ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Kaizer30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
KaizerΜέλος
29/09/2004, 23:10:27
CYBERMASTER, έχω βαρεθεί να σε ξευτιλίζω. Ευτυχώς συχνά ξευτελίζεις μόνος σου τον εαυτό σου και με βγάζεις απο τον κόπο... Ας αναλύσουμε λοιπόν το τελευταίο σου παραλύρημα να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας!

quote:

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?????
ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????
ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΩΡΩΙΚΟΣ!!!!!!!

Είναι άλλο ο ηρωισμός του στρατιώτη στο πεδίο της μάχης και του πολίτη που υπηρετεί φτιάχνοντας οδοφράγματα και άλλο οι πολιτικές σκοπιμότητες που τον ρίχνουν στη μάχη και τον καθοδηγούν. Εγώ θαυμάζω τον ανώνυμο ρώσο πεζικάριο που πολέμησε στο Στάλινγκραντ και τον ανώνυμο Ρώσο πολίτη που δούλεψε για να χτιστούν τα οδοφράγματα στο Λένινγκραντ, απεχθάνομαι όμως το σύστημα που υπηρετούσε, δηλαδή το κομμουνιστικό.
Για τελευταία λοιπόν φορά. ΔΕΝ ΤΑ ΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
Επίσης, αναγνωρίζω πως οι Αμερικανοί πολέμησαν γεναία στη Νορμανδία. Αυτό σημαίνει πως υποστηρίζω την αμερικανική πολιτική και τον τρόπο με τον οποίο αυτή εφαρμόζεται?
Θαυμάζω επίσης και τον απλό γερμανό στρατιώτη που υπερασπίστηκε το 1945 το Βερολίνο, και ας ήξερε πως ο αγώνας του ήταν μάταιος. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως δεν καταδικάζω το Ναζισμό!
quote:
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ Μ@Λ@Κ!ΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ!!!!
Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ???

Μπορείς να μου εξηγήσεις ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ? Και πως την πλήρωσε ο λαός? Για το καλό που έκανε γενικά ο Μεταξάς συην Ελλάδα, διάβασε την <<Ιστορία του Ελληνικού Έθνους>> της εκδοτικής Αθηνών, στον τόμο ΙΕ για να δεις πόσο βοήθησε τους αγρότες και πόσο συνέβαλε στην εκβιομηχανοποίηση της χώρας. Το μόνο <<κακό>> που έκανε, ήταν οτι καταδίωξε τα κομμούνια που ήθελαν να μας πουλήσουν στη Σοβιετική Ένωση, και για αυτό ακόμα και σήμερα μερικοί σπιλώνουν τη μνήμη του. Κατάλαβες επιπόλαιε πίθηκε?
quote:

ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ????
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΔΛΔ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜ,Ε ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ????
ΧΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΤΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ?????? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?!!!

Ο Χίτλερ ανιστόρητε Νεάντερταλ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ για την επίθεση εναντίον της Ελλάδας! Ο Χιτλερ αδιαφορούσε πλήρως για την Ελλάδα, την οποία εξάλου θαύμαζε ( Στο <> λέει <<ότι σήμερα ονομάζουμε πολιτισμό οφείλεται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κουλτούρα και το γερμανικό πνεύμα>>). Αν δε με πιστεύεις, στο ξαναλέω. Άνοιξε μια εγκυκλοπαίδια και ψάξε! Αν έχεις και μεγαλύτερη διάθεση για έρευνα, σε παραπέμπω στιο εξαίρετο βιβλίο << ο Πόλεμος του Χίτλερ>> του David Irving ή στο <<Ο Χίτλερ της ιστορίας>> του του Τζώρτζ Λούκατς.( Βλέπεις? Παραθέτω πηγές για να στηρίξω αυτά που λέω.Π-Η-Γ-Ε-Σ! Έτσι τεκμηριώνονται τα επιχειρήματα, αν έχεις ακουστά! Εσύ τι πηγές έχεις για να υποστηρίξεις τις πίπες που λες?). Ο Μεταξάς πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 1941. Και?

quote:
ΚΑΙ ΒΡΕ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ???
ΣΕ ΄ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΩΛΟ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

Διαφώνησα εγώ? Απλά είπα πως θα μπορούσαμε να ΜΗΝ είχαμε εμπλακεί σε πόλεμο με τους Γερμανούς. Γιατί δηλαδή έπρεπε να πάμε γυρεύοντας ηλίθιε? Έπρεπε οπωσδήποτε να υποστούμε την κατοχή και μετά τον Εμφύλιο?΄Δεν γινόταν δηλαδή να κάνουμε ειρήνη με τους Ιταλούς που τους είχαμε νικήσει και να κρατήσουμε τη Βόρεια Ήπειρο?
Φυσικά, έτσι πως ήρθαν τα πράγματα, ΒΕΒΑΙΩΣ και κάναμε καλά που αντισταθήκαμε στους Γερμανούς. Θα ήταν ανάξιο μας ώς Έλληνες να κάναμε οτιδήποτε άλλο.
Απλά λέω πως θα μπορούσαμε να ΜΗΝ είχαμε εμπλακεί σε πόλεμο με τους γερμανούς . Για λεπτομέρειες, σε παραπέμπω σε ένα γράμμα τοπυ Πλαστήρα προς τον γραματέα του. Εκεί αναλύονται τα πάντα ξεκάθαρα απο ένα βετεράνο πολιτικό, που ήξερε πολύ καλύτερα απο εσένα.
Άρρωστος είσαι εσύ, αγαπητέ, και μάλιστα απο τη χειρότερη νόσο. Τη ΒΛΑΚΕΙΑ.
quote:
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@Ρ!ΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!!!!

Είπα πως ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, όχι δημοκράτης. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Ο Χίτλερ κέρδισε τις εκλογές με 44% και δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για αυτό. ΄
quote:
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ

Μπορείς να μου πεις ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ? Και έχεις το θράσος να μιλάς εσύ που δεν ήξερες οτι ο Χίτλερ είχε ανέβη στην εξουσία δημοκρατικά?
Είσαι τελείως αξιοθρήνιτος. Μου προκαλείς αηδία. Νομίζεις πως είσαι σοσιαλιστής και δεν έχεις καταλάβει πως εκπροσωπείς το πιο αμερικανόφιλο κόμμα στην Ευρώπη.
Λοιπόν, κύριε <<αντιαμερικάνε>>, άντε να πάρεις το καθημερινό σου χασισάκι, όπως θέλει ο αρχηγός σου και παράτα μας ήσηχους.
Υπάρχουν εδώ σοβαροί άνθρωποι που θέλουν να συζητήσουν, και εσύ τους έχεις κάνει τα ******* νταούλια. Ξανασκέψου το καλά πριν ξαναπεταχτείς σαν πορδή στη συζήτηση.
Αλλά μην ανυσηχείς! Μπορείς πάντα να ανοίξεις ένα κατινίστικο topic του στύλ << ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!>> Μην ξεχνάς οτι <<για να γυρίσει η Avallon θέλει δουλειά πολύ>>! Όπως είναι φανερό, τέτοια topics είναι του επιπέδου σου...
Άντε, σύντροφε, καλυνύχτα!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

KaizerΜέλος
29/09/2004, 23:16:06
quote:
Στο <> λέει <<ότι σήμερα ονομάζουμε πολιτισμό οφείλεται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κουλτούρα και το γερμανικό πνεύμα>>).

Ο Xίτλερ τα λέει αυτά στο Mein Kampf.

30/09/2004, 00:08:04
Ο Σωκράτης έλεγε ότι η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα, χειρότερο και από την τυραννία. Διότι βασίζεται στην ατομική προσπάθεια για προσωπική ανέλιξη.
Σήμερα ενισχύεται ακόμα περισσότερο η άποψή του επειδή όλες οι δημοκρατίες ελέγχονται πλήρως από τον διεθνή Σιωνισμό.
Είναι σαφές ότι όπου υπήρξαν μοναρχικά καθεστώτα υπήρξε και κοινωνική ευημερία.
Η δημοκρατία μπορεί να γίνει καλύτερη από την μοναρχία μόνο αν είναι πραγματική δημοκρατία.
Η πραγματική δημοκρατία είναι τόσο δύσκολη που αν εφαρμοστεί γίνεται σκληρότερη και από την τυραννία.
Η λέξη κλειδί για να εφαρμοστεί η πραγματική δημοκρατία είναι ο κλήρος.
Ακόμα και ο πρωθυπουργός στην πραγματική δημοκρατία ορίζεται μέσω κλήρωσης.
Μόνο οι στρατηγοί εκλέγονται.

Η Ιταλία δεν είχε καμιά σχέση με τον άξονα και την Γερμανία.
Η Ιταλία ήταν όργανο του διεθνούς Σιωνισμού.
Αν η Ιταλία δεν είχε επιτεθεί στην Ελλάδα η Γερμανία θα είχε συντρίψει την Αγγλία.
Και κατόπιν και την Ρωσία.

Αν ο Μεταξάς δεν έλεγε το ΟΧΙ η Γερμανία θα είχε καταλάβει απερίσπαστος την Αγγλία ή την Ρωσία ή και τις δύο.
Αν ο Μεταξάς έλεγε ναι ο Ελληνικός λαός θα τον χειροκροτούσε.
Όπως χειροκρότησε και το ναι του Σημίτη στα Αμερικανικά στρατεύματα.
Όπως χειροκρότησε και το ευχαριστώ του βδελύγματος στην Αμερικανική κυβέρνηση.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα ελέγχονται από τον διεθνή Σιωνισμό.
Υποτασσόμαστε σε αυτόν.
Τον λατρεύουμε, τον προσκυνάμε.
Ένα ολόκληρο έθνος υμνεί τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Και τον υμνεί στο πιο καίριο σημείο της χώρας μας. Στο νέο αεροδρόμιο.
Ώστε να δηλώσουμε σαν έθνος τέλεια υποταγή στον διεθνή Σιωνισμό.
Υποταγή που θα είναι φανερή σε όλα τα έθνη.

Και διώκουμε τους εχθρούς του Σιωνισμού σαν να ήταν δικοί μας εχθροί.
Και αν εχθρός του διεθνούς Σιωνισμού είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, δεν διστάζουμε να τον διώξουμε και να τον εξοντώσουμε.
Όπως εξοντώσαμε αυτούς που πολέμησαν και μας έδωσαν την ελευθερία.

30/09/2004, 00:46:19
Αν η Ιταλία δεν άνοιγε το Βαλκανικό μέτωπο ο Χίτλερ θα είχε καθαρίσει πρώτα με την Βρετανία.
Αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει διότι οι Βρετανοί απειλούσαν πια από το Βαλκανικό μέτωπο.
Συνεπώς οι Ιταλοί έδωσαν σανίδα σωτηρίας στους Άγγλους.
Αν τώρα εμείς δεν ανοίγαμε τον πόλεμο με την Γερμανία, οι Γερμανοί θα είχαν κυριαρχήσει στον κόσμο όπως κυριάρχησαν σήμερα οι Αγγλοαμερικάνοι.
Οι συνέπιες για την ανθρωπότητα ίσως να ήταν οι ίδιες.
Οι συνέπειες για την Ελλάδα ίσως καλύτερες, από το γεγονός ότι θα αποφεύγαμε την κατοχή και τον εμφύλιο.
Σαν Έλληνας αισθάνομαι ότι θυσιαστήκαμε για την Αγγλία και την Αμερική.

30/09/2004, 13:01:22
quote:

Σαν Έλληνας αισθάνομαι ότι θυσιαστήκαμε για την Αγγλία και την Αμερική.

Αιαντα και Kaizer (=ο ύπατος των γερμανών βασιλέων = ο άρχηγός της ομοσπονδίας), ήθελα να γράψω κάτι, αλλά με καλύψατε πλήρως.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε ο Μεταξάς.
Έχουν μπερδέψει κάποιες λεπτομέρεις, και νομίζουν οτι το ΟΧΙ του Μεταξά ήταν ... ΟΧΙ. Στην ουσία ηταν ... κάπως έτσι, αλλά άστο για άλλη φορά.

Ναι, ο Μεταξάς έμεινε σπίτι του και πολεμούσε ο Ελληνικός Στρατός.
Κάτω από αντίξοες συνθήκες, γιατί άλλο η ορεινή μεραρχία των ιταλών αλπινιστών και άλλο οι έφεδροι του Ε.Σ. στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου...

Ο άθλος ήταν, οτι τελικά ηττήθηκε η ιταλική στρατιά.
Μπροστά στον εθνικό κίνδυνο, ενωμένοι όλοι οι Έλληνες πολέμησαν με βαριές απώλειες και έφτασαν μέχρι την Αδριατική. Κορυτσά, Αργυρόκαστρο, κλπ.
Δεν πολέμησε κανένας ..."δημοκρατικός στρατός" και άλλα ευτράπελα. Ελληνικός Στρατός. Ελληνικός !

Φυσικά ο προθυπουργός έμμεινε στο σπιτάκι του. Τι αφελής τοποθέτηση.

Φυσικά και θυσιάστηκε η Ελλάδα από τους "σύμμαχους" τους Άγλους.
Η κυβέρνηση ναι μεν ήταν φασιστική, άρα κάπως "φιλογερμανική", αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα παραδοθεί και η χώρα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Ακούμε λοιπόν, οι καλοί οι σύμμαχοι και οι κακοί Γερμανοί. Φτηνό σινε-ρομάντζο.
Αφού ο Ε.Σ. απελευθέρωσε την Κορυτσά, το Αργυρόκαστρο κ.α., γιατί σήμερα εκεί είναι Αλβανία ?

Η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, η κατοχή, ο συμμοριτοπόλεμος και η κατάσταση με τη Βόρειο Ηπειρο είναι όλα πνευματικά .. παιδιά των Εγγλέζων.
Άν δεν έμπλεκαν συνέχεια στα πόδια μας, θα ήταν η ζωή πολύ διαφορετική στον πλανήτη.

Ο Χίτλερ, ότι και να ήταν, ήταν εκ πεποιθήσεως λάτρης της αρχαιας Ελλάδας. Οι φρικαλεότητες του πολέμου είναι άσχετες με αυτή του την πεποίθηση. Δεν υπάρχει εξάλλου ουδεμία γρεπτή απόδειξη, οτι ο Χίτλερ διέταξε ή υπέγραψε την όποια φρικαλεότητα. Μπορεί να φέρει την ηθική ευθύνη του στρατεύματός του, παρόλα αυτά, στον πόλεμο βγαίνει η πιό αγρια όψη του ανθρώπου. Βιαιοπραγίες, βασανιστήρια, εκτελέσεις αμάχων και ότι άλλο σάπιο σκέφτεται ο ανθρώπινος νους, τα έκαναν όλοι. Απλά, οι νικητές γράφουν την ιστορία. Από την Νυρεμβέργη πέρασαν και εκτελέστηκαν σαν εγγληματίες πολέμου ΜΟΝΟΝ οι Ναζί....

Όσο για τα δικά μας τα ολοκαυτόματα και θηριωδίες, οι Εγγλέζοι "φρόντιζαν", ώστε τις δολιφθορές να τις πληρώνουν πάντα οι Έλληνες.
Με λίγα λόγια, το συμφέρον τους, πάντα. Διαίρει και βασίλευε.

Πού είναι τα ανταλλάγματα των Εγγλέζων, μια που η Ελλάδα "έσωσε" τον κόσμο όπως λέτε ?
Πήραμε την Πόλη, ή μήπως τη Βόρειο Ηπειρο, ή ακόμα τα γλυπτά του Παρθενώνα ??? Μήπως έδωσαν αμνηστία ή καλύτερη μεταχείρηση στους Ελληνοκύπριους ???

Η Ελλάδα, για πολλοστή φορά πλήρωσε με αίμα τις αιώνιες φιλονικίες των φατριών και αντιμαχόμενων παρατάξεων.

Και ότι αφορά τον συσχετισμό Δημοκρατίας και Σοσιαλισμού.

Ναι, ο Χίτλερ ήταν Σοσιαλιστής. Σε καμμιά περίπτωση δεν ήταν Δημοκρατικός. Ουδέποτε ηπήρξε Σοσιαλιστής που να είναι ΚΑΙ δημοκράτης.
Όλοι οι σοσιαλιστές ηγέτες, ΠΑΝΤΑ αποφάσισαν και επέβαλαν την απόφασή τους στο λαό. Ουδέποτε ρωτήθηκε κανένας και κανείς λαός, άν αυτό που θέλει ο σοσιαλιστής ηγέτης (= Fuehrer = ηγέτης, καθοδηγητής) το θέλει και ο λαός.
Επειδή ζητωκραύγαζε ???
Χα χα, αν ήθελε, ας έκανε και αλλιώς.
Έχει διαφορά, αν η μυστική αστυνομία λέγεται GeStaPo ή StaSi ή δεν ξέρω και γώ πως ???

Ύπήρξε πατέ κανείς, που να είπει "Οχι" στον Μάο, στον Γιαρουζέλσκι, στον Στάλιν, στον Κάστρο και δεν ξέρω και γώ σε ποιόν "δημοκράτη" σοσιαλιστή, και να επέζησε τα επόμενα 5 λεπτά ???

Το αποτέλεσμα μετράει !

Άλλο. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, γιατί το Αεροδρόμιο των Αθηνών λέγεται "Ελ. Βενιζέλος" ?
Τι σχέση έχει ο Ελ. Βενιζέλος με το αεροδρόμιο ?
Οραματίστηκε την πτήση ? Ήταν πιλότος ? Μηχανικός ? Σκοτώθηκε σε αεροπορικό ?
Εδώ, άλλοι λένε τα αεροδρόμιά τους Leonardo da Vinci, επειδή ο εν λόγω κύριος παρουσιάσε ως δικά του σχέδια και μελέτες για ιπτάμενες μηχανές, που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ προέρχονται από "δικές" μας αρχαίες πηγές.

Εμείς είχαμε π.χ. τον Δαίδαλο. (Ίκαρους συνηθίζεται να λέμε τους πιλότους των μαχητικών - επειδή λόγω κρατικής αναλγησίας τσακίζονται άδικα - σαν τον Ίκαρο).

Χάθηκε να ονομαστεί το πιό σύγχρονο αεροδρόμιο της χώρας π.χ. Δαίδαλος (=πολυμήχανος και άριστος μηχανικός, που οραματίστηκε την πτήση, αναπόσπαστο μέρος της ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μυθολογίας και παράδοσης).

Τι ωραία που θα ακουγόταν και παραέξω ! Οι Έλληνες έχουν ιστορική αντίληψη θα έλεγαν μερικοί.

Ποιός ρωτήθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες, αν όλοι εμείς ή έστω η πληοψηφία θέλει να ονομαστει το Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος".

Αυτή είναι η δημοκρατιά ???
Πάλι, ένας αποφασίζει... !

Όπως λέω πάντα.
Μπεεεε- μπεεε- μπεεεεε

ο κακός Vril

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

CYBERMASTERΜέλος
30/09/2004, 16:45:03
ΚΟΙΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΙΣΤΥΕΩ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΄ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!
Α ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ "ΔΙΑΛΟΓΟΥ" ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ!!!!

quote:
Ρε που έχει καταντήσει ο κόσμος... Οι Αλβανοί θεωρούνται ίσοι με τους Έλληνες και η Αλβανική σημαία ίση με την Ελληνική. Η Ελλάδα, ο φάρος του κόσμου, στην οποία ο κόσμος οφείλει τα πάντα, γίνεται ξαφνικά ίση με αυτούς τους υπάνθρωπους, που μας ικετεύουν απο τη μία να μην τους κόβουμε τις γεναιόδωρες ικονομικές παροχές που τους δίνουμε, και σε αντάλαγμα κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και έχουν κάνει την πατρίδα μας σαν τα μούτρα τους. Κακομεταχειρίζονται με το χειρότερο τρόπο τους Έλληνες ήρωες της Βόρειας Ηπείρου, αλλά κλαίγονται σαν αδελφούλες όταν τους ανταποδίδουμε τα ίδια εδώ στην Ελλάδα.

ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΑΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!! (ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ)

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ!!!!
ΟΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!!
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!!!!!
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!!!!
ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ!!!!!
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΥΣ!!!!
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ) ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΙΟ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!
ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΟΙ ΚΩΛΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ!!!!
Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΙΑ!!!!!
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ!!!!!!
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΔΛΔ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΪΝΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!
Ε ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΠΤ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΩΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

30/09/2004, 17:02:23
quote:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ!!!!

Αυτό είναι σωστό.
"Καλόν" αποκλείεται να σε πούν. Ή "κακό" θα σε πούν ή "μαλάκα".

Προτιμώ το "κακός" από το "μαλάκας".

Τα υπόλοιπα που γράφεις cyber, ειδικά η απλοποιημένη άποψη για τα γεωπολιτικά, είναι κάτι που φοβάμαι οτι εσύ ο ίδιος θα τα αναθεωρήσεις σε 10-15 χρόνια. Είναι καάάάά΄πως έτσι, αλλά όχι ακριβώς έτσι.

Cyber, δεν υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα. Και αν πάλι εμφανιστεί μια λύση για ένα πρόβλημα, δεν θα γίνει αποδεκτή απ όλους.
Και φτού και απ την αρχή.

Γιατί διαβάζουμε ιστορία.
Καταρχήν η ιστορία διδάσκει, οτι σε όλες τις εποχές επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια.
Άλλο οι αμπελοφιλοσουφίες και οι υπεραπλουστεύσεις και άλλο η συγραφή ενός τόσο πολύπλοκου αντικειμένου, όπως η πολιτική και η ιστορία.
Κάποιοι που έγραψαν πιο πάνω, έχουν διαβάσει αρκετά καλά. Στο κάτω κάτω "δουλειά" τους είναι.. !
Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις αυτήν την "κόντρα" και να ανατρέξεις σε κάποια βιβλία και να προσπαθήσεις να επαληθεύσεις τα όσα έχουν ειπωθεί. Είτε από σένα είτε και από άλλους "εδώ". Αν κατορθώσεις και το κάνεις αυτό, υπεράνω των στρατοπέδων αριστερός/δεξιός και δεν ξέρω και γώ τι άλλο, θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Η Ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκουν.

Πολλές σημαντικές λεπτομέρεις πρέπει να τις αναζητήσεις μόνος σου !!!

Δεν θέλω να κρίνω ΤΙ έγαψες και ΠΩ΅το έγραψες. Η ... ιστορία του esoterica (χε χε) έχει δείξει οτι οι καυγάδες αυτού του είδους και ύφους δεν οδηγούν πουθενά.

Η άποψή μου πάνω σε αυτό το τόπικ είναι να κλείσει. Έχει ξεφύγει κατά πολύ απ το αρχικό θέμα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Ο κακός Vril

KaizerΜέλος
30/09/2004, 22:43:36
Cybermaster, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί αυτή η αφελής εξομολόγηση των αντιλήψεων που έχεις για τον κόσμο θα έπρεπε να ενδιαφέρει εμένα ή οποιονδήποτε άλλον? Ή τι σχέση έχει με τη συζήτηση που ανοίξαμε?
Αντιλαμβάνομαι οτι στριμώχτηκες και προσπαθείς να αλάξεις συζήτηση, αλλά καλό θα ήταν να το έκανες πιο διακριτικά.
Να σε μειώσω και να σε κατακρίνω? Δεν καταδέχομαι ούτε να σε φτύσω, και δεν θα ασχολιόμουν καν μαζί σου, αν δεν έβλεπα πως σου αρέσει να παραποιείς την ιστορία και να σπιλώνεις σπουδαίες πολιτικές προσωπικότητες για να εξηπηρετήσεις τα πολιτικά σου πιστεύω.
Δεν φταίς απόλυτα βέβαια για την κατάντια σου. Άλλοι φταίνε, αλλά αυτοί είναι δυστυχώς πολύ ψηλά και δεν τους φτάνει ούτε το δικό μου χέρι ούτε κανενός.
Και για να τελειώνουμε, έχεις τίποτα να απαντήσεις πάνω σε αυτά που σου είπα στο προηγούμενο post μου? Αν όχι, είναι πολύ πιο έντιμο να παραδεχτείς πως έσφαλλες.
Λες πως αντιφάσκω, δεν μας εξηγείς όμως ΠΟΥ αντιφάσκω. Λες πως δεν παρουσιάζω τα ιστορικά γεγονότα όπως έγιναν αλλά δεν μας λές ποιά ιστορικά γεγονότα παραποίησα. Λες οτι αλάζω γνώμη για να το παίξω εντάξυ αλλά δεν διευκρινίζεις που το έκανα αυτό.
Είσαι λοιπόν πολύ, μα πάρα πολύ μπερδεμένος. Ή για να το πω ακριβέστερα, έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Θα σου δώσω ορισμένα παραδείγματα, σε αντίθεση με εσένα που μιλάς με αοριστολογίες. Λες
quote:
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΥΣ!!!!
ξεχνάς όμως οτι ο αρχηγός του κόματος που υποστηρίζεις και θαυμάζεις προσπαθεί να πετύχει ακριβώς αυτό και στην Ελλάδα, νομιμοποιώντας το χασίς!
Λες
quote:

ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΖΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

σου διαφεύγει όμως το γεγονός πως το 95% των βιομηχάνων στην Ελλάδα ψήφισαν το κόμμα σου, διότι αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους!
Θα μπορούσα να βρώ πολλά ακόμα παραδείγματα αλλά ειλικρινά βαριέμαι να ψάχνω.
Φίλε cybermaster, σε συμβουλεύω να ψάξεις μέσα σου για να βρείς την αλήθεια και να βγάλεις τις παρωπίδες που φοράς. Και στο λέω αυτό μέσα απο την καρδιά μου έχοντας τις καλύτερες προθέσεις.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

CYBERMASTERΜέλος
30/09/2004, 22:54:06
AN ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΩΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!!!

quote:
Τα υπόλοιπα που γράφεις cyber, ειδικά η απλοποιημένη άποψη για τα γεωπολιτικά, είναι κάτι που φοβάμαι οτι εσύ ο ίδιος θα τα αναθεωρήσεις σε 10-15 χρόνια. Είναι καάάάά΄πως έτσι, αλλά όχι ακριβώς έτσι.

ΑΓΑΠΗΤΕ VRIL ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΨΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!!!!!

quote:
Cyber, δεν υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα. Και αν πάλι εμφανιστεί μια λύση για ένα πρόβλημα, δεν θα γίνει αποδεκτή απ όλους.
Και φτού και απ την αρχή.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ???????
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ????

quote:
Η Ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκουν.

Πολλές σημαντικές λεπτομέρεις πρέπει να τις αναζητήσεις μόνος σου !!!

ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ!!!!
ΤΟΝ ΙΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΗ....!!!!!

quote:
Δεν θέλω να κρίνω ΤΙ έγαψες και ΠΩ΅το έγραψες. Η ... ιστορία του esoterica (χε χε) έχει δείξει οτι οι καυγάδες αυτού του είδους και ύφους δεν οδηγούν πουθενά.

Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...... ;-(

quote:

Αυτό είναι σωστό.
"Καλόν" αποκλείεται να σε πούν. Ή "κακό" θα σε πούν ή "μαλάκα".

Προτιμώ το "κακός" από το "μαλάκας".

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
ΚΑΤΑΝΤΙΑ

------------------------

01/10/2004, 10:58:12
quote:

Cyber,
Σύ είπας.....

01/10/2004, 12:10:28
quote:
Cybermaster

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑ

Ο Μπλερ είναι εθνικιστής;

quote:
Cybermaster

ΤΟΝ ΙΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΗ....!!!!!

Ο Ισωκράτης ονειρεύονταν μια ενωμένη Ευρώπη;;;;

CYBERMASTERΜέλος
01/10/2004, 23:07:10
quote:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΙΑΝΤΑ (ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ NICK) Ο ΜΠΛΕΡ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ......

quote:
Ο Ισωκράτης ονειρεύονταν μια ενωμένη Ευρώπη;;;;

ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΙΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!!
ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΘΝΗ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ.......
ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΧΟΠΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΜΕΙΩΣΕΙ!!!!

------------------------

03/10/2004, 12:19:02
quote:
Cybermaster

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΙΑΝΤΑ (ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ NICK) Ο ΜΠΛΕΡ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ......

Άρα για την ¨διχόνοια¨ στην Ευρώπη δεν φταιν οι εθνικιστές.
Φταίνε ενίοτε οι Αμερικανοί καθώς επίσης και αυτοί που κρύβονται από πίσω τους.

03/10/2004, 12:38:01
quote:

Cybermaster
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΙΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!!
ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΘΝΗ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ.......
ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΧΟΠΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΜΕΙΩΣΕΙ!!!!

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και οι αναλογίες που περιγράφεις δεν είναι ακριβώς οι ίδιες. Δεν πειράζει όμως.
Εξαρτάται από ποια γωνία το βλέπει ο καθένας.

Ο Ισοκράτης όμως ήταν εθνικιστής.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα.
Αυτοί που θέλουν ενωμένη και ισχυρή Ευρώπη είναι οι εθνικιστές και όχι οι διεθνιστές.
Οι δεύτεροι θέλουν ισοπεδωμένη Ευρώπη. Ένα συνονθύλευμα λαών και πολιτισμών.
Έτσι ώστε να την κουμαντάρουν πιο εύκολα και να την καθιστούν υποχείριο των Αμερικανών και των Σιωνιστών.

CYBERMASTERΜέλος
03/10/2004, 15:00:53
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΙΑΝΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!!

quote:

Άρα για την ¨διχόνοια¨ στην Ευρώπη δεν φταιν οι εθνικιστές.
Φταίνε ενίοτε οι Αμερικανοί καθώς επίσης και αυτοί που κρύβονται από πίσω τους.
Ο Ισοκράτης όμως ήταν εθνικιστής.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα.
Αυτοί που θέλουν ενωμένη και ισχυρή Ευρώπη είναι οι εθνικιστές και όχι οι διεθνιστές.
Οι δεύτεροι θέλουν ισοπεδωμένη Ευρώπη. Ένα συνονθύλευμα λαών και πολιτισμών.
Έτσι ώστε να την κουμαντάρουν πιο εύκολα και να την καθιστούν υποχείριο των Αμερικανών και των Σιωνιστών.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!!!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΕΦΙΚΤΗ!!!!
ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!
ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ....
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑΠΡΟΑΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΣΟΪ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΙΖΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΝ ΔΡΑΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!
ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!
ΟΙ ΚΩΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ!!!! ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΘΑΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΚΟΙ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ 100% ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΠΤ..........
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ....

------------------------

03/10/2004, 16:39:27
Καλά, πώς γίνεται ο Μπλέρ να είναι πιόνι των Αμερικανών (ή και ...άλλων), αφού

Ο Μπλέρ είναι Σοσιαλιστής, άρα και Δημοκράτης

Ο Μπλέρ είναι Δημοκράτης και εκλέχτηκε με δημοκρατικές διαδικασίες από τον λαό που ζεί στην Αγγλία, άρα και τους εκφράζει.

Αυτοί που δεν ψήφισαν τον σοσιαλιστή Μπλέρ είναι καπιταλίστες.

Καπιταλίστες όμως είναι αυτοί που ψήφισαν τον Μπούς.

Ο Μπούς λέει στον Μπλέρ τι θα κάνει.

Άρα, είτε ο λαός εκλέγει καπιταλίστα ή σοσιαλιστή πρωθυπουργός ο λαός θέλει να κάνει αυτό που του λένε οι Αμερικανοί.

CYBERMASTERΜέλος
03/10/2004, 23:38:23
quote:

TO ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????
ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟΝΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ......

------------------------

04/10/2004, 11:34:29
quote:

quote:

TO ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????
ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟΝΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ......

Τι σε κάνει τόσο σίγουρο, οτι ο Μπλερ είναι ο μόνος σοσιαλιστής, που στις αρχές της πολιτικής του καριέρας είχε πολλές αξιώσεις αλλά τελικά κατέληξε πιόνι των αμερικανών ???

Ποιούς άλλους "πιόνια" γνωρίζεις ????

Μήπως τελικά γίνονται όλοι "πιόνια" με την πάροδο του χρόνου και μετά τη μετακόμιση από περιοχές που ξεκινά το τηλέφωνό τους από 41.., 51.., 57..., σε Διόνυσο , Εκάλη, Καστρί και άλλα σοσιαλιστικά προάστεια ???

Ποιά είναι τα καπιταλόνια σήμερα στην Ελλάδα ???

Ποιοί είναι οι Αμερικανόφιλοι σήμερα στην Ελλάδα ???

Σε αντιγράφω:

Φιλάκια.
ο κακός Vril

CYBERMASTERΜέλος
04/10/2004, 18:42:47
quote:
Ποιά είναι τα καπιταλόνια σήμερα στην Ελλάδα ???

TA ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!!

------------------------

04/10/2004, 21:27:29
Cyber,

τα "καπιταλόνια" ήταν και είναι πάντα στην κυβέρνηση.

Δεν έχει και πολυ σημασία, ΠΟΙΑ κυβέρνηση είναι ή από ποιό χώρο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ προέρχεται.

Ερώτηση κρίσως.
Ας πάρουμε τη σαβουροταινία "η λίστα του Schindler" του παραμυθά Spielberg.
Υποτίθεται, οτι ο "καλός" Schindler, ο οποίος ΄ΟΛΩΣ συμπτωματικά είναι και μέλος του κόμματος NSDAP (Nationalsozialistische deutsche Arbeiter Partei = Εθνικοσοσιαλιστικό γερμανικό κόμμα των Εργατών, για να δείς και την ακριβή μετάφραση)
-τονίσα το ΟΛΩΣ, γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ την εποχή 1933-1945 άνθρωπος στη ναζιστική Γερμανία, σε θέση εργοστασιάρχη που ΝΑ ΜΗΝ ανείκε στο κόμμα.
(Σημ. Πρός το τέλος της ταινιάς για ηλίθιους, ο Σίντλερ ανταλλάσει την ΧΡΥΣΗ καρφίτσα του κόμματος για κάτι.)

Ερώτηση Α.
Πιστεύεις αγαπητέ Cyber, οτι για να φτάσει ο Σίντλερ σε τέτοια θέση στο κόμμα και στο εργοστάσιο, οτι ο Σίντλερ ήταν φιλάνθρωπος και τα έκανε ολα ΧΑΡΗ στη φιαλνθρωπία του ???

Ερώτηση Β.
Πιστεύεις αγαπητέ Cyber, οτι ο έν λόγω τύπος θα τα έβαζε με το σύστημα των Ναζί, για να εξυπηρετήσει κάποιος, που τότε μονο στον ήλιο μοίρα δεν είχαν ???

Ερώτηση Γ.
Πιστεύεις αγαπητέ Cyber, οτι ο έν λόγω τύπος θα έκανε την ..περιβόητη λίστα για κάτι λιγότερο για να σ΄θσει το τομάρι του, λίγες μέρες πριν τη λήξη του πολέμου ???
(Δες την ταινία προσεκτικά, και πρόσεξε ΠΟΤΕ ακριβώς μπαίνει σε εφαρμογή το ... σχεδιό του)

Ερώτηση Δ.
Πιστεύεις αγαπητέ Cyber, οτι ο έν λόγω τύπος πήρε την χρυσή καρφίτσα του κόμματος, έχει ένα γρανάζι με σβάστικα, επειδή ήταν ένας μαλάκας που δεν μπορούσε να φτιάξει ούτε μια οβίδα στα 6 χρόνια (1939-1945) που κράτησε ο πόλεμος ?????

Αχ, κατακαημένη Ρούμελη....

Επειδή λοιπόν, αγαπητέ Cyber, σαν την προπαγάνδα του ακατανόμαστου κυκλοφορεί και ποτίζει .... πολλούς, μου αρέσει και χρησημοποιω τα .... δικό σου "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!"

Άλλο η προπαγάνδα και άλλο το τί παίζεται.
Βρες τα καπιταλόνια σου. Οτι παίζει σε αυτή τη χώρα, ανείκει στον χώρο της ψευτο-αριστεράς. Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοβιομήχανοι, Μεγαλοφραντσαισεράδες της τηλεπικοινωνίας κου λου που.

Βρές τα καπιταλόνια σου στις σοσιαλιστικές συνοικίες, που πρίν από λίγα χρόνια ήταν δάση.
Τώρα, η βιλόνγκα φιλοξενεί ολόκληρη στρατιά από σεκιουριτάδες και υπηρέτες.

Αυτό είναι η δημοκρατία και ο σοσιαλισμός ????