ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NUKEΜέλος
04/06/2005, 14:17:52
Κοιταχτε, το Βατικανο ειναι ενα κρατιδιο το οποιο λογο της ασυλειας του κρυβει ενα τρομερο μεροες της αληθειας απο ολους εμας τους ''κοινους''.Δεν ξερω για τις στοες αυτες αλλα ειναι σιγουρο οτι στο Βατικανο κρυβονται παρα πολλα εργα τεχνης,εγγραφα,λιεψανα και διαφορα αλλα που σιγουρα θα απντουσαν σε διαφορες ερωτησεις.
Οσο για την οργανωση μιας ομαδα, θα ηταν μια καλη ιδεα.Προτεινω αν καποια στιγμη γινει μιας τετοιας μορφης εξορμηση να μας βοηθουσαν και τα μελη τα οποια ειναι μελη του σπηλαιολογικου συλλογου και σιγουρα ξερουν κατι παραπανω.Το θεμα ειναι να βρουμε μια τοποθεσια που να ξεκινουσαμε την ολη ερευνα.

Live By The TSEA Die By The TSEA
TSEATSEATSEATSEATSEATSEATSEA

Deghar AdharkΜέλος
04/06/2005, 17:03:43
μια καλη τοποθεσια ειναι η "ομορφοκλησσια".εκει υπαρχει μια εισοδος βασει το βιβλιο του Γιανοπουλου μυστικη Αθηνα.καλυτερα θα ηταν ομως να το οργανωσουμε για λιγο αργοτερα,μετα τις 17 ιουνιου.οσοι ενδιαφερονται μπορουν να στειλουν mail

04/06/2005, 17:12:20
ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ
ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΑΦΟΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΙΛΟΧΑΘΗΚΑ
ΚΙ ΟΛΑ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ NUKE.
quote:
Δεν ξερω για τις στοες αυτες αλλα ειναι σιγουρο οτι στο Βατικανο κρυβονται παρα πολλα εργα τεχνης,εγγραφα,λιεψανα και διαφορα αλλα που σιγουρα θα απντουσαν σε διαφορες ερωτησεις
DAGONΜέλος
05/06/2005, 01:19:34
quote:
μια καλη τοποθεσια ειναι η "ομορφοκλησσια".εκει υπαρχει μια εισοδος βασει το βιβλιο του Γιανοπουλου μυστικη Αθηνα.

Στον κήπο της δεν υπάρχει κανένα άνοιγμα και δεν νομίζω να υπήρχε και ποτέ. Η γνωστή φωτογραφία που είδες και επηρεάστηκες δείχνει μία σκιά υπονοόντας ότι εκεί είναι το άνοιγμα. Μην κάνεις τον κόπο.

Αν υπάρχει καταπακτή στο ιερό δεν το γνωρίζω.
Η εκκλησία μέσα έχει βυζαντινές εικόνες και ο χώρος ανοίκει στο Βζαντινό Μουσείο. Έχω καιρό να περάσω από εκεί και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Πέρα από τους υπόλοιπους κινδύνους που ανέφερε ο κακός Βριλ υπάρχει και αυτός

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

Deghar AdharkΜέλος
05/06/2005, 11:49:06
καλημερα σας

φιλε DAGON

quote:
Πέρα από τους υπόλοιπους κινδύνους που ανέφερε ο κακός Βριλ υπάρχει και αυτός

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

δεν αγνοω τις συμβουλες του Vril,επισης σημερα τα παντα θεωρουνται αδικοιματα.αλλα ως πλημελληματα αλλα ως κακουργηματα.αν ο καθενας τηρει πιστα και υποτασεται τυφλα σε ολους του νομους δεν μπορει να παει ευκολα μπροστα.ετσι και αλλιως οτι απαγορευεται κρυβει κατι,η κινδυνο η κατι που δεν πρεπει να μαθουμε.στην πρωτη περιπτωση καλως υπαρχει ο νομος αλλα η πρωτη ειναι συνηθως προφαση για την δευτερη

Deghar AdharkΜέλος
07/06/2005, 16:36:40
φιλοι μου εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε που συζητουσαμε στο τοπικ.προτεινω να οργανωσουμε μια συναντηση το επομενο σαββατοκυριακο κατα την οποια θα εχουμε την ευκιρια να δουμε τι συμβαινει σε μερικες στοες.οποιος ενδιφερεται μπορει να μου στηλει mail η να απατησει στο τοπικ

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

dim.karΜέλος
07/06/2005, 17:27:08
Εγώ είμαι μέσα. Θα βάλω τα καλά μου και θα έρθω. Ούτε καν φακό δεν θα φέρω! Έτσι κι αλλώς σε στοές δεν πρόκειται να μπούμε, οπότε θα καταλήξουμε για φράπες... Σαββάτο απόγευμα είναι καλά;

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

Deghar AdharkΜέλος
07/06/2005, 23:07:26
χαιρομαι που το ακουω αλλα δεν εννοω αυτο το σαββατο.εννοω το αλλο.δεν το διευκρινησα καλα στη αλλη απαντηση sory,δυστυχως πρεπει πρωτα να τελειωσουν οι εξετασεις μας.οστοσο το ειπα απο τωρα γιατι θε ηθελα να εχει την ευκαιρια αποιος θελει.
εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι μετα απο τις εξετασεις θα ειμαι αρκετα γεματος οποτε θα ηθελα να κανονισω απο τωρα.να πουμε το παρ'αλλο σαββατο καπου στην Αθηνα?.εγω μενω Νεα Ιωνια.
α και δεν πειραζει αν δεν μπομε απαραιτητα σε καποια στοα.αφου ξερεις απο αυτα μπορουμε να μιλησουμε σε θεωρητικο επιπεδο πρωτα.

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

08/06/2005, 19:31:31
συγγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα ειμαι κι εγω σε αυτο το project [του σαββατου εννοω] ο nuke και ο deghar θα σας το επιβεβαιωσουν. χαιρομαι για τη συμμετοχη σου dim.ηταν κανονισμενο παντως να δοκιμασουμε να μπουμε, ισως μετα απο τις φραπες, η τουλαχιστον να παμε απ'εξω να τσεκαρουμε, ξερεις να κοψουμε κινηση!
οσο για εξοπλισμο, αν χρειαστει, ειμαστε υπευθυνοι εγω και ο νουκ.
εσυ μην ανυσυχεις για τπτ. παντως θα ειναι ευπροσδεκτη η παρουσια-παρεα σου...

Deghar AdharkΜέλος
13/06/2005, 10:53:24
με τον crucifire εχω επικοινωνησει μεσω mail οπως και με τον φιλο nuke.
μαλλον θα το κανονισουμε για το σαββατο που ερχεται το απογευμα.

θα βρεθουμε να γνωριστουμε και αμα δεν κατσει τιποτα παμε για φραπες.

εμεις ειμαστε ελευθεροι απο τις 5 το απογευμα ως τις 11 περιπου το βραδυ, τι ωρα θες να πουμε? και που?

Ismail vilehand:proud to be a council member

02/07/2005, 03:59:35
Ή, ένας τρόπος να περάσει δημιοργικά η ώρα.

http://www.sheppardsoftware.com/country_europe_G2_drag-drop.swf

Πάρτε από αριστερά τις χώρες και τοποθετήστε τις στη σωστή τους θέση, δεξιά στο χάρτη.

Καλή διασκέδαση!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!