ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- help!! (Για εισαγωγή εικόνας) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- help!! (Για εισαγωγή εικόνας) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

George_1331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Darkangel_78Μέλος
13/11/2003, 16:45:56
Στα ελληνικά φυλλομετρητής σημαίνει browser,πχ Internet Explorer,Netscape Navigator,Opera και τα λοιπά καλούδια της σύγχρονης πληροφορικής!
Μη ντρέπεστε να ρωτήσετε,κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα.
Όσο για την εικόνα όχι,δεν τη βλέπω στο μήνυμά σου όμως εμφανίζεται όταν απαντώ στο μήνυμα και βλέπω τα ήδη γραμμένα από κάτω!Βρε τι τρελά βρίσκει κανείς...

Εσύ τί βλέπεις στο δικό μου?Εικόνα ή κάποιο κόκκινο Χ?

Ας αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει το πρόβλημα στην "άλλη πλευρά"!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 13/11/2003 16:47:44

13/11/2003, 18:51:46
φυλλομετρητής, χεχεχε...

μου θυμίσατε πρώτη Λυκείου, διαγώνισμα στην πληροφορική, είχαμε κάνει το λάθος να βάλουμε ερώτηση που αναφερόταν στον φυλλομετρητή, κι όλοι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους να δούνε, ποιος από όλους της τάξης είναι αυτός...

αυτή...που τα κατάφερε!

13/11/2003, 22:08:09
quote:

φυλλομετρητής, χεχεχε...

μου θυμίσατε πρώτη Λυκείου, διαγώνισμα στην πληροφορική, είχαμε κάνει το λάθος να βάλουμε ερώτηση που αναφερόταν στον φυλλομετρητή, κι όλοι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους να δούνε, ποιος από όλους της τάξης είναι αυτός...

αυτή...που τα κατάφερε!

Εγω σας το ορκιζομαι δεν ημουν σε αυτη την ταξη
Αληθεια λεω ,δεν με πιστευετε?

Edited by - Το ξωτικό on 13/11/2003 22:11:10

14/11/2003, 00:31:10
τελικά φυλλομετρητής ήταν ο απουσιολόγος...

(τουλάχιστον, έτσι προέκειψε από την πλειοψηφία των μαθητών)

αυτή...που τα κατάφερε!

14/11/2003, 10:49:59
Καλημερα σας
Εγω παλι εχω την απορια : σε αυτη την ταξη ποσοι περασαν το συγκεκριμενο μαθημα?
Οσο για το ποιος κατεληξαν οτι ειναι ο φυλλομετρητης......αστο καλυτερα.... αυτο ειναι στην κατηγορια : No comments!!!
Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε

Edited by - Το ξωτικό on 14/11/2003 11:51:20

omegaΜέλος
14/11/2003, 11:07:40
Μάλλον Darkangel_78 πρέπει το πρόβλημα να είναι απο την άλλη πλευρά όπως λες γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αφου και εγώ βλεπω την εικόνα σου και όλες τις άλλες εικόνες.

Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.

Edited by - omega on 14/11/2003 11:08:42

George_13Μέλος
14/11/2003, 11:43:34
Λοιπον το βρηκα. Το site που υπαρχουν οι συγκεκριμενες φωτογραφιες μαλλον ανακατασκευαζετε.

WHO DARES... WINS!

George_13Μέλος
14/11/2003, 16:35:25
Οι φωτογραφιες ξαναφαινονται, οποτε σιγουρα ηταν θεμα του αλλου site, το οποιο και επανηλθε και αυτο.

WHO DARES... WINS!

04/12/2003, 22:52:42
Επειδη οπως εχω πει,το πισι μου χρειαζεται γιατρο επειγοντως και δεν εχω ευκαιρησει να το παω ακομα θα ηθελα να ρωτησω και αμεσα να ζητησω βοηθεια.
Μπορει ο Αντμιν η καποιος απο τους διαχειριστες να διορθωσει το προβλημα με τις γραμματοσειρες στα δυο κειμενα που εχω βαλει στο φορουμ Η Ψυχη και συγκεκριμενα στο τοπικ Λαογραφια και Ψυχη?

Darkangel_78Μέλος
05/12/2003, 00:34:34
Γειά σου ξωτικό μας!Ο Admin θα μπορέσει να κάνει κάτι με το μήνυμά σου!
Αν θέλεις,πες μας τί πρόβλημα έχεις.Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!
Αχ αυτοί οι υπολογιστές....αρρωσταίνουν αυτοί αρρωσταίνουν και μας!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

05/12/2003, 00:56:10
Καλημερα Αγαπητη Μελαχροινη Αγγελε .
Αν πας εσυ η ο Αντμιν η οποιοσδηποτε αλλος στο ποστ που εβαλα στις 30 του Νοεμβρη θα δεις οτι απο την μεση περιπου και μετα αλλου εχει εντονα τα γραμματα,αλλου γραφει διπλα απο τις επικεφαλιδες τις εντολες για χρωμα,μεγεθος κλπ κλπ.
Στο ποστ που εβαλα χτες ,δλδ στις 4 του μηνα,στο τελος ενω εχω βαλει σωστα τις εντολες για μπλε,μωβ,πλαγια κλπ κλπ,δεν τις αναγνωριζει με αποτελεσμα στο μπλε να εχει μωβ,στο μωβ να εχει μωβ κλπ κλπ,με αποτελεσμα να μην δειχνει οπως θα το ηθελα το κειμενο.
Ελπιζω να ηταν αρκετα σαφεις οι διευκρινισεις σχετικα με το τι ακριβως προβλημα εχουν τα ποστς μου...
Αλλο εχει το προβλημα.....και την πληρωνουν τα κειμενα μου γμτ ....
Τι καλα να ηξερα να κανω φορματ...αλλα μου ειπαν να μη το σκεφτομαι καν....χεχεχε.