- Η σημασία των Ονομάτων - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
παλληκάρι!
φεύγοντας, πάρε και τα .........σκουπίδια!
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
απορια 14χρονης(ισως σας φανει λιγο ηλιθια):
γιατι 2 ανθρωποι ενω εχουνε ιδιο ονομα ειναι εντελως διαφορετικοι?
και κατι αλλο:διαβαζοντας Ντοστογιεφσκι παρατηρησα οτι τα επωνυμα των πρωταγωνιστων περιγραφουν τις ιδιοτητες η ιδιομορφιες τους...π.χ.
(εγκλημα και τιμωρια)
κεντρικο προσωπο: Ρασκωλνικωφ
απο το ρωσικο "ρασκωλ" που σημαινει παραλογια...οπως θα λεγαμε στα ελληνικα Παραλογιδης...
λετε να ειναι κατι αλλο εκτος απο την προσπαθεια του συγγραφεως να κανει τους χαρακτηρες πιο κατανοητους στο ευρυ κοινο?
Δεν χρείαζεται να ξυπνάς το πρωί αν δε σκοπεύεις να αλλάξεις τον κόσμο...
quote:
Οι αποψεις που εκφραζω δε ειναι της φιλης Ατμας και δεν με εβαλε
εκεινη να δικηγορευσω.Δεν το εχει αναγκη αλλωστε.
Αλλο ηθελα να αποδειξω...
Ε ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΙΝΑ...
ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ....
ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ...
ΑΒΑΛΛΟΝ ΣΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΝ ΣΕ ΕΞΕΘΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ...
ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΔΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...
C YA ALL DUDES
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Έπαψα να το σκέφτομαι και παρατηρώ το μωρό, περνάω χρόνο μαζί του και μέχρι το Πάσχα που θα το βαφτίσω νομίζω πως η άποψή μου θα είναι πιο κατασταλαγμένη .
Σχετικά με μία άποψη που διάβασα παραπάνω και που παρουσιάζει τη σημασία των ονομάτων ..ανύπαρκτη και πολύ ρατσιστική την πίστη πως μια ετικέτα μπορεί να καθορίσει έναν άνθρωπο, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Στην κοινωνική, καλλιτεχνική και πολιτική ζωή του τόπου μας υπάρχουν διάφορά πρόσωπα, θα σταθώ στα γυναικεία : Ελένη και Άννα, σε πολιτική, κοινωνικά και τα καλιτεχνικά μεσουρανούνε, νομίζω πως είναι τα ονόματα που απαντούνται συχνότερα.
Και αν διατυπωθεί η άποψη πως αυτό συμβαίνει γιατί είναι κοινά ονόματα που απαντούνται συχνά, έχω σαν παράδειγμα το "Μαρία" το οποίο αδιαμφισβήτητα είναι ίσως το πιο συχνό γυναικείο όνομα στην Ελλάδα, αλλά οί διάσημες Μαρίες (Κάλλας, Δαμανάκη, Φαραντούρη) θα συμφωνίσετε μαζί μου πως έχουν κάτι απο δράμα στη ζωή και την καρριέρα τους..
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
ΠΗΡΑ ΕΝΑ E-MAIL, ΟΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΟΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ, ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ… !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ!KAI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ Η' ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ;
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.
ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ, Η’ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ Η’ ΥΠΕΡΟΨΙΑ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ 'ΔΙΑΛΟΓΟ', ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ‘ΛΕΚΤΙΚΗ’ ΣΦΑΓΗ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΠΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ, ΛΟΓΟ, ΣΚΕΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΥΠΟΨΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ, ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΝΟΗΣΗ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.
ΟΥΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ… «ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΣΚΑΛΑΣ» ΚΑΙ «ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΤΕ!»
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ, ΚΑΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΩΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΑ ‘ΑΝΩΤΕΡΑ’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ‘ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ’ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ… ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, (ΕΦ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΑ ‘ΠΗΡΑΝ’, ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ‘ΕΥΡΗΜΑΤΑ’ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ‘ΕΜΑΘΑΝ’ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ‘ΑΛΗΘΕΙΑ’.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΩ ΚΑΜΙΑ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ, ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, Η’ Η ‘ΠΟΛΙΤΙΚΗ’ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ, ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ‘ΗΘΙΚΗ’ ΤΗΣ ‘ΛΟΓΙΚΗΣ’ ΜΑΣ.
ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....
EYXARISTW POY MOU APANTISES
tania
δεν αισθανομαι προσβεβλημενη,αλλα οπως και να 'χει,εμαι ενα μελος του φορουμ και λιγη σημασια μου ειναι απαραιτητη.
ισως φταιει ο εγωισμος μου...ισως ζητω πολλα...
αλλα ο χαρακτηρας μου απαιτει να βρισκεται συνεχως στο προσκηνιο...!(και ως γνωστων,ο χαρακτηρας δεν αλλαζει)
Δεν χρείαζεται να ξυπνάς το πρωί αν δε σκοπεύεις να αλλάξεις τον κόσμο...
Tι είναι αυτά ρε παιδιά?
"Ασκηση πανικού" ή "χιονοστιβάδα" στο πέρασμα της Avallon?
Kαι γω που νόμιζα ότι κάποια πράγματα είχαν αλλάξει...
Λυπάμαι...καλά λέει η λαϊκή παροιμία "ο λύκος κι αν εγέρασε..." από ότι διαπίστωσα κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ![]()
![]()
Καλή συνέχεια στους ταξιδιώτες...

quote:
απορια 14χρονης(ισως σας φανει λιγο ηλιθια):
γιατι 2 ανθρωποι ενω εχουνε ιδιο ονομα ειναι εντελως διαφορετικοι?
silverwhisper χαιρε!
ειναι νομιζω λογικο.Το ονομα δεν ειναι ενα ενσωματωμενο χαρακτηριστικο
των ανθρωπων δηλ. δεν υπαρχει με την γεννηση μας.Ειναι μια απλη δονηση.
Δεν πιστευω στην τυχη.Αλλα στην αστοχαστια.Θεωρω λοιπον οτι κανενα ονομα δεν δινεται τυχαια.
Παρατηρωντας εμενα μπορω να σου πω οτι οσο πιο συχνα "συντονιζομαι" με την δονηση του ονοματος μου τοσο πιο πολυ καταλαβαινω γιατι μερικα πραγματα συμβαινουν γυρω μου και μεσα μου.
Με λενε Μανο απο το Εμμανουηλ.
Στην αριθμολογια παιρνω το νουμερο 5.Δηλαδη το Ε=5 το πρωτο γραμμα του ονοματος μου.Συσχετιζοντας το με αλλα πραγματα για μενα σημαινει κατι αυτο.Οι περισσοτεροι με φωναζουν απλα Μανο.Κατα μια εννοια εχω ακουσει οτι Εμμανουηλ σημαινει Αυτος που εχει μαζι του τον Θεο και ονομαζοταν ετσι και ο Χριστος.Δεν σημαινει βεβαια οτι ειμαι ο Χριστος!Αυτη ειναι μια εξωτερικη ερμηνεια αλλων.
Αλλα εχω αναγνωρισει μεσα μου
κατι που εγω το ονομαζω δαιμονιο και υπαρχει περα απο το εγω μου.
Οσο πιο συγκεντρωμενος ειμαι τοσο πιο πολυ το ακουω.Αυτο για μενα ειναι ο Εμμανουηλ(δαιμονιο).Εγω ακομα ειμαι Μανος.Αν αυτο σημαινει οτι εχω μαζι μου τον θεο δηλ.αναγνωριζω το δαιμονιο ή συντονιζομαι μαζι του εχει καλως:)Αλλα δυστηχως δεν εχω φτασει να ειμαι συνεχεια σε μια τετοια κατασταση δηλαδη δεν εχω καταφερει το νουμερο 5 να το πραγματωσω.
Συσχετιζοντας το με το Ωροσκοπειο μου καθως με την αριθμολογικη αναλυση της ημερομηνιας γεννησης=10 μου εχω μια πιο συνολικη εικονα για το τι στο καλο ηρθα να βιωσω εδω.Αρα για μενα το 5 και το 10 ή 1
μου λεει πολλα.
Το ονομα λοιπον ειναι μια προοπτικη.Δεν ειναι μια απολυτη εννοια.Αλλα ειναι οτι και του προσδιδουμε εμεις.Εμεις ειμαστε αυτοι που φορτιζουμε το ονομα μας.
Δηλαδη δεν θεωρω οτι ηρθα να κυρηξω οπως ο χριστος αλλα να αγαπησω πιο πολυ και πιο εκλεπτυσμενα.
Ετσι αγαπητη Χριστινα μην βλεπεις την ερμηνεια που συνηθως εχει το ονομα σου αλλα ψαξε για σενα τι σημαινει αυτο.Ειμαι σιγουρος οτι αργα ή γρηγορα θα το αγαπησεις.
χμ...θυμηθηκα μια ασκηση...
εχει να κανει με τα ονοματα μας...
καθιστε σπιτι μονοι μπρος σε καθρεπτη και αρχιστε να καλειτε το ονομα σας...στην αρχη σιγα μετα πιο δυνατα οπως θα φωναζατε απλα σε ενα φιλο.Παρατηρηστε τι συμβαινει μεσα σας καθως εκτελειτε την ασκηση...
Αν νιωσετε αντιφατικα τοτε...
κατι αλλο που ειπε η Ατμα:
quote:
μιλαω για το διττο δικο μου ονομα/αν ηταν ζωδιο /ναι! θα ηταν ζυγος.)
αλλα προσεξε το παλι! μιλησα για ονομα δυο οψεων.
αν δεν κατεχεις απο αρκανες -οκ 2 me-..απλα σκεψου μια..ζυγαρια σε ισορροπια/
κοιταξε τωρα..τους πολους=δισκους της! :)τωρα φανταζομαι ειναι απλουστερο:))
ουσιαστικα ειπα πως θα μιλησω για το δικο μου ονομα// εχει δυο οψεις/καθως το ακουω πια ολακερο ..ειμαι πια "αφυπνισμενη" ως προς αυτο που οντως ειμαι.
ως προς το αυτο ονομα μου.//απλο δεν ηταν;/χμ;)
καθοτι σαν ακουμε στο βαφτηστικο μας ονομα ειμαστε αφυπνισμενοι.
οποιαδηποτε χαιδευτικα μας προσδιδουν αυτο ακριβως που εμπεριεχουν/
Θεωρω οτι ο ζυγος,ειναι μια αλλη παρασταση του κυρηκειου του ερμη.
Αν η δονιτικη του δισυποστατου ονοματου σου ηχει πλεον σαν Ενα και ειναι ευχαριστο σαν δονηση απλα το εχεις πραγματωσει.
Αυτο γιατι το ονομα σου ειναι αρσενικο-θηλυκο.Μπορει στην αρχη να μην σου αρεσε.Μα στην πραγματικοτητα δεν σου ελεγε τιποτα περισσοτερο απο
το να ισορροπησεις τα αντιθετα και οχι απαραιτητα να ακολουθησεις το μονοπατι που ιστορικα αυτο το ονομα ακολουθει(αυτο για να καταλαβει η χριστινα).
Αρα δεν ειναι καθολου τυχαιο που κατεληξες με εμαφροδιτο νου ουτε
και οτι ανοιξες αυτο το θεμα στο φορουμ![]()
μακια...
θα ηθελα να πω οτι η αριθμολογια,τα ταρω και τα ζωδια δεν ειναι παρα απλα εργαλεια συγκεντρωσης στον εαυτο μας
και οχι αλαθητοι χαρτες που μας δειχνουν επακριβως τι ειμαστε.Το ξεδιαλεγμα γινεται ενστικτωδως.
Τελος φιλη Αζωελ δεν βλεπω πουθενα να διαφωνειτε με την Ατμα ισα ισα υπαρχει πολυ ωραια ροη.Θεωρω οτι οποιος σου εστειλε αυτο το μειλ ειναι τουλαχιστον ηλιθιος.Μην δινεις σημασια.Συνεχισε την δημιουργικη σου συμμετοχη.![]()
Θα ήθελα απλά να παρακαλέσω να αρχίσουμε να προσπερνάμε τέτοιες συμπεριφορές όσο ποιο απλά και χαλαρά γίνετε. Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο ryche λοιπόν και την διαπίστωση που παρέθεσε.
Υ.Γ. Welcome back Avallon και εδώ, γιατί το είχα γράψει σε άλλο Topic και ίσως να μη το είδες.