ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

aries030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
aries0Μέλος
21/07/2005, 12:35:23
Γεια σου " Yiannakas "

Ναι αν σε " βολευει" αυτη η διαδικασια ναι γινεται και ετσι...και μαλλον ξεκινας καπως ετσι και σιγα σιγα ανακαλυπτεις νεους τροπους ..περισσοτερο τι σου ταιριαζει....

Φαντασου εναν ανθρωπο που εχει πνευματικες δυναμεις....αλλα δεν εχει χερια ...τι σημαινει αυτο...???? οτι αυτος ο ανθρωπος...δεν μπορει ??...δεν μπορει να κανει κατι??? απλα θα στραφει προς αλλο τροπο...με την σκεψη για παραδειγμα....!!!!

Ετσι μεσα απο τις αναζητησεις σου...θα βρισκεις καθα φορα ....τι σου " παει" και θα ετσι θα προχωρας ολο και περισσοτερο...

Μπορει να μην ειναι πολλες φορες με γρηγορο ρυθμο...και μπορει να μην καταλαβαινεις το γιατι...αλλα πιστεψε με...οταν θα ερθει η στιγμη...θα παρεις ...!!! θα καταλαβεις το γιατι....!!!

Μπορεις λοιπον να στειλεις με οποιον τροπο θελεις σε καποιον οραματιζόμενος φωτεινή ενέργεια να πηγαίνει πάνω στο ατομο...η στο χωρο που θελεις...

Σχηματιζεις οχι κυκλο...αλλα φαντασου σφαιρα...για να πιανει ολα τα επιπεδα...ενα κλουβι απο ενεργεια >>>"αυγο">>>>

Η σε ενα χωρο να γεμισεις σαν να γεμιζεις με νερο να πηγαινει παντου...!!

Το χρωμα τις ενεργειας ειναι σαν του ηλιου ...η λευκοτερο ...οχι αλλο χρωμα...!!!!

Αυτα...

Sunrise zero

Edited by - aries0 on 21/07/2005 12:52:06

YiannakasΜέλος
22/07/2005, 00:28:52
ευχαριστω για την απάντησή σου
aries0Μέλος
01/08/2005, 11:35:10
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Απο την Παρασκευη 5/8 εως 8/9 θα ειμαι εκτος Αθηνων...

Αν μπορεσω το διαστημα αυτο της απουσιας μου να μπω και να σας δω...!!!! θα τα πουμε...
Αν παλι δεν μπορεσω....τοτε τον Σεπτεμβριο...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ......ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ....

01/08/2005, 14:49:19
Γειά σου aries καλά να περάσεις, καλή ξεκούραση.
aries0Μέλος
03/08/2005, 08:58:28
Καλημερα Ρουλα...

Τι εκανες???? εχεις τιποτα νεο ..???

Θα βλεπω μεχρι την Παρασκευη ....

Για πες μου τι εγινε...?????

Sunrise zero

03/08/2005, 12:57:50
Καλημέρα Γιάννη.

Από την ημέρα που μιλήσαμε Παρασκευή έως Τετάρτη δεν έκανα τίποτα, δεν ασχολήθηκα, ούτε ακόμα και με τον καθαρισμό και βέβαια όλα καλά.

Από Τετάρτη και μέχρι σήμερα όλα χάλια.

Τσακώθηκα με τον άντρα μου το Σάββατο και μιλήσαμε χθες το βράδυ. Όσες προσπάθειες και να έκανα δεν γινόταν τίποτα λες και δεν με άκουγε. Χθες δεν πήγα στη δουλειά και κάθησα και καθάρισα το σπίτι, ε λοιπόν τα πράγματα ήταν καλύτερα από την ώρα που μπήκε μέσα και έτσι μιλήσαμε.

Ο γιός μου είναι στη γιαγιά του, την ίδια μέρα που τσακώθηκα εγώ, αντιμετώπισε και αυτός πρόβλημα με κάποιο κοριτσάκι που παίζουν.
Ξαφνικά ενώ δεν έτρεχε τίποτα, οι γονείς και οι παππούδες του κοριτσιού άρχισαν να φωνάζουν να το μαλώνουν και να μην το αφήνουν να παίξει με τον γιό μου. Κανένας δεν κατάλαβε τι έγινε, έφθασαν στο σημείο οι παππούδες του κοριτσιού να μην μιλάνε καθόλου με τους δικούς μου.
Όσο και να φαίνεται απλό και συνηθισμένο δεν είναι, τα εξοχικά μας είναι σε απόσταση 10 μέτρων από το άλλο από όταν εγώ ήμουν 7 χρονών, δηλ. μιλάμε για σχέση ετών.

Τι να εξηγήσω εγώ στον γιό μου που προβληματιζόταν με το τι συνέβει, του έλεγα αρλούμπες, τι να του πω του παιδιού?

Και να μην πω για τα παρεμφερή προβλήματα σε άλλους τομείς, χάλια μαύρα.

Να φανταστείς ότι ξαναρχισε να πονάει το κεφάλι του άντρα μου και ως δια μαγείας και το δικό μου. Και βέβαια θα μου πεις γιατί λέω ως δια μαγείας, γιατί απλά δεν έχω πρόβλημα με πονοκεφάλους ποτέ δεν είχα.
Οι πονοκέφαλοι σταμάτησαν από την στιγμή που καθάρισα το σπίτι.
Δυστυχώς αρκετά από τα υπόλοιπα προβλήματα παραμένουν.

Τι να πω τυχαία όλα, μπορεί.

aries0Μέλος
04/08/2005, 10:13:07
Καλημερα Ρουλα..

Ειδα αυτα που εγραψες..και σε καταλαβαινω απολυτα....!!!!

Οπως σου ειπα αυτος ο δρομος ειναι μονοδρομος και δυσκολος... !!! Το βλεπεις και εσυ τι συμβαινει και πως...αν και δεν μπορεις να φανταστεις....τι αλλο παραξενο, περιεργο ειναι πιθανον να γινει.....

Να τα παρατησεις δεν ειναι ευκολο και δεν πρεπει...να - τους - γινει το "χατηρι" τους..... ΑΛΛΑ τι θα κανεις...???

ΔΕΝ ξερω αν εχει να προτεινει κατι ο Μορφεας ....αν εχει υποψιν του..κατι που θα μπορουσες να κανεις...!!!

Βεβαια βοηθαει...με το ατομο που τσακωνεσαι να αγγαλιαστεις σε( Χ ) και να περασει αυτη η στιγμη....αλλα δεν ειναι ευκολο να εξηγησεις σε ολους τι γινεται και να το αποδεχτουν ολοι...

Περιμενε ..μεχρι να ερθει ο Μορφεας !!! Μεχρι τοτε σταματα για λιγο ...

Αυτο με τους πονοκεφαλους τωρα τελευταια εχει προβλημα και η κοπελα μου η οποια ασχολειται με τα σχετικα...!!!! περισσοτερο απο αλλη φορα...

Με ζηταει να την βοηθησω....και εχθες εκανε το πρωτο της αστρικο ταξιδι ....μαζι με τον μικρο μου...την βοηθησε να βγει ...την "τραβηξε" εξω...

Τωρα λοιπον που μπαινει και αυτη στο "παιχνιδι" περισσοτερο..!!! εχει αρχισει να εχει περιεργους πονοκεφαλους...

Ρουλα ...αυτα ειχα να σου πω... προς το παρον ...θα μπω πιθανον και αυριο...μετα...???? δεν ξερω αν το pc μου στην Μυτιληνη δουλευει...αν ναι θα μπαινω καπου καπου...!!! και να τα λεμε....

Sunrise zero

[

Edited by - aries0 on 04/08/2005 10:13:53

04/08/2005, 14:45:37
Ευχαριστώ για την απάντηση, τι να πω όλα ήταν όπως τα είχες πει.
Το σκέφτηκα αυτό με την αγκαλιά που μου είχες πει, πως να το εξηγούσα όμως, πως να το έκανα, πρέπει και ο άλλος να ξέρει ώστε να βάλει και την δική του δύναμη.

Αυτό με τους πονοκεφάλους δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, τους σταματάω, χρησιμοποιώ συγκεκριμένα πράγματα, εάν δεν πιάσει το ένα πιάνει το άλλο.

Θα περιμένω και τον Μορφέα να δω τι θα πει και βλέπουμε.

Μου κάνει εντύπωση όμως το εξής, όλοι όσοι ασχολούνται έχουν περίεργες ενοχλήσεις? δεν έχω ακούσει με άτομα που συζητάω και τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα να μου λένε τίποτα περίεργο.

aries0Μέλος
05/08/2005, 09:38:46
Καλημερα σου Ρουλα...

Ειδα το μηνυμα οου...!!!!

Σταθηκα στο σημειο που ειπες οτι αλλα ατομα που ασχολουνται με σχετικα θεματα ...δεν εχουν καποιες " ενοχλησεις " ....

Δυο πραμματα < για μενα > μπορουν να ειναι πιθανα....

Το πρωτο να μην το λενε... η τουλαχιστον να μην εχουν κατανοησει οτι αυτα που τους συμβαινουν....οτι ειναι απο " αυτα "...καταλαβαινεις...

Το δευτερο ...οτι δεν απειλουνται ...δεν ειναι τοσο δυνατοι ...η τουλαχιστον δεν θα εξελιχθουν στην πορεια ....για να ασχοληθουν μαζι τους ....

Οπως ειχα πει παλαιοτερα...οπως το φως τραβαει το εντομσ κοντα του...
ετσι ειναι και τα ατομα που η ενεργεια τους τραβαει τα " κακα " γιατι θελουν να τους πειραξουν ....να τους αποδυναμωσουν...και καποια να απορροφησουν - ρουφηξουν οτι μπορουν....!!!!!

Αυτα λοιπον...

Σε χαιρετω...

Sunrise zero

aries0Μέλος
09/08/2005, 15:42:17

HI iiiiiiiiiiiiii

Απο Μυτιληνη....

Γερια σου Ρουλα ...γεια και σε ολους....

Το εργαλειο μου εδω στην Μυτιληνη ( P.C)) <για να μην παρεξηγηθω ετσι...!!! > ΔΟΥΛΕΥΕΙ>>>>>>>>

Αλλα δεν ειδα κανεναν μεσα ......!!!! που πηγατε ολοι...????

Ρουλα εισαι καλα..???

Καλλιοπη ουτε εσυ βλεπεις???? με τους μαστορους αρχησες ????

ΛΟΙΠΟΝ .....ΑΥΤΑ ...ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ....

sunrise zero

09/08/2005, 18:02:01
Γειά σου Γιάννη.
Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες να πας εάν ταξίδευες με καράβι.

Εδώ όλα καλά, κανένα νεώτερο από μένα.

Να περνάς καλά, εάν δεις την Καλλιόπη χαιρετίσματα.

galazia_sfairaΜέλος
10/08/2005, 13:35:03
....... κάνω ένα test συγχωράτε με...

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
10/08/2005, 13:39:32
Γειά σας γεια σας......τί κάνετε αγαπημενοι μου,Γιάννη μου σήμερα επέστρεψα κατακουρασμενη γιατι ναι έχω κάνει το σπίτι καλοκαιρινό,αλλά μου αρεσει.Πυραμίδα τι κάνεις καλη μου.....τι συμβαίνει?Ευχομαι όλα να ειναι περαστικά.Ο Μορφεας δεν ειναι εδω έτσι?Καλά να περναει όπου είναι.

10/08/2005, 15:54:06
Καλησπέρα σε ολους.
Επεσα τυχαία στο θέμα και το διάβασα όλο.
Θα ήθελα να κάνω μία [για αρχή] ερώτηση. Οσον αφορά τα θέματα βιοενέργειας και ρεικι κλπ δεν έχω ιδέα.
Κάποια στιγμή που ήταν εκνευρισμένος ο γιός μου 7 ετών προσπάθησα να τον ''τυλίξω'' με λευκό φώς και πέτυχε.
Πειραματίστηκα μετά και σε άλλους αλλά δεν ξέρω αν ηρεμήσαν απο το φώς ή απο την συζήτηση.
Η ερώτηση μου είναι σχετικά με τον ''φύλακα άγγελο''.
Αυτο ξέρω τι είναι.
Πως όμως ξέρουμε αν αυτή η φωτεινή εσωτερική φωνή που πρωτοανφανίζεται σε μεγάλα ''ζόρια'' είναι κάποιος άγγελος και δεν είναι η φωνή της συνειδήσεως μας η ο ανώτερος εαυτός μας?
Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος..
Φιλικά
οργη του θεουΝέο Μέλος
10/08/2005, 18:48:06
quote:
Κάποια στιγμή που ήταν εκνευρισμένος ο γιός μου 7 ετών προσπάθησα να τον ''τυλίξω'' με λευκό φώς και πέτυχε.
Πειραματίστηκα μετά και σε άλλους αλλά δεν ξέρω αν ηρεμήσαν απο το φώς ή απο την συζήτηση.

νομιζω οτι το σκοταδι βοηθαει περισσοτερο.στην χαλαρωση τουλαχιστον.οταν ανοιγεις τα ματια σου,και δεν βλεπεις τιποτα χαλαρωνεις αμμεσα.
τωρα σχετικα με τον φυλακα αγγελο δεν ξερω και πολλα πραγματα.
μου εχουν τυχει μερικα περιστατικα που σε μεγαλα ζορια με βοηθησε κατι διαφορετικο απο τυχη.φωνες δεν ακουσα,αλλα εκεινη την περιοδο σε καθε μου πραξη που μετανιωνα,γινοταν κατι που με εσωνε που καταφερα και το εκανα.

αν δω την αληθεια γυμνη....δεν θα αντισταθω στο να την κοιταω μονο.
θα την ντυσω,η θα την γ*****σω

11/08/2005, 10:19:49
Δεν ξέρω nst εάν είναι άγγελος ή κάτι άλλο, δεν το έχω ψάξει, ίσως επειδή μετράει το αποτέλεσμα για μένα.

Όταν χρειάζομαι κάτι, όταν βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση, ζητάω βοήθεια, δεν ονομάζω πάντα από που την ζητάω, η βοήθεια όμως πάντα έρχεται και μάλιστα αμέσως. Τώρα εάν στην δύσκολη κατάσταση μπορεί ο άνθρωπος να ενεργοποιεί κάποιες δυνάμεις που έχει δεν το ξέρω, μπορεί να είναι αυτό μπορεί κάτι άλλο.

Γειά σου Καλλιόπη, όλα καλά είναι, εάν πιστεύει ο Γιάννης ότι θα σε βοηθήσει κάπου το να σου πει τι έγινε με μένα έχει καλώς, εγώ δεν έχω πρόβλημα, έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του. Δεν είναι κάτι το σοβαρό πάντως.

Ο Μορφέας δεν έχει επιστρέψει ακόμα.Να είσαι καλά.

aries0Μέλος
11/08/2005, 17:52:27
Γεια σας....... ποσο χαιρομαι που σας " βλεπω " !!!!

Ρουλα...< pyramid >
Δεν ταλαιπωρηθηκα διοτι ταξιδευω με αεροπλανο...ειχε βεβαια καποιες αναταραξεις...αλλα περναγαμε μεσα απο συνεφα και ηταν τοσο ωραια που δεν καταλαβα τιποτα...
Εχω κανει πολλα ταξιδια με αεροπλανο αλλα ετουτη τη φορα ηταν θαυμασια.....εβγαλα πολλες φωτο...τι θα βγει μετα δεν ξερω...

Καλλιολη < galazia sfaira >

Τελειωσες...με τα φιαξιματα ???? θα τα πουμε...εγς ακομη δεν αρχισα ...καταλαβες τι με περιμενει ακομη....!!! θα τα πουμε...

nst...

γεια σου... καλως ηρθες εδω... λεμε διαφορα...

Αλλοι πιστευουν στον φυλακα αγγελο < και εγω> και αλλοι πιστευουν στην εσωτερικη δυναμη...μπορει να ειναι ο < φυλακας Αγγελος > η η φωνη αυτη που ειναι μεσα μας και ειναι ανωτερου επιπεδου,,,που εμφανιζεται στα δυσκολα... μας κανει να ξεπερναμε..πολλα...!!!

Το ενα δεν αποκλειει το αλλο μπορουν να υπαρχουν και τα δυο ...πρεπει να βρεις τροπο να τα διαχωρησεις ,,,απλα για να ξερεις τι γινεται....

Μην ανησυχεις ...ουτε να προβληματιζεσαι....δεν ειναι και κανενα...κακο....αντιθετα...!!!! θα τα πουμε σιγα σιγα......

Παντως το " φως " σου λειτουργησε ....ναι να το κανεις......

............. επεστρεψα...ειχε παει ο μικρος στην παραλια και εχει μεγαλα κυματα...!!! ουφ...δεν ειμαι λιγο ηρεμος...!!!

Οργη του Θεου....

Γεια σου.... να σε ρωτησω γιατι αυτο το χαρακτηριστικο ?????

Τι ειναι αυτο που σε εκανε να μπεις ετσι??? τι εχεις να φοβηθεις η να αποκρυψεις ???? τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει αλλα δεν το εχεις καταπολεμησει ακομη ???

Το σκοταδι δεν βοηθαει στην χαλαρωση αλλα ατο λιγο φως ναι ...

Το φως ειναι πηγη ζωης για καθε εμβιο ...αλλα και αυλο πνυματικο ΟΝ

Το φως ειναι εκεινο που μεταφερει ολη την ενεργεια ολη την αγαπη ολη την ομορφια των οφθαλμων στο εσωτερικο του ανθρωπου ...χωρις φως δεν νοειτε ΖΩΗ...

Αυτα προς το παρον...θα περιμενω νεα σας...

Sunrise zero

YiannakasΜέλος
11/08/2005, 23:46:43
aries
πως μπορούμε να ΄΄θεραπεύσουμε΄΄ νοητικά κάποιον κακό γείτονα που μας ενοχλεί. Μένει από κάτω από το υπνοδωμάτιό μου ένας @$^%@# που κάνει ηχορύπανση πολλές φορές και τα χαράματα. Μου έξυσε και το αυτοκίνητό μου όταν τον παρακάλεσα να σταματήσει. Ξέρω ότι έχει κακότητα μεγάλη, παλιά μου υπερηφανευόταν ότι έκαψε τους υπλογιστές των συγκατοίκων του φοιτητών. Με τους νορμαλ τρόπους, αστυνομία, μυνήσεις, ξύλο δεν θελω να φτάσω εκεί.
Τι μπορώ μεταφυσικά να κάνω (με θετικό τρόπο) για να βρω λύση?
ευχαριστώ
οργη του θεουΝέο Μέλος
12/08/2005, 00:08:47
quote:
Οργη του Θεου....

Γεια σου.... να σε ρωτησω γιατι αυτο το χαρακτηριστικο ?????

Τι ειναι αυτο που σε εκανε να μπεις ετσι??? τι εχεις να φοβηθεις η να αποκρυψεις ???? τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει αλλα δεν το εχεις καταπολεμησει ακομη ???

Το σκοταδι δεν βοηθαει στην χαλαρωση αλλα ατο λιγο φως ναι ...

Το φως ειναι πηγη ζωης για καθε εμβιο ...αλλα και αυλο πνυματικο ΟΝ

Το φως ειναι εκεινο που μεταφερει ολη την ενεργεια ολη την αγαπη ολη την ομορφια των οφθαλμων στο εσωτερικο του ανθρωπου ...χωρις φως δεν νοειτε ΖΩΗ...

το ψευδονυμο που επελεξα ηταν εντελως τυχαιο.δεν σημαινει τιποτα.ειναι ενα ψευδονυμο τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.

καπως προσωπικη ειναι η ερωτηση σου...δεν με ενοχλει ομως.οπως ειπα και παραπανω ειναι μονο ενα ψευδονυμο.

το σκοταδι πιστευω οτι βοηθαει στην χαλαρωση.ο λογος ειναι οτι δεν βλεπεις τιποτα.ανοιγεις τα ματια και ειναι το ιδιο οταν τα εχεις κλειστα.νομιζω οτι ετσι χαλαρωνει ο νους.

για το φως συμφωνω με τα λεγομενα σου.το γεγονος που προτεινα ως χαλαρωτικο μεσο το σκοταδι δεν σημαινει οτι υποβιβαζω την δυναμη του φωτος.
χωρις φως δεν γινεται τιποτα.δεν υπαρχει ζωη.

αν δω την αληθεια γυμνη....δεν θα αντισταθω στο να την κοιταω μονο.
θα την ντυσω,η θα την γ*****σω

galazia_sfairaΜέλος
12/08/2005, 08:53:26
quote:

aries
πως μπορούμε να ΄΄θεραπεύσουμε΄΄ νοητικά κάποιον κακό γείτονα που μας ενοχλεί. Μένει από κάτω από το υπνοδωμάτιό μου ένας @$^%@# που κάνει ηχορύπανση πολλές φορές και τα χαράματα. Μου έξυσε και το αυτοκίνητό μου όταν τον παρακάλεσα να σταματήσει. Ξέρω ότι έχει κακότητα μεγάλη, παλιά μου υπερηφανευόταν ότι έκαψε τους υπλογιστές των συγκατοίκων του φοιτητών. Με τους νορμαλ τρόπους, αστυνομία, μυνήσεις, ξύλο δεν θελω να φτάσω εκεί.
Τι μπορώ μεταφυσικά να κάνω (με θετικό τρόπο) για να βρω λύση?
ευχαριστώ

Aγαπητέ θα σου πώ πως εγω αντιμετωπίζω τέτοιες δυσκολίες που κι εγω συναντώ.Δουλευω με τον εαυτο μου πρώτα,προσπαθώ να κατανοήσω τι συμβαίνει με αυτον τον άνθρωπο και συμπεριφέρεται με τετοιον τρόπο προσπαθώντας να αποφύγω οποιαδήποτε αρνητική σκέψη.Αυτο πα΄ντα με βοηθάει να βιώνω με καλυτερο τ΄ροπο τις κακότητες του όποιου γείτονα και και ίσως να κάνω και μι απροσπάθεια να τον πλησιάσω ανθρώπινα άν αυτο βεβεαι είναι δυνατόν.Σε αντίθετη περίπτωση προσπαθώ να μηνενοχλοουμαι γιατι όσο ενοχλουμαι εγω τοσο αυτο δυναμώνει την κακότητα του και λειτουργει επιθετικά.Αν καταφερεις,και κατανοώ ότι δεν είνα ιεύκολο πάντα,να μην τουδίνεις σημασία τότε ίσως νοιώσει κούραση και κυρίως αντιληφθει ότι δεν εχει λογο να σου κάνει κα΄τι αφου δενσε ενοχλει.Ελπιζω να βοήθησα λιγάκι.