ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το τραπέζι ήταν στρωμένο, το πλοίο βρέθηκε ανέπαφο, χωρίς επιβάτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το τραπέζι ήταν στρωμένο, το πλοίο βρέθηκε ανέπαφο, χωρίς επιβάτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ostria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/04/2007, 18:09:11
Αρα, ισως εδω να "κολλανε" οι Καρχαριες που ειπα!

28/04/2007, 13:08:53
Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το περιστατικό πάλι από Αυστραλία αλλά το 1920
http://www.ufoarea.com/events_theyweretoo.html

Και αν νομίζετε ότι μόνο πλοία εξαφανίζονται μυστηριωδώς, κάνετε λάθος!
Το 1930 εξαφανίστηκε ένα ολόκληρο χωριό Εσκιμώων στον Καναδά με 1200 άτομα. Το πιό περίεργο αυτής της περίπτωσης: Μαζί με τους ζωντανούς, εξαφανίστηκαν και οι πεθαμένοι! Στο νεκροκαφείο όλοι οι τάφοι βρέθηκαν άδειοι!
http://www.ufoarea.com/aas_villagecanada.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

28/04/2007, 17:28:16
Ostria,
δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται ολόκληρο χωρίο...
Αλλά... για αυτή την περίπτωση, το έχεις βρει αυτό κάπου αλλού;
Δεν το έχω ξανακούσει και φυσικά δεν εμπιστεύομαι κανένα ουφολογικό στέκι...
28/04/2007, 17:35:19
quote:
Το 1930 εξαφανίστηκε ένα ολόκληρο χωριό Εσκιμώων στον Καναδά με 1200 άτομα

και παλι τα τραπεζια ηταν στρωμένα και τα όπλα στις θέσεις τους...

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

28/04/2007, 17:36:12
Eκτος αν το χωριο μετακομισε, και ισως πηραν και τους νεκρους μαζι (οπως καναν οι ινδιανοι, οταν τους εδιωξαν οι Αγγλοσαξονες και Ολλανδοι)

kondorasΜέλος
29/04/2007, 00:21:16
quote:

Και αν νομίζετε ότι μόνο πλοία εξαφανίζονται μυστηριωδώς, κάνετε λάθος!
Το 1930 εξαφανίστηκε ένα ολόκληρο χωριό Εσκιμώων στον Καναδά με 1200 άτομα.
http://www.ufoarea.com/aas_villagecanada.html

Παρακάτω βέβαια αναγράφει και τί λέει η αστυνομία.
http://www.rcmp-grc.gc.ca/history/anjikuni_e.htm
Μυθιστόρημα μυρίζει η υπόθεση...

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;

29/04/2007, 12:19:29
Ισως ο φίλος κόνδορας να έχει δίκιο, δεν την έχω ψάξει την υπόθεση και γω πρώτη φορά την άκουσα.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

30/04/2007, 13:50:25
quote:
Για σκεφτήτε όμως ότι και στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό - ψαράδες αγνοούνται... και η βάρκα ή το καϊκι βρίσκονται αλλά όχι οι ψαράδες... Πόσες φορές νομίζεται συμβαίνει αυτό στην διάρκεια ενός έτους στην Ελλάδα μόνο; Το ότι δεν το μαθαίνουμε νομίζεται ότι δεν έχει συμβεί;

Θα κάνω λιγάκι τον δικηγόρο του διαβόλου όχι γιατί δεν πιστεύω στο "παράξενο" απλά γιατί μ'αρέσει να κρατώ τα μάτια μου ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις...

Για τα ελληνικά φαινόμενα όπου βρισκόμαστε στην Μεσόγειο παίζουνε πολλά σενάρια... Μπορεί οι ψαράδες να είδαν κάτι... παράνομη διακίνηση ναρκωτικών μέσω θαλάσσης, εμπλοκή σε σκλαβοπάζαρο λαθρομεταναστών ή ακόμη και παράνομο εμπόριο όπλων και ίσως έτσι τους εξαφανίσανε... διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες...

Για τον ωκεανό όμως όπου ψάχνουμε "ψύλλο στ'άχυρα" οι πιθανότητες να πέσεις πάνω σε παράνομη δραστηριότητα και να γίνεις αυτόπτης μάρτυς είναι μηδαμινή. Εδώ όμως ηπισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας και οι προσωπικές επιθυμίες: Προσπάθεια απόκρυψης χρημάτων μετά από μεγάλη μπάζα... εγκατάλειψη οικογενειακής στέγης με αλανιάρα μικρούλα, και πολλά άλλα που είμαι σίγουρη ότι αν αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας όπως άλλωστε ξέρετε πολύ καλά να κάνετε θα βρείτε πάρα πολλά...

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να εξαφανιστείς και να χάσουν για πάντα τα ίχνη σου?

Σίγουρα όχι το αεροπλάνο!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
DarkLordΝέο Μέλος
10/05/2007, 17:09:51
Εχω ακουσει πολες ιστοριες για εξαφανισεις πλοιων μαλιστα εχω ακουσει για ενα πολυ παλιο πλοιο που βρεθηκε στο τριγωνο των βελμουδων απο μεσα το πλοιο ηταν αθικτο και δεν ηταν κανενας το παραξενο που ειδαν ηταν οτι τα τραπεζια μεσα ηταν στρωμενα και το φαγητο ηταν ακομα ζεστο.
Μπορω να σας πω ακομα και πως μπορει να εξαφανιστηκαν απο επιστημονες που εχω ακουσει λενε πως στο τριγωνο των βελμουδων απο καθε αλο μερος της γης εχει πολυ μεγαλα ηλεκτρομαγνητικα πεδϊα που μπορουν να σε οδηγησουν σε αλο χρονο και χορο κατι σαν μηχανη του χρονου και ενα αλο που εχω ακουσει ειναι για U.F.O που τους απηγαγαν. Στις κοντινες περιοχες του τριγωνου των βελμουδων υπαρχουν μαρτυριες απο κατοικους για U.F.O που μπαινουν και να βγαινουν απο τη θαλασσα τελικα αυτα περι εξαφανισεις μενουν ακομα ενα μηστυριο.

Edited by - DarkLord on 10/05/2007 19:41:37

10/05/2007, 17:28:39
quote:
ειχε γινει ενα περιστατικο με ενα πλοιο που επλεε στο τριγωνο των βελμουδων και εξαφανιστηκέ, τελικα το βρηκανε στο φεγγαρι

οχι
αλλο

ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

10/05/2007, 22:06:33
DarkLord γιατι εσβησες το κοματι της απαντησης που ποσταρα;;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του