ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/02/2004, 20:19:44
GEORGE D ,στα ονειρα μου ,μην προσθετεις ατακες δικων σου ονειρων ,που δεν εκανα ποτες μου:)))))))))))))))

μοναχα σε ενα συγκεκριμενο ονειρο απολυτα συμφωνησα μαζι σου,γιατι το βιωνω και εγω:))))

ομως με ατακες δεν εχω ασχοληθει,συγκεκριμενα του δικου σου τυπου :)))))))))))))))))))

εκτος αν θελεις να μου κανεις δωρο μαζι με το αντιηλιακο και μια καινουργια καμπαρντινα ,ετσι ωστε να μην σου δινω το εναυσμα εμπνευσεων χααχαχχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαααχααχχα

αφροδιτη ,εισαι πολυ καλη,αυτο να κρατησεις,μαζι με τον ογκολιθο που θα σου προσφερει η valnta ,για να τον χρησιμοποιησεις ,σε περιπτωση που οι αλλοι κουραστουν να με δερνουν χααχχχχααχχχχαχαχααχχαχχαχχαχααχχαχαχχααχαχχχχαχαχααχ

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

02/02/2004, 20:31:51
quote:

αφροδιτη ,εισαι πολυ καλη,αυτο να κρατησεις,μαζι με τον ογκολιθο που θα σου προσφερει η valnta ,για να τον χρησιμοποιησεις ,σε περιπτωση που οι αλλοι κουραστουν να με δερνουν.

ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΣΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΜΟΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

ΚύβοςΝέο Μέλος
03/02/2004, 13:52:29
quote:

ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΣΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΜΟΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

Κάτι πήρε το μάτι μου για ογκόλιθο κ.λ.π. και ξέρετε πως δεν μου αρέσει να μιλάνε για συγγενείς..!

Αφροδίτη, με την ασύγκριτη ομορφιά σου (θεά ούσα) θα πρέπει να σε θερμοπαρακαλέσω να μην δίνεις θάρρος στον Μάνο μας γιατί..? Μην τρομάζεις όμως, είναι καλό παιδί ο Μάνος μας, απλά είναι της υπερβολής...π.χ. δες πόσα "χα" βάζει όταν γελάει σε κάποια απάντηση του.

Αδερφούλα μου τι κάνεις είσαι καλά? Μην αρχίσεις τις κακίες πάλι! Φιλιά.

Ανουνάκη...χαιρετώ τον μέγα πυγμάχο (βλέπε θέμα fight club)!

George όλα ανθηρά?

Οαννες μου λείψατε..!

Και σε όλους τους άλλους εύχομαι να έχετε καλό μήνα όλοι σας!

Πάντως όταν κανονίζετε συγκεντρώσεις ας πάρει κάποιος μία κάρτα cu ή οτιδήποτε άλλο και ας δώσει τον αριθμό για να μπορείτε να βρεθείτε πιο εύκολα, είναι τόσο δύσκολο? Ε?

Ο κύβος.
Να είστε καλά...

Edited by - Κύβος on 03/02/2004 13:54:26

Edited by - Κύβος on 03/02/2004 13:57:06

Edited by - Κύβος on 03/02/2004 13:59:43

03/02/2004, 14:16:39
Eίδα οικογένεια κ μπήκα! Tι γίνεσαι brother dear;;;;
Eξαφανισμένος.. Tι λες, θα έρθεις σε καμοιά συνάντηση;
Σταματάω εδώ για "να μην πω κακίες"! Πόσο με έχεις παρεξηγήσει!!!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ΚύβοςΝέο Μέλος
03/02/2004, 14:25:38
Αφου ξέρεις ότι σε αγαπάω γιατί παραπονιέσαι?

Να και ένα δωράκι...

Να είστε καλά...

03/02/2004, 14:48:28
quote:

Αφροδίτη, με την ασύγκριτη ομορφιά σου (θεά ούσα) θα πρέπει να σε θερμοπαρακαλέσω να μην δίνεις θάρρος στον Μάνο μας γιατί..? Μην τρομάζεις όμως, είναι καλό παιδί ο Μάνος μας, απλά είναι της υπερβολής...π.χ. δες πόσα "χα" βάζει όταν γελάει σε κάποια απάντηση του.[/black]

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΥΒΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
ΑΝ ΟΧΙ ΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

03/02/2004, 14:51:38
Σ'ευχαριστώ καλέ μου για το δώρο, ξέρεις πόσο καιρό προσπαθούσα να πείσω τ'άλλα μέλη ότι είμαι 16 χρονών; Πολύ καιρό...κ όλο μου την λέγανε! Aλλά τώρα!!! H απόδειξις!
Kατά τ'άλλα.. απάντηση δεν έδωσες κ παρατηρώ κ ότι πλέον είσαι ένα από αυτά τα μέλη με τις διπλές ταυτότητες!!!!! E, ότι διπλό έχει ο καθείς καλό είναι, άλλος προσωπικότητα, άλλος ταυτότητα, άλλος έτσι προτιμάει τον καφέ του, αλλά κάτι μου λέει ότι ο admin δεν θα συμφωνεί με τις ριζοσπαστικές μου ιδέες....

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ΚύβοςΝέο Μέλος
03/02/2004, 16:13:03
quote:

Σ'ευχαριστώ καλέ μου για το δώρο, ξέρεις πόσο καιρό προσπαθούσα να πείσω τ'άλλα μέλη ότι είμαι 16 χρονών; Πολύ καιρό...κ όλο μου την λέγανε! Aλλά τώρα!!! H απόδειξις!
Kατά τ'άλλα.. απάντηση δεν έδωσες κ παρατηρώ κ ότι πλέον είσαι ένα από αυτά τα μέλη με τις διπλές ταυτότητες!!!!! E, ότι διπλό έχει ο καθείς καλό είναι, άλλος προσωπικότητα, άλλος ταυτότητα, άλλος έτσι προτιμάει τον καφέ του, αλλά κάτι μου λέει ότι ο admin δεν θα συμφωνεί με τις ριζοσπαστικές μου ιδέες....

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

Δες το mail σου καλή μου και θα δεις οτι απάντησα.

Οσο για το διπλό όνομα είναι γιατί έχασα τον κωδικό μου και θα πρέπει να στείλω mail μπλα,μπλα,μπλα... Αυτά!

Να είστε καλά...

ΚύβοςΝέο Μέλος
03/02/2004, 16:17:58
Αφροδίτη συγχώρεσε με που δεν σου απάντησα... στην ερώτηση σου..!

Λοιπόν είμαι της άποψης ότι...

Το γέλιο κάνει καλό... το γελοίο όχι!

Μην με παρεξηγήσεις...έτσι μιλάω εγώ...κάπως παράξενα για μερικούς...συνήθως με υπονοούμενα για άλλους...με εμπνέει και η αδερφούλα μου με την "κακία" της!

Αριστερά γράφει "νέο μέλος"... Χα! Νέο ή Neo θα έπρεπε να γράφει? Αυτό θα μας το απαντήσει ο Αννουνάκης!

Υγεία!

Να είστε καλά...

Edited by - Κύβος on 03/02/2004 16:19:38

ΚύβοςΝέο Μέλος
03/02/2004, 16:39:31
Valda...? Που είσαι?

Να είστε καλά...