ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

keraynos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/03/2008, 23:11:47
Φίλε Agnostic αν το γνωστό sharp που λες είναι το v902, ήταν το προηγούμενο κινητό που είχα, δοκίμασε να βγάλεις και ηλιοβασίλεμα αν σε ενδιαφέρει, το βγάζει πολύ καλά(όχι σαν φωτογραφική μηχανή φυσικά) αλλά σαν κινητό.(συγγνώμη για το εκτός θέματος διάλειμμα

Wolf
17/03/2008, 01:20:48
Παιδιά ευχαριστώ για τις ερμηνείες σχετικά με τις φωτογραφίες!

Το θέμα το συζητούσαν και σε ένα ξένο φόρουμ αλλά ήθελα να δω και τις δικές σας απόψεις.

Το "μπορεί" στο quote που μου έκανε ο rOOt μου έβγαλε το μάτι!

Agnostic να αλλάξεις κινητό!

17/03/2008, 11:22:50
Agnostic Μαλλον κάποιο σκουπίδακι θα είχε πάει στον φακό .
SagaviperΜέλος
18/03/2008, 09:42:27
Φιλε A. Kircher νομίζω υπάρχει η πιθανότητα να πιάσαμε ακόμα ένα φεγγάρι με θερμοπίδακα(geyser).

Προσωπικά μου φατσάρει σαν geyser, παρόμοια με αυτά του Εγκέλαδου και άλλων φεγγαριών.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
18/03/2008, 21:46:11
quote:
Φιλε A. Kircher νομίζω υπάρχει η πιθανότητα να πιάσαμε ακόμα ένα φεγγάρι με θερμοπίδακα(geyser).

Sagaviper αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό.

Παρεπιπτόντως εδώ είναι η συζήτηση για τις φωτογραφίες στο ξένο forum.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread339342/pg1

SagaviperΜέλος
08/04/2008, 20:51:17
Ένα νέο βίντεο ρε παιδιά από το Σαν Ντιέγκο. Κάμποσοι μάρτυρες.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
EosphorosΝέο Μέλος
09/04/2008, 04:46:53
Sagaviper,για να δεις το βίντεο πρέπει να είσαι μέλος στο site;Γιατί μου λέει να εγγραφώ όταν πατάω επάνω.

Δείτε και αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ εδώ και κανά δυό εβδομάδες με μία αυτοψία εξωγήινου.

http://www.youtube.com/watch?v=JqIseJwx2_4

Edited by - Eosphoros on 09/04/2008 04:48:25

09/04/2008, 12:17:38
Και για τα δυο βίντεο που βάλατε πρέπει να είσαι μέλος στο youtube έχω λογαριασμό
Αλλα δεν θυμάμαι τον κωδικό γιατί έχω και ρο να μπω άμα τον θυμηθώ και δω το
Βιντεακι θα πω την γνώμη μου .

SagaviperΜέλος
09/04/2008, 18:59:44
Ρε παιδιά απλώς βάλτε ένα από τα πολλά email σας και κάνετε εγγραφή. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είμαι σίγουρος χαναμπήκαν λίνκς προς το σάϊτ αυτό εδω στο φόρουμ. Αν δεν κάνατε λογαριασμό ευκαιρία να το κάνετε τώρα.

09/04/2008, 20:08:41
quote:
Ρε παιδιά απλώς βάλτε ένα από τα πολλά email σας και κάνετε εγγραφή. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Καλο
09/04/2008, 20:37:44
quote:
Δείτε και αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ εδώ και κανά δυό εβδομάδες με μία αυτοψία εξωγήινου.

Το είδα το βιντεακι έχεις άλλες πληροφορίες ? την ιστορία δηλαδή πως βρέθηκε
Στην κατοχή τους το σώμα και που ? τώρα για την αυτοψία τι να πω φαίνεται ρεαλιστική
Αλλα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι πραγματική η καλοστημένη φάρσα.

το βιντεακι του Eosphoros Δεν το έχω δει ακόμα

EosphorosΝέο Μέλος
10/04/2008, 01:35:22
Μάλλον του Sagaviper εννοείς.
Εγώ το είδα στο youtube γιατί βαριόμουν να κάνω register.
Λογικά αυτό πρέπει να είναι.
http://www.youtube.com/watch?v=MAox0pcZZxo

Για την αυτοψία όχι,δεν έχω άλλα στοιχεία.Που να τα βρω;Μπορεί να μάθουμε τίποτα στο μέλλον.

10/04/2008, 12:00:09
quote:
Μάλλον του Sagaviper εννοείς

Ναι μπερδεύτηκα
quote:
Εγώ το είδα στο youtube γιατί βαριόμουν να κάνω register.
Λογικά αυτό πρέπει να είναι.

Το είδα και εγώ απ το Link που έβαλες γιατί βαριέμαι να μπαίνω στη διαδικασία
Να γραφτώ είναι κλασική περίπτωση θέασης περίεργων φώτων .
SagaviperΜέλος
10/04/2008, 20:00:13
«κλασική περίπτωση θέασης περίεργων φώτων »

Το ξέρω φίλε Open Mind. Να πάμε να δούμε τα νέα βίντεο του Λέναρντ Γουάλσον που δεν είναι κλασσική περίπτωση φώτων; χεχε.

10/04/2008, 20:15:28
SAGAVIPER το είπα διπλωματικά τώρα τα βιντεακια
Είναι κλασικά βίντεο του Λεναρντ Γουαλσον
.

Λοιπόν αν είναι αυθεντικά τοτε μιλάμε για ΑΤΙΑ .

13/04/2008, 18:32:22
Πρώτα για το βίντεο:
Ακόμα ένα ωραίο παραμύθι, ποιό καλοστημένο από τα άλλα, να μην ξενάμε όμως ότι ο εξωγήινος είναι μινιατούρα...
Λοιπόν:
α) Ο εξωγήινος είναι υπερβολικά ανθρωπόμορφος. Όσο και να το θέλετε, πλάσματα τα οποία μεγάλωσαν σε απομόνωση 4.500.000.000 χρονών ΔΕΝ θα έχουν την ίδια μορφή με εμάς. Ακόμα όμως και να μας πλησιάζουν στην μορφή ΔΕΝ θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά στα ίδια ακριβώς σημεία. Το έχω ξαναγράψει: για να καταλάβετε καλύτερα τις μορφές της ζωής, αφήστε τις γελοιότητες όλων των παραμυθών και πίαστε την βιολογία και την ζωολόγία του πλανήτη μας. ΕΚΕΙ θα δείτε και θα καταλάβετε τι σημαίνει ένα πραγματικά διαφορετικό είδος. Ειδικότερα εάν αρχίσετε να μελετάτε την παλαιοντολογία και ειδικότερα τα ζώα πριν την εξαφάνιση των δεινοσαύρων...
β) Ο τυπάς ποθ έκανε την νεκροτομία ήταν παντελώς ηλίθιος - δεν μαθαίνουν ποτέ οι άχρηστοι...
1) Όταν έχουμε να νεκροτομήσουμε ή να ερευνήσουμε τόσο μικρά στοιχεία ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούμε τα χέρια, γιατί μπορεί να καταστρέψουμε κάποια στοιχεία...
2) Σε κάθε φάση παίρνουμε φωτογραφίες και αναλύουμε την επόμενη φάση, μια και πρόκειται για ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ πλάσμα... Ο τυπάς πρωχορούσε λες και είξερε τι έκανε.
3) Η μη χρησιμοποίηση των χεριών επιβάλεται για ένα ακόμα λόγο - δεν ξέρει την βιοχημία του πλάσματος και άρα μπορεί να είναι καταστροφική εάν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό του ανθρώπου. Εδώ τα κολοβαξτηρίδια που βρίσκονται στο παχύ μας έντερο μπορεί να μας σκοτώσουν έαν κατά λάθος έρθουν στο σύστημα από τον οισοφάγο μας...
4) Το Νο2 φαίνετια πολύ καλήτερα όταν αρχίζει να αφεαιρεί όργανα. Ρε φίλε, ξέρεις που πάει το καθένα και τα αφαιρείς με τόση σιγουριά;;;

Τέλος πριν ξαναπιστέψετε παρόμοιες γελοιότητες γύρω από νεκροτομές και αηδίες, σκεφτήτε το εξής: εάν είσασταν εσείς ο νεκροτόμος και είχατε το πλάσμα στο τραπέζι, έτσι θα δρούσατε;;;;
Επίσης για να καταλάβετε τι εστί νεκροτομία και ανθρωπολογία, μπορείτε να αγοράσετε μερικά βιβλία πάνω σε αυτό το ζήτημα ή να ζητήσετε από κάποιο νεκροτομέιο να παρεβρεθείτε σε κάποια νεκροτόμηση. Δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να έχετε τα κότσια και να αντέξετε τον τεμαχισμό ενός ανθρώπου. Τότε θα καταλάβετε πάρα πολλά για τα παραμύθια που σας σερβίρουν...

Τώρα βρήκα αυτό στο δίκτυο.
http://www.projectrho.com/rocket/rocket3x.html
Είναι λουκούμι...

r00tΜέλος
13/04/2008, 18:44:34
Εφόσον ο Γούολσον αρνείται να κατονομάσει τον τρόπο, τις συντεταγμένες και την τεχνική που παράγει αυτές τις φωτογραφίες έτσι ώστε να τις αναπαράγουν και άλλοι αστροφωτογράφοι, η άποψη μου είναι όπως την έχω ξαναδηλώσει, ότι πρόκειται για απατεώνα.

Επίσης κάπου διάβασα ότι τα υποτιθέμενα αντικείμενα του σύμφωνα με ισχυρισμούς του διακρίνονται και με γυμνό οφθαλμό, ως φωτεινά άστρα, μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν έχουν αναπαράγει και άλλοι αστροφωτογράφοι τέτοιες φωτογραφίες. Σήμερα είναι πολύ εύκολα να αγοράσεις ένα 10 ιντσο ρομποτικό τηλεσκόπιο και να τραβήξεις φωτογραφίες δορυφόρων λανσάροντας τες για ΑΤΙΑ (αν είσαι απατεώνας)

Η επιστήμη όμως δουλεύει με το μοίρασμα των πληροφοριών ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα. Ειδάλως θα είμασταν ακόμα στη λίθινη εποχή.
Όσοι αποκρύβουν πληροφορίες το κάνουν εσκεμένα και με δόλιο σκοπό.

14/04/2008, 13:42:06
quote:
Τέλος πριν ξαναπιστέψετε παρόμοιες γελοιότητες γύρω από νεκροτομές και αηδίες, σκεφτήτε το εξής: εάν είσασταν εσείς ο νεκροτόμος και είχατε το πλάσμα στο τραπέζι, έτσι θα δρούσατε;;;;

Μονο αν είχα εξετάσει και αλλα .
quote:
να ζητήσετε από κάποιο νεκροτομέιο να παρεβρεθείτε σε κάποια νεκροτόμηση. Δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να έχετε τα κότσια και να αντέξετε τον τεμαχισμό ενός ανθρώπου

Έχεις παραβρεθεί σε νεκροτομή ?.
μπορεί τα βινετακια να μην είναι αληθινά αλλα το πιο εύκολο είναι να τα απορρίπτουμε
Με τη μια χωρίς να αφήνουμε κάποιο ανοιχτό παραθυράκι.

r00tΜέλος
14/04/2008, 23:16:41
Φίλε Οpen Mind λόγω των τρομερά πλέον προχωρημένων ειδικών εφέ της κινηματογραφικής και όχι μόνο βιομηχανίας τέτοια βίντεο δεν αποτελούν πλέον τεκμήριο για οτιδήποτε, οπότε και είναι μάταιο να συζητάμε για ανοιχτά παραθυράκια.
EosphorosΝέο Μέλος
15/04/2008, 02:14:09
OANNHSEA, δεν νομίζω ότι είπε κανένας πως το βίντεο είναι αληθινό(αυτό επειδή λες να μην ξαναπιστέψουμε παρόμοιες γελοιότητες).Εγώ απλώς το έβαλα επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρον και επειδή τελευταία δεν έχει κίνηση το θέμα εδώ στο φόρουμ.

Τώρα αυτά που λες για την μέθοδο αυτοψίας μπορεί και να έχεις δίκιο.Στο youtube όποιος θέλει έχει και αυτοψίες ανθρώπων.Σε αυτό που λες ότι θα έπρεπε να είναι προσεχτικός,να παίρνει φωτογραφίες κτλ. επειδή είναι ένα μοναδικό πλάσμα,ένα εύκολο επιχείρημα είναι ότι μπορεί να μην το κάνει για πρώτη φορά και να μην είναι το μοναδικό που έχει υποβληθεί σε νεκροψία και για αυτό να το κάνει έτσι.

Τέλος πάντων.Εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή κάποιο βίντεο θα είναι αληθινό,αν δεν ήταν κανένα μέχρι τώρα.Και ελπίζω να έχουμε αρκετά ανοιχτά τα μάτια ώστε να το δούμε!