- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
γιατι, εσυ δεν μαγειρευεις?
Η σπεσιαλιτέ μου είναι:
Φραπέ μέτριο με γάλα!!! ![]()
![]()
![]()
Ως εκεί...![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
χανεις τα καλυτερα καθε φορα!
Υπάρχει λόγος σοβαρός!!! ![]()
![]()
Όπως βλέπεις όμως τα απόλαυσα σχεδόν όλα!!!![]()

In anticipation of my resurrection...

Αμέσως ο νους σας εκεί...
Μικρός είμαι...ακόμα! Έχω καιρό για αυτά!!!
(που λέει ο λόγος...

Εγω πάντως από μαγειρική το μονο που ξερώ να κάνω είναι τοστ άντε και Κανα σάντουιτς
quote:
Ούτε γυναίκες να στε βρε!
Αμέσως ο νους σας εκεί...
Μικρός είμαι...ακόμα! Έχω καιρό για αυτά!!!
(που λέει ο λόγος...)
[center]
" Ή μικρος παντρεψου, ή μικρος καλογερεψου "
Edited by - PREDATOR on 01/12/2007 17:46:01
quote:
Εγω πάντως από μαγειρική το μονο που ξερώ να κάνω είναι τοστ άντε και Κανα σάντουιτς
Ααααα εσύ είσαι καλός!!!!
quote:
" Ή μικρος παντρεψου, ή μικρος καλογερεψου "
Φτου...τώρα με έβαλες σε δίλημμα...

Το πρώτο, δεν ισχύει σίγουρα....οπότε; 

... αυτο το γνωμικο...δεν το λεω εγω ![]()

quote:
Φίλε A. Kircher, τα συγκροτήματα των οποίων προτείνεις κάποια albums τα γνωρίζω ονομαστικά μόνο αλλά δε νομίζω να είναι για μένα, ε?
Φίλε μου Dying Incubus, νομίζω πως αν ακούσεις τους Threshold αλλά ιδιαίτερα τους Porcupine Tree θα σου αρέσουν αρκετά.
quote:
Τίποτα για μας δεν έχει?
Mόλις και όταν λέω μόλις εννοώ πριν μερικές ώρες βγήκε στην μαύρη αγορά το τελευταίο άλμπουμ των ΘΕΩΝ Amorphis με τίτλο Silent Waters Ο δίσκος ασχολείται θεματικά με ένα επεισόδιο από την Καλεβάλα.
Φυσικά και θα γίνει παρουσίαση όπως του αρμόζει, η πρώτη εντύπωση είναι παραπάνω από θετική.
Dying Incubus προσπάθησε να βρείς το ομώνυμο τραγούδι Silent Waters, είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει πολύ.

Δεν έχω ακούσει Porcurpine Tree & Amorphis ποτέ μου.
Ειδικά για τους δεύτερους είχα φάει κόλλημα χωρίς να τους έχω ακούσει ποτέ και δεν ήθελα να τους ψάξω.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! ![]()
Αφού μου λες ότι θα μου αρέσουν, θα κινητοποιηθώ καταλλήλως! ![]()

Φίλε Dying_Incubus θα συμφωνήσω με τον A. Kircher για τους PORCUPINE TREE, πιστεύω κι εγώ πως θα σου αρέσουν πολύ (βασικά δεν έχουν καμμία σχέση με metal, άμα εκτιμάς τους Pink Floyd τότε μπορείς να τους ακούσεις άφοβα).
Για τους AMORPHIS δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, είναι metal μπάντα άλλα έχουνε βγάλει και κάτι κομματάρες που δύσκολα δεν θα σου αρέσουν... Προτείνω να ξεκινήσεις το ψάξιμό τους με το Τuonela, κατ'εμέ το κορυφαίο (μέχρι στιγμής) άλμπουμ τους.
Φίλε A. Kircher, πολύ ενδιαφέρον το εύρος των ακουστικών σου προτιμήσεων (δεν είναι τυχαίο που ταιριάζουμε τόσο πολύ τελικά
)
και χωρίς ερωτήσεις δεν παίζει συνέντευξη!
btw, dream theater δεν έχει τύχει να ακούσω, αλλά μου αρέσουν πολύ τα τεχνικά progressive, με ανάποδα μετρήματα κλπ. παίζει τίποτα τέτοιο εκεί; υπάρχει κάποιο καλύτερο άλμπουμ τους να τσεκάρω;
ψηφίστε να τον πείσουμε να τα παίξει την παρασκευή!

Οι Impressions Of Winter είναι ένα Γερμανικό συγκρότημα που είναι ενεργό από το 1995 κι αποτελείται από τρία μέλη.
Δύο άνδρες και μια γυναίκα.
Αρχικά ξεκίνησε ως το project του μουσικού Joe P. (Joachim Proell), στην συνέχεια όμως προστέθηκαν ο Andres Waldura κι η Laikha - η οποία κάποια στιγμή εγκατέλειψε το συγκρότημα κι αντικαταστάθηκε από την Felicia (Simone Satzger).
Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα είχε αναλάβει τα γυναικεία φωνητικά σε κάποια κομμάτια των Dreadfyl Shadows στα 2 από τα πιο υπέροχα albums τους (Beyond the maze, Burning the shrouds).
Κινούνται στις ομίχλες και τις σκιές της gothic ενώ έχουν πολλά στοιχεία ethereal - τα οποία ενισχύονται από τα αιθέρια γυναικεία φωνητικά - κι ενίοτε dark folk.
Η μουσική τους είναι σε μεγάλο βαθμό ενδεικτική του τίτλου τους.
Μπορούν να γεννήσουν στο μυαλό του ακροατή εντυπώσεις κι εικόνες από ένα χειμωνιάτικο και γκρίζο αλλά πανέμορφο ταυτόχρονα τοπίο.
Η δισκογραφία τους αποτελείται από 4 albums, τα οποία όμως είναι πολύ καλές δουλειές και προσωπικά θα τα συνέστηνα όλα σε κάποιον που θα ήθελε να τους γνωρίσει.
- Cantica lunae - Songs of the moon (1996)
- Deceptive springs and fading landscapes (1998)
- Iuturna (2000)
- End of a summer (2003)

Δυστυχώς δε μπορώ να βρω αν έχουν κάποιο site κι οι φωτογραφίες τους που έχω βρει είναι πολύ μικρές.

διπλό πακέτο έφαγα αυτές τις μέρες.
αφ'ενός η συνέντευξη με το "πλοκάμι" πάει για το άλλο σ/κ
αφεταίρου, ο υπολογιστής μου πήρε μόνος του άδεια και πήγε διακοπές. οπότε παίζει να ψιλοαργήσετε να με ξαναδείτε [δυο μερούλες]. ξέρω όι θα σας λείψω, αλλά be strong!!!
τα λέμε!

quote:
αφεταίρου, ο υπολογιστής μου πήρε μόνος του άδεια και πήγε διακοπές. οπότε παίζει να ψιλοαργήσετε να με ξαναδείτε [δυο μερούλες]. ξέρω όι θα σας λείψω, αλλά be strong!!!
Ρε σεις, αυτό είναι και γαμώ τις συμπτώσεις! Εμένα τα κακάρωσε Κυριακή πρωί, το περίμενα όμως γιατί ο σκληρός τα είχε παίξει.
Πήρα καινούργιο και τώρα προσπαθώ να σώσω ότι είχα και δεν είχα και να επανέλθω στα παλιά.
Εξού και η απουσία....
Με τις ζέστες πως τα πάτε; Και εδώ μας έχει ταράξει.
Kerry King, έχεις δίκιο πως έχουμε πολλά κοινά, είναι και η ηλικία βλέπεις ![]()
Dying Incubus άκουσε τους Amorphis και ειδικά το τελευταίο, δεν θα χάσεις.
Στείλτε ρε σεις καμιά ερώτηση στον crucifire για την συνέντευξη....
Τα λέμε σύντομα!![]()