- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλή μου keraynos, πεθαίνω για κανελόνια!
That makes two of us! Πότε θα μας κάνεις το τραπέζι;;;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
loukritia - Μπράβο ρε elo, είδες, έχεις κι εσύ τα τυχερά σου! Και πως σκέφτεσαι να το περάσεις;
Κάνοντας.. ![]()
στην γυναίκα και παίζοντας με τον γιο
ΧΑ, ΧΑ, χαζό μπαμπάς .![]()

Τυχερή η γυναίκα... 

Ευχαρίστως να κανονίσουμε συνάντηση να σας ετοιμάσω και κανελόνια και ότι άλλα μεζεδάκια θέλετε, τουλάχιστον για εμάς που είμαστε στην Αθήνα μπορεί και να καταφέρουμε να ταιριάξουμε τον χρόνο μας για μια "φιλοσοφική" συνάντηση γαστριμαργικού περιεχομένου
. Και ας ελπίσουμε καποια στιγμή να μπορέσουμε να βρεθούμε και με τους φίλους που μπαίνουν στην ωραία παρέα μας από μακριά ![]()
Για να κεράσω όμως τον δεύτερο καφέ της ημέρας (που για πολλούς μπορεί να είναι και ο τρίτος) είναι ώρα του δεν νομίζετε;![]()

quote:Σου 'χω πει πόσο σε λατρεύω;!
Ευχαρίστως να κανονίσουμε συνάντηση να σας ετοιμάσω και κανελόνια και ότι άλλα μεζεδάκια θέλετε

quote:Καλέ αφού τα κανονίσαμε αυτα: ο Prdator αναλαμβάνει τα εισιτήρια, ο Krios βάζει την...έπαυλη κι εσύ τα φαγητά!
τουλάχιστον για εμάς που είμαστε στην Αθήνα
Καλά, έ, πολύ μ΄αρέσει αυτή η παρέα! 

quote:
Καλέ αφού τα κανονίσαμε αυτα: ο Prdator αναλαμβάνει τα εισιτήρια, ο Krios βάζει την...έπαυλη κι εσύ τα φαγητά!
Και όλοι οι υπόλοιποι, την...όρεξη ![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!

Για φιλοσοφική συνάντηση... μετά εδεσμάτων.... είμαι μέσα! Όποιος δεν θα έρθει... αυτός έχασε!
Αν χρειαστεί... διαθέτω και το σπίτι μου! Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει... μια και διαθέτω και αστρολογικό πρόγραμμα!!! 
Καλή μας συνέχεια!!!!

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

Θα μου λείψετε πάλι, αλλά τι να κάνω, για τις δύο αυτές μέρες θα πρέπει να σας αποχωρίζομαι…
Λοιπόν, καλά φαγοπότια και μην τυχόν και κανονίσετε τίποτα μες στο Σ/Κ χωρίς εμένα! Άμα χρειαστεί, αφήνω και τηλέφωνο για να με ειδοποιήσετε!
Άντε Καλό Σαββατοκύριακο, με ξεκούραση, καλή παρέα και μουσική, για να ηρεμήσουμε και να ξαναγεμίσουμε τις μπαταρίες!
Φιλιάάάά!!! http://www.disabled.gr/forum/images/smilies/blowkiss.gif" border=0>

δουλεια πολυ σημερα που δεν μπορεσα καν να πλησιασω το PC !!!

Τι, πως, που;;;;
Χωρίς εμένα;
Δεν ντρέπεστε, δεν αισχύνεστε, δεν κοκκινίζετε από ντροπή;;;
Άντε βρε παιδιά να βρεθούμε, να γνωριστούμε, έστω και για καφέ...
Επιτέλους διήμερο και ξεκούραση! ![]()
quote:
Άντε βρε παιδιά να βρεθούμε, να γνωριστούμε, έστω και για καφέ...
Χμμμ!
Να γνωριστούμε αλλά χωρίς φαγητά,ε;
Αν φάμε τόσα όσα έχουν σερβιριστεί εδώ θα φιδιάσουμε και δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Πω, πω τι τρελός ύπνος είναι αυτός που έριξα .
Επειγόντως φραπεδιά για να ανοίξει το μάτι και τα λέμε ….![]()