- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω αυτό το που λες,
Γιατί δεν μπορείς ? Εγώ θα χαιρόμουν αν μπορούσες...
Deva
quote:
ότι νιώθω ότι(όχι μάλλον εννοείς) με τις αισθήσεις μου, αλλά με τη ψυχή μου
Πως γίνεται να νιώθει κανείς με την ψυχή του?
Deva Parinito
quote:
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τις έννοιες κάρμα και Αστρολογία πολύ σύντομα θα ικανοποιήσω το αίτημά σου.
Μέχρι να το κάνεις αυτό, πολύ θα ήθελα να απαντήσεις στις παραπάνω απορίες μου.
Δεν θέλω βέβαια να σε κουράσω, αλλά νομίζω πως ο διάλογός μας, θα έχει ενδιαφέρον και για αρκετά μέλη τα οποία τον παρακολουθούν. Να θυμάσαι πάντως πως όποια και να είναι η κατάληξή του, - αν βέβαια επιθυμείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, χωρίς υπεκφυγές, όπως θα μπορούσε να εννοηθεί η παραπάνω - όποια και να είναι η κατάληξή του λοιπόν, πολλά θα κερδιθούν και πολλά θα χαθούν και για τους δυο μας αλλά και για όσους τον βλέπουν...
Τα σέβη μου,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 21/06/2005 21:51:40
[/quote]
Ναι, εντάξει, δεν λέω, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που ο κόσμος αυτός δεν είναι μαγικός ? Τι γίνεται αν ο κόσμος αυτός είναι σαν το πράσινο μουσάκι του Τσάκα ?
Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας !
Φιλικά,
[quote]Ποια είναι τα βαθύτερα "έσω" της Αστρολογίας ?
Το να γνωρίσουμε καλύτερα τη ψυχή μας
Φιλικά
Ας χαλαρώσουμε λίγο !
Πολύ χαλαρά μιλάω μαζί σου karma. Δεν καταλαβαίνω, γιατί το λες αυτό ?
Deva Parinito
Αυτό το ερώτημα δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Αν ψαχτείς λίγο παραπάνω μπορεί να το ανακαλύψεις μόνος σου !
Το να γνωρίσουμε καλύτερα τη ψυχή μας
Το εαυτό μας δηλ ?
Deva
quote:
Αυτό το ερώτημα δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Αν ψαχτείς λίγο παραπάνω μπορεί να το ανακαλύψεις μόνος σου !
Τότε, θα μπορούσα να ανακαλύψω και μόνος μου τι είναι η Καρμική Αστρολογία. Έτσι δεν είναι ?
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 21/06/2005 22:08:06
Και σαν επίλογος.
Πιστεύεις Deva Parinito στις προηγούμενες ζωές ;
Φιλικά
Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας !
Το πράσινο ίσως. Το μούσι όμως ?
Deva
quote:
[quote]Το εαυτό μας δηλ ?
Κάπως έτσι. Και ο ευατός μας είναι μέρος της ψυχής μας
Φιλικά
Πιστεύεις Deva Parinito στις προηγούμενες ζωές ;
Ξέρεις τι σημαίνει "πιστεύω" καλή μου ? Σημαίνει και πως απαντώ, όταν με ρωτούν οι άνθρωποι κάτι. Δεν λέω "κάπως έτσι", λέω, "Έτσι."...
Άρχισε λοιπόν την κουβέντα, με το "έτσι" κι όχι με το "κάπως έτσι", αν θέλεις να κάνεις τον άλλον να καταλάβει δηλ. τι λες.
Φιλικά,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 21/06/2005 22:18:13
quote:
[quote][b]Τότε, θα μπορούσα να ανακαλύψω και μόνος μου τι είναι η Καρμική Αστρολογία. Έτσι δεν είναι ?
Αν διαβάσεις Αστρολογία σιγά - σιγά θα φθάσεις και σε αυτό. Πρώτα, όμως, χρειάζεται μελέτη.
Φιλικά
Πιστεύω σε έναν Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα
Φιλικά
Πιστεύω σε έναν Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα
Ναι, εντάξει, καλά κάνεις. Πιστεύεις όμως και στις προηγούμενες ζωές, έτσι δεν είναι ?
Deva Parinito
Ναι, εντάξει, καλά κάνεις. Πιστεύεις όμως και στις προηγούμενες ζωές, έτσι δεν είναι ?
Η ζωή θέλει και λίγο αλατοπίπερο. Πες μας, όμως, έτσι απλά και τη δική σου άποψη. Μη κρίνεις μόνο τις δικές μας !
Φιλικά
Υ.Γ. Το υπερσμήνος της Παρθένου μήπως έχει να κάνει και με το ζώδιο της Παρθένου ; Απλά ερωτώ.
Φιλικά
Deva Parinito
Ποια είναι τα βαθύτερα "έσω" της Αστρολογίας ?
Deva Parinito
Το εαυτό μας δηλ ?
Κάπως έτσι. Και ο ευατός μας είναι μέρος της ψυχής μας
[...]
νιώθω ότι(όχι) με τις αισθήσεις μου, αλλά με τη ψυχή μου
Deva Parinito
Πως γίνεται να νιώθει κανείς με την ψυχή του?
Αν ψαχτείς λίγο παραπάνω μπορεί να το ανακαλύψεις μόνος σου !
Deva Parinito
Τότε, θα μπορούσα να ανακαλύψω και μόνος μου τι είναι η Καρμική Αστρολογία. Έτσι δεν είναι ?
Αν διαβάσεις Αστρολογία σιγά - σιγά θα φθάσεις και σε αυτό
Σε ποιο απο τα τρία θα φτάσω ? Στην Αστρολογία, στην Καρμική Αστρολογία, ή στον εαυτό μου που είναι μέρος της ψυχής μου ? Ή μήπως και στα τρία ?
Τα σέβη μου,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 21/06/2005 23:45:42
quote:
Μη κρίνεις μόνο τις δικές μας !
Μα, karma, που είδες να κρίνω ? Εγώ, μέχρι τώρα, ρωτάω. Και ρωτάω, γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν θέλεις βέβαια μου εξηγείς, αν όχι, δεν πειράζει...
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 21/06/2005 23:52:32