- Γιατι τετοια υποκρισια; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Τα λες πολύ σωστά.Αλλά ποιός θέλει να ακούσει;
Όλοι χρειάζονται έναν αποδιοπομπαίο τράγο.
Δεν συμφέρει σε όλους να πούνε ολάκερη την αλήθεια.
Πόσο λοιπόν φταίμε εμείς οι καπνιστές για την ρύπανση;
Πόσο για τον καρκίνο;
Πόσο για τους οικογενειακούς καυγάδες;
Και to Indingo Boy έθεσε μια πολύ έξυπνη ερώτηση για τους Ινδιάνους που "ευθύνονται" για το...κατάντημά μας.
Πού ξέραμε εμείς για καπνό πριν "ανακαλυφθεί" η Αμερική;
Τελικά, σίγουρα, το τσιγάρο και το ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ, πάει με όλα.
Να με αφήσουν ήσυχη οι αντικαπνιστές γιατί δεν τους ενοχλώ.
Υ.Γ. Παιδιά κόλλησα στα 15 τσιγάρα την ημέρα, δεν λένε να πάνε παρακάτω.
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Προσωπικά δεν ενοχλούμε από τον καπνό, παρά μόνο στο τραπέζι…*
(καλλίτερα φυσικά αν κάποιος δεν καπνίζει!)![]()
Παρατήρησα πολλές φορές όσους καπνίζουν, και εκείνο που διέκρινα, είναι πως γίνεται πανω κάτω με τον ίδιο μηχανισμό…
Επιθυμώ κάτι…..Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το έχω, και η επιθυμία μου μετατοπίζεται κάπου αλλού…ΤΣΙΓΑΡΟ. Αυτό, σιγά και αργά, (με την νικοτίνη), γίνεται συνήθεια στον οργανισμό, και από ψυχολογική ανάγκη που ήταν στην αρχή, πολλαπλασιάζεται… φέρνοντας τη γνωστή εξάρτηση στον εγκέφαλο…Η νικοτίνη, όπως και ο καφές, προκαλεί συστολή στα αγγεία…ανεβάζει την πίεση… και κάπως ξυπνάς…![]()
Μετά από χρόνια που κάποιος καπνίζει, το τσιγάρο γίνεται μέρος της( Ζωής / εαυτού), και είναι η πρώτη απάντηση, σε κάθε είδους (πρόκληση/ σύγκρουση) που έχει.
Θα έχεις ακούσει…… τα έχω Μεράκια, Βάσανα, Καημούς…άσε με αδερφέ…Αυτά πάνε κάτω, με ένα τσιγάρο)
Αν το κόψεις χωρίς να το θέλεις, πάλι θα βασανίζεσαι…γιατί θα θέλεις να καπνίσεις.
Είσαι Νέα και έξυπνη κοπέλα Δωριδα…. νομίζω πως έθεσες τέτοιο θέμα, γιατί κάτι θέλεις να γίνει…Ήδη το ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ που έγραψες, λέει πολλά…
Χρειάζεται να γίνεις πιο γρήγορη από την αντίδραση σου….μα όπως γνωρίζεις, το υποσυνείδητο, μας ξεπερνάει….. εκτός και το προλάβεις εσύ, όποτε θα σου πει την ιστορία του...(Παρελθόν)
Αν πάλι κάνω λάθος, και θέλεις να καπνίζεις συνέχεια…. γιατί έτσι σου αρέσει….ε δεν έγινε και τίποτα…Κάπνισε!
(9στους 10 από το εσωτερικά που γνώρισα πρόσφατα… κάπνιζαν
)…
Και τώρα, κάτι από ένα φίλο.![]()
Το επόμενο τσιγάρο που θα ανάψεις… κοίτα το…και μίλα του! …..Μιλάς με μια παλιά η νέα σου επιθυμία….…Οι επιθυμίες ίσως να είναι πολλές, και διαφορετικές σε ένταση… μα η κίνηση τους είναι η ΙΔΙΑ. (Παλιά ειναι, η Νέα)
Στο φαρμακείο υπάρχει και κραγιόν νικοτίνης….. πασάλειβε τον καρπό του στην ανάγκη….
Αν τα παραπάνω…. Εσύ και όποιος….. τα βρεις του κατηχητικού …ΣΥΓΝΩΜΗ!