ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΛΛΗΝ12330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/11/2006, 02:53:30

ΕΛΛΗΝ123Νέο Μέλος
16/11/2006, 07:38:40
Πάνε είκοσι χρόνια απο τότε που άφησα πίσω μου τις βίαιες μεθόδους, αλλίως με μεγάλη τέρψη θα σας μαζευα όλα μαζί εσας τη τσογλαναρία να σας δείξω πόσα απίδια βάζει ο σάκος, και πως να μιλάτε σε μεγαλύτερους σας. Σιωνιστές υποκίνησαν το πολυτεχνείο και έχουμε τώρα το κάθε μαλακισμένο σαν και του λόγου σας που παίρνει τις γνώσεις του από τη wiki, και νομίζει οτί τα τα ξέρει. Αλήθεια ποίος βάφτισε αυτό το εβραικό κατασκεύασμα της κατ εξοχήν ανθελληνικής προπαγάνδας ως έγκυρη πηγή; Είναι σα να λέμε εγκυκλοπαίδεια του «Ήλιου», «Πάπυρος Λαρούζ» και wiki, όλα το ίδιο; Τι σόι εγκυκλοπαίδεια είναι αυτή που παίρνει τα κείμενα από τους αναγνώστες της; Να σας πω, του πρωκτού σαν αυτούς που την διαβάζουν, γιατί μόνο οι ηλήθιοι την χρησημοποιούν ως έγκυρη πηγή.
Θα αναφέρω τον ποιο άχρηστο για παράδειγμα, ο Λιακόπουλος. Είναι βλάκας, είναι... είναι... είναι και όλα τα σχετικά. Ωραία αρκετά με τους χαρακτηρισμούς στο ψητό, μπορείτε να αντικρούσετε τα επιχειρήματα του; Οι ηλήθιοι ξέρουν μόνο να χαρακτηρίζουν σαν και του λόγου σας, οι υπόλοιποι έχουν επιχειρήματα. Λοιπόν περιμένω να ακούσω, μήπως δεν υπάρχει η Λευκή πυραμίδα; Μήπως δεν υπάρχουν πυραμίδες ακόμα και στην πελοπόνησσο; Δεν υπάρχει το διπλό έψιλον δίπλα στο θρόνο του Μίνωα; Μήπως δεν υπάρχουν δρακόσπιτα στην Ανώπολη της Θεσσαλονικής (κήποι του πασσά);
Πόσοι από σας έχετε διαβάσει το Τάο τε Κιγκ;
Πόσοι έχετε διαβάσει τη Μαχαμπαράτα;
Πόσοι έχετε διαβάσει τη Ζεν Αβέστα;
Αυτά τα ονόματα δεν σας λένε τίποτα γιατί είστε απλά μαλακισμένα που συνδέθηκαν στο ίντερνετ και χάρην της γαμ. ελευθερίας του λόγου λέτε την γνώμη σας όσο αστοιχείοτη και αν είναι χωρίς κυρώσεις.
Άμμων Ζεύς, δεν είχαν τι όνομα να βάλουν οι αρχαίοι και είπαν δε κολλάμε αυτό… Μήπως έχει καμία σχέση με τους αμμωνίτες (σιγά μη σας λέει τίποτα αυτή η λέξη, είπαμε wiki), μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην ατμοσφαιρά του Δία έχει υψιλές περιεκτηκότητες σε αμμωνία;

Τέλος όσοι:
- Βλέπουν τηλεόραση πάνω από 7 ώρες την εβδομάδα,
- Πηγαίνουν σε μπάρ και καφετέρειες,
- Υποστηρίζουν μια ομάδα
- «Κωλοφτιάχνουν» το αμάξι ή το μηχανάκι,
- Παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή
- Γίνονται πίτα της μέθης
- Παίρνουν ναρκωτικά (συμπεριλαμβάνεται το χόρτο)
- Φοράνε οποιοδήποτε σκουλαρίκι
- Έχουν τατουάζ
- Είναι κάτω των 26.
- Έχουν home cinema
- Λένε το οποιοδήποτε ψεματάκι ακόμα και αν είναι λευκό (-Μαμά
πάω στη φίλη μου (δηλ. το Μήτσο), δεν έκανα κοπάνα σήμερα).
- Ψηφίζουν αριστερά
- Δεν έχουν βιβλιοθήκη με πάνω από 150 βιβλία (όχι εκπαιδευτικά
– σχολικά ενός τομέα)
- Ξημερωβραδιάζονται στα γυμναστήρια να γίνουν σφίχτες.
- Παίρνουν την παιδεία τους από τον υπολογιστή
Δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη για τα θέματα τα οποία αναφέρω και καλύτερα θα ήταν να έβγαζαν το σκασμό. Οι προαναφερθείς κατηγορίες είναι η μάζα, το κοπάδι, καθίστε να βελάζατε όπου σας πει ο τσομπάνης και εγώ σας αφήνω να χαιδεύετε το έρεβος… Μην έχετε όμως την εντύπωση οτί μπορείτε να κρίνετε πνευματικά ανώτερους σας, μόνο μεταξύ σας θα ευλογίστε, σε αυτούς που μετράει η γνώμη τους προκαλείτε απλά τον γέλωτα και την αηδία.

Edited by - ΕΛΛΗΝ123 on 16/11/2006 08:27:43

16/11/2006, 08:01:39
ΕΛΛΗΝ123
Είχες πει ότι δεν θα ξαναέμπενες εδώ μέσα μετά τα πρώτα μηνύματα σου σε άλλο τόπικ. Τι έγινε άλλαξες γνώμη ή μήπως οι γενικότητες σε εκφράζουν καλύτερα από τις αποδείξεις περί εξωγήινης πρεέλευσης της Σελήνης και της κούφιας γης;
Predator, έχει αποδείξεις: Έχει δει με τα ματάκια του φωτογραφίες τεραστίων οπών στην αρκτική!!!

Με το βιβλίο τι γίνεται προφέσορα; Θα βγει ποτέ; Για να το πιάσω και αυτό με την σειρά μετά τον Σόφια.

ΕΛΛΗΝ123Νέο Μέλος
16/11/2006, 08:26:59
Ο αιώνιος OANNHSEA, είχα πεί ότι δεν θα ξανα ερχόμουν αλλά δεν άντεξα να βλέπω τους ηλήθιους να ξεφτιλίζουν για άλλη μια φορά τα θέματα. Το μόνο επειχήρημα που θα είχες ισχυρότερο από το δικό μου, θα ήταν αν είχες πάει ο ίδιος εκεί, στους πόλους. Από κει και μετά δεν υπάρχει κάποια φώτο να παρουσιάσω που να μην χαρακτηριστεί ρετουσαρισμένη, δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία που να μην χαρακτηριστεί αυτός που την είπε ψυχοπαθής. Πές μου εσύ που ανοίγεις το στόμα σου μόνο και μόνο για να δηλώσεις την άθλια ύπαρξη σου, ποια απόδειξη θα σας έπειθε; Αν το έλεγε η wiki; Περιμένω…

ΕΛΛΗΝ123Νέο Μέλος
16/11/2006, 08:36:16
Επίσης προς τους moderators, σαν ενοχλεί ο τρόπος που μιλάω και με σβήνετε συνέχεια. Γιατί καταδικάζετε το πώς το λέω και όχι το τι λέω. Η και τα δυο ή κανένα, αν διαγράφετε αυτούς που βρίζουν θα διαγράφετε και αυτούς που κάνουν post μόνο και μόνο για να κοροιδεύσουν.
hendrixΜέλος
16/11/2006, 08:39:04
Εγώ πάντως που πήγα με αστρική προβολή στον Βόρειο Πόλο δεν εντόπισα Τρύπα.

Ίσως πήγα λάθος μέρα που ήτανε κλειστά λόγω αργίας.

Όσο για τα περί Ε... οι ίδιοι, που μοσχοπούλησαν το παραμυθάκι, βγήκαν και ομολόγησαν ότι είναι ψέμμα και απάτη...

Ακόμα δεν τα μάθατε τα νέα...???

ΕΛΛΗΝ123Νέο Μέλος
16/11/2006, 08:59:27
Hendrix είσαι πολύ έξυπνος αλλά μόνο εσυ το αναγνωρίζεις. Κρεατόμαζα απάντησε μου σε αυτό, όταν μιλάνε για Ε είναι αναξιόπιστοι και τσαρλατάνοι και όταν τους απορρίπτουν για να χτυπήσουν τους πραγματικούς επειδή τα βιβλία τους είναι στο πάτο, τότε η δήλωση τους είναι μια αβάσταχτή αλήθεια;
Αφού δεν γνωρίζεις την αστρική προβολή γιατί νομίζεις ότι η γνώμη σου έχει αξία; Σίγουρα ξέρεις περισσότερα από τον Πυθαγόρα και όλους τους μοναχους του Θιβέτ μαζί. Όσοι δεν έχουν γνώση δεν έχουν γνώμη, ας το βουλώσουν.-
Όποια πέτρα και αν σηκώσω ένα ηλήθιο θα βρω.

Amalia βρισιά είναι ένας ανυπόστατος χαρακτηρισμός. Η κρεατόμαζα είναι χαρακτηρισμός με υπόσταση βασισμένη στις αντιλήψεις του χαρακτηριζόμενου.

Edited by - ΕΛΛΗΝ123 on 16/11/2006 09:02:16

16/11/2006, 09:53:12
Mε χρηση γλωσσας αλλα Πρεκα, δεν πετυχαινεις τιποτα!!! Νομιζεις οτι προσπαθεις να επιβληθεις στους αλλους, να δειξεις την "ανωτεροτητα" σου στους αλλους... Βεβαια, με τετοιες (τις συγκεκριμενες) αντιληψεις σου, ολοι σε πηραν στο ψηλο! Κανεις δεν σε πιστευει (φυσικα ουτε και εγω) γιατι ειμαστε ρεαλιστες!!! Και δεν μπορεις να μιλας με υποτιμητικο τροπο ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ... Δεν ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ...

Κανεις δεν σε εβρισε (οσο αφορα αυτο σε αυτο το ΘΕΜΑ) και κανεις δεν σε πειραξε, δεν σε προκαλεσε. Εισηλθες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και αρχισες να κατεβαζεις καντηλια...

Ελλην (θα πρεπει να ντρεπεσαι και για το Ψευδωνυμο που χρησιμοποιεις... προσβαλλεις τον ΕΛΛΗΝΑ και την ΕΛΛΑΔΑ με την συμπεριφορα σου και ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ) θα πρεπει να συγκεντρωθεις στα λογικα σου και να καταλαβεις οτι δεν σε παιρνει να λες τετοιες εκφρασεις και να σε αφηνουν ελευθερο...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

dim.karΜέλος
16/11/2006, 10:10:13
Kαλημέρα!

Τον τελευταίο καιρό έχω ψιλοπήξει (σας παρακολουθώ βεβαίως βεβαίως...)

Αλλά ο ΕΛΛΗΝ είναι απόλαση... Για να δούμε λοιπόν:

quote:

Τέλος όσοι:
- Βλέπουν τηλεόραση πάνω από 7 ώρες την εβδομάδα,

Βλέπω. Παρά πέντε, ειδήσεις και ντοκιμαντέρ. Ενώ πληκτρολογώ στο pc Πιάνει;

quote:
- Πηγαίνουν σε μπάρ και καφετέρειες,

Πάω...

quote:
- Υποστηρίζουν μια ομάδα

Πανιωνάρα!!!

quote:
- «Κωλοφτιάχνουν» το αμάξι ή το μηχανάκι,

Το μηχανάκι (ένα κινέζικο παπί) το έχω στο συνεργείο, το Niva θέλει δίσκο και στο Ibiza (του 92...) αλλάξαμε προχτές ψαλίδι. Πιάνει για κωλοφτιάξιμο;

quote:
- Παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή

Παίζω. Όταν θέλω να ξελαμπικάρω...

quote:
- Γίνονται πίτα της μέθης

Δεν πίνω... Καμμιά μπύρα, όποτε βγω... Κάηκα;

quote:
- Παίρνουν ναρκωτικά (συμπεριλαμβάνεται το χόρτο)

Η αδρεναλίνη και οι ενδορφίνες πιάνουν;

quote:
- Φοράνε οποιοδήποτε σκουλαρίκι

Είχα αλλά το έβγαλα...

quote:
- Έχουν τατουάζ

Δεν έχω αλλά το σκέφτομαι...

quote:
- Είναι κάτω των 26.

37

quote:
- Έχουν home cinema

Μπα... 21 ιντσών είναι... Kορεάτικη...

quote:
- Λένε το οποιοδήποτε ψεματάκι ακόμα και αν είναι λευκό (-Μαμά πάω στη φίλη μου (δηλ. το Μήτσο), δεν έκανα κοπάνα σήμερα).

Ου... Λέω ας πούμε: πάω για δουλειά, ενώ τρέχω στο Μήτσο...

quote:
- Ψηφίζουν αριστερά

Ωχ!!! Εδώ τι λέμε; Από πού και πέρα είναι η αριστερά; Από τον Καρατζαφέρη; Το Πολύδωρα; Το Παπαντωνίου; Το ΣΥΝ; Το ΚΚΕ; Το ΕΚΚΕ; Ας πούμε όμως ότι ψηφίζω...

quote:
- Δεν έχουν βιβλιοθήκη με πάνω από 150 βιβλία (όχι εκπαιδευτικά – σχολικά ενός τομέα)

5.500... Φτάνουν; Από ψυχολογία, αρχαία ελληνική γραμματεία, κλασσική λογοτεχνία, επιστημονική φαντασία, τεχνικά εγχειρίδια, φιλοσοφία, τα πάντα...

quote:
- Ξημερωβραδιάζονται στα γυμναστήρια να γίνουν σφίχτες.

Νους υγιής εν σώματι υγιή, αγαπητέ...

quote:
- Παίρνουν την παιδεία τους από τον υπολογιστή

Πώς γίνεται αυτό;

quote:
Δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη για τα θέματα τα οποία αναφέρω και καλύτερα θα ήταν να έβγαζαν το σκασμό.

Αχ ναι, χτύπα με!!!

quote:
Οι προαναφερθείς κατηγορίες είναι η μάζα, το κοπάδι,

Μπέεεεεεεεεεε

quote:
καθίστε να βελάζατε όπου σας πει ο τσομπάνης και εγώ σας αφήνω να χαιδεύετε το έρεβος…

Σκύλος είναι ο "έρεβος";

quote:
Μην έχετε όμως την εντύπωση οτί μπορείτε να κρίνετε πνευματικά ανώτερους σας

Καλά με κάτι τέτοια...,

quote:
μόνο μεταξύ σας θα ευλογίστε

"Ανώτερε", η ορθογραφία σου... Μπάζει....

quote:
σε αυτούς που μετράει η γνώμη τους

Μπουαχαχαχαχαχαχα.....

quote:
προκαλείτε απλά τον γέλωτα και την αηδία.

Ή θα γελάς ή θα ξερνάς... Αποφάσισε...

Τι κερδίζω;

Δημήτρης

Edited by - dim.kar on 16/11/2006 10:17:58

hendrixΜέλος
16/11/2006, 10:16:48
dim.kar, κερδίζεις δωρεάν μαθήματα αστρικής προβολής εις την Θιβετανικήν γλώσσαν!

Βρε ελληνόμαζα123, θεωρείς αξιόπιστες τις δηλώσεις ατόμων οι οποίες ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με την τιμή των βιβλίων τους (όπως ο ίδιος ομολόγησες)...! Αυτά παθαίνεις άμα τρως πολύ κουτόχορτο!