ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/12/2008, 13:14:55
Καλημέρα και από μένα

Επιτέλους Σ/Κ και πάλι θα ξεκουραστούμε λίγο, αλλά τάμα το έχει ο καιρός κάθε Σ/Κ να έχει τα χάλια του;Τι μαυρίλα είναι αυτή έξω πάλι σήμερα;

Wolf
06/12/2008, 13:49:00
quote:

Εγώ πάντως θα στοιχειώσω τις σελίδες του ESOTERICA για να τρομάζω τα καινούργια μέλη…

quote:

Καλή ξεκούραση σε όλους και όλες και βεβαια χρονια πολλά στους εορταζόμενους
Και εορταζόμενες σήμερα .
06/12/2008, 13:59:02
quote:

Καλη ημέρα και απο μένα.. Καλά φοβερός καιρός.. Αν συνεχιστεί η άνοδος.. Είμαστε για Μύκονο.. Χα χα...

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...

Kαι η Χιος μια χαρα ειναι

Καλημερα στην παρεα! Τι κανετε παιδια? πως τα περνατε?

Χρονια πολλα στους Νικολαους στις Νικολετες και γενικοτερα σε οσους γιορταζουν σημερα (αναλογα με το πως "εκφερουν" το ονομα τους )

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
06/12/2008, 14:09:00
Χαιρετώ την παρέα.
Χρόνια πολλά και καλά στους Νικολήδες και στις Νικολέτες!
Άντε και καλή ξεκούραση!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

http://krios.livepage.gr/
IsoldeΜέλος
06/12/2008, 14:21:00
Καλημέρα κι από ΄μένα

Love wothout genelove is like an important question without answer.

RichterΜέλος
06/12/2008, 16:00:36
"ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ" Λέμε όλοι μας..
quote:
Love wothout genelove is like an important question without answer
ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ..!

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...

06/12/2008, 19:39:21
καλησπερα
loukritiaΜέλος
06/12/2008, 20:39:52

Καλησπέρα κι απο μενα!

Καταρχήν τις ευχές κι από μένα στους εορτάζοντες!

Με τη δουλειά τέλος καλά όλα καλά! Και ο άγιος φοβέρα θέλει
Πήρα την καλή κυρία που με "εσπρωξε" και της ειπα οτι θα την κανω με ελαφρά κι οταν της ειπα οτι με εχουν βαλει στο δευτερο υπογειο, φρίκαρε, πηρε τον διευθυντή, τον συγύρισε και μετά αυτος συγύρισε εμένα και με έβαλε σε σχετικά καλό πόστο.
Αν και είμαι γενικά πολυ κατά αυτής της τεχνικής, τελικά σε κάποιους τομείς ο κόσμος θέλει γ..ήσι!

Αυτά τα νέα μας. Κατά τ' άλλα είμαι ψιλοκομμάτια γιατι μαλλον επιασα ενα βαρβατο κρύωμα και πονάει το σώμα μου λες και με εχουν πλακωσει στο ξυλο
Άσχετο, προχθές είχα πάει και σε μια συναυλία unplugged των Uriah heep-τους οποιους για να πω και την μαυρη μου αληθεια, πρωτη φορα τους ακουγα, αλλα οι τυποι ηταν τελικα εκπληκτικοι. Μαθουσαλες, αλλά εκπληκτικοί. Τους ξέρει κανείς σας;

Καλέ μου Predator, κουραγιο με τα μαθήματα, δεν πειράζει, μικρός είσαι ακόμα, αντέχεις

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
IsoldeΜέλος
06/12/2008, 21:48:27
Καλησπέρα σε όλους. Loukritia, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά στο τέλος

quote:
Αν και είμαι γενικά πολυ κατά αυτής της τεχνικής, τελικά σε κάποιους τομείς ο κόσμος θέλει γ..ήσι!

Εμ, δε θέλει;

quote:
Άσχετο, προχθές είχα πάει και σε μια συναυλία unplugged των Uriah heep-τους οποιους για να πω και την μαυρη μου αληθεια, πρωτη φορα τους ακουγα, αλλα οι τυποι ηταν τελικα εκπληκτικοι. Μαθουσαλες, αλλά εκπληκτικοί. Τους ξέρει κανείς σας;

Éχω ακούσει για τους Uriah Heep διότι ”γνωρίζω” έναν καλλητέχνη που είναι μεταξύ άλλων μέλλος στην ορχήστρα του Ken Hensley ο οποίος ήταν πρώην μέλλος στο Urial Heep. Δεν έχω όμως ακούσει τίποτα απ΄αυτούς.

quote:
Καλέ μου Predator, κουραγιο με τα μαθήματα, δεν πειράζει, μικρός είσαι ακόμα, αντέχεις

Predator, δεν είσαι μόνος σου που έχεις μαθήματα

Love wothout genelove is like an important question without answer.

RichterΜέλος
07/12/2008, 09:44:12
Καλή ημέρα και απο εμένα.. Φοβερός ηλιός σήμερα..(άσχετο) Πολύ θα ήθελα να πάψ στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ σήμερα..

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...

scullyΜέλος
17/06/2004, 13:43:55
http://images.google.com.gr/images?q=flag&hl=el&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Κάτι ασήμαντο που μου έκανε εντύπωση...!
Κάντε αναζήτηση στις εικόνες του Google με τη λέξη "flag"...εμένα πάντως με έστειλε...!

17/06/2004, 14:33:53
TO GOOGLE ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΛΛΗΝΙΚΌ;
oneiric1Μέλος
17/06/2004, 16:14:24
Ω... εκ του θαύματος!

Υ.Γ. Φίλη scully συγνώμη, και με όλο το θάρρος, είσαι Ελληνο-Αμερικανίδα, γι' αυτό και η φωτο στην υπογραφή σου?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

scullyΜέλος
18/06/2004, 15:06:09
Ρε παιδιά...μη με παρεξηγείται...!
Η σημαία ΜΑΣ είναι ΠΑΝΩ από την αμερικάνικη...έτσι γιατί μου την έδωσε αυτό με το "flag" που σας είπα...!

CYBERMASTERΜέλος
18/06/2004, 15:35:34
ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ!?!?
ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ????????????
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΕΪΤΖ ΚΑΝΩ ΠΛΟΥΣΣΙΟΤΕΡΟ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

erriettaΜέλος
18/06/2004, 15:40:12
χαχα τελικά αποδείχτηκε λίαν παρεξηγήσιμη η εικόνα σου με τις 2 σημαίες scully .
Πάντως αφού το έφερε η κουβέντα γύρω από τις σημαίες, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκε η ελληνική σημαία της θάλασσας που είχαμε, ξέρετε εκείνη με το σταυρό στη μέση. Και επίσης αν ξέρει κανείς αν μπορώ να τη βρω κάπου γιατί για να πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο..

CYBERMASTERΜέλος
19/06/2004, 15:12:21
NOMIΖΩ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟ!?!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕ Η ΜΟΔΑ!?!?

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

scullyΜέλος
21/06/2004, 09:15:19
quote:
θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκε η ελληνική σημαία της θάλασσας που είχαμε, ξέρετε εκείνη με το σταυρό στη μέση.

Τι να σου πω errietta...!
Δεν ξέρω...και εγώ το σκεφτόμουν για να πώ την αλήθεια...!
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕ Η ΜΟΔΑ!?!?

Ίσως ξαναερχόταν στη μόδα αν έβαζε το μπουζάκι ο Σάκης στη Eurovision...!

sparveriusΜέλος
21/06/2004, 09:26:40
Στην αναζήτηση στις εικόνες του Google δεν εμφανίστηκε αυτή η σημαία, τουλάχιστον όχι στα πρώτα 200 αποτελέσματα. Αυτό τι σημαίνει;

erriettaΜέλος
21/06/2004, 10:35:59
Σημαίνει ότι έχει καταργηθεί επίσημα από το ελληνικό κράτος εδώ και λίγα χρόνια και γι'αυτό έχει εξαφανιστεί κι από την αγορά (τα μαγαζιά που πουλάνε σημαίες δηλαδή). Το ξέρω επειδή έψαξα να τη βρω και δεν υπάρχει πια δυστυχώς...