- help!! (Για εισαγωγή εικόνας) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Μη ντρέπεστε να ρωτήσετε,κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα.
Όσο για την εικόνα όχι,δεν τη βλέπω στο μήνυμά σου όμως εμφανίζεται όταν απαντώ στο μήνυμα και βλέπω τα ήδη γραμμένα από κάτω!Βρε τι τρελά βρίσκει κανείς...
Εσύ τί βλέπεις στο δικό μου?Εικόνα ή κάποιο κόκκινο Χ?
Ας αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει το πρόβλημα στην "άλλη πλευρά"!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 13/11/2003 16:47:44
μου θυμίσατε πρώτη Λυκείου, διαγώνισμα στην πληροφορική, είχαμε κάνει το λάθος να βάλουμε ερώτηση που αναφερόταν στον φυλλομετρητή, κι όλοι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους να δούνε, ποιος από όλους της τάξης είναι αυτός...![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
φυλλομετρητής, χεχεχε...μου θυμίσατε πρώτη Λυκείου, διαγώνισμα στην πληροφορική, είχαμε κάνει το λάθος να βάλουμε ερώτηση που αναφερόταν στον φυλλομετρητή, κι όλοι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους να δούνε, ποιος από όλους της τάξης είναι αυτός...
αυτή...που τα κατάφερε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω σας το ορκιζομαι δεν ημουν σε αυτη την ταξη
Αληθεια λεω ,δεν με πιστευετε?
Edited by - Το ξωτικό on 13/11/2003 22:11:10
(τουλάχιστον, έτσι προέκειψε από την πλειοψηφία των μαθητών)
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Εγω παλι εχω την απορια : σε αυτη την ταξη ποσοι περασαν το συγκεκριμενο μαθημα?
Οσο για το ποιος κατεληξαν οτι ειναι ο φυλλομετρητης......αστο καλυτερα.... αυτο ειναι στην κατηγορια : No comments!!!
Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε
Edited by - Το ξωτικό on 14/11/2003 11:51:20
Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Edited by - omega on 14/11/2003 11:08:42
WHO DARES... WINS!
WHO DARES... WINS!
Μπορει ο Αντμιν η καποιος απο τους διαχειριστες να διορθωσει το προβλημα με τις γραμματοσειρες στα δυο κειμενα που εχω βαλει στο φορουμ Η Ψυχη και συγκεκριμενα στο τοπικ Λαογραφια και Ψυχη?
Αν θέλεις,πες μας τί πρόβλημα έχεις.Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!
Αχ αυτοί οι υπολογιστές....αρρωσταίνουν αυτοί αρρωσταίνουν και μας!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Αν πας εσυ η ο Αντμιν η οποιοσδηποτε αλλος στο ποστ που εβαλα στις 30 του Νοεμβρη θα δεις οτι απο την μεση περιπου και μετα αλλου εχει εντονα τα γραμματα,αλλου γραφει διπλα απο τις επικεφαλιδες τις εντολες για χρωμα,μεγεθος κλπ κλπ.
Στο ποστ που εβαλα χτες ,δλδ στις 4 του μηνα,στο τελος ενω εχω βαλει σωστα τις εντολες για μπλε,μωβ,πλαγια κλπ κλπ,δεν τις αναγνωριζει με αποτελεσμα στο μπλε να εχει μωβ,στο μωβ να εχει μωβ κλπ κλπ,με αποτελεσμα να μην δειχνει οπως θα το ηθελα το κειμενο.
Ελπιζω να ηταν αρκετα σαφεις οι διευκρινισεις σχετικα με το τι ακριβως προβλημα εχουν τα ποστς μου...
Αλλο εχει το προβλημα.....και την πληρωνουν τα κειμενα μου γμτ ....
Τι καλα να ηξερα να κανω φορματ...αλλα μου ειπαν να μη το σκεφτομαι καν....χεχεχε.