- Ψυχή και Νους Γυναίκας? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
3 ΜΕΡΕΣ!
META ΘΑ ΠΡΑΞΩ!
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
quote:
pyramid
Εσείς δεν ξέρω τι κάνετε όταν βγαίνετε στον κόσμο.
Εμείς (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, να μην παρεξηγηθώ από τις γυναίκες της παρέας) βλέπουμε ότι πουθενά δεν υπάρχει βασιλόπουλο και ότι πρέπει να επιβιώσουμε κάπου και δεν μας έχουν μάθει πως.
Έχουμε την ίδια ηλικία (δεν ξέρω τι γίνεται με τους νεότερους) και πιστεύω σε αυτά που έγραψα δεν έχω πέσει πολύ έξω.
Θα σου πω γιατί εγώ συμπεριφέρομαι όπως περιέγραψες (μόνο στη δουλειά), όταν βλέπω απέναντί μου άντρα και πρέπει να τον αντιμετωπίσω πρέπει να επιλέξω τον τρόπο.
-νταλικέρης
τον ψυχολογώ ότι δεν θα μου την πέσει και θα παραμείνουμε μόνο στα επαγγελματικά, εάν δεν με δει ως γυναίκα
-μπάρμπι
τον ψυχολογώ ότι θα μου την πέσει ότι και να γίνει οπότε αρχίζω τις αηδίες για να κάνω πιό γρήγορα την δουλειά μου και να σηκωθώ να φύγω.Δυστυχώς δεν πιάνει πάντα το κόλπο και όταν το παρακάνει φεύγω άπραγη.
-τίποτα από τα παραπάνω
απλώς δεν κάνω την δουλειά μου
Μήπως κι εμείς συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με αυτό που συναντούμε?
Η ζήτηση δεν ορίζει συνήθως το προϊόν?
Μπορεί ο άντρας να είναι ο κυνηγός, αλλά αγαπητή μου η γυναίκα είναι αυτή που δείχνει τον τρόπο που θέλει να την κυνηγήσουν!
Ποτέ θα καταλάβετε ότι εσείς μας οδηγείτε?
Μπορεί να φαίνεται πως εμείς κυβερνούμε τον κόσμο, αλλά πίσω από όλα αυτά εσεις κρύβεστε και μην μου πεις πως δεν είναι έτσι! Θα ![]()
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
quote:
xotcipilli2
Όχι,δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τα συμβούλια που κάνουν μεταξύ τους "εν καιρό αναταραχής" και κάθε μήνυμα που θα στείλεις στο κινητό τους αναλύεται εκτενώς υπο συμβούλιο (με φίλες) ,με μεγαλύτερη ζέση απο τις πολιτισμικές και λεξιλογικές αναλύσεις που κάναμε πάνω στον Όμηρο στο σχολείο.Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί η απάντηση που θα στείλουν πίσω έχει περαστεί απο κόσκινο με την έγκριση του συμβουλίο και είναι προσεγμένη εώς το τελαιυταίο σημείο στίξης...
Έτσι είναι φίλε μου! Δεν μπορούν μόνες τους να αποφασίσουν.
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
quote:
lorennzo
Πριν απο τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απο τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί Γυναίκα.
Λες εκεί να κρύβεται το μυστήριο φίλε μου?
Στον έρωτα? ![]()
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
quote:
3ADA
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ Η΄ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ???? ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...!
???Μα αν δεν καταλαβαίνεται εσείς τον εαυτό σας, πώς απαιτείτε από μας να σας καταλάβουμε? ![]()
Εμείς δύσκολοι?
Μα πώς το λες αυτό? Τι θέλεις να πεις? Εμείς δείχνουμε ξεκάθαρα τι και πώς!
Εσείς είστε αυτές που δεν λέτε ποτέ αυτό που σκέφτεστε!
Μιλάτε με υπονοούμενα και περιμένετε από εμάς να μαντέψουμε! Και όταν δεν μπορούμε να το κάνουμε βγάζετε την απόφαση πως δεν σας αγαπάμε! Να μας τρελάνετε θέλετε? ![]()
Χα χα, αυτό θέλετε! ![]()
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
quote:
Εμείς δείχνουμε ξεκάθαρα τι και πώς!
Εσείς είστε αυτές που δεν λέτε ποτέ αυτό που σκέφτεστε!
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.......
Α! ΜΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.. ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΞΕΚΑΘΑΡΟ" ΟΥΤΕ "ΤΙ" ΟΥΤΕ "ΠΩΣ" !!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ????? ΗΜΑΡΤΟΝ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Να μας τρελάνετε θέλετε?
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!
Κατά τη γνώμη μου εάν κάποια στιγμή οι άντρες καταλάβουν απόλυτα τον τρόπο που σκέφτονται οι γυναίκες και vice versa, τότε θα πάψει να υφίσταται οποιαδήποτε έλξη μεταξύ μας. Τα αντίθετα έλκονται, εξάλλου, έτσι δεν είναι? Για μένα η σχέση των δύο φύλων είναι μια σχέση γεμάτη αντιθέσεις. Αντιθέσεις που κρατούν σε εγρήγορση και τα δύο μέρη και γεμίζουν τη ζωή μας με άπειρα συναισθήματα και προβληματισμούς που, όμως, μας κάνουν να νιώθουμε πιο ζωντανοί. Oι σχέσεις των δύο φύλων είναι ένα αέναο ταξίδι!! Μέσα από αυτό βγαίνουν στην επιφάνεια πτυχές του εαυτού μας που, ίσως, ποτέ να μην είχαμε φανταστεί ότι υπάρχουν!
ENJOY THE RIDE!!!!!
Φιλικά Σέπια.
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Να μας τρελάνετε θέλετε?
--------------------------------------------------------------------------------
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!
Αυτό κι αν το έχετε καταφέρει!
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
quote:
ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!! ΛΕΕΙ....!
Αυτό κι αν το έχετε καταφέρει!
ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!
Χάιντε να δούμε που θα μας βγάλει!
Όλα για πάρτη σου ΓΥΝΑΙΚΑ!
2η μέρα! ![]()
![]()
![]()