- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο10!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ναρκισσα το πατρικο ειναι Σερρες ,λογω δουλειας μενω Κατερινη.Ποτε θα ανεβειτε Σερρες????
chessΜέλος
Αρχες Μαρτη...Εγω απανταω αυθαιρετα!!!
συγκεντρωμενος ειμαι κανω γιονκα.
quote:
Ναρκισσα το πατρικο ειναι Σερρες ,λογω δουλειας μενω Κατερινη.Ποτε θα ανεβειτε Σερρες????
Κατερίνη? Πάντα εκεί πήγαινα διακοπές..!!
chess εισαι γενικα της αυθαιρεσίας.........?
quote:
chess εισαι γενικα της αυθαιρεσίας.........?
Εμ... Άμα είναι φυσική ξανθια και τα έχει βάψει και 2-3 φορές ξανθά, τι να περιμένει κανείς...!
chessΜέλος
Οχι δεν ειμαι γενικα αυθαιρετη...Απλως "πεταγομαι"!
2 φορες τα εχω βαψει...
εεεεεε μεχρι τοτε θα κανονισουμε της προετοιμασιες ξερεις εσυ!!!! 
quote:
εεεεεε μεχρι τοτε θα κανονισουμε της προετοιμασιες ξερεις εσυ!!!!
ποιες προετοιμασίες?
chessΜέλος
Γωγω????????
Το ξερεις.....Το ξερεις πως το ξερεις....Μου κρατας μυστικα??
fewtserΝέο Μέλος
Το *** υπόσχεται πραγματικά χαμηλές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες μέσα από ένα καινοτόμο ζωντανό πλειστηριασμό 60 μόνο λεπτών!!!! Μπορείτε πλέον να κάνετε οποιαδήποτε τεχνική εργασία, οποιοδήποτε καθαρισμό χώρου ή να ταξιδέψετε σε ένα μαγευτικό προορισμό της επιλογή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!!! Απλά δοκιμάστε το!!!!
fewtser, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι τα Forums του Esoterica είναι ένας Χώρος όπου πρωτεύουσα σημασία έχει ο Διάλογος, η επικοινωνία τόσο με τους συνομιλητές μας όσο και με εμάς τους ίδιους μέσα από μια φιλοσοφική θέαση και με μια ερευνητική στάση απέναντι στα πράγματα.
Είναι ένας Χώρος Συζητήσεων, λοιπόν, κι όχι ένας τόπος στον οποίο μπορεί να γίνει ανάρτηση διαφημίσεων, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται με το "καλησπέρα σας".
Είναι ένας Χώρος Συζητήσεων, λοιπόν, κι όχι ένας τόπος στον οποίο μπορεί να γίνει ανάρτηση διαφημίσεων, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται με το "καλησπέρα σας".
Συνεπώς, έχει γίνει η απαραίτητη επεξεργασία και αφαιρέθηκε το link του χώρου που προσπάθησες να διαφημίσεις.
Το θέμα μεταφέρεται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων... από την Κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet, στην οποία ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...