ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπογραψτε για την Κυπρο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υπογραψτε για την Κυπρο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

drumx1313 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
drumx13Μέλος
23/02/2004, 20:38:36
www.greece.org/themis/cyprus/annan

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

katiaΜέλος
23/02/2004, 20:44:53
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ?

CyLightΜέλος
24/02/2004, 01:46:08
Δοκικασε http://www.greece.org/themis/cyprus/annan

http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

24/02/2004, 04:45:30
YΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ*

*ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ "ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ"
(ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΒΛΕΠΩ...ΩΡΑΙΑ:)

ΕΙΡΗΝΗ

..listen to the rythm of the universe...
drumx13Μέλος
25/02/2004, 00:12:56
να ειστε καλα παιδες

φωναξτε και αλλους
Οι Ωρες ειναι κρησιμες

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

25/02/2004, 03:09:40
Αργήσαμε,όμως υπογράψαμε.Και μάλιστα ελληνικά!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

LoucasΜέλος
25/02/2004, 20:11:02
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ drumx13 ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

ΕΓΩ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΕΚΤΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΜΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΠΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

26/04/2004, 00:29:17
Επιτέλους τα κατάφερα…..Έπιασα την χιλιάδα… μετα απο το πρωτο μου pοστ την 01/02/2002...Ειμαι ταχυτατος...
Να τα δις χιλιάσω το λοιπόν….

Λοιπόν για να μην περιαυτολογώ μονο, σήμερα το μεσημέρι πάνω στην σάρωση κοινώς «ζαπιγκ» στην ΤΟΥ ΒΟΥ, έπεσα πάνω στην εκπομπή "ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ" της ΕΤ1. Θέμα της εκπομπής:

«Τα βήματα ενός σύγχρονου φιλόσοφου περιπατητή, του Ανδρέα Μαζαράκη. Γνώστης όσο λίγοι της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, αναλυτής της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, ο Ανδρέας Μαζαράκης εκφέρει την ιδιότυπη άποψή του για όλα.»

Τον κύριο Μαζαρακη δεν το γνώριζα πριν αλλά ο άνθρωπος έχει άποψη. Είναι κρίμα να πλημμυρίζει η ΤΟΥ ΒΟΥ από μαϊντανούς και να μην υπάρχουν άνθρωποι του επιπέδου του κύριου Μαζαρακη.
Δυστυχώς δεν είδα την εκπομπή εξ αρχής έτσι δεν γνωρίζω τι επαγγέλλεται, έχει όμως κάποια διοικητική σχέση με το Παγκράτιο άθλημα.

Ανάμεσα σε αυτά Που σοφα σχολίασε ο κύριος Μαζαρακης μου έκανε εντύπωση μια ατάκα του..

Υποστήριξε πως την σημερινή γενιά δεν την ενώνει ούτε ο Μαρξ ούτε η σαρξ… Πόσο δίκαιο έχει…
Ιδεολεολογικος μαρασμός αλλά και ατομισμός όσο και ερμαφροδιτισμός στην σημερινή κοινωνία…
Ουσιαστικά επέκρινε την γενιά του η οποία μεγάλωσε διδασκόμενη αρχαία Ελληνικά, καθαρεύουσα , αλλά και δημοτική γλώσσα για να μας κληρονομήσει μια γλωσσική πενιά..
Πέραν τούτου στερημένη γενιά από πλευράς υλικών Αγάθων η γενιά τους (των σημερινών εξηντάρηδων), παρείχε στην επόμενη γενιά του τέλους της δεκαετίας του εξήντα και αρχές του εβδομήντα τα πάντα για αποκτήσουμε μια «ευτυχισμένη κενότητα», όπως χαρακτηριστικά είπε…

Μια «κενότητα» που χαρακτηρίζει και την σημερινή κοινωνία στο σύνολο της, μίας και η δική μας η γενιά έχει αναλάβει να οδηγήσει την χώρα μας στον 21 ο αιώνα…

Όποιος γνωρίζει κάτι για τον κύριο μαζαρακη ας μου το γνωστοποιήσει...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

26/04/2004, 12:24:57
Αγαπητέ Πλωτίνε σου εύχομαι να δις και τρίς χιλιάσεις τα post σου!

Τυχαία παρακολούθησα την ιδία εκπομπή και λέω τυχαία γιατί ανοίγω το "χαζοκούτι" μια φορά το τρίμηνο... για να μην πώ εξάμηνο...

Ο κύριος Μαζαράκης είναι συγγραφέας και (νομίζω) στοιχουργός. Τα βιβλία του εκδίδονται από τις εκδόσεις Κάκτος.

Η εκπομπή ήταν για εμένα μεγάλη έκπληξη... πόσο δίκιο είχε για όλα...

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
27/04/2004, 00:40:08
Σε ευχαριστώ αγαπητή Μάντης τόσο για τις πληροφορίες όσο και για τις ευχές.

Όσο για την παρακολούθηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων, εάν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι με άποψη , και όχι αυτό το μπάχαλο των Talk show, η τηλεόραση σαφώς και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.
Να μου πεις βέβαια πρόσφορα και ζήτηση….,«ευτυχισμένη κενότητης..».

Ο άνθρωπος αυτόαποξενώνεται, απαλλοτριώνεται ψυχικά και πνευματικά, κατευθύνοντας τη ζωή του προς έναν εξωτερικό κόσμο (υλικά αγαθά).
Κατά συνέπεια, ετεροκαθορίζεται, εξαρτώντας την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, την εκμετάλλευση του ελεύθερου χρόνου του από πράγματα που είναι - ουσιαστικά - ξένα προς αυτόν.
Αδιαφορεί για τον εσωτερικό του κόσμο, για πνευματική και ψυχική καλλιέργεια, την οποία θεωρεί περιττή ή "πολυτέλεια", αφού δεν "θεραπεύει" τους ωφελιμιστικούς, χρησιμοθηρικούς σκοπούς του. Έτσι όμως απεμπολεί τις δυνατότητες εξανθρωπισμού, αφού δεν φτάνει κανείς να γεννηθεί άνθρωπος, αλλά πρέπει να πραγματώσει κάτι τέτοιο, μετά από ένα αδιάκοπο εσωτερικό και πολύπονο αγώνα.
Α. Ματακιάς

27/04/2004, 07:39:49
Και εις ανώτερα φίλε μου ΠΛΩΤΙΝΕ!!!
Σε σχέση με τον κ.Μαζαράκη Ανδρέα... Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά με μία σύντομη αναζήτηση στο Internet βρήκα ότι είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. Πληροφορίες για την τελευταία μπορείς να βρεις στη διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (http://www.sportsnet.gr/3/30i/g30i1.html). Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Φιλικά
--Je^3--

03/05/2004, 05:26:29
!!!!!
Αγαπητε συνταξιδωτη και συμμαθητη...ευχομαι να καθησεις διπλανος μου στο θρανιο...!
(αυτο αναβει φωτιες σε οσους..ειναι αρκετα κατω..και τα βλεπουν ολα σε σχεση με το..σαρξ που ανεφερες!...)
η αληθεια ειναι πως καποιο εσωτερικο ρολο εχει η αριθμηση των εκπορυσεων του ψυχικου λογου...μα οταν αρχιζει να μετραει καποιος απο απεναντι την καθε σου κινηση που εσυ πριν αυθορμητα και εντελως μαγικα εξηγουσες...τοτε γινεται "στενος κορσες"...
και ειναι κομματι ενοχλητικος..
ακομη κι αν δεν εχεις..παραπανω κιλα..

(ενδιαφεροντα ολα οσα αναφερεις για τον κυριο μαζαρακη...εχω ενα γνωστο μοναχα με το αυτο επιθετο...μα δεν νομιζω πως γραφει...)

ο αντυ γουορχωλ καποτε ειχε πει πως ο καθενας θα θελει να διεκδικησει 15 λεπτα δημοσιοτητας..
ε να που γινεται...

γιατι μπορει για μενα 'η για σενα...
('η τον κελσο που ειχε κανει ενα τοπικ καποτε για τα 1000 πρωτα-εξαλλου ηταν ο πρωτος που αποκεφαλιστηκ...απο την "αορατη κλικα"που καταδυναστευει μια χαρα το χωρο....αλλα δειχνει ενα γελαστ προσωπειο και καταδεικνυει αλλους ως ενοχους...- να μετρανε σημαντικα αλλα υποκειμενικα τα μηνυματα)
να ειναι σημαντικα in a way....
μα για οσους "δεν δυνανται"...'η απλα βιαζονται ....'η εχουν αλα συμφεροντα..-αορατα επισης-

δεν ειναι οτι καλυτερο....να "διαφημιζομαστε"...-ταδε εφη μια ειδικος κριτικος εσωτερισμου...-
ειναι λεει καλο να μας διαφημιζουν/δυσφημιζουν αλλοι....
-οι ειδικοι-

(βεβαια υπαρχει και μια ακομη πιθανοτητα....
που μως θα την κρατησω σαν...κατ που δεν θελω να πιστευω...:)
καταλαβες...φανταζομαι.-)

εχμ...οχι θα το πω....

ηταν μια ατμα..κι ενας κελσος..
μα δεν ξερουμε αν ειναι ακομη...

μια αμαλια που τα καταφερε...
αλλα κι ενας πλωτινος....

υπαρχουν διαφορα...που κανουν τη διαφορα...

xm....

time2nani...
atmajnani...

Technoshamanism
04/05/2004, 21:22:41
Γεια σου και σε εσένα συμμαθήτρια Ατμα…όπως πάντα λίγο καθυστερημένος..

ΠΛΩΤΙΝΟ- ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ (όχι τόσο) ΚΑΟΥΜΠΟΙ

Ψύχραιμος, δυνατός, πανούργος (!!!), νωχελικός και χιουμορίστας καουμπόΪ, στην παλιά, καλή Αγρια Δύση.
Έχει πάντα ένα κοτσάνι στα χείλη (αντί για τσιγάρο) και δεν είναι ποτέ φλύαρος, εκτός και αν ανοίγει κουβέντα με το έξυπνο άλογό του, την Ντόλι.
Τραβά τόσο γρήγορα, ώστε πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ενώ δεν χάνει την παροιμιώδη του άνεση, ούτε στις πιο μακάβριες περιστάσεις: κάποτε παρηγόρησε το νεκροθάφτη, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν πρόκειται να πάει να κρεμαστεί αλλού!

http://www.rom.gr/rom18/af-intro.htm