- Περίεργο mail...... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Υπάρχει η παροιμία που λέει, οτι μπορείς να κοροιδέψεις λίγους ανθρώπους για πολύ χρόνο, πολλούς για λίγο, αλλά όχι πολλούς για πολύ.
Πιστεύεις οτι η ροή της πληροφορίας το 2000 είχε τον ίδιο ρυθμό με σήμερα?
Και για να το θέσω κι αλλιώς, την εποχή που παρουσιάστηκε το smoking gun, είχες την υπολογιστική δυνατότητα στο σπίτι σου για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές?
Σε τελική ανάλυση, η απορία πρέπει να είναι το γιατί τώρα, ή το γιατί όχι νωρίτερα?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Σε τελική ανάλυση, η απορία πρέπει να είναι το γιατί τώρα, ή το γιατί όχι νωρίτερα?
Το πρόβλημά μου δεν είναι να το αμφισβητήσω,είναι να πειστώ ότι υπάρχουν οι προυποθέσεις να αναδειχθεί.
Αν γίνει αυτό θα εξεταστεί και πιο ενδελεχώς,και σε περίπτωση που αποτελεί απόδειξη-πράγμα που πιστεύω-να γίνει ευρέως αποδεκτό.
Το πρόβλημά μου καταληκτικά είναι ο φόβος ότι όπως δεν έγινε νωρίτερα δεν θα γίνει και τώρα....
Γι' αυτό ερωτώ μήπως έχετε κάτι πρόσθετο-ενισχυτικό δηλαδή-να μοιραστείτε.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Το πρόβλημά μου καταληκτικά είναι ο φόβος ότι όπως δεν έγινε νωρίτερα δεν θα γίνει και τώρα....
Γι' αυτό ερωτώ μήπως έχετε κάτι πρόσθετο-ενισχυτικό δηλαδή-να μοιραστείτε.
Φίλε μου άς το πάμε σιγά-σιγά και θα καταλάβεις μόνος σου.
Ερώτηση:Θεωρείς ότι υπάρχουν αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα, εντός κι εκτός πλανήτη?
Απάντηση ερώτηση θα πάμε όση χρονική διάρκεια και άν έχει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δες λίγο τι γίνεται στο forum. Έχουμε ένα πραγματικά κοσμοιστορικό γεγονός στον τομέα των θρησκειών - την παραίτηση του Πάπα - και δεν κουνιέται φύλλο. Κατά τα λοιπά σχολούμαστε με τη Ναζαρέτ, το Μάξιμο, τον Αδάμ, τους βοσκούς, τα χρυσά αυγά και πάει λέγοντας.
Τί πιστεύεις οτι θα μπορούσε να είναι πραγματικά ένα αδιάσειστο στοιχείο για αυτά που λέμε, κι εγώ κι ο Νικόμαχος? Να εμφανιστεί π.χ. ο Master Draconian σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ομπάμα? Έ, σε αυτή την περίπτωση, κι εγώ κι ο Νικόμαχος δεν θα έχουμε να προσθέσουμε και πολλά...
Εδώ ο ΓΑΠ το είπε καθαρά: we need a global government, and we need it fast...
quote:
Ερώτηση:Θεωρείς ότι υπάρχουν αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα, εντός κι εκτός πλανήτη?
Ναι,εδώ και χιλιάδες χρόνια τουλάχιστον.
Oντως η "παππική" παραίτηση, είναι ένα βήμα προς τα εκεί.
Αλλά είναι και μια απόδειξη.Απόδειξη ότι οι "προφητείες" κάθε άλλο, παρά προφητείες είναι.
Σαν να γράφθηκαν απο κάποιους, που 'αργούν πολύ να πεθάνουν", ώστε να χειραγωγούν το ηλίθιο πόπολο δια μέσου των αιώνων.Τι το ποιό αληθοφανές, στο μυαλό των θρησκευόμενων προβάτων, όταν οι γραφές τους επαληθεύονται?
Κανενός προβάτου το μυαλό δεν πάει στον προσχεδιασμό!!!
Κανένα πρόβατο δεν σκέπτεται, ότι άν κυβερνούσαν άνθρωποι τον πλανήτη, δεν θα ήταν βρε αδερφέ τόσο κακός!!
κάπου-κάπου θα "ξέφευγε" και κανένας καλός κυβερνήτης και θα έσκαγε λίγο χαμόγελο στην ανθρωπότητα.Φεύ δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.
Σημεία των καιρών...!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΝΑΙ λοιπόν.Υπάρχουν.
Αφού υπάρχει εκ μέρους σου η παραδοχή της ύπαρξης, η επόμενη λογική σκέψη θα είναι:<< Εχουν πληρώματα>>.
Δεδομένο λοιπόν:
Υπάρχουν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα με εξ'ίσου αγνώστου ταυτότητος πληρώματα.
Ερώτηση:Θεωρείς ότι τα πληρώματα αυτά προέρχονται απο κάποιο εξωγαλαξιακό ή εσωγαλαξιακό πολιτισμό, ή απο κάποιον πολιτισμό αυτόχθονα των παλαιών ημερών?
Μήπως και τα δύο?
Υ.Γ. ξεκάθαρη απάντηση όπως πριν σε παρακαλώ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εσωγαλαξιακό λοιπόν ή παλαιότερο γήινο.
Κάποιος που μπορεί να κινείται εσωγαλαξιακά, πιθανότατα έχει και τη δυνατότητα της διαγαλαξιακής εξερεύνησης. Άρα δεν έχει και τόσο νόημα ένας τέτοιος διαχωρισμός.
Αν πρόκειται περί αυτοχθόνων, δυσκολεύομαι να φανταστώ γιατί θα επέλεγαν να παρακολουθούν από τροχιάς.
Σε κάθε περίπτωση, οι τρεις επιλογές ελάχιστη σημασία έχουν, πιστεύω. Την πρόθεση πρέπει να ψάξουμε. Αυτό είναι για μένα το πραγματικό μυστήριο, όπως και ο βαθμός της παρεμβατικότητάς τους διαχρονικά.
quote:
Κάποιος που μπορεί να κινείται εσωγαλαξιακά, πιθανότατα έχει και τη δυνατότητα της διαγαλαξιακής εξερεύνησης
Δεν διαφωνώ,απλά λέω π.χ.ότι ενώ μπορώ να πάω και στην Λαμία και στην Γλυφάδα κινηματογράφο,επιλέγω Γλυφάδα που μου πέφτει πιο κοντά.
quote:
Την πρόθεση πρέπει να ψάξουμε
Όντως εδώ είναι το θέμα.Πιστεύεις ότι είναι ακόμα στην εξερεύνηση;
quote:
Η γενιά που θα ζήσει μια τέτοια επαφή,θεωρώντας ότι αυτή θα λάβει χώρα,θα είναι διακεκριμένη από πλευράς εμπειρίας.Δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι είναι η δική μας...Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Η δική μας είναι η καταλληλότερη όλων.
Επειδή άν περιμένουν κι άλλο, τα πρόβατα θα ξυπνήσουν μαζικά και μετα δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα.
Θα προσπαθήσουν να εκμεταλευθούν το νέο είδος προβάτων, το οποίο θα τους δεί ώς σωτήρες ή ώς "θεούς"!!!
και εκεί θα παιχθεί το μέγα παίγνιο!!!
Ηξερε πολύ καλά τι έλεγε ο Χώκινγκ.
Θεωρητικά και με βάση την λογική, σε εξάρτηση απο την ιστορία των τελευταίων 3.000 ετών,οι κύριοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ανθρώπινη κατρακύλα.
Αρα με βάση την ίδια λογική, είναι ΕΧΘΡΟΙ και ώς τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Ομως η λογική φίλε ΑΜΕΙΝΙΑ λέει και κάτι άλλο.
Αν οι τύποι αυτοί, ήταν οι απόλυτοι δυνάστες, θα είχαν ήδη "κατακυριεύσει" τον πλανήτη και θα ήταν ήδη εμφανώς ανάμεσά μας,με εμαςς υποτακτικούς τους.
Γιατι δεν το έχουν ήδη κάνει?
Μήπως υπάρχει αντίπαλο δέος και για αυτούς?
Ενα πράγμα σαν το γιατι δεν εισβάλλει η Τουρκία στην Συρία, ας πούμε?
Αφού παραδεχθήκαμε την ύπαρξή τους φίλτατε ΑΜΕΙΝΙΑ, τώρα πρέπει να εξετάσουμε και την συμπεριφορά τους, τα πιθανά σχέδιά τους και τις τυχόν αναστολές τους.
Θεωρώ ώς πιό πιθανή την περίπτωση να είναι ήδη σε επαφή με ορισμένες κυβερνήσεις και με την τακτική του διαίρει και βασίλευε και του δώσε στους εκλεκτούς ένα κομάτι ψωμί παραπάνω,μια θέση στο μέλλον, κάτι κάποιο όφελος, επιβάλουν την θέλησή τους, απομακρύνοντας κάθε φωνή διαμαρτυρίας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το πιο αγαπημένο τους παιχνίδι μαζί μου, ήταν το κρυφτό. Εγώ έκανα πως κρυβόμουν, κι εκείνα έκαναν πως με έβρισκαν αφού με έψαξαν πρώτα...