- Μια ερώτηση και προτροπή - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Den mporw na katalavw giati klinete thematapou anoigon kainouria meli , kai tous prwtrepete na pane kai na sinexisoun tin sizitii se paliotera themata .
Exw paratirisei oti ayto pote den simvainei kai an simvainei einai spanio.
Mporw na to eksigisw ayto me vasi opws to vlepw kai opws to exw niwsei , polles fores vlepw ena thema pou to vriskw endiaferon alla ksafnika vlepw na einai klisto otan paw na grapsw epeidi exei sizitithei paliotera (ayto exei san apotelesma ta nea meli na diavazoun apla ta paliotera themata kai tipota allo).
Polles fores exw mpei ston pirasm na epanaferw ena palio arthro alla den to kanw epeidi den exei ousia ,niwthw oti den eimai simetexon stin sizitisi afou den tin exw piasei apo tin arxi .(opws kai na ti kanoume den leei na arxiseis to 2005 ena arthro pou ekleise prin ena xrono)
Me ayto to klisimo ton thematwn niwthw oti ta nea meli ta rixnete amesws sta vathia nera , to forum exei poli megali istoria kai poli apo tous palioterous ontos na exoun milisei se polla panomiotipa themata kai na exun diavasei gia para polla alla , kai na vriskoun vareto na milisoun ksana gia ayta, alla isws na theloun kapia nea meli.
Mipws tha eprepe apla na kanete mia nea katigoria thematwn pou na vazete ta dipla themata.
Όταν κάποιο καινούριο μέλος μπεί στο forum και θέλει να χρησιμοποιήσει την Αναζήτηση για ένα θέμα που τον ενδιαφέρει είναι καλύτερα να μην υπάρχουν πολλαπλά θέματα.
Είναι καλό να υπάρχει ένα topic με συνοχή κι όλες οι απόψεις επ' αυτού να βρίσκονται εκεί.
Δε μου φαίνεται ωφέλιμο ή χρήσιμο για κανένα να ανοίγονται topics διπλά, τριπλά κτλ και στην ουσία να λέγονται τα ίδια πράγματα.
Αυτό θα δημιουργούσε περιττά θέματα που θα μπορούσαν να ενυπάρχουν σε ένα.
Δεν είναι και κουραστικό να λέμε συνεχώς τα ίδια πράγματα...?
Με το να κλειδωθεί ένα διπλό topic και να παραπεμφθεί ο θεματοθέτης του σε ένα παλιότερο επωφελείται ο ίδιος, πιστεύω.
Μπορεί να του λυθούν οι πιθανές απορίες του, να μάθει κάποια πράγματα για αυτό που ρωτάει κι ίσως να του δημιουργηθούν καινούριες απορίες που θα μπορούσαν να "γεννήσουν" έναν εποικοδομητικό κι ωφέλιμο διάλογο.
Αναφέρεις οτι σπάνια βλέπεις ένα νέο μέλος του οποίου το topic κλειδώθηκε να συμμετέχει σε αυτό που παραπέμφθηκε.
Διαφωνώ.
Εγώ βλέπω τα μέλη αυτά να συμμετέχουν και να ξεκινάνε ένα διάλογο.
Από την άλλη, φίλε μου, όταν κάποιος ανοίγει ένα topic πρέπει να μπορεί να το συντονίσει και να δώσει την κατευθυντήρια γραμμή για τον διάλογο που θα ακούσει.
Να το υποστηρίζει και να προωθεί τον διάλογο σε αυτό.
Και πολλές φορές παρατηρώ το φαινόμενο που κάποιο μέλος ανοίγει ένα topic και το αφήνει στην τύχη του....

In anticipation of my resurrection...
Apla merikes fores otan vlepeis oti ena pragma exei klisei edw kai poli kairo , nai sigouro einai oti tha to diavaseis kai isws liseis tis apories sou . Alla ......mallon apopsi tis pareas mou diskola grafeis kati epipleon pnw se ayto giati to niwtheis nekro an exei perasei enas xronos.(elpizw na allaksw tropo skepseis kai na ksesikwsw kanena palio thema pou me endiaferei)
Oso gia to oti polles fores anoigontai themata kai afinontai stin tixitous einai kathara thema tou atomou pou to anoigei kai exeis dikio(den mporw na dwsw kapia apantisi)
quote:
Apla merikes fores otan vlepeis oti ena pragma exei klisei edw kai poli kairo , nai sigouro einai oti tha to diavaseis kai isws liseis tis apories sou . Alla ......mallon apopsi tis pareas mou diskola grafeis kati epipleon pnw se ayto giati to niwtheis nekro an exei perasei enas xronos.(elpizw na allaksw tropo skepseis kai na ksesikwsw kanena palio thema pou me endiaferei)
Αυτό μου φαίνεται εμένα ενδιαφέρον, φίλε μου!
Οτι ένα παλιό θέμα που φαινομενικά έχει σβήσει μπορεί να "αναστηθεί", να το αναβιώσουμε και να του δώσουμε άλλη δυναμική...
Πάρτο κι αλλιώς!
"Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι" ![]()
Υ.Γ. Για ποιό λόγο δεν έχεις την δυνατότητα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες?
Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα?
Ρωτάω γιατί οι λατινικοί χαρακτήρες κάνουν τα μηνύματα κάπως δυσανάγνωστα...

In anticipation of my resurrection...
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ?.
.
προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι τα τοπικς δεν ανηκουν σε κανεναν!
εχουν δικη τους υποσταση και μπορουν να εξελισονται ανεξαρτητως της θελησης ή συμμετοχης του θεματοθετη τους.
για να γραψεις την γνωμη σου σε ενα παλιο θεμα δεν χρειαζεται να διαβασεις ολες τις σελιδες, φτανει το θεμα του τοπικ.
εφοσον ανασυρθει υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γνωρισει μια νεα εξαρση με εντελως νεα μελη.
το λεω γιατι το εχω κανει στο παρελθον με ενα τοπικ και συνεβει ετσι ακριβως.
γνωμη μου λοιπον ειναι να μην φοβαστε να ανασυρετε παλια θεματα.
ναστε καλα!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΤΑ ΞΑΝΑ-ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!
Όχι μονάχα της γής......το λένε και στην καινούργια ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους...με μουσική επένδυση "it's a υπέροχος world" .
μπορώ να έχω μια καταστροφή ,που να γκρεμίσει τα σκοτεινά όνειρα εκείνων που θέλουν την απώλειά μας...?
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Έστω. Από Παρασκευή στους κινηματογράφους.
Αν όμως έχει κανείς καμιά inside πληροφορία (γκανιάν), ας σφυρίξει, γιατί έχει ανέβει επικίνδυνα το χρέος στην πιστωτική και πρόκειται να σπρώξω όλο το επίδομα αδείας για να κατέβει. Αν πλησιάζει το τέλος, θα κάνω κάτι διακοπούλες, τζάμι...
(Να θυμηθώ να δω και τι απόδοση δίνει στο στοίχημα το 2012
Α, XNAMED... Σε περίπτωση που ρωτάς σοβάρά, άνοιξε όσα βιβλία ιστορίας θέλεις και θα δεις, ότι από το 5000 π.Χ. πάντα πόλεμοι γίνονταν, πάντα πείνα υπήρχε και λοιμοί (βλ. μεσαίωνας) και γενικά όλα τα καλά της Πανδώρας. Δες επίσης πόσες φορές ακόμα έχει προβλεφθεί το τέλος (666 μ.Χ., 31/12/999 μ.Χ. και πόσες άλλες).
Γνώμη μου...
Edited by - stemix on 01/06/2005 18:57:04
Συμφωνώ με τον φίλο stemix. Και πόλεμοι γίνονταν παλιά και πείνα υπήρχε, όσο για αρρώστειες δεν τις προλαβαίναμε. Ενώ τώρα που "χειροτέρεψαν" τα πράγματα, έχουμε μ.ο. ζωής τον διπλάσιο!
quote:
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
ΟΧΙ
never say never **
ΜΑΓΑΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ
ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΣΕΩΝ .
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΝ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΟΣ ΠΗΡΙΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ.
ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ.
Η Αρχη ειναι... επιτελους ! :-)
Σε καμια 40αρια ημερες φτανει...Τα χε πει ο Λιακο.gr