ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Chupacabras - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Chupacabras - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ypokinitis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
YpokinitisΜέλος
23/12/2003, 11:33:25
Πιστευω πως ολοι διαβασατε για αυτα. Αναφερθηκε πως τα εχουν στειλει εξωγηινοι και αφηστε με να πω τιν γνωμη μου για αυτο.
Εχουμε ακουσει πολλες φορες πωςς οι εξωγηινοι ειχαν ερθει απο την αρχαιοτητα για να βοηθισουν τον ανθρωπο.
Ας αναφερθω και σε κατι αλλο τωρα. Ο Μάικλ Ντρόσνιν υποστιριζει πως η Γραφη κριβει καποια κωδικοποιημενα μυνηματα τα οποια αυτος τα εχειβρει με την βοηθεια του μυστικου Κωδικα(ειναι ενα πολυπλοκο μαθηματικο συστημα. Το συστημα αυτο το επινοησε ενας Ρωσοεβραιος μαθηματικος, ο Ελιαχου Ριπς. Με αυτον το τροπο ο Ντρόσνιν ανακαλυψε για την επιθεση στους δυδιμους πυργους μια μερα πριν συμβει η επιθεση. Πηγε να προειδοποιησει τον Λευκο Οικο αλλα ανεπιτιχος.
Για να μην τα πολυλογω, ο Ντρόσνιν αλακάλυψε οτι το 2006 θα γινει μια ολοκληροτικη καταστροφη, τον τριτο παγκοσμιο πολεμο, εναν πυρινικο πολεμο που θα σημανει το τελος αυτου του κοσμου.
Και ας παω τωρα στο Chupacabras. Εχει αναφερθει στο supernatural.gr πως μια οργανοση ανακαλυψε οτι αυτα τα μυστιριωδη ζωα, που κατα μεσω ορο ρουφουν ολο το αιμα 5 κατσικων την βραδια για να επιβιωσουν, εχουν μεταφερθει στην γη απο UFO.
Και για να πω τωρα την γνωμη μου. Μπας και οι εξωγηινοι προσπαθουν να βλαψουν την αμερικανικη οικονομια ετσι ωστε να αποτρεψουν αυτον τον πολεμο? Αν προσεξατε αυτα τα πλασματα επιτιθονται μονο στους στα ζωα και οχι στους ανθρωπους.

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

sansationfΜέλος
23/12/2003, 23:43:02
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ(???) ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ. ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ D.N.A ΠΟΛΛΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ( Η ΟΧΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ......

respect

YpokinitisΜέλος
24/12/2003, 13:42:31
ενοεις πος εχουν ερθει και στη ευροπη?

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

CyLightΜέλος
24/12/2003, 19:04:26
υπαρχει καποια φωτογραφια των εν λογο "ζωων" να τα δουμε και 'μεις?

Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.

UFOΜέλος
24/12/2003, 21:35:34
ΕΧΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ...[ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΛΙΚΑΝΤΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ.........]

YpokinitisΜέλος
24/12/2003, 23:21:40
Ουφο να μας τις διξεις :)

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

WarfaceΜέλος
25/12/2003, 00:03:40
ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΤΕΣ... ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ CHUPACABRAS ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΝΓΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ X FILES

UFOΜέλος
26/12/2003, 23:27:27
το εχω παρει και εχω κι αλλεσ φωτογραφιες.τις εστειλα και τωρα περιμενω...........

sansationfΜέλος
27/12/2003, 11:19:33
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ U.F.O EΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ Chupacabras!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕ ΤΟΣΟ ΤΗ N.A.S.A AΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

respect

YpokinitisΜέλος
27/12/2003, 12:22:16
και εγω εχω βρει κατι φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

Dr.DoomΜέλος
30/12/2003, 01:30:00
Τα τσουπακαμπρας λεγοντυαι αλλιως και γιδοληστες.

hel-linΜέλος
30/12/2003, 03:28:02
quote:
και εγω εχω βρει κατι φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω

Γεια σου φιλε μου...
Μπορεις να απευθυνθεις στο "ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ",
εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες και φυσικα σε ο,τι χρεισαστεις οι συντονιστες μας ειναι παντα προθυμοι να σε βοηθησουν...
Αυτα....
Καλη συνεχεια και περιμενουμε και τις φωτογραφιες....

-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-

UFOΜέλος
30/12/2003, 14:09:08
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΟΥΠΑΚΑΜΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ,ΚΑΙ ΖΩΟΥ...

YpokinitisΜέλος
30/12/2003, 14:40:21
Λοιπον οριστε οι εικονες που βρικα:

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

UFOΜέλος
30/12/2003, 20:22:26
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

YpokinitisΜέλος
30/12/2003, 20:58:09
παρτε κι αλλες:

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

CyLightΜέλος
30/12/2003, 23:48:43
Πολυ ανθρωπομορφο μου φαινετε αυτο το πολυ παραξενο "ζωο"...

UFOΜέλος
31/12/2003, 00:20:47
ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΛΘΕΙΚΕ.........ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ....

YpokinitisΜέλος
31/12/2003, 00:23:53
χμμ..εννοεις οτι ειναι πιθανον να ειναι πλαστη?

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

UFOΜέλος
31/12/2003, 00:38:49
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ...[ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ:ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ................