- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Επιτέλους Σ/Κ και πάλι θα ξεκουραστούμε λίγο, αλλά τάμα το έχει ο καιρός κάθε Σ/Κ να έχει τα χάλια του;Τι μαυρίλα είναι αυτή έξω πάλι σήμερα; ![]()

quote:
Εγώ πάντως θα στοιχειώσω τις σελίδες του ESOTERICA για να τρομάζω τα καινούργια μέλη…
quote:
Καλή ξεκούραση σε όλους και όλες και βεβαια χρονια πολλά στους εορταζόμενους
Και εορταζόμενες σήμερα .
quote:
Καλη ημέρα και απο μένα.. Καλά φοβερός καιρός.. Αν συνεχιστεί η άνοδος.. Είμαστε για Μύκονο.. Χα χα...Μῆνιν ἄειδε θεὰ...
Kαι η Χιος μια χαρα ειναι ![]()
Καλημερα στην παρεα! Τι κανετε παιδια? πως τα περνατε?
Χρονια πολλα στους Νικολαους στις Νικολετες και γενικοτερα σε οσους γιορταζουν σημερα (αναλογα με το πως "εκφερουν" το ονομα τους
)

Χρόνια πολλά και καλά στους Νικολήδες και στις Νικολέτες!
Άντε και καλή ξεκούραση!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ..!
Love wothout genelove is like an important question without answer
Μῆνιν ἄειδε θεὰ...
Καλησπέρα κι απο μενα!
Καταρχήν τις ευχές κι από μένα στους εορτάζοντες!
Με τη δουλειά τέλος καλά όλα καλά! Και ο άγιος φοβέρα θέλει
Πήρα την καλή κυρία που με "εσπρωξε" και της ειπα οτι θα την κανω με ελαφρά κι οταν της ειπα οτι με εχουν βαλει στο δευτερο υπογειο, φρίκαρε, πηρε τον διευθυντή, τον συγύρισε και μετά αυτος συγύρισε εμένα και με έβαλε σε σχετικά καλό πόστο.
Αν και είμαι γενικά πολυ κατά αυτής της τεχνικής, τελικά σε κάποιους τομείς ο κόσμος θέλει γ..ήσι!
Αυτά τα νέα μας. Κατά τ' άλλα είμαι ψιλοκομμάτια γιατι μαλλον επιασα ενα βαρβατο κρύωμα και πονάει το σώμα μου λες και με εχουν πλακωσει στο ξυλο
Άσχετο, προχθές είχα πάει και σε μια συναυλία unplugged των Uriah heep-τους οποιους για να πω και την μαυρη μου αληθεια, πρωτη φορα τους ακουγα, αλλα οι τυποι ηταν τελικα εκπληκτικοι. Μαθουσαλες, αλλά εκπληκτικοί. Τους ξέρει κανείς σας;
Καλέ μου Predator, κουραγιο με τα μαθήματα, δεν πειράζει, μικρός είσαι ακόμα, αντέχεις 

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Αν και είμαι γενικά πολυ κατά αυτής της τεχνικής, τελικά σε κάποιους τομείς ο κόσμος θέλει γ..ήσι!
Εμ, δε θέλει;
quote:
Άσχετο, προχθές είχα πάει και σε μια συναυλία unplugged των Uriah heep-τους οποιους για να πω και την μαυρη μου αληθεια, πρωτη φορα τους ακουγα, αλλα οι τυποι ηταν τελικα εκπληκτικοι. Μαθουσαλες, αλλά εκπληκτικοί. Τους ξέρει κανείς σας;
Éχω ακούσει για τους Uriah Heep διότι ”γνωρίζω” έναν καλλητέχνη που είναι μεταξύ άλλων μέλλος στην ορχήστρα του Ken Hensley ο οποίος ήταν πρώην μέλλος στο Urial Heep. Δεν έχω όμως ακούσει τίποτα απ΄αυτούς.
quote:
Καλέ μου Predator, κουραγιο με τα μαθήματα, δεν πειράζει, μικρός είσαι ακόμα, αντέχεις
Predator, δεν είσαι μόνος σου που έχεις μαθήματα ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.
Μῆνιν ἄειδε θεὰ...
Κάτι ασήμαντο που μου έκανε εντύπωση...!
Κάντε αναζήτηση στις εικόνες του Google με τη λέξη "flag"...εμένα πάντως με έστειλε...!

Υ.Γ. Φίλη scully συγνώμη, και με όλο το θάρρος, είσαι Ελληνο-Αμερικανίδα, γι' αυτό και η φωτο στην υπογραφή σου?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Η σημαία ΜΑΣ είναι ΠΑΝΩ από την αμερικάνικη...έτσι γιατί μου την έδωσε αυτό με το "flag" που σας είπα...!

ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ????????????
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΕΪΤΖ ΚΑΝΩ ΠΛΟΥΣΣΙΟΤΕΡΟ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Πάντως αφού το έφερε η κουβέντα γύρω από τις σημαίες, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκε η ελληνική σημαία της θάλασσας που είχαμε, ξέρετε εκείνη με το σταυρό στη μέση. Και επίσης αν ξέρει κανείς αν μπορώ να τη βρω κάπου γιατί για να πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο..
ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕ Η ΜΟΔΑ!?!?
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκε η ελληνική σημαία της θάλασσας που είχαμε, ξέρετε εκείνη με το σταυρό στη μέση.
Τι να σου πω errietta...!
Δεν ξέρω...και εγώ το σκεφτόμουν για να πώ την αλήθεια...!
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕ Η ΜΟΔΑ!?!?
Ίσως ξαναερχόταν στη μόδα αν έβαζε το μπουζάκι ο Σάκης στη Eurovision...!