ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άει χάσου! Η ιδέα δεν είν' δικιά σου!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Άει χάσου! Η ιδέα δεν είν' δικιά σου!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
AIONΜέλος
10/03/2004, 17:05:44

Οπως μας τα λέτε δλδ οι μουσουλμάνοι πατριώτες είναι άσχετοι και κινούνται απο συνωμοσιολογίες... δεν ξέρουν οτι στην Τουρκία η Μασωνία αλωνίζει στο οικονομικό κατεστημένο ... ένα κατεστημένο που έχει βυθίσει μια χώρα με πετρέλαιο στην απόλυτη ανέχεια και φτώχεια.

Ναι φίλε Ράμογλου η ανθρώπινη ζωή έχει αξία αλλά ποιος σου είπε οτι πολλοί απο τους Μασώνους είναι άξιοι του να φέρουν την έννοια "ανω θρώσκων" ?

AIONΜέλος
10/03/2004, 17:15:20
Και ποια Unicef και παπαριές μου τσαμπουνάτε ρε ? Είστε σοβαροί ?
Το όργανο "ανοικοδόμησης αυτών που καταστρέφουμε" θα υποστηρίζουμε ?
Για ξυπνάτε λίγο γιατι είστε σε βαθή λήθαργο...
Εχετε καταλάβει τι είναι ο ΟΗΕ η Unicef και η Greenpeace ?

Αν δεν ξεσηκωθούν οι καταπιεσμένοι λαοί να πάρουν κεφάλια δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!! θα μας πνίξουν στον τρόμο και καλά θα μας κάνουν.

10/03/2004, 17:16:12
quote:
ποιος σου είπε οτι πολλοί απο τους Μασώνους είναι άξιοι του να φέρουν την έννοια "ανω θρώσκων" ?

Αγαπητέ, εσένα ποιός σου το είπε;

Πριν ήθελες τα κεφάλια όλων ανεξαιρέτως επί πίνακι, τώρα λες ότι πολλοί απ' αυτούς δεν είναι άνθρωποι.

Έχουν λογική οι τοποθετήσεις σου;

Μήπως συμφωνείς με τους εξτρεμιστές: επειδή γενικά οι άνθρωποι δεν είμαστε "άνω θρώσκοντες" εις την πλειοψηφίαν, μήπως να μας ξεκάνουμε όλους για να τελειώνουμε;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

10/03/2004, 17:20:23
quote:
Αν δεν ξεσηκωθούν οι καταπιεσμένοι λαοί να πάρουν κεφάλια δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!! θα μας πνίξουν στον τρόμο και καλά θα μας κάνουν.

Δίκιο έχεις. Ας αλληλοσφαχτούμε, να τελειώνουμε...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

AIONΜέλος
10/03/2004, 17:30:13
Ξέρεις αν διάβαζες λιγουλάκι Ιστορία θα είχες δεί οτι ο τροχός γυρνάει και αυτό είναι νόμος.
Αραγε τι ήταν οι κατακλυσμοί ?

Το ανθρώπινο είδος έχει γίνει επικύνδυνα μολυσματικό. Εαν δεν γίνουν αλλαγές (όχι απαραίτητα δια της βίας) τότε .... λυπάμαι χάσαμε ΟΛΟΙ.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε τρείς Γερμανοί τουρίστες ασελγούν στο σώμα μιας 6χρονης Ταυλανδέζας και το ονομάζουν Σεξοτουρισμό.
Εαν υπήρχε το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς μέσα μας θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Ομως...δεν...
Ο καθείς στο καβουκάκι του.

Και επειδή δεν.... θα πέσει καρπαζιά!!

ελπίζω όχι σύντομα.

και μετά φτού και απο την αρχή.

10/03/2004, 17:33:36
quote:
Ναι φίλε Ράμογλου η ανθρώπινη ζωή έχει αξία αλλά ποιος σου είπε οτι πολλοί απο τους Μασώνους είναι άξιοι του να φέρουν την έννοια "ανω θρώσκων" ?

Αγαπημένε μου ΑΙΟΝ πολλοί δεν είναι άξιοι του τίτλου «Αναθρών α όπωπε» ακόμα και του τίτλου «Ιερέας» , «μασόνος» , «αναρχικός» , «εσωτεριστής» , «κομουνιστής» και ού το καθ’ εξής.

Αλλά αν κάποιος οργανωθεί κάπου και ο βίος του δε συμφωνεί με τα δεδομένα της οργάνωσης τότε φταίει η οργάνωση ;

Φταίει ο Χριστός που οι παπάδες έσφαξαν ;
Φταίει ο Μαρξ που ο Στάλιν έσφαξε ;
Φταίει ο Μπακούνιν που οι αναρχικοί κάνουν ότι κάνουν ;
Φταίει το Μασονικό σύστημα που κάποιοι κάνουν ότι κάνουν ;
Φταίει η Δημοκρατία επειδή η USA δολοφονεί ;
Φταίει το Κοράνι που ο Laden δολοφονεί ;

Ατελείωτος ο κατάλογος και η ουσία μία φταίει ο ίδιος ο άνθρωπος που χάρην της ικανοποιήσεως της δικής του και μόνον μισαλλοδοξίας εκμεταλλεύεται θεσμούς και οργανώσεις .
Εκμεταλλεύεται άλλους ανθρώπους .

Ίσως το μόνο ρητό που έπρεπε να μαθαίνουμε είναι το «αγαπάτε αλλήλους», γιατί το «γνώθι σ’ εαυτόν» είναι ακόμα ποιο δύσκολο.

Ο κακός λύκος

AIONΜέλος
10/03/2004, 17:35:17
Μπά! Οταν τους σφάζαν οι άλλοι ήταν καλά ?
Αφού δεν τους έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί καλή μου τι θες να κάνουν ?
"Σφάξε με πασά μου να αγιάσω" ?
Το Ισραήλ έχει παραβιάσει όλες τις διεθνής, διακρατικές,διαπλανητικές,διαγαλαξιακές συνθήκες που υπάρχουν και δεν τρέχει κάστανο. Κάθε μέρα πατάνε και απο έναν Παλαιστίνιο για γούρι...
Τι θα πείς σε αυτόν τον άνθρωπο ?
"δείξε κατανόηση" ?

AIONΜέλος
10/03/2004, 17:40:08
μην εξισώνουμε την Μασωνία τώρα με ιδέες αλληλεγγύης συντροφικότητας και ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Ανθρώπου.
Το Μασωνικό σύστημα εξαρχής ήταν μια διαχωριστική μαλακία των μικροαστών που θέλαν να συντεχνιαστούν εις βάρος όλων των άλλων.
Ούτε τις γυναίκες δεν θέλουν πόσο μάλλον τους φτωχούς.

Ξεκολάτεεεεεεεεε με την Μασωνία ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ

10/03/2004, 17:41:07
Θα απαντήσω με βάση το παράδειγμά σου, για να μην πεταγόμαστε από το ένα θέμα στο άλλο.

Επειδή παλιότερα ταξείδευα συχνά λόγω δουλειάς κι επειδή την Ταϋλάνδη την οποία ανέφερες έχει τύχει να την επισκεφθώ πολλές φορές και έχω δει με τα μάτια μου τέτοια περιστατικά
(γίνονται σε κοινή θέα σε γνωστό σημείο της πόλης), αν σου πω ότι υπάρχει οργάνωση εκεί, η οποία προσπαθεί να πολεμήσει τη μαφία που εμπορεύεται αυτά τα κορίτσια, τί θα πεις;

Προσωπικά, έχω συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπόρεσα, όμως πιστεύεις ειλικρινά ότι μπορεί να σταματήσει το φαινόμενο;

Όχι! Μόνο αν ο άνθρωπος βελτιωθεί από το επίπεδο του κτήνους και δεν υπάρξουν "πελάτες" για όλα αυτά τα κορίτσια θα λυθεί το πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά, αν δε βελτιωθεί το βιωτικό επίπεδο του μέσου Ταϋλανδού, δε θα πάψει ποτέ να πουλάει τα κορίτσια αυτά στους ανθρώπους της Ιαπωνικής μαφίας για ένα πιάτο ρύζι στην ηλικία των 12 ετών!!!!!!

AIONΜέλος
10/03/2004, 17:44:47
Συμφέρει αυτούς που κατέχουν τον πλούτο να βελτιωθεί ?
Αν ξυπνήσει ο άνθρωπος το πρώτο που θα ρωτήσει θα είναι "που τα βρήκες τόσα λεφτα εσύ"?

και τότε ...

10/03/2004, 17:58:11
Για να ξυπνήσει ο άνθρωπος χρειάζεται μόρφωση. Χρειάζεται παιδεία.

Εσύ κατέληξες ότι η Μασωνία είναι υπεύθυνη για ότι συμβαίνει στον πλανήτη και τώρα που σκοτώθηκε ένας σερβιτόρος, θα σταματήσει ο διωγμός των Παλαιστινίων;

drumx13Μέλος
10/03/2004, 18:40:14
quote:
είπε οτι πολλοί απο τους Μασώνους είναι άξιοι του να φέρουν την έννοια "ανω θρώσκων" ?
quote:
μην εξισώνουμε την Μασωνία τώρα με ιδέες αλληλεγγύης συντροφικότητας και ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Ανθρώπου.
Το Μασωνικό σύστημα εξαρχής ήταν μια διαχωριστική μαλακία των μικροαστών που θέλαν να συντεχνιαστούν εις βάρος όλων των άλλων.
Ούτε τις γυναίκες δεν θέλουν πόσο μάλλον τους φτωχούς.

μικρε μου Αιον (ηλικιακά )

λυπαμαι που θα σου σπασω το ροζ μπαλονακι που εχεις μπει και νομιζεις οτι "την λες" στους μασωνους

Ειναι πλεον κατανοητο οτι μεσω της συγκρουσης που επιλεγεις με μια ομαδα ανθρωπων αυτοπροσδιοριζεσαι και φωναζεις παρων

ανακαλυπτεις οτι υπαρχεις.....και αυτοεπιβεβαιωνεσαι

μεσω του οτι ο λογος σου και τα κειμενα σου προκαλουν μια καποια "αντιδραση" στο συμπαν......
και αρα υπαρχεις

Σκεφτομαι αρα υπαρχω ειπε καποιος στο παρελθον
.....
που ηταν Μασωνως
δηλαδη κατα τα λεγομενα σου ...... επερνε μερος σε μια μικροαστικη μαλακια...

ειμαι σιγουρος οτι αν σε "εγραφαν" κανονικα .. οι υπολοιποι συνομηλιτες σου (zadok και ramoglou) θα τσιριζες ακομα παραπανω
για να κανεις αυτο που ειπα παραπανω

να προκαλεσεις δηλ. αντιδραση και να καταλαβεις οτι υπαρχεις

παντως εμενα οι απαντησεις σου μου ερχονται σαν απαντησεις απο την μικρη Ελενη...

που καθεται και κλαιει
γιατι δεν την παιζουνε
οι φιλεναδες της...

anyway

ειμαι της αποψης οτι πολυ θα ηθελες να σε παιζανε η φιλεναδες της....

quote:
Συμφέρει αυτούς που κατέχουν τον πλούτο να βελτιωθεί ?
Αν ξυπνήσει ο άνθρωπος το πρώτο που θα ρωτήσει θα είναι "που τα βρήκες τόσα λεφτα εσύ"?

οσο γι αυτην την μαλακια
που πιπιλας καιρο τωρα
οτι για να ειναι καποιος τεκτονας
πρεπει να εχει πολλα λεφτα

εχεις αναρωτηθει ποσο καλο κανει αυτο στην μασωνια

να ειναι καποιοι εκει εξω και να κανουν την τριχα τριχια???

μηπως εισαι βαλτός???

΄

και κατι αλλο

τι σου φταιει η ζαντοκ και της λες να παει να πλυνει κανα τηγανι

αυτην την κοινωνια ονειρευεσαι αιον

τους πλουσιους τους μασωνους τους παπαδες σφαγμενους και τις γυναικες να σου πλενουν τα σωβρακα;;;

Ενδιαφερον ....αν μη τι αλλο

αληθεια ο Μπακουνιν ή ο μαρξ
τι θα ελεγε για αυτο σου το ονειρο

ή μηπως να ρωτησουμε τον φρουντ με τον "ονειροκριτη" του

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

Edited by - drumx13 on 10/03/2004 18:47:32

lencolasΜέλος
10/03/2004, 19:15:33
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ!ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΚΛΙΣΕ" ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΤΗΟΤΗ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

quote:
Κάπου εκεί η μακριά μπορεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να γελάει με εμάς που νομίζουμε ότι μιλάμε εξ ονόματός της.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ,ΙΣΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ(ΚΑΛΟ,Ε?) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΤΕ..
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!"
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 10/03/2004 19:17:20

AIONΜέλος
10/03/2004, 19:37:10
Δεν είμαι απο αυτούς που αόριστα λένε "ο κόσμος είναι χάλια".
Είμαι απο αυτούς που ψάχνουν και βρίσκουν ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ και λένε "ο κόσμος είναι χάλια γιατι έτσι και έτσι και έτσι".
Παλαιότερα είχα ανεβάσει μια διαταγή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ (βλ.ΚΥΠΡΟΣ) και ΜΑΣΩΝΟΥ Κ.Καραμανλή που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και καλούσε τον λαό ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ στις μασωνικές στοές.
Αυτός είναι ο σκοπός της μασωνίας, να ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ... και είναι σκοπός παγκόσμιος.
Μιλάμε για ανθρώπινα Βαμπίρ.
Ξέρεις κλάψαμε πολύ για τον Καρατζά που "απελευθέρωσε" το τραπεζικό σύστημα ωστε ο κάθε έλληνας να μπορεί να δανείζεται εύκολα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ απο τον Συνήγορο του πολίτη ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ.
Τι καλός και άγιος μασωνάκος ο κύριος Καρατζάς. Έστειλε όλους τους Έλληνες να πάνε να δανειστούν και να δεθούν για τα καλά ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ... Επιτέλους γίναμε και μείς Ευρωπαίοι, υπερδανιστήκαμε και τώρα όλοι τρέμουν για τα σπίτια τους και τα αυτοκίνητα τους ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ κεφάλι στην δουλειά τους μπας και τους ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
ΕΥΓΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑ λίανες τον λίθο σου και φούσκωσες την τσέπη σου με τα εκατομμύρια που πέφτανε κάθε μήνα.
Σπουδαίο πράγμα να ΕΞΕΛΙΣΕΙς ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ. ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
Στην κηδεία του σύσωμη η πολιτική σαπίλα της χώρας δήλωσε το παρών μπάς και φάει καμια κατσάδα απο τον επιτελικό....

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟ DRUM X μέγα ψυχολόγε που κυνηγάς γκομενάκια στο Εσωτέρικα με τον φίλο σου τον κοτεράκια.

Το να πλένεις τηγάνια δεν είναι καθόλου κακό και αναγκάζομαι να το πράττω κάθε μέρα μιας και ζώ μόνος μου.
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ είναι κακό και να γεμίζεις τον κόσμο με σάλια.

Εχω ξαναπεί, θα παραδεχτώ οποιαδήποτε Μασωνία αν βγεί και πεί οτι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με πνευματικές ενασχολήσεις και οτι υπάρχει σαν συντεχνεία με μοναδικό σκοπό ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ.

Κατα τα άλλα ούτε τρίχα μου δεν μπορούν να αγγίξουν τα ζωύφια.

katiaΜέλος
10/03/2004, 19:37:29
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

AIONΜέλος
10/03/2004, 20:16:21
O Thoth έγραψε "να που οδηγεί η συνωμοσιολογία και ο φανατισμός" δηλαδή έβγαλε εξ'αρχής τους Μασώνους άμοιρους ευθυνών και φόρτωσε τον φανατισμό στους άλλους.
Λές και δεν έχουν ρίξει οι μασώνοι αρκετούς στο "χαντάκι"...

Αμ δεν πάει έτσι καλά μου παιδάκια... δεν πάει έτσι...

katiaΜέλος
10/03/2004, 20:26:30
ΝΑΙ ΑΙΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

10/03/2004, 20:47:15
Να που οδηγεί :

η συνομωσιολογία

quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ!ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΚΛΙΣΕ" ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΤΗΟΤΗ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Κάπου εκεί η μακριά μπορεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να γελάει με εμάς που νομίζουμε ότι μιλάμε εξ ονόματός της.
--------------------------------------------------------------------------------

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ...

+ο φανατισμός

quote:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ,ΙΣΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ(ΚΑΛΟ,Ε?) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΤΕ..
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!"
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ..

+Η ΛΕΝΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....!!!!!!

ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ TO..ESO-TER-IKA...(TERRA...=ΓΗ;)..ΑΡΧΙΖΩ Ν'ΑΝΥΣΗΧΩ Η ΨΥΧΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ "-ΙΣΜΟΥΣ"..
ΜΕ ΤΑ "-ΙΚΑ"...

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2004 20:51:50

drumx13Μέλος
10/03/2004, 21:33:02
Nαι ολοι εδω
και ξερουμε που θα καταληξει
αλλα μας αρεσει υποθετω
ετσι στημενος καυγας και εκ προμελετης οι ιδιοι και ιδιοι...
για το ιδιο θεμα ...οπως παλια
anyway...

Αιον εχεις την εντυπωση οτι μπορεις να διαδιδεις ασυναρτησιες για τον Καρατζα και οποιον αλλον καρατζα

quote:
Τι καλός και άγιος μασωνάκος ο κύριος Καρατζάς.
χωρις στοιχεια???

Τι να πω..... αντε να λεμε οτι μας κατεβει κρυβομενοι πισω απο ενα nickname χωρις στοιχεια....
για να βγαλουμε επιχειρηματα για την θεωρια μας οτι για την κακομοιρια του καθενος φταινε καποιοι σκοτεινοι κυκλοι..... και δωσε παραμυθια....

μην μας την πεσει κανενας εισαγγελεας δηλαδη οχι τιποτα αλλο....

Αν δεν καταλαβουμε οτι ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει αποαυτην την ζωη
και οτι του ερχετε στο κεφαλι ειναι γιατι προσπαθησε πολυ για αυτο
τοτε ευκολα θα λεμε καθε φορα οτι φταιει ο ενας και ο αλλος αγνοοντας ουσιαστικα το προβλημα μας.

quote:
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟ DRUM X μέγα ψυχολόγε που κυνηγάς γκομενάκια στο Εσωτέρικα με τον φίλο σου τον κοτεράκια.

και εσυ τι εισαι ρε φιλε
γκομενοφυλακας ή τσοπανοσκυλο

εμενα κανενας δεν μου ειπε οτι ενοχλω παντως
μηπως ζηλευεις....

και τελος παντων
αυτην την γκομενο -προστατευτικη- θεωρεια
του στυλ
"ανακατεβομαστε και λεμε και μαλακιες".... την αναπτυσει ο μπακουνιν καπου ως καπιταλιστικη συνηθεια
που πρεπει να παταχθει... δια της αναρχικης βιας?

για κανε μου ενα update διοτι δεν εχω διαβασει τιποτα

anyway
...επιχειρηματολογισε επιτελους
δωσε μια σωστη απαντηση σε ενα θεμα

μην την πεφτεις στα ατομα πρωσοπικα ...πολεμισε της αποψεις τους
οχι τον χαρακτηρα ή το φαινεσθαι διοτι
εσυ χανεις

μικρε και ανωριμε αιον

παρακατω

quote:
ΝΑΙ ΑΙΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

εσυ κατια μου
τι ενοεις οτι δεν φταινε μονο οι μασωνοι για την καταστροφη του κοσμου

καλη μου

εχεις κατι υποψιν σου ή εκανες κακη διατυπωση

διοτι κατα την γνωμη μου ο Τεκτονισμος
ως συστημα

ειναι απο τα λιγα συστηματα -ομαδες κλπ που δεν εκανε τραγικα λαθη για τον κοσμο

λαθη τυπου

Ιερα εξεταση
σταυροφοριες
προσυλητισμο
πολεμο
αλωσεις
καταστροφες σε μνημεια ,ναους,
βια γενικοτερα
δεν σκοτωσε κανεναν
δεν αφορισε κανεναν
δεν φιμωσε κανεναν
δεν τιμωρησε κανεναν
δεν τρομοκρατησε κανεναν
δεν σταυρωσε κανεναν
δεν εκλεψε κανεναν

δεν εκανε απαγωγες
δουλεμποριο
λαθρεμποριο
αποικιοκρατια

δεν συνομωτησε
δεν εριξε πυρηνικα
δεν εκανε πυρινικες δοκιμες
δεν εξορισε κανενα στην ΣΙΒΗΡΙΑ

και δεν την επεσε σε κανεναν ζωσμενος εκρηκτικα...

... ουτε με αεροπλανο στο κεφαλι

αν εχεις κατι αλλο υποψιν σου

... be my guest

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

AIONΜέλος
10/03/2004, 21:59:34
Καλό μου ζωύφιο,
υπερασπίζεσαι τον Τεκτονισμό εδώ και 1χρόνο περίπου στο site αυτό και όμως δεν λές να το βουλώσεις Ω ΕΣΥ ΜΕΓΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΑΡΑ που έφτιαξες θέμα οτι το μόνο που μετράει στην ζωή είναι το sex και όλα τα άλλα είναι ψυχολογικά προβλήματα. Ω ΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!!!!
Είσαι ακριβώς ότι αντιπροσωπεύει το γαμημένο αυτό σύστημα των ΜΕΤΡΙΩΝ σκουληκιών.... καλοπέραση, χλιδή και ultra hype μυστικισμός για να νομίζουμε οτι και κάτι κάνουμε...
Ξέρω οτι θα προστρέξεις να μου ζητήσεις στοιχεία για το αν είσαι Μασώνος ... ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ όμως....ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΝ ΧΕΙΡΑΣ... ΟΥΤΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ!!!!
Εαν δεν είσαι τότε τράβα γίνε ρε άνθρωπε, κάτι τύπους σαν και εσένα μαζεύουν εκει μέσα.

Α ναί, ξέρω...υπερασπίζεσαι τα σωστά και τα δίκαια...μεγάλε ανθρωπιστή.

Ο Καρατζάς μόνος του είχε δηλώσει οτι είναι Μασώνος και τουλάχιστον σε αυτό του βγάζω το καπέλο όχι σαν και εσένα ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
Γιατι εδώ που τα λέμε ....ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ.