- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
λογο στρατου τον τελευταιο καιρο δεν εχω ιδεα τι γινετε στον εξω κοσμο.
μπορει καποιος να μου τι τελικα παιζει με το rock wave?
Εδώ δες τα ονόματα της metal μέρας αγαπητέ starflower
TWISTED SISTER
WASP
CELTIC FROST
CRIMSON GLORY
MOONSPELL
Μ'αρέσει το line-up με εξαίρεση τους Wasp oi οποίοι παίξανε πρόπερσυ δύο φορές και ήταν λες και έκαναν αγγαρεία(ήμουν και στις δύο). Θα μπορούσαν κατ'εμέ να φέρουν κανένα άλλο γκρουπ στη θέση τους, που να διαθέτει περισσότερη όρεξη για live...
Τέλος πάντων, ελπίζω απλά να με διαψεύσει ο Blackie και η παρέα του...
Αυτό που έχει όμως πραγματικά ενδιαφέρον είναι το παρακάτω σπουδαίο συναυλιακό γεγονός!!!
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8372
Θα φορέσω καπέλο, το μαλλί μέσα από το καπέλο, γυαλιά ηλίου, ψεύτικο μουστάκι ώστε να μη με αναγνωρίσουν και θα πάω στα κρυφά!!!Μην το πείτε παραέξω όμως και στιγματιστεί το προφίλ του σκληρού μεταλά που έχω χτίσει![]()
![]()
Ερχεται τέτοιο παιδί και να μην πάμε?? Αμαρτία ρε παιδιά![]()
Αλήθεια το ξέρετε ότι πιο νέα, η Shakira υπήρξε γκοθού??
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
KERRY KING, άκουσα το Arcadia!
Πάρα πολλοί καλοί! ![]()
![]()
![]()
Επίσης, βρήκα πολύ καλό και το album τους Nelbereth.
Το έχεις ακούσει?
Η μουσική τους πάντως σου φέρνει στο νού καταστάσεις όπως αυτές που είπες...
Thanks για την ιδέα! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Ενδιαφέρον ακούγεται ως "πάντρεμα", φίλε μου Savaoth!
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία κι αν βγάλετε κανένα demo εδώ είμαστε...
Βρε παιδιά, σκέφτεται κανείς να πάει Moonspell?

Το Nelbereth δεν το έχω ακούσει, όμως θα το κατεβάσω σίγουρα !!!
Παρόμοια ακούσματα έχεις να προτείνεις ?
Savaoth, πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα !!! Και demo και συναυλία, εμείς εδώ είμαστε ![]()
Τι θα λέγατε όταν προτείνουμε κάποια γκρούπ να κάνουμε και κάποιες παραπομπές και σχόλια ώστε να γνωρίζει ο καθένας περί τίνος πρόκειται ? Πχ, οι Inner Shrine τι παίζουν, με ποιούς μοιάζουν ?
Για ντεμο θα περιμένετε λίγο....
Για συναυλία....Το Σεπτέμβριο μάλλον στο θέατρο Πέτρας και ίσως κι ένα μικρό Live τον Ιούλιο 15-20...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Αν κάποιος ακούσει ενδιαφέρομαι για την ειλικρινή του γνώμη. Έχω συμμετάσχει στη διαδικασία ολοκλήρωσης και των demo και του δίσκου. Εννοείται δέχομαι οποιοδήποτε σχόλιο. Φιλάκια σε όλους!!!! Χι χι
:*) Μου αρέσει να ζω!
Κι’ αυτή η φωνή του Stefan Fiori… (ποιος Barnes, ποιος Benton, ποιος Nocturno Culto, ποιος Danni…) αυτός ο άνθρωπος είτε τραγουδάει με death γρυλίσματα είτε σπέρνοντας black χολή, σπέρνει τον θρήνο και την οδύνη ΤΟΣΣΣΟ ΜΕΛΩΔΙΚΑ, που απλά δεν πιστεύεις στ’ αυτιά σου! Δεν μπορεί από ένα λαρύγγι του θανάτου να βγαίνουν τέτοιες συγκινητικές χειμωνιάτικες μελωδίες!
Λοιπόν, αρκετά σας ζάλισα με το Ταφοσκούληκο.
D.I συγχαρητήρια για το δεύτερο μέρος, αν και καθυστερημένα. Το καλύτερο τόπικ μαζί με ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ του ΠΑΝΕΙΟΥ, μιας και τα δύο καταπιάνονται με αυτά τα οποία λατρεύω.
Φίλτατε KERRY KING, τον εγκάρδιο χαιρετισμό μου. Το γκρουπ που μου λες το γνωρίζω μόνο σαν όνομα, δεν ακούσει τίποτα απ’ αυτούς. Ευκαιρία όμως να τους τσεκάρω. «Τσίμπησα» πολύ όμως από κάτι που είπες για τους Narsilion (τους γράφω σωστά;) Θα ψάξω να τους βρω επειγόντως.
Δεν χάθηκα, παρακολουθώ το θέμα, τι να γράψω, αφού και οι Eso – metalheads εδώ μια χαρά τα λένε.
Να’ στε καλά.
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
Από παρόμοια ακούσματα...
Δεν ξέρω, δε μπορώ να θυμηθώ κάτι παρόμοιο με τα συγκροτήματα που έχω.
Πάντως και το Nelbereth θα σου αρέσει!
Σχετικά με τους Inner Shrine είναι ένα Ιταλικό gothic metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1996.
Οπερατικά γυναικεία φωνητικά, απίστευτες μελωδίες.
Το συγκρότημα ως τώρα έχει βγάλει 3 albums ενώ ετοιμάζεται να βγάλει σύντομα και το 4ο.
Τα albums είναι:
- Nocturnal rhymes entangled in silence (1997)
- Fallen beauty (2000)
- Samaya (2004)
Φίλε Ntavelis666, θα προσπαθήσω να κατεβάσω τα τραγούδια που μου προτείνεις.
Δεν χρειάζεται να με συγχαίρεις για το topic αυτό, το άνοιξα ως συνέχεια του άλλου.
Άλλωστε, δεν το ήθελα μόνο εγώ αυτό... ![]()
Χαίρομαι που σε βλέπω κατά δώ πάντως! ![]()

Ntavelis666 ότι και να διαβάσεις για τους Narsilion θα είναι λίγο... Ακούω το CD τους κάθε πρωί και η παραλιακή μου φαντάζει σαν ένα καταπράσινο μαγεμένο δάσος.... Τι κίνηση και κουραφέξαλα, σου δημιουργεί τέτοια δίάθεση που είσαι μονίμως με το μυαλό κολλημένο σε παραμυθένιες εικόνες.... Το Arcadia θα το βρεις στο link που έστειλα, το Nelbereth θα το ψάξω το ΣΚ και ελπίζω να γνωρίσω ανάλογο ενθουσιασμό.
Πάντως ψάξε και για ELUVEITIE και το καταπληκτικό SPIRIT. Οι τύποι είναι τελείως Death φωνητικά και ριφς και ξαφνικά πετάγονται γυναικία κέλτικα φωνητικά και ιρλανδικοί/κέλτικοι παραδοσιακοί ήχοι. ΚΟΛΑΣΗ !!!!!!!
Φίλε D_I οι Inner Shrine ακούγονται πολύ power !!! Θα τους ερευνήσω το ΣΚ και θα επανέλθω με γνώμες.....
quote:
Ακούω το CD τους κάθε πρωί και η παραλιακή μου φαντάζει σαν ένα καταπράσινο μαγεμένο δάσος.... Τι κίνηση και κουραφέξαλα
Να ένας καλός τρόπος να μην σε ενοχλεί τόσο η κίνηση.
Κι η κίνηση στην παραλιακή είναι δράμα... ![]()
Αύριο - μεθαύριο θα προτείνω ένα άλλο συγκροτηματάκι για όσους φίλους ακούνε symphonic gothic metal...
Να σας δώσω μερικά στοιχεία να το βρείτε εσείς? ![]()
![]()

Να προτεινω ένα συγκροτημα για του ψυχακηδες??
Dodheimsgard...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Πρώτη φορά τους ακούω και σαν όνομα, φίλε μου Savaoth!
quote:
τι θα κερδίσουμε ???
Ένα συλλεκτικό album με ελαφρολαϊκά! ![]()
![]()
![]()
Ας δώσω μερικά στοιχεία για το συγκρότημα που θα προτείνω αύριο...
Αρχίζει από P, έβγαλε το πρώτο του album το 1999, παίζει symphonic gothic metal και μοιάζει με τους Tristania...
Για περάστε, για περάστε! ![]()

Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Dying Incubus μήπως λες τους Plague Project??????
Όχι, φίλε μου!
Μια λέξη είναι... ![]()

Παρεπιπτώντος οι Innershrine έχουν ένα καταπληκτικό βίντεο αλλά δεν θυμάμαι από ποιο τραγούδι, επιφυλλάσομαι..

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Bleat the Christian lie,
only mortals die...