ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ [ΑΔΑΚΡΥΤΑ]; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ [ΑΔΑΚΡΥΤΑ]; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Deva_Parinito22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Deva_ParinitoΜέλος
15/06/2005, 02:43:25
Κυβέλη μου, δηλ, τι να πω ? Δες την υπογραφή μου καλύτερα...

Deva

Έγινε, τα λέμε...
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
15/06/2005, 02:45:31

Εννοείται!!

Τα λέμε, λοιπόν, γιατί ξυπνάω και στις 6:00 το πρωί!

17/06/2005, 12:29:49
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΛΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΖΩΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

VELISSARIOSΜέλος
17/06/2005, 16:06:39
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ,ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.ΠΑΝΩ ΑΟΠ ΟΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ.
Deghar AdharkΜέλος
18/06/2005, 19:34:16
quote:

quote:
το παρελθον ειναι χρησιμο ωστε να ειμαστε ετοιμοι για το μελλον

Ε, φίλε ! Ξέχασες το παρόν...

Deva

Έγινε, τα λέμε...

δεν το ξεχασα,αν ξερουμε το μελλον θα ξερουμε βραχυπροθεσμο παρελθον του δηλαδη το παρον!

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
18/06/2005, 20:45:10
ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΚΙ ΟΣΑ ΜΙΣΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΜΗ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ, ΚΕΡΑΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΡΟΥΦΗΞΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΦΤΥΣΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΑ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΡΩΜΑ, ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΥΡΙΟ....

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Deghar AdharkΜέλος
20/06/2005, 13:50:43
quote:
ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΦΤΥΣΑ

quote:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
snoopyΜέλος
20/06/2005, 16:37:12
ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑ ΜΑΣ.
LarypΜέλος
20/06/2005, 19:09:43
Πως να ζήσω στο μέλλον αν κλειδώσω το παρελθόν;;
Ο Ελύτης αν θυμάμαι καλά το είχε πει κάπως έτσι "αν σβήσεις ένα κομμάτι από το παρελθόν, είναι σαν να σβήνεις ένα κομμάτι από το μέλλον"
Οπότε γιστί να κλειδώσω το παρελθόν....
Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν συνετό....

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης

θείτσαΜέλος
21/06/2005, 02:14:48
Ουσία λέω εγω,ουσία λες κι εσύ...Ποιά είναι η ουσία και πώς την καταχωρούμε σε παρελθόν αφού υπάρχει.Γιατί;

*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*

21/06/2005, 02:24:28
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΘΕΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ.

..

θείτσαΜέλος
21/06/2005, 02:40:45
Καλέ μας Pixeldream η ουσία υπάρχει.Πλανιότανε και χθές επάνω μας και μέσα μας και έξω μας και πρόσθεσε και οτι άλλο θέλεις.Αλλά δεν έμεινε κλεισμένη εκεί.Μας ή αν θες καλύτερα την ακολουθήσαμε(το καταλάβαμε δεν το καταλάβαμε)στο τώρα.
Δεν γνωρίζω περισσότερα δεν γνωρίζεις λιγότερα,δεν κάνω κήρυγμα,αν φαίνεται έτσι δεν ξέρω απλά να γράφω για αυτά που νιώθω και πως θα μπορούσα να το κάνω ακριβώς..

*Υπάρχουν στα δάση

21/06/2005, 02:47:02
quote:
δεν κάνω κήρυγμα,

ΟΥΤΕ ΕΓΩ...ΑΝΤΙ ΓΙΑ ; ΕΒΑΛΑ . ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΣΑΛΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.

..

θείτσαΜέλος
21/06/2005, 03:15:30
Δεν ήταν έμμεσο για εσένα,ήταν καθαρά για το δικό μου μήνυμα.Οσο για σαλάτες φτιάχνω αρκετές και γι'αυτό ξεκαθάρισα πριν.

*Υπάρχουν στα δάση

21/06/2005, 03:32:36
ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

..

21/06/2005, 20:08:03
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ....

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

22/06/2005, 04:23:31
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ....

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...Η ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

..

θείτσαΜέλος
22/06/2005, 04:27:39

*Υπάρχουν στα δάση

22/06/2005, 04:36:36
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΚΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ.

..

θείτσαΜέλος
22/06/2005, 04:59:24
Εμένα πάλι μου βγαίνουν αλμυρές ή γλυκές

*Υπάρχουν στα δάση