- ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.. - - Κινηματογράφος -
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
Κατα την ταπεινη μου αποψη χειροτερες ταινιες ειναι
1. Van Helsing
2. Blade 2
3. Blade 3
4. Matrix 2
5. Matrix 3
6. X-Files
7. Βatman Begins
8. The man who sued god
9. Πολεμος των Κοσμων
Eιδα αυτες τις ταινιες και πραγματικα δεν θελω να τις ξανα δω.
εσεις τι γνωμη εχετε για αυτες ?
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
Edited by - Αχαιός on 16/03/2006 01:53:41
Ας στα πώ με την σειρά λοιπόν! ![]()
1) Καλό ήταν, βρέ!
2) Έτσι κι έτσι.
3) Αδιάφορο.
4) Ήθελα να φύγω στο πρώτο 20λεπτο.
5) Μου ήρθε υπνηλία.
6) Μου άρεσε.
7) Μου άρεσε επίσης.
8) Δεν το έχω δεί.
9) Αδιάφορο αλλά δεν σκέφτηκα οτι έχασα την ώρα μου.

In anticipation of my resurrection...
Θα σου τα πω και εgω με τη σειρα.
1. ναι καλο ειναι, οταν ομως δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις η να δεις
2. ισως να ηταν τοσο καλο το 1 που εμενα το 2 μου φανηκαι μαπα
3. θα συμφωνησω
4. και εγω επισης
5. εγω κοιμηθηκα χωρις δευτερη σκεψη
6. ε! δε θα το λεγα
7. δε μπορω πραγματικα να καταλαβω πως γινεται να αρεσει σε ολους του αλλους εκτος απο εμενα
8. και μην κανεις ποτε το λαθος
9. θα ελεγα οτι με εκανε να νιωσω κατι παρομοιο με το Van helsing
Παντως πανω κατω βλεπω πως συμφωνουμε...
Για το Αlexander τι αποψη εχεις?
Ειλικρινά μετά το τέλος έψαχνα να βρώ κάτι καλό ώστε να μην απογοητευτώ που έχασα την ώρα μου βλέποντας την.
Πίστεψε με, δεν βρήκα...

In anticipation of my resurrection...
Να σου πω την αληθεια την περιμενα αυτην την απαντηση περι Alexander.
Οι περισσοτεροι αλλωστε εχουν την ιδια αποψη που εχεις και εσυ για την συγκεκριμενη ταινια.
Εγω παντως δεν τη βρηκα και τοσο τραγικη. Μπορω να πω μαλιστα πως μου αρεσε...
Παντως, η "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" δεν πολυ απειχε απο την πραγματικοτητα, απλως ο σκηνοθετης παρελειψε καποια βασικα πραγματα ή καποια αλλα προσθεσε (ή μαλλον διαστρεβλωσε) χωρις ομως να επηρεασει την κεντρικη ιδεα της ταινιας (Που ξεκαθαρα, περα ως περα, δεν ηταν να βγαλει τον Αλεξανδρο γκεϋ). Μην ξεχναμε πως οι Αρχαιοι Ελληνες ηταν πολυ μοντερνοι της εποχης τους. Επισης (οπως φανηκε και στην ταινια)ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ νυμφευτηκε (κανονικα 3 γυναικες, μαζι με την κορη του Ινδου-δεν θυμαμαι ονομα).
'Η επισης, συμφωνα με την μυθολογια, ο Διας ειχε "παρει" και ανδρες (Γανυμυδης)... Οποτε βγαινει το συμπερασμα οτι η ταινια ηταν σαφως καλυτερη απο αυτο που της κοστολογισαν ή καλυτερη απο αλλες αμερικανικες ταινιες, βασισμενες στην ελληνικη μυθ-ιστορια
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
Εχω να πω σε οσους λενε πως οι Αρχαιοι Ελληνες ηταν γκει
να μην κρινουν τους Αρχαιους με τα σημερινα μετρα και σταθμα.
Οι ομοφιλοφιλικες σχεσεις στον Αρχαιο κοσμο ηταν πολυ συνηθεισμενες και αντιμετοπιζωνταν σαν κατι απολυτως φυσιολογικο.
Τετοιες σχεσεις ειχαν οχι μονο οι αρχαιοι Ελληνες αλλα και Ρωμαιοι και οι Χετταιοι και οι Φοινηκες και γενικοτερα ολος ο Αρχαιος κοσμος.
Ολα αυτα αλαξαν με την ελευση του Χριστιαννισμου που καταδικασε τις ομοφιλοφιλικες σχεσεις.
Μην προσπαθειτε λοιπον να κρινετε εκεινους τους ανθρωπους με βαση τις σημερινες αξιες και αρχες.
Απλα δεχτητε τους και απλα δεχτητε την αληθεια για τον τροπο ζωης τους.
quote:
εδω που τα λεμε, η ταινια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ηταν αρκετα καλυτερη απο την ΤΡΟΙΑ... οχι πειτε μου αν συμφωνειτε!!!
Διαφωνώ. Η Τροία για μένα ήταν πολύ καλύτερη ταινία από τον Αλέξανδρο και την συγκαταλέγω στις αγαπημένες μου ever. Eίχε συγκινητικές στιγμές ενώ ο Αλέξανδρος...δεν ξέρω...με κούρασε αρκετά...είχε βαρετά σημεία...γενικά πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Εμένα δεν με νοιάζει αν οι ιστορικές ταινίες τηρούν όλες και επακριβώς τις ιστορικές αλήθειες αλλά εξετάζω κατα πόσο η ταινία με έκανε να περάσω καλα. Αν θέλω να μάθω ιστορία διαβάζω βιβλία. Η ταινία είναι απλα 2 ώρες ψυχαγωγίας και μπορεί παράλληλα να δώσει και κάποια διδαγματα.
Αλλη μια κακή ταινία και βαρετή που είδα απόψε ήταν το...Stander...κάπως ετσι λεγόταν...και έδειχνε ένα μπάτσο να κάνει ληστείες στη Νότιο Αφρική για να ρεφάρει έναν φόνο που διέπραξε εις βάρος ενός νέγρου διαδηλωτή. Μάπα το καρπούζι...
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Πραγματικα ειμαι σοκαρισμενος που εστω και ενας ανθρωπος την θεωρει μια απο τις χειροτερες ταινιες.....ενταξει καταλαβαινω το να μην γουσταρεις την βια στις ταινιες ειναι θεμιτο....αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο...δεν μπορεις να πεις μια ταινια αθλια επειδη δεν σου αρεσει αυτο που διαπραγματευεται....Υπαρχουν και αλλα πραγματα σε μια ταινια για να την κρινεις...οπως η υποκριτικη ,η μουσικη,η πλοκη ,οι διαλογοι,η φωτογραφια....ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες....
Λοιπον σας τα επρηξα λιγο με αυτη την ταινια αλλα και ο ομηρος τοτε που τα επη του ηταν γεματα βια (απο οτι θυμαμαι απο το γυμνασιο) ειναι ΑΘΛΙΟΣ????
Τελος παντων αεγω μακραν την χειροτερη ταινια των τελευταιων ετων που διαφημιστικε πολυ και πηγε πολυς κοσμος να δει(γιατι αν πω ολες τις αθλιοτητες που κυκλοφορουν θελω δυο μερες) ειναι και τα δυο SPIDERMAN....επιεικως ταπεινα και τρισαθλια και κυριως το δευτερο...
Επισης θεωρησα αθλιοτητα το SAW επειδη οι ηθοποιοι ηταν σαν να επαιζαν ρομποτ στην ταινια και επειδη το τελος ηταν πραγματικα αστειο...το μονο που αξιζε ηταν η ιδεα για το σεναριο αλλα ο σκηνοθετης την πεταξε πραγματικα στα σκουπιδια ...θα μπορουσε να γινει μια πολυ καλη ταινια...
Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη