ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

STELLOA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Guardian Of The BlindΝέο Μέλος
18/01/2006, 20:46:48
Καλησπέρα σας εγώ βλέπω ότι ένα νέο μέλος μπήκε στο forum να ρωτήσει κάτι που του κίνησε την περιέργεια και η απάντηση του peronosporos κάθε άλλο παρά διαφωτιστική ήταν.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να μην είναι τόσο έντονη η χιουμοριστική διάθεση(απότομη θα έλεγα).

Under A Pale Grey Sky We Shall ARISE!!!

null_n_voidΜέλος
18/01/2006, 21:09:39
Βρε συ Κάρμα,

Εσύ που είσαι αστέρι στα αστρολογικά, υπάρχουν τίποτα περίεργες διελεύσεις εκείνη την χρονιά???

Διελεύσεις που θα μπορούσαν να "δώσουν" φως σε αυτήν την απορία???

Εάν ψάχνουν για κάποιο "ξεχωριστό" άτομο, αστρολογικά αυτό δεν θα μπορούσε να βρεθεί από τις τάσεις των πλανητών????

Θα μου πεις ψίλους στα άχυρα ζητάς. Ενας όμως έμπειρος αστρολόγος εάν πιάσει μέρα μέρα και γνωρίζοντας τα ωροσκόπια των διαταραγμένων προσωπικοτήτων του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να πάρει μια ιδέα???

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

18/01/2006, 21:25:19
Οταν καποιος κανει την τριχα..τριχια καταληγουμε να συζηταμε για παιδια του 1983.Οπως ολα τα παιδια ειναι

STOP BIRD FLU!

18/01/2006, 21:33:15
quote:
Και τώρα που το είδα πάλι ο Durden ζωγραφίζει σε απάντηση σε άλλο φορουμ:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
08-10-05, 14:04
Junior Member

Προεπιλογή Ερωτηματολόγιο
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ

Η παρατήρηση που έχω να κάνω αφορά στο ερωτηματολόγιο το οποίο είδα να δημοσιεύεται στις σελίδες του Μεταφυσικού :

http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=27

Το ερωτηματολόγιο αυτό θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία του το γνωστό MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory), ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο ψυχοτεχνικό τεστ, που χρησιμεύει για την έγκαιρη διάγνωση διαταραχών της προσωπικότητας ή και ψυχιατρικών νόσων. Όσοι υπήρξαν υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών (ΣΣΑΣ ή ΣΣΕ κλπ) αλλά και όσοι κατά τη στρατιωτική τους θητεία υπήρξαν υποψήφιοι έφεδροι αξιωματικοί (δόκιμοι) το έχουν συμπληρώσει. Δείτε κι εδώ για περισσότερα στοιχεία για το τεστ της Minessota :

http://www.pearsonassessments.com/tests/mmpi_2.htm
Απάντηση με παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Ελπίζω να έχω την άδεια του συγγραφέα αλλιώς θα το σβήσω

Με τις ευλογίες μου, τέκνον μου, Περονόσπορε... (Κι άργησα και να το δω το post σου!)

Η αλήθεια είναι ότι ήταν και το πρώτο μου post εκεί κι έγινε επειδή ακριβώς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είδα να δημοσιεύονται τμήματα του περίφημου ερωτηματολογίου, τα οποία μου φάνηκαν πολύ "οικεία"......Προσωπικά το έχω δώσει δυο φορές το συγκεκριμένο "τεστ", μία ως υποφήψιος της ΣΣΑΣ (κάναμε και χαζομάρες νέοι...) και μία στη στρατιωτική μου θητεία (καθώς υπήρξαμε και ΥΕΑ βεβαίως, βεβαίως!...)

Edited by - durden_alie on 18/01/2006 21:48:41

PeronosporosΜέλος
18/01/2006, 22:34:18
Ευχαριστώ πάτερ Durden!!
Gott mit uns!!!
Προφανώς οι στρατιωτικές σχολές επιστρατεύουν τηλεπαθητικούς και τηλεκινητικούς με τρομερές ικανότητες και ειδικά χαρίσματα αφού χρησιμοποοιούν ανάλογο τέστ

Πάντως χαίρομαι που την γλίτωσες από την στρατιωτική καριέρα

Υ.Γ. Και εγώ ήμουν ΥΕΑ αλλά σφύριζα αδιάφορα στο ερωτηματολόγιο (κοινώς δεν απαντούσα ) κάλλιο φαντάρι νόμιζα, αλλά δεν μου έκατσε, έπεσα σε στρατόπεδο περίπτωση
194 ΜΠΕΠ MLRS για όσους έχουν ακουστά και ξέρουν τί σημαίνει αυτό Σεξ και βία χωρίς βαζελίνη....

quote:
Καλησπέρα σας εγώ βλέπω ότι ένα νέο μέλος μπήκε στο forum να ρωτήσει κάτι που του κίνησε την περιέργεια και η απάντηση του peronosporos κάθε άλλο παρά διαφωτιστική ήταν.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να μην είναι τόσο έντονη η χιουμοριστική διάθεση(απότομη θα έλεγα).
Όταν βλέπεις εκείνο το ακατανόητο αρχικό ποστ της Stelloa εσύ τί καταλαβαίνεις ρε φίλε Ότι ψάχνει πληροφορίες Ναί αλλά για ποιόν λόγο Αν ψάξει το θέμα στο google θα βγάλει 300 sites και θα ενημερωθεί. Εγώ πρέπει να τα ψάξω για αυτήν δηλαδή!!?!?!?

Στο κάτω κάτω κανείς δεν μπορεί να σου πει τί συμβαίνει, μόνο όσοι έχουν οργανώσει αυτή την ιστορία. Τα υπόλοιπα είναι φήμες που κακώς κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες.

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

karmaΜέλος
18/01/2006, 23:18:01
quote:
null_n_void

Βρε συ Κάρμα,

Εσύ που είσαι αστέρι στα αστρολογικά, υπάρχουν τίποτα περίεργες διελεύσεις εκείνη την χρονιά???

Διελεύσεις που θα μπορούσαν να "δώσουν" φως σε αυτήν την απορία???

Εάν ψάχνουν για κάποιο "ξεχωριστό" άτομο, αστρολογικά αυτό δεν θα μπορούσε να βρεθεί από τις τάσεις των πλανητών????

Θα μου πεις ψίλους στα άχυρα ζητάς. Ενας όμως έμπειρος αστρολόγος εάν πιάσει μέρα μέρα και γνωρίζοντας τα ωροσκόπια των διαταραγμένων προσωπικοτήτων του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να πάρει μια ιδέα???

Αγαπητή null_n_void

Πρώτα - πρώτα σ’ ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις (να μου τις γράφεις κάθε πρωί, να μου πηγαίνει καλά η μέρα) ! Σε προηγούμενη σελίδα έχω κάνει τις αστρολογικές αναλύσεις της περιόδου εκείνης (και της σύλληψης και της γέννησης). Αν θέλεις ρίξε μια ματιά. Σε πληροφορώ ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων (και αστρονομικά και αστρολογικά. Έτυχε να παρακολουθήσω από κοντά την εκπομπή και να συνομιλήσω με τους καλεσμένους στο πάνελ. Άκουσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα). Ακόμα, όμως, δεν έχω βγάλει συμπέρασμα, ίσως γιατί δε λέχθηκε όλη η αλήθεια... Σε γενικές γραμμές, πάντως, σε έναν αστρολογικό χάρτη μπορούμε να δούμε πολλά (ιδιαίτερα τις διαταραγμένες προσωπικότητες) !

Φιλικά, η www.greekastrology.gr

Guardian Of The BlindΝέο Μέλος
19/01/2006, 00:00:48
Όχι δεν πρέπει να ψάξεις εσύ για αυτήν απλά αν γνωρίζεις πρέπει να δώσεις απάντηση. Το να πετάς κάτι άσχετο δεν κάνουμε δουλειά.Αν ψάξει το θέμα στο google χάθηκε το νόημα. Σε έρευνα του θέματος στο google πρώτη επιλογή είναι

Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 54.000 για παιδια του 1983. (0,26 δευτερόλεπτα)

ESOTERICA.gr Forums ! - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983, Νέο Θέμα · Απάντηση στο Θέμα · Εκτυπώσιμη Μορφή ... ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983. ...
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7585 - 141k - Αποθηκευμένη Σελίδα - Παρόμοιες σελίδες

Οπότε άφησε το το google εκτός και αν πρέπει να κλείσουμε το forum και να μπούμε όλοι irc.

Under A Pale Grey Sky We Shall ARISE!!!

Edited by - Guardian Of The Blind on 19/01/2006 00:04:43

STELLOAΝέο Μέλος
19/01/2006, 00:47:56
Με βάση το ερωτηματολόγιο: Από πού προκύπτει επιστημονικά ότι μια συγκεκριμένη χρονική περίοδος επιδρά αποκλειστικά και μόνο σωματικά και πνευματικά μια κατηγορία ανθρώπων; Αυτά είναι αστρολογία. Και μάλιστα, επιβεβαιωμένα, αστρολογία από τη Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αθηνών; Κάτι δεν πάει καλά…το ερωτηματολόγιο πως χαρακτηρίζεται ως «επιδημιολογική μελέτη» όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια;

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....

19/01/2006, 05:15:10
quote:
το ερωτηματολόγιο πως χαρακτηρίζεται ως «επιδημιολογική μελέτη» όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια;

ρωτάς, αγαπητή STELLOA...

Όπως έγραψα και στη δημοσίευσή μου στο άλλο φόρουμ, που μετέφερε εδώ ο φίλος Περονόσπορος, το ερωτηματολόγιο αυτό είναι ένα ψυχοτεχνικό τεστ! Εκτός από τις ερωτήσεις για τα μάγια και την τηλεπάθεια, υπάρχουν και πολλές άλλες που οι επίδοξοι "κυνηγοί παράξενων φαινομένων" μπορεί να βρουν "περίεργες" όπως : "Ακούς φωνές;", "Νομίζεις ότι είσαι απεσταλμένος του Θεού;", "Ακούς περίεργους θορύβους τη νύχτα;", "Βλέπεις παράξενα όνειρα;" κοκ κοκ! Τέτοιες ερωτήσεις είναι συνηθισμένες σ' αυτού του είδους τα τεστ και χρησιμοποιούνται για ν' ανιχνευτούν μέσω των απαντήσεων στοιχεία ψυχοπαθολογίας ή διαταραχών της προσωπικότητας, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΝΟΣΟΥ Ή "ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ"--και το τονίζω αυτό! Είναι απλά ένα χρήσιμο εργαλείο και τίποτε παραπάνω, ιδανικό δε για τέτοιου είδους επιδημιολογικές μελέτες, επειδή παρέχει τη δυνατότητα εξέτασης μεγάλου πληθυσμού ατόμων! Ρίξε μια ματιά και στο link που έχω δώσει για το τεστ της Minnesota...Ελπίζω να λυθούν οι απορίες σου ως προς το ερωτηματολόγιο!

Άντε και να χαλαρώσουμε λίγο!

Περονόσπορε :

quote:
Προφανώς οι στρατιωτικές σχολές επιστρατεύουν τηλεπαθητικούς και τηλεκινητικούς με τρομερές ικανότητες και ειδικά χαρίσματα αφού χρησιμοποοιούν ανάλογο τέστ

Δεν θα το 'λεγα...

quote:
Πάντως χαίρομαι που την γλίτωσες από την στρατιωτική καριέρα

Εγώ να δεις!!! ...Και στο "παρα-τσάκ", που λένε

quote:
Και εγώ ήμουν ΥΕΑ αλλά σφύριζα αδιάφορα στο ερωτηματολόγιο

Εγώ πάλι το συμπλήρωσα...Είχε πλάκα! ...Μ' έσωσε όμως το λερωμένο μου ποινικό μητρώο...Άσε, μεγάλη ιστορία!!

Και κάτι για το νέο φίλο Guardian Of The Blind, αφού τον καλωσορίσω στο Esoterica...: Last Candle εεεε;;; ...Εγκρίνω με χίλια!!!

Edited by - durden_alie on 19/01/2006 05:17:12

PeronosporosΜέλος
19/01/2006, 09:59:52
quote:
Κάτι δεν πάει καλά…το ερωτηματολόγιο πως χαρακτηρίζεται ως «επιδημιολογική μελέτη» όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια;
Τα τέστ των στρατιωτικών σχολών είναι χειρότερα
π.χ.
  • "νομίζεις ότι είσαι Θεός?"
  • Αποφεύγεις να πατήσεις ανάμεσα από τα πλακάκια στο δρόμο ?
  • Νομίζεις ότι κάποιοι θέλουν το κακό σου και σε κυνηγούν να σε σκοτώσουν γιατί ξέρεις πολλά?
  • Νομίζεις ότι είσαι προφήτης ?
  • [*]Νομίζεις ότι οι άλλοι διαβάζουν τις σκέψεις σου ?

Δηλαδή κάτι παίζει και με τις στρατιωτικές σχολές προφανώς . Μάλλον ένα πολύ παρεξηγημένο τέστ είναι.

Το έχω πεί σίγουρα σε αυτό το φόρουμ. Ο άνθρωπος έχει όντως κάποιες περίεργες δυνατότητες αλλά δεν είναι κληρονομήσιμες, είναι προϊόντα εξάσκησης και είναι αδιάφορες από τον γονότυπο του ανθρώπου. ΌΛΟΙ μπορούν να τα κάνουν αυτά...

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.