- Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Καλό σου βράδυ.
Η Ψυχή μπορεί να εκδηλώσει την παρουσία της ,ως ευωδιά ενός φρέσκου, ζυμωτού, χειροποίητου ψωμιού όταν και μόνον όταν, το ψωμί είναι ψημένο. Από ένα άψητο ψωμί, δεν εκδηλώνεται τίποτε.
quote:
Αυτό το κάνεις, γιατί πραγματικά, προσπαθείς να αποκτήσεις ένα είδος ελέγχου πάνω στους συνανθρώπους σου, όχι πάνω στην προσωπικότητά σου αλλά πάνω στην προσωπικότητα των άλλων.
Αν έχεις κάποιο πτυχίο στην ψυχολογία και εννοείς αυτό που λές,τότε εντάξυ,να το σκεφτούμε.Αλλά άν δέν έχεις,μου φένεται εντελώς παράλογη η τοποθέτησή σου.Ο Alfa Omega κατα την γνώμη μου είναι ο ποιό αθώος εδω μέσα,φένεται ο άνθρωπος,δέν νομίζω οτι προσπαθεί να ελέγξει άλλες προσωπικότητες,σε βρίσκω υπερβολικό.
quote:
alex22Αν έχεις κάποιο πτυχίο στην ψυχολογία και εννοείς αυτό που λές,τότε εντάξυ,να το σκεφτούμε.Αλλά άν δέν έχεις,μου φένεται εντελώς παράλογη η τοποθέτησή σου.
Ενώ αυτά που σου λέει ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, σου φαίνονται εντελώς λογικά, ε ;
Edited by - zip on 11/09/2009 22:48:27
Αφού σε ενοχλεί το ρήμα ελέγχω ,ας το τροποποιήσουμε .
Η παλαιά πρόταση.
alfa-omega - Όταν η προσωπικότητα ελέγχεται από την ψυχή .
Οι καινούργιες προτάσεις :
Όταν η προσωπικότητα βρεθεί και σταθεί στο επίπεδο της ψυχής .
Όταν η συχνότητα της προσωπικότητας συμπέσει με την συχνότητα της ψυχής .
Όταν η προσωπικότητα ευθυγραμμισθεί με την ψυχή .
Όταν η προσωπικότητα έχει έναν σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά και προσπαθεί να υιοθετήσει ,τελειοποιηθεί πλήρως σε αυτόν τον ουσιαστικό χαρακτήρα της ψυχής .
Αυτό το κάνεις, γιατί πραγματικά, προσπαθείς να αποκτήσεις ένα είδος ελέγχου πάνω στους συνανθρώπους σου, όχι πάνω στην προσωπικότητά σου αλλά πάνω στην προσωπικότητα των άλλων.
alex22 έγραψε :
Αν έχεις κάποιο πτυχίο στην ψυχολογία και εννοείς αυτό που λές,τότε εντάξυ,να το σκεφτούμε.Αλλά άν δέν έχεις,μου φένεται εντελώς παράλογη η τοποθέτησή σου.Ο Alfa Omega κατα την γνώμη μου είναι ο ποιό αθώος εδω μέσα,φένεται ο άνθρωπος,δέν νομίζω οτι προσπαθεί να ελέγξει άλλες προσωπικότητες,σε βρίσκω υπερβολικό.
Zip απάντησε :
Ο alfa-omega είναι καλός άνθρωπος και έχει καλή ψυχή. Απλά, είναι ένας πολύ μπερδεμένος άνθρωπος. Το μυαλό του είναι σαν κουβάρι.
Και ο alfa-omega συγκινήθηκε .![]()
Παιδιά μην ανησυχείτε για εμένα .
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον που δείχνεται για το μυαλό ,την προσωπικότητα που διαμορφώνω και την ψυχή μου .
Δεν ήμουνα ποτέ τόσο συνειδητά ευτυχισμένος ![]()
όσο αυτήν την χρονική περίοδο που διανύω .