ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινες και εξωγήινες συμπεριφορές και σκέψεις... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γήινες και εξωγήινες συμπεριφορές και σκέψεις... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Εαρινός31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/07/2011, 16:51:03
Μας δουλεύεις Νικόμαχε???
Θα ήθελα να έβλεπα , αν σου έκοβαν τα αυτιά χωρίς νάρκωση μάλιστα τι θα έλεγες...τα δόντια ή την ουρά -αν είχες- ή ημερών μόλις να σε απομάκρυναν απο την μητερα και να σε έδεναν με ένα σχοινί μέχρι την ημέρα που θα σε θανάτωναν....ή να σε έριχναν -κατα λάθος...- στο λάκο με τα απόβλητα....καλά ρε φίλε , το είδες το βίντεο και τι σχέση εχουν ότι λές με αυτές τις μεθόδους και την υποτιθέμενη καλλιεργημένη ανθρώπινη ράτσα???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
12/07/2011, 17:13:12
Αναρρωτιέμαι ποιός διάολος μας δημιούργησε , αναρρωτιέμαι τι διάβολο σατανικό πλάσμα ήταν αυτό που συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας μας??
Αναρρωτιέμαι τι διάβολο "διαβολεμένο μυαλό και ψυχή είχε" και έφερε σε τούτο τον κόσμο και αυτή την άρρωστη νοητικά και ψυχικά και την επωνομαζόμενη ως "ανθρώπινη ράτσα"....
Φαντάζομαι ότι πλέον κάθε αντίρρησης θα πρέπει να ήταν ο ίδιος ή ελλειπής και δεν γνωριζε τι δημιουργούσε ή ήταν τρομερά φθονερός και βρωμερός στην ψυχή...διαφορετικά δεν δικαιολογείται αυτή η βρωμερή και τρισάθλια παρουσία της ανθρώπινης ράτσας...μιας ράτσας στυγνών δολοφόνων που όμοιά της η γή δεν έχει γνωρίσει ποτέ ξανά....μιάς ράτσας που αφανίζει οτιδήποτε στο πέρασμά της αφήνοντας πίσω μόνο πόνο και δυστυχία...
Μιας ράτσας τόσο "πούστικης" και υποκριτικής...που δεν διστάζει να εκμεταλλευθεί οτιδήποτε στο πέρασμά της αλλα και να το δικαιολογεί με φθηνά επιχειρήματα , τόσο φθηνά όσο και η ζοφερή παρουσία της...
Ελπίζω στην καταστροφή της , ελπίζω στον αφανισμό της...και προπάντων ελπίζω ότι τίποτα μετά δεν θα την ξαναδημιουργήσει...
Ας ζήσουν και τα υπόλοιπα είδη εν ηρεμία σε τούτο τον πλανήτη...χίλιες φορές καλύτερα θα είναι και γι'αυτά και για τον πλανήτη...
"Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.."
Τι ηλίθια "Θεέ μου" ευχή και αυτή....το θέμα είναι ότι το πήραμε τοις μετρητοίς και πασχίζουμε να το κάνουμε πράξη...πφφφφφ...

12/07/2011, 21:11:00
Φαντάζομαι Δήμο πως όλα αυτά τα ρωτήματα είναι ρητορικά.
Αδυνατώ να πιστέψω πως θεωρείς το παραμύθι την γένεσης σαν έγκυρη ερμηνεία και εξήγηση του κόσμου που παρατηρούμε.

Πέραν αυτών, εγώ δεν διακρίνω κάποιο κακό στην ζωντανή φύση, αν εξαιρέσουμε το ζώο άνθρωπος που θέλει, λέει, να γίνει θεός/πνεύμα, και για τον λόγο αυτό, μια και δεν έβλεπε κάποιο θεό, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κατ' εικόνα και ομοίωση τους μούρης του, σαν επιβεβαίωση της υπεροχής του.
Μες στην αλαζονεία του πίστεψε, πως είναι αυτός ο επικυρίαρχος της γης.
Λάθεψε όμως και συνεχώς παρασύρεται στην αλαζονεία του ότι δεν έχει αντίπαλο.

Ο αντίπαλος όμως υπάρχει και δεν τον βλέπουμε.
Και δεν εννοώ αυτές τις βλακείες για επερχόμενους εξωγήινους ούτε για τις αστείες ιστορίες του Λιακό με Νεφελίμ-Ελωχιμ, Ελ , και υποχθόνιους.

Οι επικυρίαρχοι της γης, αυτοί που θα εξελιχτούν σαν βασικός μας αντίπαλος , θα είναι η βάση της ζωή, και η αρχή της.
Τα βακτήρια και οι ιοί.

12/07/2011, 22:36:13
Μήπως ξέρω και γώ τι είναι Γιάννη???
Το σίγουρο είναι ότι εκφράζουν αγανάκτηση αλλα και απογοήτευση...
Το σίγουρο είναι ότι εκφράζουν ΚΑΙ άγνοια...
Νεφελίμ και Ελλοχίμ...Χριστοί και Βούδες και Γιαχβέ...Αλλάχ...
Απ'ολα εχει ο μπαξές...
Ανθρωπιά δεν έχει και προοπτικές για κάτι καλύτερο...και δεν τα έχει αυτά , διότι δεν έχει καλές προδιαγραφές....
Μάλλον για κανα πείραμα μου κάνει η ανθρωπότητα -ανθρωπότητα ... λέμε τώρα..- και προφανώς -και εκ του αποτελέσματος- το πείραμα δεν πρέπει να πήγε και τόσο καλά Γιάννη....και πειράματα που δεν πάνε καλά , εγκαταλλείπονται....
Μα είναι δυνατόν να μην σέβεται το περιβάλλον του Γιάννη και να θεωρείται ως σοφό και όμορφο δημιούργημα???
Τον καρκίνο μου θυμίζει-ανθρωπότητα- , που μέσα στην απληστία της κατατρώει όλο τον οργανισμό , μη σκεπτόμενη όμως ότι απο την στιγμή που θα πεθάνει ο οργανισμός-φύση/περιβάλλον- δεν θα έχει και κείνη πλέον τίποτα να φάει και θα σημάνει και το τέλος το δικό της....
Κάθε τι το διαφορετικό απο κείνον -καρκίνο- θεωρείται ως αναλώσιμο είδος και μη έχον δικαίωμα ύπαρξης και σεβασμού...
Καλύτερα μην πώ οτιδήποτε άλλο....

Σημ.."Αδυνατώ να πιστέψω πως θεωρείς το παραμύθι την γένεσης σαν έγκυρη ερμηνεία και εξήγηση του κόσμου που παρατηρούμε.

Απλά δεν είναι..."

Edited by - Εαρινός on 12/07/2011 22:38:14

12/07/2011, 22:44:06
Και δεν εννοώ αυτές τις βλακείες για επερχόμενους εξωγήινους ούτε για τις αστείες ιστορίες του Λιακό με Νεφελίμ-Ελωχιμ, Ελ , και υποχθόνιους..

Προσωπικά δεν έχω άποψη επι του θέματος , ούτε για την όποια εγκυρότητά του ... ούτε για το αντίθετο φίλε μου...
Οπότε ούτε να επικυρώσω μπορώ αλλα ούτε να απορρίψω...
θεωρώ πάντως ως πολύ πιθανό , κάποιοι να γνωρίζουν αλλα και αυτό μια σκέψη μου είναι και τίποτα περισσότερο...

13/07/2011, 01:37:11
quote:
Το ξέρω φίλε μου , απλά σε καλώ να συμμετάσχεις στο θέμα , θεωρώντας ότι έχεις άποψη και ιδιαίτερη....
Σε αναμένω...
Τι να σου πω σχετικά με τα ζώα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη άποψη.. εγώ απο μικρός ασχολούμουνα με τη φύση, έλεγα μάλιστα ότι ήθελα να γίνω φυσιοδίφης και έπειτα βιολόγος. Αλλα τελικά πήγε αλλού το πράγμα.
Κάθε ζωντανός οργανισμός μικρός ή μεγάλος είναι άξιος του σεβασμού μας και δεν πρέπει να φερόμαστε λες και μας ανήκουν τα πάντα, γιατί δεν μας ανήκουν τα πάντα και θα μας έρθει απο εκεί που δεν το περιμένουμε...
13/07/2011, 11:39:28
quote:

Και δεν εννοώ αυτές τις βλακείες για επερχόμενους εξωγήινους ούτε για τις αστείες ιστορίες του Λιακό με Νεφελίμ-Ελωχιμ, Ελ , και υποχθόνιους..

Προσωπικά δεν έχω άποψη επι του θέματος , ούτε για την όποια εγκυρότητά του ... ούτε για το αντίθετο φίλε μου...
Οπότε ούτε να επικυρώσω μπορώ αλλα ούτε να απορρίψω...
θεωρώ πάντως ως πολύ πιθανό , κάποιοι να γνωρίζουν αλλα και αυτό μια σκέψη μου είναι και τίποτα περισσότερο...

Κατανοητό φίλε μου.

Είναι βλέπεις, ... και αυτή η μαγκούφα η ζέστη.

Τι να πει κανείς !!!!

13/07/2011, 13:17:03
Τι να πεί???
Ξέρω 'γώ..???
Προσωπικά , οτι κι'αν πώ θα είναι άνευ καμμιάς αξίας Γιάννη και αυτό διότι ΔΕΝ γνωρίζω...
Εσύ τι γνωρίζεις....???

14/07/2011, 00:35:17
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ -Εμείς σαν ανώτερα οντα,εχουμε την διακριτή ικανότητα να ορίσουμε
μια πράξη,ώς βαρβαρική.Οι κατώτερες μορφές ζωής την έχουν?

Δεν είναι λίγο εγωιστική αντίληψη αυτή Νικόμαχε;
Ποιος ορίζει τι είναι ανώτερη μορφή ζωής και τι κατώτερη;
Αλλά ακόμα και έτσι να το δούμε. Εμείς ως ανώτερη μορφή ζωής δεν θα πρέπει να έχουμε πρωτίστως κάποια ευαισθησία σε κάθε μορφή κατώτερης ζωής, ακόμα και όταν πρόκειται για θέμα επιβίωσης (τροφής) .
Η όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα κακοποίησης ζώων (θανάτωση) που δείχνει το πρώτο βίντεο, τότε σε αυτά τα φαινόμενα που είναι η ανώτερη φύση του ανθρώπου, χάνεται, γίνεται πιο κατώτερη και από τις κατώτερες μορφές ζωής ;

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ -Οπως προείπα,αν κανείς δεν σκότωνε κανέναν για να τραφεί,τότε θα
συνέβαιναν δυο πράγματα.
Α.ο υπερπλυθησμός ανθρώπων,ζώων και φυτών,θα καθιστούσε την ζωή στον
πλανήτη αδύνατη.
Β.Επειδή η φύση δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο,δεν θα δημιουργούσε τα
ζώα <τροφή>.Δεν θα δημιουργούσε μικρά και μεγάλα ζώα,αλλά ενα είδος
που δεν θα είχε την δυνατότητα να φάει το άλλο,όπως τους ανθρώπους.

Βλέπεις το όλο θέμα μόνο από μια συγκεκριμένη προσωπική σου θέαση και όχι από μια ολοκληρωμένη θέαση, ξεχνάς πως ο «άνθρωπος» σκοτώνει, βασανίζει, κακοποιεί με κάθε τρόπο αθώα ζώα χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, βέβαια θα μου πεις και πως πολλά ζώα το κάνουν αυτό, το θέμα όμως είναι πως εμείς δεν είμαστε ζώα ή μήπως είμαστε… !!!

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ -Αν πάρεις για κατοικίδιο ενα λιοντάρι και το αφήσεις νηστικό,δεν θα
σε φάει ζωντανό?Που είναι η συνείδηση και η αγάπη?

Το θυμάσαι αυτό το βίντεο… Lion Hugs woman‬‏

Edited by - elo on 14/07/2011 00:39:44

NemesiΜέλος
14/07/2011, 10:39:09

Καλημέρα:)

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

14/07/2011, 14:10:26
quote:
Εαρινός
Τι να πεί???
Ξέρω 'γώ..???
Προσωπικά , οτι κι'αν πώ θα είναι άνευ καμμιάς αξίας Γιάννη και αυτό διότι ΔΕΝ γνωρίζω...
Εσύ τι γνωρίζεις....???

Το να φτάσει κάποιος στο σημείο να δεχτεί πως ο λόγος του δεν έχει καμία αξία , είναι τραγικό φίλε Δήμο.
Είναι η ολική κατάρρευση.

Αν με ρωτάς τι γνωρίζω για εξωγήινους, Νεφελίμ-Ελωχιμ, Ελ , υποχθόνιους.. και λοιπές μπουρδολογίες της πλάκας, εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος.

Μην προσλάβεις την νοημοσύνη μου.

Έχω πίστη στον άνθρωπο, αν και η εγωιστική αλαζονεία του με θλίβει.
Ελπίζω πως την τελευταία στιγμή – στο παρα πέντε – ενα γερό σοκ θα τον συνεφέρει.