ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/06/2012, 14:33:38
quote:
Λες να το έκαναν μέλη της ΧΑ; θα δείξει.
Μπορεί κάποιος να ποσταρει στον φίλο μου ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ την φωτογραφία εκείνου που τον σκότωσαν για μια κάμερα;
Ναι ρε παιδιά: ήταν ή δεν ήταν λαθρομετανάστες; Εδειξε; Θα δείξει;
Αν έδειξε, γιατί έχει αυτή τη θέση;
Αν δεν έδειξε, γιατί δεν κατηγορούνται κι εκεί οι χρυσαυγίτες;

Edited by - Αίολος on 12/06/2012 14:34:36

12/06/2012, 14:34:54
@ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Υποκλίνομαι...

NotirkΜέλος
12/06/2012, 14:46:52

[/quote]
Λέγοντας ανθέλληνες φίλε μου Notrik, εννοείς τον Μιχαλολιάκο ή τον Πικραμένο και τους ομοίους του;
Μπερδεύτηκα... Ο Πικραμένος δεν ανήκει στην ΧΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ!
ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ! (από τα δικά μας λεφτά...)

Edited by - Αίολος on 12/06/2012 14:17:12
================================================

[/quote]Αίολος

Τους τελειώνουν οι πικραμένοι και οι κάθε πικραμένοι βγάζουν τις εφεδρείες με τις φαρμακερές αιχμές, Το ύστατο όπλο τους τη Χ.Α.
ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΌΜΑΣΤΟ.

12/06/2012, 14:48:58
quote:

quote:
Λες να το έκαναν μέλη της ΧΑ; θα δείξει.
Μπορεί κάποιος να ποσταρει στον φίλο μου ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ την φωτογραφία εκείνου που τον σκότωσαν για μια κάμερα;
Ναι ρε παιδιά: ήταν ή δεν ήταν λαθρομετανάστες; Εδειξε; Θα δείξει;
Αν έδειξε, γιατί έχει αυτή τη θέση;
Αν δεν έδειξε, γιατί δεν κατηγορούνται κι εκεί οι χρυσαυγίτες;

Edited by - Αίολος on 12/06/2012 14:34:36

Τα ίδια και τα ίδια. Αντί να καταδικάσουμε ένα γεγονός προβάλουμε ένα άλλο ως επιχείρημα για να δικαιολογήσουμε τις πράξεις κάποιων άλλων; Άκρα δηλαδή; Πλάκα μου κάνεις; Θα υπερασπιστώ τους δολοφόνους; τους όποιους! Τι να κάνω τώρα, να πω τα αυτονόητα; ωραία θα το πω <<Ναι! καταδικάζω τους αλλοδαπούς δολοφόνους του ανθρώπου που βρήκε τραγικό θάνατο για μια κάμερα και αν ήταν δικός μου άνθρωπος θα τους σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια!>> Εντάξει τώρα; ικανοποιήθηκες;

Κι εγώ έχω κινδυνέψει από παράνομους μετανάστες κοντά στην πλατεία Αττικής, τι να κάνω τώρα, να βγω με ένα Καλάσνικοφ και να θερίζω; να πάρω την παρέα μου και την Εθνική μου υπερηφάνεια και ανωτερότητα παραμάσχαλα και να μπαίνω σε όποιο σπίτι ή παράγκα μένουν μετανάστες και να τους αφαλοκόβω; Αν αυτή είναι η δική σου λογική, πήγαινε μετανάστης σε καμιά βόρεια χώρα να σε περιποιηθούν εκεί τα ξανθά και κάτασπρα καλόπαιδα, μόνο μην τους πεις πως είσαι Έλληνας κυρίως αυτή την περίοδο, άστο καλύτερα, απλά κάτσε να της φας και μην πεις κουβέντα. Δεν μετράει εκεί η Ελληνική....λεβεντιά.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/06/2012 14:50:01

12/06/2012, 14:57:13
quote:
Τα ίδια και τα ίδια. Αντί να καταδικάσουμε ένα γεγονός προβάλουμε ένα άλλο ως επιχείρημα για να δικαιολογήσουμε τις πράξεις κάποιων άλλων; Άκρα δηλαδή;
Λάθος φίλε μου.
Αν θέλεις να καταδικάσεις μια συμπεριφορά, να καταθέτεις ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
...κι επειδής δεν το κάνεις, σε συμπληρώνω.

Edited by - Αίολος on 12/06/2012 14:58:56

12/06/2012, 15:09:13
Το κάνω, αλλά ο τίτλος του θέματος είναι η χρυσή αυγή και εκεί επικεντρώνομαι. Το έχω γράψει αρκετές φορές πως η βία και ο φασισμός δεν έχει παράταξη. Δεν θα το βάλω και στην υπογραφή μου. Πόσο μάλλον όταν ο συνομιλητής σου υποστηρίζει τη χρυσή αυγή κλπ κλπ, τι θες να κάνω; να μιλάω για τα περιστατικά βίας από το ΣΥΡΙΖΑ; αφού για άλλο πράγμα μιλάμε.

Τι να πω, ίσως φταίει το ότι έλειπα καιρό από τα φόρουμ και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τις θέσεις και τις απόψεις μου.

12/06/2012, 15:15:42
Δεν έχει νόημα να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Θα γίνουν πολλά γεγονότα τυφλής βίας.
Οτιδήποτε αφορά αλλοδαπούς, θα το χρεώνεται η Χρυσή Αυγή.
Το 85+ τοις εκατό του ελληνικού πλυθησμού, χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες ανεπιθύμητους...
Οποισδήποτε γουστάρει, θα φοράει μία κουκούλα, θα βάλει μαύρη μπλούζα, θα μαζέψει και 5-6 φίλους και θα πάει να πλακωσει στο ξύλο αλλοδαπούς...
Για οποιαδήποτε λόγο.....
Γιατί δεν τους γουστάρουν οι φάτσες τους....
Γιατί δεν βρίσκουν δουλειά....
Γιατί τους γουστάρει η γκόμενά τους....
Για προβοκάτσια.....
Για πλάκα......
Για....για.....για.....

Θα τους χρεώνεται πάντα η Χρυσή Αυγή....
Ακόμα και να πιάσουν κανένα και αποδειχτεί ότι είναι κανένα αντιφά καλόπαιδο που στήνει προβοκάτσια, πάλι η Χρυσή Αυγή θα φταίει....
Γιατί το λέει απλά και ξεκάθαρα : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ !!!

(Πάντως αν δεν απατώμαι, η Χρυσή Αυγή κάνει ότι κάνει ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ)

Οπότε μην μπαίνετε στον κόπο να ποστάρετε τέτοιες ειδήσεις.
Θα γίνει ότι έγινε στο θέμα με τους μετανάστες.

Δεν είναι λύση η βία, διέξοδος στην οργή είναι αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα.

Edited by - KERRY KING on 12/06/2012 15:18:01

12/06/2012, 15:16:39
Πάντως να ξέρεις Kerry πως διαφωνώ σε αρκετά μαζί σου αλλά σίγουρα δεν διαφωνώ με ένα, το ψευδώνυμο σου. Έτσι κι αλλιώς θα τα πούμε κάποια στιγμή όλοι μας... south of heaven.

12/06/2012, 15:18:40
quote:

Δεν έχει νόημα να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Θα γίνουν πολλά γεγονότα τυφλής βίας.
Οτιδήποτε αφορά αλλοδαπούς, θα το χρεώνεται η Χρυσή Αυγή.
Το 85+ τοις εκατό του ελληνικού πλυθησμού, χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες ανεπιθύμητους...
Οποισδήποτε γουστάρει, θα φοράει μία κουκούλα, θα βάλει μαύρη μπλούζα, θα μαζέψει και 5-6 φίλους και θα πάει να πλακωσει στο ξύλο αλλοδαπούς...
Για οποιαδήποτε λόγο.....
Γιατί δεν τους γουστάρουν οι φάτσες τους....
Γιατί δεν βρίσκουν δουλειά....
Γιατί τους γουστάρει η γκόμενά τους....
Για προβοκάτσια.....
Για πλάκα......
Για....για.....για.....

Θα τους χρεώνεται πάντα η Χρυσή Αυγή....
Ακόμα και να πιάσουν κανένα κξαι αποδειχτεί ότι είναι κανένα αντιφά καλόπαιδο που στήνει προβοκάτσια, πάλι η Χρυσή Αυγή θα φταίει....
Γιατί το λέει απλά και ξεκάθαρα : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ !!!

Οπότε μην μπαίνετε στον κόπο να ποστάρετε τέτοιες ειδήσεις.
Θα γίνει ότι έγινε στο θέμα με τους μετανάστες.

Δεν είναι λύση η βία, διέξοδος στην οργή είναι αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα.

12/06/2012, 15:20:30
@ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ - RESPECT !