μετά την οποία δεν έχεις ξανακάνει σχέση
ΑΡΑ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: Η ΆΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΩΝ, ΥΛΙΣΤΡΙΩΝ ΚΛΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ. (ίσως όχι μόνο από αυτό αλλά σίγουρα έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο)

βρε χρυσό μου εγώ δεν σου είπα να βρεις καμοιά άσχημη, όμορφη βρες και κούκλα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΗ

Μ'αρέσει το χιουμορ σου!!

GWGWΜέλος
19/08/2006, 15:03:14
quote:

οσο για την αγαπητη μου γωγω
παλι θα την εκνευρησω
πρεπει να βαλεις αλλους 4 βαθμους στην μονιμη σχεση εκτος και αν εισαι ευτηχισμενη με αυτην την βαθμολογια

βρε τρελλαμενο!! στο μνμ λες να μην υπερβαινει, οχι να ειναι ισο και ομοιο...

εδω με αυτα δε μπορουμε να βρουμε..που να τα ανεβασω κιολλας..αστα ετσι καλα ειναι...

τελικά κανενα συμπερασμα βγαινει απο ολο αυτο???

19/08/2006, 15:13:49
quote:

βρε τρελλαμενο!! στο μνμ λες να μην υπερβαινει, οχι να ειναι ισο και ομοιο...

εδω με αυτα δε μπορουμε να βρουμε..που να τα ανεβασω κιολλας..αστα ετσι καλα ειναι...

τελικά κανενα συμπερασμα βγαινει απο ολο αυτο???

δυο συμπερασματα
1)εισαι ολιγαρκης
2)δεν με εχεις γνωρισει απο κοντα

quote:
Εμφανιση 23
Χαρακτηρας 0
Ερωτικη συμπεριφορα 24

βρε παλιο κλεφτη βρε δολοπλοκε φτου σου φτου σου

quote:
μην σας παραξενεύει η τυχόν διαφορά από την προηγούμενη απάντηση μου. ετσι είμαι εγώ, δίδυμος και έχω το δικαίωμα να αλλάζω γνώμες

λογο επαφης μου με διδυμακι
μημπως σκεφτεσαι να εχεις και τους δυο μαζι;;;

Edited by - gigenis on 19/08/2006 15:15:06

GWGWΜέλος
19/08/2006, 15:21:57
quote:

δυο συμπερασματα
1)εισαι ολιγαρκης
2)δεν με εχεις γνωρισει απο κοντα

καλα επαθα πλακα τωρα
οντως έτσι ειναι ...

ωρε μηπως εισαι μαγος??

19/08/2006, 17:31:50
δεν θυμασε που αλαξαμε μεταξυ μας προηγουμενες ζωες;;;;;

GWGWΜέλος
21/08/2006, 10:00:27
quote:

δεν θυμασε που αλαξαμε μεταξυ μας προηγουμενες ζωες;;;;;

ξεχνιουνται αυτα...???

30/07/2004, 01:29:16
quote:

Δες το Skulls και θα καταλαβεις ...
Δε θελει και πολλη φαντασια

Ad astra per Aspera

Μήπως να ψαχνόμασταν κάπου σοβαρότερα κι όχι στο Χόλυγουντ;

Δε λέω, κάποια στοιχεία μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά όπως και να το κάνεις, πρόκειται για σενάριο και ενδέχεται να είναι λίγο τραβηγμένο απ' τα μαλλιά.

quote:
Ναι Zadok όμως οι μεγάλοι μεταδίδουν τη γνώση σε μεγάλους. Μη το ξεχνάς. Μόνο αυτοί τα βρίσκουν έτοιμα.

Πώς γίνεσαι "μεγάλος", λοιπόν;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

MoonDragonΜέλος
30/07/2004, 03:14:14
Tο θεμα δεν ειναι να εισαι ''μεγαλος'' για να ανακαλυψεις τη Γνωση, μα υπερβολικα μικρος για να μην δουνε οτι τη βρηκες...

''Confirmo o Deus potentissimus''
30/07/2004, 03:52:02
quote:

Tο θεμα δεν ειναι να εισαι ''μεγαλος'' για να ανακαλυψεις τη Γνωση, μα υπερβολικα μικρος για να μην δουνε οτι τη βρηκες...

''Confirmo o Deus potentissimus''

Χμμμ... Μάλλον αυτή είναι η "εναλλακτική λύση"....

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

JimmerlusΜέλος
30/07/2004, 10:43:59
Moondragon έχω αρχίσει και σε πηγαίνω πολύ! Αν και πιστεύω ότι δεν γίνεται να φτάσεις τις απόλυτες γνώσεις αν δεν έρθεις σε επαφή με μεγάλους...

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

TwilightfairyΜέλος
30/07/2004, 16:39:14
οταν ειπα για το skulls δεν εννοουσα οτι ισχυει ο,τι δεχνει η ταινια . Πιστευω οτι καποιοι πλουσιοι χρηματοδοτουν και προωθουν αυτους που θεωρουν αξιους να μαθουν ... Και μετα, οταν γινουν εμπιστοι , τους δινουν και τη γνωση
Απο εγκυρες πηγες ξερω καλα οτι μελη της μασονικης στοας των ΗΠΑ χρηματοδοτουν ετησιως μαθητες που θεωρουν "αξιολογους" -συνηθως προκειται για ιδιαιτερα εξυπνα ατομα ...
Τωρα ο νοων νοειτω

Σημειωση : Και λειπει και ο κατω παυλας να πει "το χολιγουντ εχει καψει"

Ad astra per Aspera

30/07/2004, 22:26:33
Αγαπητέ Twilightfairy,

οι ίδιες έγκυρες πηγές σε πληροφόρησαν μήπως ότι οι ίδιοι κύκλοι στην Αμερική έχουν ιδρύσει και χρηματοδοτούν νοσοκομεία, τα οποία ειδικεύονται στην αποκατάσταση παραπληγικών ΔΩΡΕΑΝ;

Λες να τους είναι χρήσιμοι οι ανάπηροι;

No name human

HermesΜέλος
31/07/2004, 11:56:53
Αγαπητες φιλες Zadok και Twilightfairy...

Eτσι πληροφοριακα το λεω, εχει τυχει να εχω τις ταινιες και ομολογω πως Zadok ειχες δικιο οτν ελεγες πως ισως στο Hollywwod το παρατραβανε το θεμα λιγακι!!!
Η ταινια εχει εμπνευστει το θεμα της απο την γνωστη μυστικη οργανωση BONES & SKULLS....Γιατι ειχες δικιο Zadok...Γιατι πολυ απλα αν δεις τα οργια που κανουν αυτοι στην Αμερικη θα δεις πως το HOLLYWOOD ειναι παιχνιδακι απεναντι στo απλo to Filmaki του Skuls.
Οσο για την δηθεν χρηματοδοτηση...προς το οφελως του καλου κοσμου,και των απορων!!!και τετοιες βλακειες...που αυτοι βοηθουν για να προβληθουν και να ανεβαινει το κυρος και το Prestige τους στο απλο κοσμακι!!!
Και εγω αν ημουν ηγετης μυστικης οργανωσης...το ιδιο θα εκανα,θα βοηθουσα τους απορους,θα εκανα ιδρυματα και σχολες για παιδια....κτλ.
Αντε μετα να αποκαλυψει κανεις πως...την προηγουμενη εκανα τελετες λατρειας και εσφαζα ζωα για θυσιες...Και η πλακα ξερεις πια ειναι?

Οτι και οι ποιο πολες οργανωσεις που βοηθουν τον "κακομοιρο" και "αμοιρο" κοσμο...περνουν κατι Βιζες μεσα απο τις δωρεες και τις προσφορες καθε φιλανθρωπου...και μετα γελουν και λενε..."να ειναι καλα και οι Βλακες που μας πληρωνουν....!!!"
Αν θες να στο αποδειξω απλα ζητα το!!!

He is named 1669

31/07/2004, 15:34:14
Φίλε Hermes, μου φαίνεται ότι έχεις μία μανία με τις αποδείξεις;

Κατ' αρχήν, επέτρεψέ μου να σου διευκρινίσω ότι οι σεξουαλικές ή όποιες άλλες προτιμήσεις του οποιουδήποτε δε με αφορούν και θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να αφορούν κανέναν, εφόσον δεν διαπράττεται κάποιο ποινικό αδίκημα. Και σ' αυτή ακόμα την περίπτωση, υπάρχουν αρμόδιες αρχές, οι οποίες οφείλουν να επιληφθούν.

Δεύτερον, ας υποθέσουμε ότι είναι τα πράγματα όπως μας τα περιγράφεις:

Θα προτιμούσες να μη βοηθούνται οι άποροι και οι ανάπηροι, επειδή αυτά τα άτομα είναι ανάξια;
Έχεις αναλογισθεί για τί ύψος εξόδων μιλάμε; Υπάρχει άλλη λύση γι' αυτούς τους ανθρώπους;
Έχεις κάποιον παραπληγικό συγγενή ή φίλο, για να ξέρεις πόσο σημαντικό είναι γι' αυτόν να του πληρώσει κάποιος άγνωστος τα έξοδα να ταξειδέψει στην Αμερική, να του πληρώσει τα νοσήλεια και τις θεραπείες, οι οποίες κρατούν μήνες και είναι ότι καλύτερο υπάρχει, καθώς και διαμονή για συνοδό και να επιστρέψει σε καλύτερη κατάσταση;

Τρίτον, μήπως με το να διαδίδουμε τέτοιες "θεωρίες" (και τις χαρακτηρίζω "θεωρίες", διότι αποδείξεις πραγματικές είναι αδύνατον να έχει οποιοσδήποτε) παίζουμε το παιγνίδι των όποιων οργανώσεων, οι οποίες θέλουν φυσικά να καλλιεργούν ένα θρύλο γύρω από το όνομά τους, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι πανίσχυροι κι έτσι, όλα τα μελλοντικά μέλη τους να αδημονούν για την ώρα και την στιγμή που θα γίνουν δεκτοί από την οργάνωση;

Μήπως όλα αυτά πατούν ακριβώς πάνω στην ανθρώπινη ματαιοδοξία και φαιδρότητα;

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

HermesΜέλος
01/08/2004, 12:23:05
Φιλη Zadok...
Επετρεψε μου να πω, πως και εγω συμφωνω στην ιδεα του να βοηθαμε τους απορους, χωρις ομως να αποκοσκουμε σε προσωπικα οφελη και δοξα...
Μακαρι να ηταν ολα ετσι οπως λες...γιατι ισως τοτε να συμφωνουσαμε και οχι να λογομαχουμε περι οργανωσεων...

Δεν ετυχε να εχω κανεναν γνωστο που να εξωτερικη οικονομικη βοηθεια, αλλα σιγουρα θα ηταν ευχαριστο να τη χρειαζοταν και να του την παρειχε κποιος αλλος...Ομως θα ηταν ακομα ποιο καλο αν το χρημα ηταν καθαρο και οχι βαμενο με αιμα...

He is named 1669