- Παράξενα φαινόμενα την στιγμή του θανάτου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Λένε πως εάν δεν σκεπάσεις τους καθρέπτες το διπλό του θα φυλακιστεί σε έναν από αυτούς και ίσως μετά να προκαλούνται φαινόμενα πόλτεργκάιστ.Το διπλό ποιανού;
Το διπλό του νεκρού, το οποίο αργότερα θα προκαλέσει φαινόμενα poltergeist.
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!
Catch The Rainbow
Sxetika me auto to thema pou sizitate tixeno na eimai martiras se auto to gegonos tou krotou pou akougete otan ena atomo pethanei..
Itan i mitera tis giagias mou se ilikia 93 xronon opou pethane apo giratia xoris kamia asthenia..sto thema mas,o krotos pou akoustike den itan poli dinatos,diladi kati to tromaktiko..apla enas krotos kai edo stin Kypro mou eksigise meta i giagia mou otan tin rotisa gia auto ton ixo oti kapote simvenei kai den einai kati to protakousto..kai exei ksanasimvei.
Filika..
mathe pos kai ta louloudia to kseroun pos kapoia mera tha maranthoun kai omos anthizoun..
quote:
γιατι ομως να εγκλωβιστει το διπλο του νεκρου? ειπαρχει καποια παραδοση που το λεει αυτο? πως εξηγητε?
Μα αυτό που αναφέρω παραπάνω είναι μία "μεταφυσική" εκδοχή της παράδοσης του να καλύπτονται οι καθρέπτες όταν πεθαίνει κάποιος.
Να ρωτήσω; Είναι πασίγνωστο πως πολλοί ετοιμοθάνατοι βλέπουν άτομα μέσα στο δωματίο που βρίσκονται, τα οποία είναι αόρατα στους άλλους... Ξέρετε κάτι; Προκαλούν κάποια φαινόμενα αυτά τα άτομα;
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτήσει μαζί σου για να το πετύχεις...!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ Η ΤΗΝ ΟΣΜΗ.
ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ 97 ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝΕ!
ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ "ΦΥΓΕΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ, ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ!
Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.. ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΦΥΓΕ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ Μ'ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ. ΕΝΙΩΘΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΝ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!
ΛΑΧΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ..
ξαφνικά ότι δεν θα παντρευτεί και θα πεθάνει νέα.
Και πριν 3 μήνες περίπου μου είχε πει ότι της είπε μία κοπέλα ότι η γραμμή της ζωής στο χέρι της ήταν μικρή και θα πέθαινε νέα.
Είχε συνεχόμενα άσχημα όνειρα (την κυνηγάγανε αρκούδες)
Και τέλος πριν κάποιους μήνες η μητριά της της είχε ευχηθεί να πεθάνει. Μου είπε ότι τα μάτια της τα είδε ότι γυρίσανε ανάποδα.
Δυστυχώς επαληθεύτηκαν όλα.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ
ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΤΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ
ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 21 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΧΑΝΑΝ 21 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ'93 .. ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ..ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΤΛ... ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ) ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ :'ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ 13'
ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ''ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ'' ΚΤΛ...
ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ..12 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ,ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ,ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ,ΠΗΓΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ... ΤΕΛΙΚΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 13 ΔΕΥΤΕΡΑΣ..ΠΕΘΑΝΕ...
never say never **
Όσο για την διαίσθηση που δείχνουν κάποιοι άνθρωποι σε σχέση για την στιγμή του θανάτου τους δεν είναι και τόσο παράξενο. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουμε μηνύματα τα οποία πολλές φορές αγνοούμε και μάλιστα μηνύματα που έχουν να κάνουν για διάφορα πράγματα. Σε σχέση όμως με την ζωή μας είναι πιο εύκολο να πιάσουμε το "σήμα" ακριβώς γιατί ειναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα θυμήσω κάτι που ίσως πολλοί απο εσάς να το γνωρίζουν. Σε πολλές φυλές Ινδιάνων στην Αμερική τα παλιά χρόνια συνέβαινε το εξής. Όταν κάποιος ηλικιωμένος Ινδιάνος καταλάβαινε ότι ήρθε η ώρα του να πεθάνει έφευγε απο το χωριό ανέβαινε πάνω σε ένα βουνό και περίμενε την στιγμή του θανάτου του με στωϊκότητα και σαν κάτι πολύ φυσικό. Κάνετε τώρα την σύγκριση αυτής της συμπεριφοράς με την δική μας πρακτική που οι περισσότεροι πεθαίνουμε μέσα στα νοσοκομεία γεμάτοι τρόμο, φόβο και άρνηση της κατάστασης. Το να δεχόμαστε τον θάνατο και να συμβιβαστούμε με αυτόν είναι η υπέρτατη επίγνωση της φύσης μας...
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...