- An error occurred on the server... - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Τι είναι? Γιατί συμβαίνει? Είναι δικό μου το πρόβλημα?
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Θα στείλω μήνυμα στους τεχνικούς μας για να δουν τι συμβαίνει.

γιατί μου συνέβη για 2η φορά και είπα μήπως κόλλησα τίποτα πάλι...
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Επειδή μου έχει συμβεί κι εμένα λίγες φορές,κάνω το εξής: refresh (F5) στο παράθυρο του Internet Explorer ή εναλλακτικά πατάω το κουμπάκι με τα δυο πράσινα βελάκια και το πρόβλημα λύνεται.
Πάντως παρατηρώ ότι μετά το refresh,υπάρχει νέο μήνυμα σε κάποιο Forum.Μήπως αυτό συμβαίνει όταν κάνουν πολλά άτομα μαζί?
,Thoth και Admin τα φώτα σας!
Ευχαριστούμε βρε ananasss που το έθιξες!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Σχετίζεται με το μεγάλο - και διαρκώς αυξανόμενο - μέγεθος της Βάσης Δεδομένων(τον χώρο όπου συλλέγονται τα μηνύματά μας) και με τους πολλούς χρήστες που εισέρχονται ταυτόχρονα στον τομέα των Forums.
Σημειώνω ότι το πρόβλημα αφορά μόνον τα Forums και όχι οποιοδήποτε άλλο τομέα του Τόπου.
Παρακαλώ, όποιος/α παρατηρεί πλέον κάποιο λάθος σχετικά με σελίδες των Forums που κατεβαίνουν πολύ αργά, με σελίδες που κατεβαίνουν "μισές" και με μήνυμα λάθους(από τον Server ή τον Browser), με αποτυχίες εισόδου στα Forums ή με μηνύματα που έχουν χαθεί (δεν νομίζω ότι υπάρχουν τέτοια - αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα ευτυχώς σε θεραπεύσιμο στάδιο) να τα καταγράφει σε αυτήν τη συζήτηση για να έχουμε μία σφαιρικότερη αντίληψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Μέλη και οι Φίλοι μας και να τα αντιμετωπίσουμε έγκαιρα.
Ευχαριστούμε για την Υπομονή σας, την Κατανόησή σας και την Εμπιστοσύνη σας! ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
αυτή...που τα κατάφερε!![]()