ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

apistefta omorfos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/08/2004, 18:40:04
CYBERMASTER,
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.
Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ...ΕΞΩΓΗΙΝΗ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ)...ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ.
Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΤΑ'ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ)...ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ(ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΕ).
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ...
Ο ΕΝΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΕΝΤΕΡΗΣ(Ο ΚΑΛΟΣ).
Ο ΑΛΛΟΣ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΕΚΟΣ(ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΟ ΠΟΛΎ ΚΑΚΟΣ).
ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΝΑ,ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ(ΤΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ)
.....................................................................
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ giagiaka.
ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ
ΕΙΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ(Η,ΠΛΟΚΑΜΑΚΙΑ ΜΟΥ).
ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ CYBERMASTER.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΑLLZARO ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ.
U-F-O,U-F-O,
ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΘΑΙΝΩ
U-F-O
ΑΧ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΑΤΕ Σ'ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ Μ'ΕΣΑΣ Ν'ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ
ΚΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ, ΝΑ ΠΩ,
ΑΝΑΣΑΝΑ
ΑΝΑΣΑΝΑ!!!!!
....................................................................
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ,Ε,ΦΙΛΕ ALLZARO?
.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ............................................

CYBERMASTERΜέλος
24/08/2004, 03:23:26
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
ΦΙΛΗ ΒΕΥΟΝD ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΠ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ???
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ????
ΦΙΛΗ FOXYFREAK ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ USERNAME ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΩΣ!!!
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

beyondΜέλος
24/08/2004, 08:32:09
ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΙ..
ΚΟΙΤΑΞΕ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΤΤΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ..ΑΛΑΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

ChameleonΝέο Μέλος
24/08/2004, 16:39:57
Να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου βρε παιδιά (εάν επιτρέπεται...!)
Υπάρχουν 5 πιθανότητες:

1η: Να μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι φιλικοί προς το ανθρώπινο γένος και να θέλουν να μας "εξημερώσουν" να μας φέρουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσης και ύπαρξης και οι "φωστήρες" ηγέτες του πλανήτη που όλοι ξέρουμε ποιοί είναι, να θέλεουν να το εκμεταλευτούν για πάρτι τους και να μας το κρύβουν (ως πότε, όμως...).

2η: Οι εξωγήινοι που μας έχουν επισκεφτεί να είναι "όχι και τόσο φιλικοί", οπότε ο μόνος λόγος που δεν μας έχουν επιτεθεί ακόμη είναι οτι μας φοβούνται... Εμας, το οπλοστάσιό μας, την ψυχή του ανθρώπου, δεν ξέρω...

3η: Να είμαστε κάποιο είδος υβριδίου ή ακόμη και πιστά αντίγραφα του DNA τους και να συζητούν με τους ηγέτες μας πώς θα συνυπάρξουμε ή ακόμα και να έχουν αποροφηθεί απο τον γηγενή γήινο πλυθησμό...

4η: Οι μεγαλύτερες ήττες και καταστροφές έρχονται εκ των έσω... Ήτοι, μαζεύουμε δυνάμεις και λαό στο εσωτερικό της γής και χτυπάμε μια ημαρομηνία που θα είμαστε σίγουροι για την επιτυχία...

5η: Γίνεται της π....ας στο διάστημα γύρω απο τη γή και εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι οτι γίνεται διαπλανητικός πόλεμος... Μεταξύ ποιών...? Α, εγώ θα τα λέω όλα..? Γράψτε κι εσείς τίποτα...

Δεν φοβάμαι να αντικρύσω τις αλήθειες που βρίσκονται στον κόσμο (μας...?)

astral-projectΜέλος
24/08/2004, 19:55:36
και φιλικοι να ειναι, αμα παει ο μπους να τους προυπαντησει, την βαψαμε...

------------------------

astral-projectΜέλος
24/08/2004, 19:57:29
θα θεσω το ερωτημα αναποδα:

πιστευετε οτι ειναι ετοιμοι οι εξωγηινοι να ερθουν σε επαφη μαζι μας?

------------------------

24/08/2004, 20:05:59
astral project,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.....
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!

25/08/2004, 01:20:27
quote:

Kαλησπέρα.
quote:
Δε χρειαζεται να ερθει και να μας πει καποιος οτι εχουν ερθει εξωγηινοι....ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ - ΑΥΤΟ ΕΟΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...

Για να είναι γεγονός σημαίνει ότι υπάρχουν και αποδείξεις.
Οι οποίες είναι ποιές?
Ανέφερε αν θες τα στοιχεία που έχεις, τις πηγές που σε έκαναν να συμπεράνεις κάτι τέτοιο και μάλιστα να το θεωρείς γεγονός.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Next time... :)

J.S

CYBERMASTERΜέλος
25/08/2004, 03:58:29
ΟΚ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΒΕΥOND ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΜΕΛΕΩΝ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ!!!
ATSRAL PROJECT ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΩΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ Ε ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ sadromanticghost ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!

------------------------

prometheasΜέλος
25/08/2004, 12:13:45
quote:

Ξέχασα να αναγέρω και τη βαρυά βιομηχανία... ΤΑ ΟΠΛΑ! Μια αποκάληψη θα έφερνε στο φώς όπλα μή συμβατικής τεχνολογίας(βλέπε UFO)

Οχι μονο στα οπλα. Αυτό ειναι το ενα κομμάτι. Σκέψου μονο τις συνέπειες που θα υπάρξουν

-- Στο οικονομικο οικοδόμημα (ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ)
-- Στις πολιτικές δομές
-- Στις κοινωνικες & φιλοσοφικές δομές
-- Στα διαφορα θρησκευτικά οικοδομήματα
("ποιήσομεν ανθρωπο κατ' εικόνα και καθ' ομοιωση". Και εαν οι εξωγήινοι δεν μας μοιάζουν ??)

Δεν δινω απαντήσεις, μονο θεματα για προβληματισμό
Θα επανέλθω

25/08/2004, 12:27:46
quote:
U-F-O,U-F-O,
ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΘΑΙΝΩ
U-F-O
ΑΧ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΑΤΕ Σ'ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ Μ'ΕΣΑΣ Ν'ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ
ΚΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ, ΝΑ ΠΩ,
ΑΝΑΣΑΝΑ
ΑΝΑΣΑΝΑ!!!!!
....................................................................
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ,Ε,ΦΙΛΕ ALLZARO?
.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ............................................

Πού το θυμήθηκες αυτό

Edited by - allzzaro on 25/08/2004 12:28:21

CYBERMASTERΜέλος
25/08/2004, 18:32:44
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΜΑΤΑΚΙ???

------------------------

25/08/2004, 19:19:33
CYBERMASTER,
ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ!
ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ 25 (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
Ο Αllzaro,ΣΑΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ,ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ)ΧΙΤ, ΤΟΥ
ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ,ΤΟ "U-F-O".
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1970
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ,ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ?
...................................................................
Allzaro,
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ε?
...................................................................
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 02:57:41
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!1 ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35 ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 70!!!

------------------------

KallitexnisΝέο Μέλος
28/08/2004, 02:42:30
Έχω να κάνω μια έντασταση σχετικά με το θέμα που συζητάμε..
Αν κάποιοι δεν είναι έτοιμοι(και ποτέ δεν θα μπορέσουν να υπάρξουν έτοιμοι) να δεχτούν μια μεγάλη αποκάλυψη είναι οι μεγαλοπαπάδες και γενικά οι θρησκείες. Σε μια περιπτωση αποκάλυψης ενδεχομένως να βλέπαμε σκηνές απείρου κάλους.. όπως διαδηλώσεις της εκκλησίας για να διώξουν τους "σατανάδες" κρατώντας σταυρούς (ή ότι άλλο) με μποστάρισα την διάσημη σε όλους κ.Λουκά. "Πύρινους" λόγους κληρικών, αναφορές στην αποκάλυψη του Ιωάννη, δευτέρα παρουσία κτλ.
Παρόλα αυτά όμως η παγκόσμια κοινή γνώμη μπορεί να διαμορφωθεί (αναξάρτητα απο τις όποιες ακραίες αντιδράσεις των θρησκειών) πολύ εύκολα ανάλογα με τις σκοπιμότητες που θα θέλουν να ικανοποιήθούν τότε. Άλλωστε είναι γνωστό πως στις μέρες μας μπορείς να πουλήσεις ότι είδηση θέλεις και να γίνει πιστευτή απο όλους.
Δώστε μου 2 μεγάλα κανάλια, 2 εφημερίδες και 2 sites και μπορώ να σας πείσω πως είναι ελέφαντας μεταλαγμένος σε άνθρωπο...
Μπορεί οι εξωγήινοι να είναι τρομοκράτες.. μπορεί πάλι να είναι καλά παιδιά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε ψιλιασμένοι πάνω σε τέτοια θέματα.
Κατά την άποψή μου η αποκάληψη δεν πρέπει να γίνει κατόπιν αποφάσεως μιας χώρας.. μυστηκών υπηρεσιών κτλ, αλλα να γίνει σε τυχαία χρονική στιγμή απο κάποια ομάδα επιστημόνων, απο λανθασμένους χειρισμούς ή ότι άλλο.
Σχετικά με την ύπαρξη η μη εξωγήινου πολιτισμού που να έχει επιστευτεί τη γή έχω να παραθέσω ένα link απο το πολύ καλό site www.huforc.net
http://www.huforc.net/0401.htm
ΕΞΙΣΩΣΗ ΝΤΡΕΙΚ ---> Ν=Ν.fp ne f1 fi fc fl,

28/08/2004, 03:40:00
ευχαριστω για το λινκ συνταξιδιωτη καλλιτεχνη..

εζησα μαζι με την παρεα μου πριν μερες συγκεκριμενα στις 17/08/04 ωρα 23.30 περιπου μια θεαση...που επιβεβαιωσα προχθες απο μελος του φορουμ που ζει στην αυστραλια...
-το παραδοξο αυτο συμβαν δεν εμφανιστηκε μοναχα μια φορα../σημερα μαλιστα μιλωντας με μια φιλη που ηταν μαζι,επιβεβαιωσα και μιαν παλαιοτερη μου εμπειρια ..που μαλλον θα κρατησω χωρις λογια πολλα ακομη χρονια εντος...-

--αν ειναι ετοιμος ο κοσμος;..
θυμαμαι σαν ημουν περιπου οκτω ηταν η πρωτη μου επαφη με ατομα που διαβαζαν Νταινικεν και μας αφηγουνταν ιστοριες για εξωγηινους και κι ας ηταν στην εφηβεια..
--τωρα πια μετα απο τοσο παραξενη ζωη ναι ετοιμη...σημαινει ειμαι ψυχραιμη σε καθε περιπτωση...
και ξερεις κατι στην τελικη αν εχεις νικησει πολλες φορες το χαρο σου τοτε η θεασι ειναι λυτρωση....
σε σχημα τριγωνου φωτιας...

αλλα ειπαμε ειμαι ψυχραιμη....ακομη..

θαυμασιο συμβαν ηταν..τα λιγα λεπτα που κρατησε ηταν σαν εκπληρωση ολων των εικασιων...
σαν να εβλεπα εναν αθλητη να κερδιζει το χρυσο...αλλη μια φορα...

να στε καλα ολοι/να χετε εμπιστοσυνη στην φωνη μεσα σας και μοναχα ετσι θα αποκαλυφθουν τα ανθη απο οσα σπειρατε και σπειραν πριν απο εσας...εντος σας..

aum shanti!

aum mani padme hum
CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 03:55:05
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΕΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.....
ΑΧ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΟΦΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΒΗΑΜ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΥΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΚΡΥΝΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ!?!!!

------------------------

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣΝέο Μέλος
28/08/2004, 11:37:16
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ .

astral-projectΜέλος
28/08/2004, 13:20:19
αυτον τον εντονα θρησκοληπτο, τον περιμενει μια μεγααααλη εκπληξη..

καθως και ολους τους εντονα φανατικους...

------------------------

ksenitiaΜέλος
28/08/2004, 19:00:41
Apo edw pera pantws ta pragmata einai ligo pio aisiodo3a. Oi filoi mas oi Ispanoi den nomizw na antimetwpizane poly megalo problhma me toys e3wghinoys. Apo diafores syzhthseis exw bgalei to symperasma oti to 8ewroyn mallon eyxarista endiaferon kai entypwsiako para fobero kai epikyndino. Apo oti moy lene, kai malista arketa atoma edw, den foboyntai, gia to e3hs : ean ypo8esoyme oti oi ghinoi phgainame bolta sto diasthma kai episkeptomastan enan allo planhth me politismo, den 8a eprepe aytoi na exoyn fobo apenanti mas. Oi ghinoi den einai toso kakoi. Katalabenete ti ennow : den 8a pame me mpazoykas h me perikefalaies na toys kanoyme polemo. 8a pame ws episkeptes h telospantwn ws fileirhnistes. Opote, opws aytoi den 8a mas fobontoysan, epeidh den 8a toys apeiloysame, etsi ki emeis den prepei na fobh8oyme. Apenantias, ean emeis toys dei3oyme mia kalh dia8esh, aytoi den 8a xreiazetai na mas kanoyn kako. Leme twra...

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...