ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψυχή και Νους Γυναίκας? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ψυχή και Νους Γυναίκας? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/04/2005, 13:21:42
Ευγενεια, και παλι ευγενεια.
19/04/2005, 14:09:30
Φίλε fohat δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν είσαι γυναίκα, όπως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είμαι άντρας.
Επέτρεψέ μου όμως να σου πω ότι σε κάποια πράγματα έχεις άδικο.
Δεν φταίμε που μιλάμε σαν νταλικέρηδες ούτε που συμπεριφερόμαστε, ντυνόμαστε, μιλάμε ως μπάρμπι.
Εσείς εκμεταλεύεστε αυτό που σας έδωσαν ως δεδομένο από την στιγμή που καταλαβαίνετε τον εαυτό σας, "είστε άντρες και δεν σηκώνετε και πολλά, παίρνετε πάντα σωστές αποφάσεις, έχετε γεννηθεί για να ηγείστε".
Εμείς εκμεταλευόμαστε αυτό που μας έμαθαν "κορίτσι μου είσαι πριγκίπισσα, κάποια στιγμή θα έρθει το καλό/όμορφο βασιλόπουλο να σε πάρει και θα σε έχει στα πούπουλα" το παραμύθι της Σταχτοπούτας.

Εσείς δεν ξέρω τι κάνετε όταν βγαίνετε στον κόσμο.
Εμείς (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, να μην παρεξηγηθώ από τις γυναίκες της παρέας) βλέπουμε ότι πουθενά δεν υπάρχει βασιλόπουλο και ότι πρέπει να επιβιώσουμε κάπου και δεν μας έχουν μάθει πως.
Έχουμε την ίδια ηλικία (δεν ξέρω τι γίνεται με τους νεότερους) και πιστεύω σε αυτά που έγραψα δεν έχω πέσει πολύ έξω.
Θα σου πω γιατί εγώ συμπεριφέρομαι όπως περιέγραψες (μόνο στη δουλειά), όταν βλέπω απέναντί μου άντρα και πρέπει να τον αντιμετωπίσω πρέπει να επιλέξω τον τρόπο.
-νταλικέρης
τον ψυχολογώ ότι δεν θα μου την πέσει και θα παραμείνουμε μόνο στα επαγγελματικά, εάν δεν με δει ως γυναίκα
-μπάρμπι
τον ψυχολογώ ότι θα μου την πέσει ότι και να γίνει οπότε αρχίζω τις αηδίες για να κάνω πιό γρήγορα την δουλειά μου και να σηκωθώ να φύγω.Δυστυχώς δεν πιάνει πάντα το κόλπο και όταν το παρακάνει φεύγω άπραγη.
-τίποτα από τα παραπάνω
απλώς δεν κάνω την δουλειά μου

Τώρα θα μου πεις κορίτσι μου, υπάρχουν και άλλοι άντρες που δεν συμπεριφέρονται έτσι και εγώ θα σου πω Α! ΝΑΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΩ 38 ΧΡΟΝΙΑ?

Πλάκα κάνω, μπορεί και να υπάρχουν εγώ δεν έχω συναντήσει ούτε έναν.

Τώρα επί προσωπικού δεν μπορώ να αναφερθώ όλα είναι σχετικά, εξαρτάται και από την συμπεριφορά του άντρα εκείνη την στιγμή.
Όσο και να μην θέλει ένας άντρας να το πιστέψει, η γυναίκα τον ψυχολογεί με την μία και αποφασίζει τι θα κάνει, εάν την ενδιαφέρει.

Οπότε μηπως αυτές τις συμπεριφορές τις προκαλείται λιγάκι και εσείς? Απλά ρωτάω, μην αρπαχτείς.

fohatΜέλος
19/04/2005, 14:43:01
quote:
3ADA
! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Σωστή!

quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...!

Το δέχομαι!

quote:
pyramid
Τώρα επί προσωπικού δεν μπορώ να αναφερθώ όλα είναι σχετικά, εξαρτάται και από την συμπεριφορά του άντρα εκείνη την στιγμή.
Όσο και να μην θέλει ένας άντρας να το πιστέψει, η γυναίκα τον ψυχολογεί με την μία και αποφασίζει τι θα κάνει, εάν την ενδιαφέρει.

Άρα δεν είστε αληθινές! Δεν δείχνετε την αλήθεια σας και ποιά είναι η κάθε μία σας!
Αυτό συλλαμβάνω εγώ! Μήπως όχι?

quote:
Ευγενεια, και παλι ευγενεια.

Νομίζω φίλε μου ΠΛΑΤΩΝΑ έδειξα αρκετή ευγένεια στην εν λόγο ΣΠΑΘΙ!
Αλλά τόση ώρα που ψάχνω και διαβάζω, μπορώ να πω, Χμ!
Πώς δεν το είχα προσέξει εχτές? Πώς δεν σε είχα προσέξει εχτές Σπαθί?
Κοντά είμαι δεν μπορεί!

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

Xotchipilli2Μέλος
19/04/2005, 15:37:40
Μια "αμπελοφιλοσοφία" (όχι οτι δεν είναι σοβαρή απλά προήρθε απο στιγμές με την παρέα και άφθονο κρασί) : "τις γυναίκες δεν μπορείς να τις καταλάβεις,παρα μόνο να τις αγαπήσεις!".

Όχι,δεν μπορώ να καταλάβω τον πλάγιο τρόπο που σε ρωτάνε για κάτι που θέλουν να μάθουν και για να καταλάβεις τι θέλουν να πούν πρέπει να κάνεις μεγάλα θεωρητικά άλματα μέσα στο κεφάλι σου.

Όχι,δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν να κολλήσουν σε ένα λεγόμενό σου και να το αναλύσουν τόσο πολύ μέσα στο κεφάλι τους που να παρα-νοήσουν (προσοχή στην ρίζα της λέξεως) αυτά που θές να πείς και να φτάσουν σε συμπεράσματα ,κατ'εμε αυθαίρετα.

Όχι,δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τα συμβούλια που κάνουν μεταξύ τους "εν καιρό αναταραχής" και κάθε μήνυμα που θα στείλεις στο κινητό τους αναλύεται εκτενώς υπο συμβούλιο (με φίλες) ,με μεγαλύτερη ζέση απο τις πολιτισμικές και λεξιλογικές αναλύσεις που κάναμε πάνω στον Όμηρο στο σχολείο.Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί η απάντηση που θα στείλουν πίσω έχει περαστεί απο κόσκινο με την έγκριση του συμβουλίο και είναι προσεγμένη εώς το τελαιυταίο σημείο στίξης...

Απο την άλλη αυτές δεν μπορούν να καταλάβουν τα "παιδιάστικά μας" αστεία,την..."κουταβοσύνη" μας (νεολογισμός απο το "κουτάβι"!), τα ,κατ'αυτές, μη πηγμένα μας μυαλά (ή αν προτιμάς τις..."ανωριμώτητές μας"),τις κρασοποσίες μέχρι χαζομάρας,την "ανευθυνότητά" μας,το αγελαίο αίσθημα που βγαίνει οταν γυρνάμε τους δρόμους με ρέμπελους φίλους κτλ κτλ...

Εντάξει....τόσα τραγούδια γράφτηκαν για αυτά ,και τόσοι σπάσαν το κεφάλι τους αιώνες πρίν απο εμένα ,εσένα ΚΑΙ αυτήν...Εγώ ,θαρείς,πως μπορώ να απαντήσω μέσα σε ένα μήνυμα σε κάποιο φόρουμ μετά απο ένα 10λεπτο σκέψης?

Reality: A serotonine induced Hallucination?

19/04/2005, 15:51:42
Καλά από όλα όσα έγραψα μόνο αυτό έχεις να πεις?
Δεν είμαστε αληθινές, μεγάλη κουβέντα.
Και όταν είμαστε τι καταλαβαίνουμε?
Αφού όμως θέλεις να το συζητήσουμε κανένα πρόβλημα.

Βεβαίως ότι γράψω εννοείται ότι δεν εκφράζει όλες τις γυναίκες όπως και εσύ ότι γράφεις δεν εκφράζει όλους τους άντρες.

Κανένας δεν είναι εντελώς "αληθινός" όταν πρωτογνωρίζει κάποιον, δείχνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του, βοηθάει και η διάθεση εκείνης της στιγμής, είμαστε ανεβασμένοι, στέλνουμε όλη μας την ενέργεια στον άλλον και αυτό τον κάνει να αισθάνεται όμορφα
και εάν και εκείνος ενδιαφέρεται τότε υπάρχουν 2 ενέργειες που ενώνονται και ρέουν συνεχώς η μία στην κατεύθυνση της άλλης.
Τότε όλα έχουν ένα άλλο πρόσωπο ακόμα και το μέρος που βρισκόμαστε είναι το καλύτερο που έχουμε βρεθεί στην ζωή μας.
Αυτό γίνεται χωρίς να το ελέγχει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.

Κάπου εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Συζητάς, λες για τον εαυτό σου, τα ενδιαφέροντά σου, την δουλειά σου ...... Από αυτό που λαμβάνει ο καθένας μέσα στην συζήτηση αποφασίζει και πως θα συνεχίσει, ισχύει και για τους δύο.

Την γυναίκα την θέλεις τρυφερή, ναζιάρα, να σε κοιτάζει σαν να είσαι ο μοναδικός στον κόσμο, να στο δείχνει και να στο λέει, επ΄άπειρον.
Μα δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι στιγμές στη ζωή, μπορεί και αυτή να είναι κάποιες φορές στα down της, να μην έχει διάθεση για τίποτα, να είναι κουρασμένη, εκνευρισμένη, να σου μιλάει κάπως...... τότε εσύ τι κάνεις το δέχεσαι και την βοηθάς με την στάση σου ή απαιτείς σαν μικρό παιδί αυτό που "δικαιούσαι"?
Δεν έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να το κάνει?

Εάν αυτό το πράγμα το δέχεται από αρκετές σχέσεις της τότε τι περιμένεις να κάνει, αποφασίζει να προσέχει για να μην την ζαλίζουν όταν όλα της φαίνονται μαύρα.
Μην ξεχνάμε και το σύνδρομο της Σταχτοπούτας, που η ίδια δεν φταίει για αυτό, της το δώσανε και προσπαθεί συνεχώς να το πετάξει από μέσα της.

Πάντως ένας γενικός κανόνας που μπορώ να πω ότι ισχύει είναι
εάν έχεις παράπονα από την συμπεριφορά κάποιου έλεγξε πρώτα την δική σου, θα σου δώσει περισσότερες απαντήσεις από το να προσπαθείς να καταλάβεις γιατί κάνει κάτι ο άλλος

Και μάλλον επειδή αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο, τωρινό εάν μου έδινες περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσα να σου πω περισσότερα πράγματα.

e_shadowΜέλος
19/04/2005, 15:53:16
φίλε fohat

Αν και γυναίκα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και εγώ πολλές φορές σκέφτομαι βρε τι έγινε που πήγαν οι γυναίκες??????

Αλλά τι να ψάχνουμε ποίος φταιει εδώ χαθήκανε οι άντρες σε λίγο αντί για τη μέρα της γυναίκας θα πρέπει να γιορτάζουμε τη μέρα του άντρα όπως αφιερώνουμε άλλες μέρες στα είδη προς εξαφάνιση!

Η γυναίκα έχασε τη θηλυκή της πλευρά και δε σκοτίζετε να τη βρει δε την ενδιαφέρει!

Οταν με τον άντρα κοντράρουν ποίος θα βγάλει πιο πολλά και ποίος θα έχει πιο καλή θέση στη δουλεία πιο καλό αμάξι πιο πολλές κατακτήσεις

Επαψε να έχει το ρόλο του θηράματος έγινε κυνηγός και σε αυτό φταιτε εσείς !

Αφήστε τις κρέμες προσώπου τα μανικιούρ τα σέξι εσώρουχα για μας

Εντάξει βάλανε οι γυναίκες παντελόνια μη βάλουν και οι άντρες φούστες

Τότε είναι που δε θα βρίσκετε ΓΥΝΑΙΚΕΣ πουθενά!

Ααααα και κάτι άλλο κάθε γυναίκα έχει το κουμπί της απλά οι άντρες δε μπορούν να βρουν που!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

19/04/2005, 16:00:52
e shadow

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!

Είπα να μην το αναφέρω, αλλά τους ψάχνουμε με το φανάρι.

Εξαιρούνται οι συμμετέχοντες, μην μας κράξουν κιόλας

Xotchipilli2Μέλος
19/04/2005, 16:15:02
/me ξύνει το κεφάλι του...

To ρεζουμέ:

Δεν πρόκειτε να σας καταλάβω....αλλα σας αγαπώ!

Reality: A serotonine induced Hallucination?

19/04/2005, 16:28:58

Κουμπί?

Οι χαζές, παριστάνουν τις έξυπνες.... και οι πραγματικά έξυπνες, το παίζουν πια χαζές!

Άντρες…. Προσέχετε τι κουμπιά πατάτε!!!

Φιλια... στα λουλουδια μας!!!

fohatΜέλος
19/04/2005, 19:23:36
ΒΡΗΚΑ!!!!!
Μούδιασε το κεφάλι μου και κοκκίνισαν τα μάτια μου μετά από τόσες ώρες στο PC και esoterica.gr αλλά ΒΡΗΚΑ!
Και δηλώνω εντυπωσιασμένος και εκστασιασμένος! ΓΥΝΑΙΚΑ! Φου! Και καίει!Αλλά έτσι πρέπει.
Αλλά αργότερα αυτό. Τώρα που βρήκα, έχω χρόνο.
Χα χα! Όσο για σένα αγαπητή μου σπαθί, όπως είπα! Κοριτσάκι! Για ρίξε ένα βλεφαρο σε όσα έχεις γράψει εσύ η ίδια. Και μετά πες μου, είχα άδικο?
Πάμε παρακάτω.

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
19/04/2005, 19:46:55
quote:
pyramid
Οπότε μηπως αυτές τις συμπεριφορές τις προκαλείται λιγάκι και εσείς? Απλά ρωτάω, μην αρπαχτείς.

Δεν έχω καμία αντίρρηση!

quote:
Καλά από όλα όσα έγραψα μόνο αυτό έχεις να πεις?

Δεν είδα μόνο αυτό. Μα να βγω λίγο έξω να πάρω αέρα να πιω καφέ και να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό μου! Από το πρωί είμαι μπροστά στο pc ψάχνοντας κάτι extra σημαντικό και special και θόλωσαν τα μάτια μου. Ευχαρίστως να συζητήσουμε τα λεγούμενα γιατί μόνο έτσι θα βγάλουμε άκρη με εσάς και με εμάς. Αλλά εσύ είπες πως πρώτα βλέπετε και μετά αποφασίζετε τι και πώς θα δώσετε. Έτσι κατάλαβα εγώ!

quote:
Αν και γυναίκα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και εγώ πολλές φορές σκέφτομαι βρε τι έγινε που πήγαν οι γυναίκες??????

Αλλά τι να ψάχνουμε ποίος φταιει εδώ χαθήκανε οι άντρες σε λίγο αντί για τη μέρα της γυναίκας θα πρέπει να γιορτάζουμε τη μέρα του άντρα όπως αφιερώνουμε άλλες μέρες στα είδη προς εξαφάνιση!

Η γυναίκα έχασε τη θηλυκή της πλευρά και δε σκοτίζετε να τη βρει δε την ενδιαφέρει!

Οταν με τον άντρα κοντράρουν ποίος θα βγάλει πιο πολλά και ποίος θα έχει πιο καλή θέση στη δουλεία πιο καλό αμάξι πιο πολλές κατακτήσεις

Επαψε να έχει το ρόλο του θηράματος έγινε κυνηγός και σε αυτό φταιτε εσείς !

Αφήστε τις κρέμες προσώπου τα μανικιούρ τα σέξι εσώρουχα για μας

Εντάξει βάλανε οι γυναίκες παντελόνια μη βάλουν και οι άντρες φούστες

Τότε είναι που δε θα βρίσκετε ΓΥΝΑΙΚΕΣ πουθενά!

Ααααα και κάτι άλλο κάθε γυναίκα έχει το κουμπί της απλά οι άντρες δε μπορούν να βρουν που!

Συμφωνούμε! Δόξα συ ο Θεός!

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
19/04/2005, 19:49:35
quote:
Κουμπί?

Οι χαζές, παριστάνουν τις έξυπνες.... και οι πραγματικά έξυπνες, το παίζουν πια χαζές!

Άντρες…. Προσέχετε τι κουμπιά πατάτε!!!

Φιλια... στα λουλουδια μας!!!

Γεια σου ρε μεγάλε! Δώσε τους και από μένα.

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
19/04/2005, 19:54:14

Πάντως, εγώ είδα πως υπάρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΘΗΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ υπάρχουν.
Σπάνιο είδος. Μα είναι εδώ γύρω μας. Γαμώ την γρουσουζιά μου, πού ήμουνα? Πού έψαχνα?
Πού κρυβόσουν ΓΥΝΑΙΚΑ? Πού κρύβεσαι?
Πω δεν πάει άλλο σήμερα! Δεν βλέπω μπροστά μου! Αέρα! ΑΕΡΑ!

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

spiritΜέλος
19/04/2005, 21:12:57
H ψυχη μου,ηφαιστιο που ζωντανευει με αβυσσαλεα δυναμη,η καρδια μου,δυνατη σαν αντρα πολεμιστη,η ζωη μου φωτια,και θυελλα,μεσα απο τον αερα περασα μα δεν με νικησε,μεσα απο την καταιγιδα και σταθηκα..
κι οταν ηρθε η φωτια μεσα απο της σταχτες της βγηκα αναγεννηθηκα,δεν εχω αρχη,δεν εχω τελος..
ειμαι πηγη,ειμαι ζωη,ειμαι γυναικα,ανΤαρΤΙΣΣΑ,καπετανισσα,ενας θηλυκος Ζορμπας,κλαιω,γελαω,παλευω,ζω,ολα οσα ειναι ΖΩΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
Ειμαι μια γυναικα
Ελληνιδα
γηινη
ειμαι
οργανωμενη υλη,
θηλαστικο

ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝ

απογονος της Γαιας

η της Ευας,θα σας γελασω.

με λενε ανωνυμη υπαρξη

μικρη χελιδονα

λεαινα που βρυχαται

σοφη κουκουβαγια

δεντρο καρποφορο'

ποταμι
πεταλουδα την ανοιξη..
δελφινι της ψυχης

μια φλογα,μια δυναμη

ειμαι
ειμαι
ειμαι
ειμαι η ανθρωπος.

lorenzoΜέλος
19/04/2005, 23:08:04

Πριν απο τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απο τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί Γυναίκα.

Το λευκό αναζήτησα ως την ύστατη ένταση του μαύρου.
Την ελπίδα ως τα δάκρυα.
Τη χαρά ως την άκρα απόγνωση.

fohatΜέλος
20/04/2005, 09:39:54
Όταν θέλετε ξέρετε να γίνεστε θηλυκά. Μα το σπουδαίο είναι να είστε κάθε στιγμή το Θηλυκό το μέγα της Φύσης, για να μπορούμε να είμαστε και εμείς Άντρες κάθε στιγμή, το Αρσενικό το μέγα της Δράσης, του εκτελεστή της Δημιουργίας.
Χαλάσαμε τον Κόσμο γιατί λείπετε εσείς.
Μία ή και δύο και τρεις και τέσσερις δεν φτάνουν. Μα είναι κάποια αρχή.
Είμαι συγκινημένος με αυτό που βλέπω. Μα είστε πάντα έτσι? Όχι. Ίσως να φταίμε εμείς.
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες που δεν έχουν ανάγκη εμάς τους άντρες για να είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Και είδα. Για τέτοιες ΓΥΝΑΙΚΕΣ χαίρομαι που είμαι Άντρας.

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
20/04/2005, 09:51:14
quote:
« Είμαι Γυναίκα, είμαι γη, είμαι δέντρο, είμαι η μήτρα, είμαι αυτή που φέρνει, είμαι αυτή που ντύνει, είμαι αυτή που παρατηρεί, είμαι αυτή που τρέχει, είμαι αυτή που μεσολαβεί, είμαι αυτή που ενώνει και γεφυρώνει, είμαι αυτή που τρέφει, είμαι αυτή που φροντίζει να είναι την κατάλληλη στιγμή εκεί… όπου κι αν είναι αυτό. Είμαι η ερωμένη της ζωής, είμαι η ιδέα του αγνώστου, είμαι η ιέρεια της φύσης, είμαι ο λόγος των άστρων, είμαι τα μυστήρια των ναών, είμαι το -Α- των Ελλήνων, το -Α- του μυστηρίου που συγκεντρώνετε και φανερώνει, είμαι το δαιμόνιο της αναζήτησης, είμαι το δάχτυλο της γνώσης, είμαι ο χιτώνας κάθε γενναίου Πολεμιστή και δίκαιου Ιππότη, είμαι το χώμα που τυλίγει κάθε σπόρο, είμαι κόρη – μάνα και γηραιά, είμαι ο βωμός του θυσιαστηρίου και είμαι η προσφορά θυσίας, είμαι… ΓΥΝΑΙΚΑ. Είμαι ένα μέρος της Θεϊκής δημιουργίας, ένα μέρος της μεγάλης διασποράς και το γνωριζω και δεν μπορώ να το αρνηθώ. Και είμαι και το Τίποτα. Αλλά πέρα από όλα αυτά… είμαι και ΕΓΩ! Και είμαι εδώ. Τώρα είμαι εδώ. Εδώ… ένα σταθερό σημάδι… ακούνητο, ατάραχο, αμετάβλητο. Σα να μην ζω για μένα. »

Συγχωρέστε με οι υπόλοιπες γυναίκες μα αυτό με καθήλωσε! Όλη η γνώση της γυναίκας του να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ είναι εδώ. Η αλήθεια της.
Και κάθε φορά που το διαβάζω σκέφτομαι όσα έχουν κάνει μέσα στους αιώνες οι Γυναίκες και όσα έχουν υποστεί και ομολογώ πως ντρέπομαι σαν άντρας. Η δική μου συγνώμη δεν αρκεί.
Μπορώ όμως να σας πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Όσες υπάρξατε αληθινές Γυναίκες.

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
20/04/2005, 09:58:38
Αλοιφή έγινα! Απαράδεκτον!

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
20/04/2005, 10:02:11
quote:
spirit
H ψυχη μου,ηφαιστιο που ζωντανευει με αβυσσαλεα δυναμη,η καρδια μου,δυνατη σαν αντρα πολεμιστη,η ζωη μου φωτια,και θυελλα,μεσα απο τον αερα περασα μα δεν με νικησε,μεσα απο την καταιγιδα και σταθηκα..
κι οταν ηρθε η φωτια μεσα απο της σταχτες της βγηκα αναγεννηθηκα,δεν εχω αρχη,δεν εχω τελος..
ειμαι πηγη,ειμαι ζωη,ειμαι γυναικα,ανΤαρΤΙΣΣΑ,καπετανισσα,ενας θηλυκος Ζορμπας,κλαιω,γελαω,παλευω,ζω,ολα οσα ειναι ΖΩΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
Ειμαι μια γυναικα
Ελληνιδα
γηινη
ειμαι
οργανωμενη υλη,
θηλαστικο

Η Ελπίδα της ζωής. Πράξτε!

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!

fohatΜέλος
20/04/2005, 10:24:53
quote:
ΑΖΩΕΛ

1. M αγγίζεις…κλείνω τα μάτια..
Χάνομαι στη σφαίρα του Ονείρου..
Βυθίζομαι στα άβατα ενός μυστήριου κόσμου..
Ενός κόσμου, γεννημένου από σκέλια θεϊκά..
Πλασμένου από το αίμα των χειλιών, ενός Θεού παραμυθά..
Πατάω στη Γη..
Μια Γη φωτιά.. κι είναι παντού το σχήμα του κορμιού σου, αγόρι μου..
Αγόρι μου… Σα να ήσουνα κάποτε θεόρατος κι έγειρες κάποτε πάνω σε τούτη την αόρατη στεριά..
Να κυλίστηκες..
Και το βάρος του κορμιού σου, σμίλεψε αυτόν τον πλανήτη και τον έκανε πιο αντρίκειο..
Χαϊδεύει η παλάμη χώμα, κι ακούω το χτύπο της καρδιάς σου..
Κι είναι σα να παίζει, ο Δίας, τον ύμνο σου με κεραυνούς..
Κυλιέμαι.. τρίβομαι ερωτικά στη Γη σου..
Γεννιέται η οσμή σου απ τη τριβή..
Πλάσματα αρπάζουν τα άκρα μου..
Τεντώνουν.. μαλάζουν..
Κι αντί για ούρλιαγμα, χλιμίντρισμα σκίζει τον αέρα..
Ξέφρενη ελευθερία… μανία αναζήτησης, ξεσπάει στη ψυχή μου..
Αφηνιάζω… Τρέχω..
Ακούω καλπάσματα…
Τα πόδια μου… τα πόδια μου… Ω, Αγαπη μου!..
Τα πόδια μου, πόδια άλογου…
Τον κένταυρο γυρεύω..
Σε λίμνη από ζαφείρια χύνομαι..
Βυθίζομαι.. Γλυκό νερό..
Η υγρασία των χειλιών σου..
Γυμνώνει το κορμί μου… γίνομαι ηδονή.. Τινάζομε σ αέρα..
Κορμί γυμνό, ατενίζουν τα βουνά..
Γυναίκα πάλι μ έκανες.. Τα δέντρα κοκκινίζουν..
βουνά θεόρατα, μπροστά.. Είναι τα μάτια σου..
Απλώνω τα άκρα μου, τεντώνομαι κι αφήνομαι, στο βλέμμα…
Νιώθω τον Άνεμο… η ανάσα σου..να γλύφει τους μηρούς μου..
παλάμη ανέμου, η χούφτα σου..στα στήθια μου αγκαλιά..
Με παίζεις.. με αφήνεις..
Ακούω τα κύματα… Ωκεανούς… είναι το γέλιο σου..
Φυσάς…
Άσπρο μετάξι, μ έντυσες…Χορεύω κι ανασαίνεις.. η θάλασσα χειροκροτά.. Τα σύννεφα ένα καστανό.. το χρώμα των μαλλιών σου.. Τα μπράτσα σου γίνανε ουρανός, και γέρνεις το κεφαλι..

quote:
1. M αγγίζεις…κλείνω τα μάτια..

Γνωρίζεις κανείς σας ποιο είναι το 2.?
Προσκαλώ και παρακαλώ αυτήν που το έγραψε να δώσει και το υπόλοιπο.
Όταν αρχίζει κάτι κανείς πρέπει να το τελειώνει!

Υ.Γ
Όταν και αν, θα μπορούσα να μάθω και το ΑΖΩΕΛ πού τονίζεται?

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!