- Ελληνοποιημένες λέξεις - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στο να είναι κανείς αρχαιολάτρης με την έννοια που εννοώ πως το εννοείς πάντα....Λατρεύοντας τα πρόσωπα και τις συνθήκες ζωής [όπως και πολλά άλλα...] διαδίδουν και υποστηρίζουν φανατικά ή όχι την εποχή όπου τοποθετούνται αυτά που λατρεύουν...
Δεν βρίσκω κάτι σε αυτό...Εσύ από ότι βλέπεις...Αλλά είναι ένα μεγάλο θέμα...Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και μετά να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια όπως κάνεις...[μην παρεξηγείς κάποιες εκφράσεις απλά έτσι όπως εξελίσσεται και αφού το δέχεσαι όπως θα το δεχόμουν και εγώ από σένα απλά το κάνω χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω...]
Δεν είπα ποτέ πως δεν αγαπάς την ελληνική ...πάλι προτρέχεις φίλε μου...
Δεν είμαι ο Τσουκαλάς οιωνεί μακρινός συγγενής του![]()
...
Και εγώ σέβομαι κάθε γλώσσα και κάθε λαό που την μιλάει εφ' όσον κι εκείνος ανταποκρίνεται τον σεβασμό μου φίλε μου και μερικοί δεν το κάνουν![]()
![]()
Κι εσύ να 'σαι καλά και μη χάνεσαι![]()
![]()
![]()
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
μ αρέσει που στέκεσαι σε μια συζήτηση με αξιοπρέπεια(συ είπας)...αφού μας έχ...ες πατόκορφα κάμποσες φορές ...μας ανέφερες και για την βια του Τέλους Αγρα
Γιατί τέτοια επίθεση; ότι λέμε το λέμε και με μια δόση χιούμορ...(ελληνιστί : αστεϊσμού)εγώ τουλάχιστον.Δεν είχα καμμιά πρόθεση ειρωνίας...
Η υπόθεση μου θύμησε αυτό που λένε DNA είναι τα αρχικά της Ελληνικής λέξεως διάνοια...εγώ βιολογία δεν ξέρω...αν θέλει κανείς απαντάει..
anyway ...
να στε όλοι καλά ![]()