- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....

quote:
ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ..........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ :Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ 1983 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΩΓΙΟ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο και διάβασέ το καλά να λυθούν οι όποιες απορίες σου...
http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=37
Συγνώμη στους διαχειριστές που κάνω link σε άλλο φόρουμ αλλά εκεί το βρήκα ![]()
I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.
quote:Ελπίζω να έχω την άδεια του συγγραφέα αλλιώς θα το σβήσω
08-10-05, 14:04
Junior Member
Προεπιλογή Ερωτηματολόγιο
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώΗ παρατήρηση που έχω να κάνω αφορά στο ερωτηματολόγιο το οποίο είδα να δημοσιεύεται στις σελίδες του Μεταφυσικού :
http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=27
Το ερωτηματολόγιο αυτό θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία του το γνωστό MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory), ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο ψυχοτεχνικό τεστ, που χρησιμεύει για την έγκαιρη διάγνωση διαταραχών της προσωπικότητας ή και ψυχιατρικών νόσων. Όσοι υπήρξαν υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών (ΣΣΑΣ ή ΣΣΕ κλπ) αλλά και όσοι κατά τη στρατιωτική τους θητεία υπήρξαν υποψήφιοι έφεδροι αξιωματικοί (δόκιμοι) το έχουν συμπληρώσει. Δείτε κι εδώ για περισσότερα στοιχεία για το τεστ της Minessota :
http://www.pearsonassessments.com/tests/mmpi_2.htm
Απάντηση με παράθεση
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
quote:Εγώ δεν είμαι το site φιλενάδα αλλά ένα "φρούτο" που ξέρει κάποια πράγματα και γράφει σε αυτό... είμαι απλά ένας άνθρωπος, υπάρχω στην κοινωνία που ζείς και προφανώς είμαι μέρος της. Τα φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας...
ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 83ΚΤΛ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ)ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE!!!!!!
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ............ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
Απλώς παρατηρώ ότι δέχεσαι πολλά πράγματα αβίαστα και χωρίς πολλή σκέψη , πράγμα που σημαίνει ότι είσαι ιδιαίτερα ευάλλωτη σε τέτοια "παραμύθια". Η επιθετική μου στάση σε προστατεύει (ναι και όμως!!!!) από λανθασμένες ερμηνείες που μπορεί να προκύψουν από αυτά που διαβάζεις και ακούς. Αλήθεια γιατί δεν έψαξες στο διαδίκτυο αλλού (άρθρα υπάρχουν άφθονα)
Πάντως δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις και ειλικρινά απορώ αν είμαι ηλίθιος ή πραγματικά δεν βγάζουν νόημα αυτά...
quote:Αυτά πάντως δεν βγάζουν νόημα, στην απάντηση που σου έδωσα σου είπα γιατί είναι "πατάτα" το πείραμα. Γιατί ήθέλες σώνει και καλά να μάθεις περισσότερα. Θα ήθελα να μάθω πάντως σε τί συμπέρασμα κατέληξες....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 1983 (ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ???????? ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ?????? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....
Η δική μου άποψη είναι ότι είναι ψυχολογικό τέστ (έχει συμπληρώσει και ο υποφαινόμενος στην 6η δημοτικού που δεν είναι του '83). Αυτά περί μοναδικότητας της γενιάς του 83 δεν πιάνονται με δυο τσάκνα που λένε και στο χωριό μου...
Και φέρνω σαν παράδειγμα αυτό που ειπώθηκε σε ένα άλλο φόρουμ :
quote:Τα σχόλια περι μοναδικότητας μπορούν να σταματήσουν μετά απο αυτό το μήνυμα....
12-12-05, 12:43
Ο χρήστης ΧΧΧΧΧ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
Προεπιλογή
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΧΧΧΧΧ
"Πλάκα-πλάκα όσα παιδιά του Απριλίου του '83 έχουν εμφανιστεί ήταν άριστοι μαθητές! Για ψάξτε το λίγο το θέμα!"
Για να μην τρελαθουμε εντελως και εγω κ ενα φιλαρακι (γεννημενοι 15/4/83)ειμασταν και τα πρωτα ντουβαρια... αλλα να μου πεις και ο einstein ειχε κοπει ουκ ολιγες φορες στην φυσικη οταν πηγαινε σχολειο... Δειγμα ευφυιας!!!
Απάντηση με παράθεση
Το παιδί της φίλης σου, που ανήκει σε αυτή τη γενιά και μια που το γνωρίζεις, διαθέτει κάποιες «ξεχωριστές» ικανότητες ; Επίσης, παρακολούθησες την εκπομπή για να βγάλεις ένα δικό σου συμπέρασμα ; Προσωπικά, μ’ εντυπωσίασαν οι μαρτυρίες που άκουσα στην εκπομπή (μπορεί, όμως, να πρόκειται και για μεμονωμένες περιπτώσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό, δηλαδή, να βίωσαν τα άτομα αυτά τις ανάλογες εμπειρίες επειδή ανήκουν σε αυτή τη γενιά...).

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Να βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις για να μην σε παρεξηγώ, γιατί ειλικρινά δεν βγάζουν νόημα....
Απ’ ότι έχω καταλάβει… μάλλον ψάχνουν για ορισμένα άτομα τα οποία γεννήθηκαν τη συγκεκριμένη χρονολογία (το γεγονός αυτό λέχθηκε και στην εκπομπή). Τώρα… το τι έχει συμβεί πραγματικά μόνο εκείνοι γνωρίζουν… Δεν υπάρχει, πάντως, καπνός… χωρίς φωτιά (και εννοώ το ερωτηματολόγιο). Αν ήταν, όμως, κάτι τόσο σοβαρό θα το κρατούσαν μυστικό και δε θα το άφηναν να βγει σε μία πανελλαδική εκπομπή... Ο καιρός, μόνο, θα δείξει…

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Για να μην περιαυτολογω ψαξε λίγο σε site που έχουν σχέση με:
ψυχώσεις, ψυχωτικα συμπτωματα, καταναγκασμους..

Απ' ό,τι βλέπω, αγαπητή STELLOA, ο φίλος peronosporos είχε μια χιουμοριστική διάθεση η οποία δεν σου έγινε αντιληπτή και παρεξηγήθηκε, οπότε θα ήταν καλό να πέσουν οι τόνοι κι από τις 2 πλευρές.
Θέλω να σταθώ όμως σε κάποιο σημείο, φίλη μου:
quote:
ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..........ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ!!!!!!!!!!!!
Νομίζω οτι αυτό δεν χαρακτηρίζει κάποιο άνθρωπο ούτε φυσικά μειώνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίζει από την ζωή του. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
ΣΤΕΛΟΑ γράφεις:(peronospore)ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ!!!!
Ε, όχι και το μόνο... Εμένα με έχεις διαβάσει; Μην κυττάς που έχω πήξει και δεν ασχολούμαι με τα μαργατάρια σας...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Under A Pale Grey Sky We Shall ARISE!!!