- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Νόμος κατά των... κατεβασμένων παντελονιών
Νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τα… κατεβασμένα παντελόνια στα σχολεία, ετοίμασε η Γερουσία της Φλόριντα και σκοπεύει να το στείλει στην Ουάσινγκτον προκειμένου να ψηφιστεί και να γίνει νόμος.
Στόχος των αρχών της Φλόριντα, όπως προηγουμένως και άλλων πόλεων στις πιο νότιες περιοχές των Η.Π.Α., είναι να ποινικοποιήσουν τη μόδα που θέλει τους νεαρούς να φορούν παντελόνια που ξεκινούν όχι από τη μέση τους αλλά από τη… μέση των οπισθίων τους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κοινή θέα είτε μπόλικο… δέρμα είτε το εσώρουχό τους.
Δεν είμαι σίγουρος αν η ποινικοποίηση είναι η λύση, αλλά αυτό το πράγμα έχει καταντήσει αηδία και καλό θα ήταν κάπως να σταματήσει. Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος από μόνος του θα κάνει τη δουλειά του.
quote:
Νεαρή Βουλγάρα κολύμπησε σε δεξαμενή με πιράνχαςΗ αστυνομία έσωσε δύο νεαρές Βουλγάρες που εργάζονταν σε τσίρκο στη νότια Ιταλία και οι υπεύθυνοι ανάγκασαν τη μια από τις δύο να κολυμπήσει μέσα σε μια δεξαμενή με πιράνχας για να διασκεδάσουν οι θεατές.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Α ναι, κάποτε τους πετούσαν στα λιοντάρια και τις αρκούδες.
quote:
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Ιταλούς που λειτουργούσαν το τσίρκο, νότια της Νάπολης, στην επαρχία Σαλέρνο
Ωχ, πέσαμε στα μαλακά.
quote:
20 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για το σεξ2. Τι το καλό προσφέρει το σεξ; Οι επιστήμονες δεν είναι σε θέση να απαντήσουν με σιγουριά μιας και η αγαμική αναπαραγωγή έχει αποδειχτεί σαφώς καλύτερη στρατηγική για την εξέλιξη των ειδών.
Αυτή την απάντηση ειλικρινά δεν την περίμενα. Θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ότι οι επιστήμονες του χώρου αυτού είναι ικανοί να τα πάνε καλύτερα απ' αυτό που βλέπω.
quote:
11. Το μικροσκοπικό αρσενικό χαυρτοναυτίλος, ένα είδος χταποδιού, γονιμοποιεί το κατά πολύ μεγαλύτερό του σε μέγεθος θηλυκό εκτοξεύοντας το πέος του (που έχει τη μορφή πλοκαμιού) μέσα στο θηλυκό και αφήνοντάς το εκεί.
Αυτό θα πει... "καμάκι".
quote:
12. Η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί σε τουλάχιστον 1500 είδη θηλαστικών, ψαριών, ερπετών, πτηνών, ακόμα και ασπόνδυλων ζώων.
Και πάλι εκπλήσσομαι. Η διαβεβαίωση αυτή δεν έχει πολύ νόημα χωρίς να οριστεί τι σημαίνει "ομοφυλοφιλική συμπεριφορά" σε μη ανθρώπινα όντα, κάτι όχι προφανές κατά τη γνώμη μου.
quote:
14. Ορισμένοι γλάροι πραγματοποιούν λεσβιακά ζευγαρώματα, παρόλο που τα αυγά που δημιουργούνται από αυτή τους τη σχέση είναι άγονα.
Εδώ πλέον χρειάζομαι τα χάπια μου. Τι είδους "λεσβιακά ζευγαρώματα" είναι αυτά που καταλήγουν σε αυγά;
quote:
18. Το γαλλικό φιλί είναι ακόμα πιο σπάνιο. Το μόνο ζώο – εκτός του ανθρώπου και πάλι – που χρησιμοποιεί το γαλλικό φιλί ως προκαταρκτικό πριν το σεξ είναι ο παπαγάλος του Αμαζονίου. Μόλις τα πτηνά ανοίξουν το στόμα τους και ακουμπήσουν τις γλώσσες τους, το αρσενικό φτύνει το φαγητό του στο θώρακα του θηλυκού.
Αυτό είναι λοιπόν το "γαλλικό φιλί" των παπαγάλων; Θα μας τρελάνουν μου φαίνεται οι βιολόγοι. Αν ήταν έτσι... και στο "Vampyres" έχει κάτι γαλλικά φιλιά, άλλο πράγμα...
quote:
19. Αυτό είναι και το σημείο όπου διαχωρίζονται οι συνήθειες ζευγαρώματος των παπαγάλων του Αμαζονίου με αυτές του Homo Sapiens.
ΟΚ, αυτό μου είχε διαφύγει αλλά νομίζω ότι θα διατηρήσω την ένστασή μου.
quote:
20. Το μέγεθος τελικά έχει μεγάλη σημασία. Οι άνθρωποι συνηθίζουν να επιλέγουν συντρόφους της ίδιας φυλής, του ίδιου μορφωτικού επίπεδου και της ίδιας σωματικής διάπλασης. Μία πρόσφατη βρετανική μελέτη έδειξε πως τα παχύσαρκα άτομα επιλέγουν συνήθως συντρόφους με ανάλογα ποσοστά σωματικού λίπους με αυτά.
Σίγουρα. Μόνο που εγώ μιλάω από την "απέναντι όχθη".
quote:
Εγώ γιατί δεν πετυχαίνω κανένα ΑΤΜ που να δίνει τα διπλά λεφτά;
Μην ανησυχείς, την επόμενη φορά που θα περάσω από κάποιο ΑΤΜ για reset θα σε ειδοποιήσω ώστε να είσαι εκεί πριν από μένα...
quote:
Εμένα πάντως για να πουληθεί το μαγιό μου, θα με έβαζαν να πληρώσω κιόλας.
Σιγά μη μου έδιναν τόσα λεφτά!
Καταλήγουμε λοιπόν ότι το δικό μου μαγιό είναι αχτύπητο αφού καμμιά περιουσία στη γη δεν μπορεί να το αγοράσει.
quote:
Originally posted by Open Mind:Αυτό με τα φαντάσματα στη ρουμάνια τι εξήγηση δίνετε?
Λέτε να είναι στημένο για να προσελκύσουν τουρίστες ? η είναι κάτι παράξενο Στην πραγματικότητα?.
Δοθέντος του ιστορικού της συγκεκριμένης χώρας, η πιθανότητα να μην πρόκειται για τουριστική διαφήμιση είναι κατώτερη του 0.01%.

Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, που υπήρξε στο παρελθόν γυναίκα ανακοίνωσε πως είναι πέντε μηνών έγκυος!
Ο κύριος Thomas Beatie, που γεννήθηκε γυναίκα αλλά στην πορεία έγινε άντρας, όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η σύζυγος του ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδί αποφάσισε να το πράξει ο ίδιος! Ο κύριος Beatie που νομικά είναι άντρας και ζει με την σύζυγο του, Nancy, στη περιοχή Bend, του Oregon θέλει να κάνει παιδί!
Ο κύριος Beatie όταν αποφάσισε να αλλάξει φύλλο υποβλήθηκε σε θεραπεία τεστοστερόνης και άλλαξε το στήθος του αλλά δεν πείραξε τα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκε.
Έτσι λοιπόν αφού η Nancy δεν μπορούσε να κυοφορήσει αποφάσισαν πως μπορούσε να το κάνει ο σύζυγος!
Σταμάτησε την ορμονοθεραπεία και μετά από ένα χρόνο και εννέα διαφορετικούς γιατρούς έμεινε τελικά έγκυος χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα από δωρητή!
«Παρόλο που η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και έχω μια νέα ζωή μέσα μου διακατέχομαι με την αυτοπεποίθηση ενός άντρα,» είπε ο κύριος Thomas Beatie.
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς το ο κύριος Thomas Beatie θα γεννήσει στις 3 Ιουλίου ένα κοριτσάκι!
Μία ... ασυνήθιστη προσφορά σεξ σε τηλεμαραθώνιο για παιδιά!
Διάσημη μέσα σε ένα βράδυ έγινε μια πόρνη πολυτελείας στη Χιλή όταν δήλωσε ότι θα δουλέψει για είκοσι επτά ολόκληρες ώρες και θα προσφέρει τα χρήματα σε μεγάλο τηλεμαραθώνιο της χώρας για ορφανά και παιδιά με ειδικές ανάγκες χωρίς να κρατήσει εκείνη τίποτα. Η Μαρία Καρολίνα έκανε αυτή την ασυνήθιστη προσφορά με καλό σκοπό, όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά η συντηρητική χώρα της Ν. Αμερικής μιλούσε για σκάνδαλο.
Ο «Teleton», όπως ονομάζεται ο τηλεμαραθώνιος, διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Μάριο Κρόιτσμπεργκερ και διαρκεί είκοσι επτά ώρες. Για τη Χιλή αποτελεί ιδιαιτέρως σημαντικό γεγονός, ενώ στα είκοσι ένα χρόνια που γίνεται έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 185 εκατομμύρια δολάρια. Η Μαρία Καρολίνα τηλεφώνησε στην εκπομπή λίγες μέρες προτού βγει στον αέρα και είπε ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες της καθ’ όλη τη διάρκειά του.
Από εκείνη τη μέρα, όμως, για τον Κρόιτσμπεργκερ άρχισαν τα δύσκολα. Η πορνεία στη Χιλή είναι νόμιμη, όμως η κοινωνία δεν την αποδέχεται. Μπορεί λοιπόν μια τέτοια εκπομπή να δέχεται χρήματα που προέρχονται από την πορνεία, έστω για καλό σκοπό; Και η αξία των χρημάτων έχει να κάνει με το πώς βγαίνουν; «Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε προσεκτικά ο Κρόιτσμπεργκερ και συνέχισε: «Οταν όμως κάποιος μού λέει ότι τα χρήματά του έχουν βγει με ανήθικο τρόπο, δεν μπορώ να τον υποστηρίξω».
Οπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», o Κρόιτσμπεργκερ έκανε αυτή τη δήλωση φοβούμενος ότι το κοινό θα διαμαρτυρόταν για τη συγκεκριμένη ιστορία, ίσως και για το μέλλον της εκπομπής του. «O “Teleton” δέχεται χρήματα από πολλές αμφιλεγόμενες πηγές», ήταν η απάντηση της Μαρία Καρολίνα. Ετσι, ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον διάσημο παρουσιαστή, από την οποία η πόρνη πολυτελείας ουσιαστικά ωφελήθηκε, αφού άρχισαν να την καλούν από τη μία εκπομπή στην άλλη. Μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει 4.000 δολάρια, τα οποία τελικά ο Κρόιτσμπεργκερ δέχτηκε.
πηγή:www.madata.gr

'Ενας Βρετανός, ο οποίος κέρδισε στο τζάκποτ του ΛΟΤΤΟ 6.9 εκατομμύρια στερλίνες, ενδέχεται να μην τις εισπράξει ποτέ αν δεν διεκδικήσει τα χρήματα μέχρι το τέλος της σημερινής εργάσιμης, ανακοίνωσε η Εθνική Λοταρία της Βρετανίας. Το τυχερό δελτίο αγοράστηκε στο Ντέβον, στις 28 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, ο τυχερός έχει προθεσμία 180 ημερών να διεκδικήσει το ποσό και στην περίπτωση αυτή η προθεσμία λήγει σήμερα, στις 17:30 (τοπική ώρα). Ο νικητής πρέπει να καλέσει την ανοιχτή γραμμή της Λοταρίας για να δηλώσει- έστω και με αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση- παρών.
Οι υπεύθυνοι της Λοταρίας κάλεσαν τους πολίτες να ελέγξουν τις τσέπες των ρούχων τους, αλλά και άλλες πιθανές «κρυψώνες», όπως κάτω από τον καναπέ ή στην πλάτη του καναπέ, ανάμεσα στα μαξιλάρια, για τυχόν ξεχασμένα δελτία ΛΟΤΤΟ. Αν, πάντως, δεν εμφανιστεί κανένας, τότε το ποσό αυτό θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Κέρδισε στο Λόττο και επέστρεψε στην εργασία του γιατί του έλειψε!
Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, που είχε κερδίσει το λόττο αποφάσισε να επιστρέψει στην παλαιά του εργασία επειδή του έλειψαν οι συνάδελφοι του!
Ο κύριος Luke Pittard που κέρδισε 1.6 εκατομμύρια ευρώ στο Λόττο μαζί με την φιλενάδα του Emma Cox εξέπληξε τους πάντες όταν θέλησε να επιστρέψει στην εργασία του σε κατάστημα αλυσίδας ταχείας εστίασης! Υπέβαλε αίτηση εργασίας που έγινε αποδεκτή και τώρα ξυπνά χαράματα πέντε ημέρες την εβδομάδα και πληρώνεται 7.5 ευρώ την ώρα!
Μάλιστα οι χρηματικές του αποδοχές είναι πολύ λιγότερες από τους τόκους που εισπράττει από τα κέρδη του στο Λόττο!
«Όλοι νομίζουν πως είμαι τρελός αλλά δεν είναι τα πάντα το χρήμα. Μου άρεσε η εργασία μου πριν γίνω εκατομμυριούχος και τώρα που επέστρεψα μου αρέσει ακόμα πιο πολύ,» είπε ο κύριος Luke Pittard.
Όταν κέρδισαν το Λόττο πριν από 18 μήνες σταμάτησαν την εργασία τους και αγόρασαν ένα καινούργιο σπίτι αξίας 350.000 ευρώ.
«Ξεκουράστηκα αρκετά. Μου έλειψαν οι συνάδελφοι μου και αποφάσισα να γυρίσω πίσω,» είπε ο κύριος Luke Pittard.
πηγή:www.madata.gr

Άντε, με το καλό και στα γραφεία εργασίας!
Όσον αφορά την ποινικοποίηση των χαμηλοκάβαλων παντελονιών, δεν ξέρω ούτε εγώ που και πως θα ωφελήσει.
Αλλά έχει γίνει κουραστικό πια να βγαίνεις ακόμη και για έναν καφέ και να βλέπεις απέναντι το εσώρουχο του άλλου και το παντελόνι να έχει πάρει την κατιούσα.
Κι αν δεν φοράει εσώρουχο; ![]()
Όπως λέει κι ο Rankett όμως, ο χρόνος θα κάνει από μόνος του την δουλειά του και σε λίγο θα δούμε κι αυτή τη μόδα να περνάει και να υϊοθετείται το στυλ του παντελονιού που φτάνει έως το στομάχι! ![]()
Όσον αφορά τώρα τον κύριο που θα γεννήσει το παιδί, τι να πω.
Με το καλό και μ' ένα πόνο! ![]()

In anticipation of my resurrection...