ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι τετοια υποκρισια; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Γιατι τετοια υποκρισια; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

angi42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
soldierΝέο Μέλος
25/08/2003, 09:52:03
Γαμάτο mariha, το όνειρό μου είναι να σε φτάσω!!!
Χειρότερα κι απο ηρωίνη κι έτσι.... Πάντως διακρίνω ένα μικρό επμαιγμό (όσο παάει η γάτα μωρε...) προς τους καπνιστές ή τα γραφόμενά μου..? Πάντως για να ξεκαθαρίσω, τα 3- 4 πακέτα, μπορεί να συμβεί καμμιά δεκαπενταριά φορές όλο το χρόνο. Το μέσο όρο είναι 2 πακέτα/ημέρα... Για να μην ακούγομαι υπερβολικός δηλαδή.

Παντως συνέχισε έτσι! Μπορείς κι εσύ να έχεις ένα καρκίνο! (μακριά από τα πνευμόνια μας...)

Keep the flame burning...

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
26/08/2003, 05:52:24
...κι αφού μάθαμε ποιοι καπνίζουν και ποιοι όχι, πόσα τσιγάρα/πακέτα καπνίζουν την ημέρα και πόσοι θα ήθελαν να το κόψουν, να σας πω και το «γιατί» άνοιξα αυτό το «ανόητο» θέμα.

Όχι μία αλλά δύο φίλες μου πάσχουν από καρκίνο.
Και οι δύο είναι health fanatics.

Η μία από τις δύο, όμως, εμμέσως πλήν σαφώς , «θέλει» τους καπνιστές να πάσχουν από καρκίνο, κι όχι εκείνους που «προσέχουν» την υγεία τους!!!

Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να πάσχει εκείνη κι όχι εγώ, η καπνίστρια, από καρκίνο!!!

Αυτό πια δεν το αντέχω. Καταλαβαίνω το πρόστιμο, την ανατίμηση των τσιγάρων (εδώ το πακέτο έχει τουλάχιστον 8 δολ. Αυστραλίας, με την δικαιολογία πως τα επί πλέον χρήματα θα τα διαθέσουν σε έρευνες για την ίαση του καρκίνου), αλλά να με θέλουν να πάσχω από καρκίνο διότι καπνίζω, πάει πολύ...

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

SilverwolfΜέλος
26/08/2003, 15:48:55

Λυπάμαι ειληκρινά για τις φίλες σου Δωρίδα και τους εύχομαι καλή ανάρωση.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα αίτια του καρκίνου! Το κάπνισμα φταίει, το κόβουμε όλοι και ξεγνοιάσαμε.
Το κάπνισμα αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να εμφανίσεις κάποιες μορφές του καρκίνου αλλά δεν είναι εγγύηση ότι θα πάθεις...

Πάντως αν ακούγαμε και ακολουθούσαμε όλες τις συμβουλές/απαγορεύσεις για υγιεινή ζωή θα είχαμε τρελαθεί.
Όλα βλαβερά είναι τελικά. Από το νερό και τις βιταμίνες, μέχρι τον ύπνο, αν δεν ακολουθούμε την πολύ σοφή παραίνεση "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ"

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
30/08/2003, 03:06:42
Silverwolf,

Σ' ευχαριστώ για τα λόγια συμπάθειας για τις φίλες μου.
Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτε..
τι να πεις! Τόσο νεαρά άτομα..πότε πρόλαβαν να πάθουν καρκίνο!

Εν τούτοις εξακολουθώ να πιστεύω πως το κάπνισμα δεν είναι η αιτία όλων των κακών. (Στο κάτω-κάτω όπως λέει η άλλη φίλη μου, οι καπνιστές "εγκλιματίζονται" στην αφόρητη σκουριά της σιδερένιας μας Εποχής) Όπως και το να είσαι health fanatic δεν είναι η πανάκεια.

Τελικά έχεις δίκιο, το "Παν μέτρον άριστον" πάει κι αυτό μέ όλα.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Ambitious--Νέο Μέλος
31/08/2003, 12:58:40
ΓΕΙΑ!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΕ ΓΜΤ,ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?

andreas

soldierΝέο Μέλος
31/08/2003, 18:05:55
Δωρίδα, πολύ λυπηρό αυτό που μας λες για τις φίλες σου, όσο και για τις αντιδράσεις της μιας προς εσένα που καπνίζεις... Απλά να αναφέρω ότι στην πρώτη γυμνασίου, 12 χρονών περίπου, πέθανε ένας φίλος μου από καρκίνο του πνεύμονα... Δεν κάπνιζαν καν οι γονείς του... Μετά από αυτό και πολλά άλλα τέτοια, τι θα μας κάνει να κόψουμε τις βλαβερές συνήθειες; Μου λες;
Αν είναι νά 'ρθει, θε να 'ρθεί...

Keep the flame burning...

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
01/09/2003, 03:15:08
Λοιπόν Φιλόδοξε είσαι τυχερός γιατί έχω τη μέθοδο να το κόψεις το τσιγάρο.
Αν δουλεύει; Ναι, τόχω βάλει σ' εφαρμογή και πάει περίφημα.
Άκου λοιπόν με προσοχή.
Σκέφτηκα πώς άρχισα το κάπνισμα. Αργά και σταθερά. Έτσι;
Άρχισα με ένα πακέτο τη βδομάδα πες κι έφτασα αισίως τα δύο μέσα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τώρα λέω θα κάνω το ίδιο αλλά αντίστροφα, θ' αρχίσω να το ελαττώνω σταδιακά, διότι τίποτε άλλο δεν με βοήθησε. Ένας Θεός ξέρει το τί έκανα και δεν έκανα. Μέχρι και στους υπνωτιστές πήγα. Μπα, τίποτε.

Και τότε μου ήρθε η φαεινή ιδέα της αντιστροφής.
Αρχικά ήμουν μη καπνίστρια, στη συνέχεια καπνίστρια και τώρα έβαλα πλώρη για μη καπνίστρια.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μειώσω τα 40 τσιγάρα μου σε 35. Ακολούθησα αυτή τη τακτική για πέντε εβδομάδες. (το 5 είναι ο αριθμός μου -γεννήθηκα και στις 5) Τις επόμενες 5 εβδομάδες τα τσιγάρα έγιναν 30. Τις επόμενες 10 εβδομάδες, γιατί όσο πάει και δυσκολεύει το πράγμα, έγιναν 25. Να μην τα πολυλογώ βρίσκομαι στα 15 τσιγάρα την ημέρα την τελευταία εβδομάδα. Θα εξακολουθήσω έτσι για τις επόμενες 5-8 εβδομάδες και θα συνεχίσω την κατρακύλα.

Με αυτό το τρόπο χρειάζεσαι μόνο μια ελάχιστη παλληκαρίσια στάση.

Να πεις στον εαυτό σου "Από σήμερα, ο κόσμος να χαλάσει, θα μειώσω τα τσιγάρα κατά 2, 3, 4, 5" ανάλογα της εξάρτησης και να επιμένεις, για ένα χρονικό διάστημα που εσύ θα ορίσεις. Αλλά εσύ εκεί να επιμένεις και να επιμένεις και να επιμένεις.
Καλά θα ήταν να το πάρεις και σαν παιχνίδι.

Το καλύτερο βέβαια είναι μία κι έξω αλλά αυτό ανήκει σε...αλχημιστές.

Να σου πω..αν τα καταφέρνω εγώ, όλοι μπορούν να το καταφέρουν.

Καλή επιτυχία

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Edited by - ΔΩΡΙΔΑ on 01/10/2003 10:02:29

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
01/09/2003, 03:23:27
Soldier,

Συμφωνώ μαζί σου μέχρι ένα σημείο αλλά ξέρεις "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".

Εντάξει όλοι θα πεθάνομε μια μέρα (χτύπα ξύλο) αλλά γιατί να βιαζόμαστε;

Εναι η μόνη περίπτωση που δεν θέλω να κάνω...προσπέραση...

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

sunflower1Μέλος
01/09/2003, 11:58:15
To na kopseis to kapnisma einai polu eukolo.
Ego to exo kopsei pano apo 50 fores

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
ΔΩΡΙΔΑΜέλος
02/09/2003, 09:40:12
Sunflower 1,

Αυτό δεν είναι τίποτε!!! Ο θείος μου το...κόβει κάθε μέρα!!!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

sunflower1Μέλος
02/09/2003, 11:02:12
H ataka einai klemeni, den xero omos poios tin exei pei.
kapnizo, to apolamvano kai den 8elo na to kopso.
den exo prospa8isei oute mia fora

indigo_boyΜέλος
03/09/2003, 06:52:18
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ?
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

mariha2912Μέλος
06/09/2003, 05:51:34
ΦΙΛΕ ΜΟΥ SOLDIER,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ.ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ SUNFLOWER, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ.
ΦΙΛΕ INDIGO_BOY, ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ...

SatanistΜέλος
06/09/2003, 06:22:15
Ανοίγετε ένα θέμα για το όπιο χάνουν πολλοί άνθρωποι την ζωή τους και αντί για να το καταδικάζετε, το υμνείτε. Επειδή σας βλέπω ότι ψήνεστε, άντε να σας κεράσω και ένα τσιγαράκι ως συνήθως.

Εδώ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΠΑΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.

.Πιστέψτε ότι ο καρκίνος κάνει καλό
.Πιστέψτε ότι τον παίρνετε και τσάμπα.

Where There Is Light..... There is Darkness....

Ambitious--Νέο Μέλος
06/09/2003, 11:56:47
ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ,ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ...
ΑΧ..ΔΩΡΙΔΑ...ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ..
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ.

andreas

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
08/09/2003, 08:19:50
Έλα μωρέ Φιλόδοξε. Στάσου στο ύψος του ψευδωνύμου σου!!
Τι είναι να θυσιάσεις ένα τσιγάρο την ημέρα για 30 μέρες;
Ένα τίποτε...
Θέλεις να παίξουμε ένα παιγνίδι;
Θα κρατάς σ' ένα αδειανό πακέτο ένα τσιγάρο την ημέρα και θα λες: αυτό για την Δωρίδα.
Στο τέλος του μήνα θα έχεις ένα και μισό πακέτα.
Αλλά αν συμφωνήσεις δεν θέλω να κρατάς το τσιγάρο απο τη περίσσευμά σου αλλά από το υστέρημά σου!!!

Καλύ επιτυχία.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

PANX_ROCKER82Νέο Μέλος
12/09/2003, 22:09:19
loipon fili ΔΩΡΙΔΑ ego eıme 16 xronon exo dokımaseı treı fores tsıgaro kaı den ethıstıka ksereıs gıatı epeıdı katarxeın den enıosa tpt to dıaforetıko apo to otı roufousa aera.giauto min kanete mlkies me tsigara tzampa xalate tin ygia sas.

PaNx-RoMaNa

13/09/2003, 01:01:47
οχι.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη, ο μανος σας

mariha2912Μέλος
13/09/2003, 21:56:43
ΦΙΛΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Π.Χ. ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΩ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΙ ΕΔΩ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ.Ε, ΑΥΤΟ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!
ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!

sunflower1Μέλος
16/09/2003, 18:01:31
mariha2912 symfono apolyta mazi sou.
To oti kapnizoume den shmainei oti 8eloume na pisoume kai tous allous na kapnizoun mazi mas
Apla 8eloume na kapnizoume eleu8era, opos eleu8era mporoume na pinoume alkool (pou pistevo pos einai exisou kako, min po kai xeirotero), na trome 'h na kanoume opoiadhpote alli kataxrisi. To oti kanei kako to xeroume, to plironoume ka8e mera... otan prospa8ontas na prolaveis trexontas to leoforeio kaltareis... parolauta einai dikaioma mas