- Είμαστε εξωγήινοι; Ανήκουμε σε μια νέα γήινη φυλή που δημιούργησαν πλάσματα απο το διάστημα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Δεν ξέρω βρε φίλε μου
Φιλη...Γυναικα ειμαι.
Γνησια εναλλακτικη μεθοδος ειναι μια μεθοδος αποδεδειγμενης αξιας που μπορει να αντικαταστησει μια αλλη.
Γιαλατζι εναλλακτικη μεθοδος ειναι η αποτυχημενη στις επιστημονικες δοκιμασιες που καπηλευεται τον ορο "εναλλακτικος" για να ριξει σταχτυ στα ματια των ανυποψιαστων.

stanfromgreeceΜέλος
ουπς!!! σορρυ! 
βρε παιδί μου... την σήμερον ημέρα, για να ξεχωρίσεις έναν άντρα από μία γυναίκα, πρέπει να τους ξεβρακώσεις! (ατάκα της αείμνηστης Ρένας Βάχοπούλου από το "Η θεία μου η Χίππισα!" ,το είχε προχτές στην TV)
βρε παιδί μου... την σήμερον ημέρα, για να ξεχωρίσεις έναν άντρα από μία γυναίκα, πρέπει να τους ξεβρακώσεις! (ατάκα της αείμνηστης Ρένας Βάχοπούλου από το "Η θεία μου η Χίππισα!" ,το είχε προχτές στην TV)
quote:
οι πραγματικοί επιστήμονες δεν παρουσιάζουν έτσι τις ανακαλύψεις τους.
Ακριβως.Οι αυθεντικοι επιστημονες σπανια ανακοινωνουν τις ανακαλυψεις τους απευθειας στα ΜΜΕ.Οι γνησιοι επιστημονες ανακοινωνουν τις ανακαλυψεις τους σε επιστημονικα περιοδικα ωστε οι συναδελφοι του πεδιου τους να διερευνησουν εαν η ανακαλυψη τους εχει καποια βαση.Δεν συγγραφουν σε περιθωριακα περιοδικα που αμφισβητουν την αξια της επιστημης.Ουτε επιχειρηματολογουν απο το μυστηριο ή την αγνοια.