ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ROMIOSΜέλος
12/04/2008, 09:18:48
Αγαπητέ φίλε ουδεμίαν σχέση έχει η αναξιότης μου,με το πρόσωπο του αγαπητού trexa.

Κατοικείς εις τρισευλογημένο νησί όπου εκεί θα γίνει εντός ολίγου το κέντρον της Ορθοδοξίας.

Σκοπός μου δεν είναι το να σε πείσω.......μα να ενημερώσω.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.................

Yiannos CyprusΝέο Μέλος
12/04/2008, 09:27:21
Ρομιέ, αποκάληψε μας την πηγή σου. Έχε υπόψη σου ότι ο Πάτερ Παίσιος ρωτήθηκε πολλές φορές από Κύπριους. Ουδέποτε άφησε να νοηθεί οτιδήποτε. Επίσης Ο Γέροντας του Σταυροβουνιού ο οποίος είναι πολύ διορατικός αποκάλυψε 2 γεγονότα που επαλγθεύτηκαν. Ουδέποτε είπε κάτι για την Κύπρο. Και τα 2 έρχοντε σε αντίθεση με την δική σου λεζάντα.

Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.

12/04/2008, 09:53:48
Το σκεπτικό σου είναι τουλάχιστον σωστό κατά
την άποψη μου,
φίλε Stauros77…Κι εγώ πιστεύω ότι οι ΗΠΑ δεν θα
πιέσουν τόσο απροκάλυπτα αλλά οι Τούρκοι, ίσως
κι οι εβραίοι πισω τους πιέσουν για περισσότερα…
Δύο πασχαλιές είχαμε πέρισυ με το παλιό ημερολόγιο
φίλε Yiannos Cyprus, άλλη λένε μετά 25 χρόνια…
Ξέρεις ότι δεν είμαι ο Ρομιός, μην τα θολώνεις πάλι…
Πριν το ΄μηνυμα του Ρομιού, εσύ δεν γράφεις ότι
έγινε με την Κύπρο από το 1974; Τώρα τι αναιρείς;
Για άλλο, χτύπημα στο νησί, προσωπικά εγώ, δεν
το πιστεύω… Ότι ήταν με την Κύπρο έγινε…
Τώρα σειρά έχει η ηπειρωτική Ελλάδα..
ELLHNASΜέλος
12/04/2008, 10:15:04
Και το Μπουργκάς λιμάνι είναι με αμερικάνικη βάση.....
ROMIOSΜέλος
12/04/2008, 12:11:32
΄΄ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ΄΄
(ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΖΕΒΙΤΗΣ).

Μοναχός Γεννάδιος (1880-1983).
Προφητείες - Οράματα και προβλέψεις

Πρώτα θα παραχωρήσει ο Κύριος να γίνει παγκόσμιος πόλεμος, διότι ο κόσμος δεν
μετανοεί. Ο πόλεμος αυτός θα είναι και ο τελευταίος, επειδή η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.
Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου. Ίσως το κρατίδιο αυτό να είναι η
Κύπρος.

Edited by - ROMIOS on 12/04/2008 12:12:27

12/04/2008, 12:13:58
quote:

Επίσης Ο Γέροντας του Σταυροβουνιού ο οποίος είναι πολύ διορατικός αποκάλυψε 2 γεγονότα που επαλγθεύτηκαν. Ουδέποτε είπε κάτι για την Κύπρο. Και τα 2 έρχοντε σε αντίθεση με την δική σου λεζάντα.

Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.

Φίλε YiannosCyprus τί είπε ο γέροντας(πώς ονομαζεται) ακριβώς για την Κύπρο??

ΕΛΛΗΝ

Dimitris213Μέλος
12/04/2008, 12:19:19
Η δική μου γνώμη όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είναι πως επειδή εκκρεμεί το θέμα της υφαλοκρηπίδας εκεί θα γίνει η ζημιά.
Τα δικαστήρια μας δικαίωσαν αλλα εμείς λόγω απειλών και καλής γειτονίας , δεν επεκτείναμε την αιγιαλίτιδα ζώνη.Πιστεύω πως τώρα θα το επιχειρήσουμε.Κάτσε να περάσει το Σκοπιανό να πέσουν οι τόνοι λίγο , και μετά θα το ανοίξουμε...

Όσο για τις 2 πασχαλιές και τα 2 καλοκαίρια , και εγω έχω τις ίδιες αμφιβολίες με τον Yanno αλλα ποτέ δνε ξέρεις.Ίσως πέρυσι ήταν η εκκίνηση για γεγονότα που δεν μάθαμε η δεν δώσαμε πολλή σημασία.Πυρκαγιές , αρχή των συζητήσεων για σκοπιανό , αρχή απόσχισης Κοσσόβου κτλ κτλ
Άρα μπορεί να βλέπουμε όλα να εξελίσονται φέτος άλλα άρχισαν απο πέρυσι.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

MIXAHL32Μέλος
12/04/2008, 12:36:26
Πιστευω οτι ολα θα γινουν μεχρι το 2012.Λιγο δυσκολο για φετος παντως.Οσο για τις πυρκαγιες λυπαμαι που θα σας απογοητευσω μα το μεγαλυτερο μερος τους,ειδικα στην πελοποννησο εγινε καθαρα για οικονομικους λογους.Δυστυχως αρκετοι Ελληνες κοιτανε την τσεπη τους μονο.
Παντως για το λιμανι δεν εχω πειστει οτι ειναι στην τωρινηελληνικη επικρατεια.
12/04/2008, 12:55:13
quote:

Πιστευω οτι ολα θα γινουν μεχρι το 2012.Λιγο δυσκολο για φετος παντως.Οσο για τις πυρκαγιες λυπαμαι που θα σας απογοητευσω μα το μεγαλυτερο μερος τους,ειδικα στην πελοποννησο εγινε καθαρα για οικονομικους λογους.Δυστυχως αρκετοι Ελληνες κοιτανε την τσεπη τους μονο.

Φίλε MIXAHL32 οι πυρκαγίες το περασμενο καλοκαιρι ηταν ενα σημειο που μας έδειξε ο Θεός μαζί με όλα τα άλλα(πλημύρες και σεισμούς)για να μας προετοιμασει.Τώρα αν ο Θεός διαμέσου αύτων των "Ελλήνων" μας πληροφορησε για τα επερχόμενα το σημασία έχει?

ΕΛΛΗΝ

ROMIOSΜέλος
12/04/2008, 13:39:58
Ο πόλεμος αυτός θα είναι και ο τελευταίος, επειδή η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.

Πριν αρχίσει ο πόλεμος,
θα φανεί ένας μεγάλος Σταυρός του Χριστού, εις τον
ουρανόν επάνω από την Κωνσταντινούπολη.