ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Kaizer30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/10/2004, 10:03:05
Περί φιλελληνισμού του Αδόλφου.

Την 7η Μάιου 1941 ο Χίτλερ που σέβεται , λέει τον ελληνικό πολιτισμό ,ανακηρύσσει την ελληνική πολιτεια,κατι σαν αυτόνομο κράτος υπό γερμανική προστασία.
Όλα και όλα , οι γερμανοί δεν καταχτούν την Ελλάδα απλώς την κάνουν από κράτος πολιτεία!

Τα δώρα προς την Βουλγαρία περιλαμβάνουν την ανατολική Μακεδονία και την δυτική Θράκη, που μετονομάζονται από τους βούλγαρους σε «περιοχή του αιγαίου» και περιλαμβάνουν ακόμα και την Θάσο και Σαμοθράκη.

Στην φίλη και σύμμαχο Ιταλία ο Χίτλερ χαρίζει από την Ελλάδα πρώτον τα ιόνια νησιά την 16η Αυγούστου 1941.
Δεύτερον την Ήπειρο μέχρι τον Αμβρακικό και την Άρτα.

Για να μεγαλώσει και άλλο το «Βασίλειο της Αλβανίας» που δημιουργείται έτσι προσθέτει και την δυτική μακεδονια,τις περιοχές της Καστοριάς ,των Γρεβενών ,και τις Σιάτιστας.

Υπό ιταλική προστασία τίθεται η Θεσσαλία , καθως και η στερεά πλην Αττικής και ακτών Σαρωνικού που είναι υπό γερμανική προστασία.
Πελοπόννησος Εύβοια και Σκιάθος δωρο στην Ιταλία επίσης.
Ιταλικές και οι κυκλαδες,ιταλικα και τα Δωδεκάνησα που έγιναν δεκατέσσερα νησα με την προσθήκη της Ικαρίας και της Σάμου για να μεγαλώσουν τα ιταλικά εδάφη.

Κατά τα αλλά ο Χίτλερ δηλώνει πως σέβεται τον ελληνικό πολιτισμό!
Κι αυτός!

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

05/10/2004, 21:50:10
quote:

Περί φιλελληνισμού του Αδόλφου.

Τυχερούλη,
μπερδεύεις κάτι.

Ο Αδόλφος ήταν φιλέλληνας, από την άποψη οτι είχε επιρεαστεί απο τον ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό.
Επιθυμούσε η πρωτεύουσα του 1.000χρονου Ράιχ του, η Γκερμάνια, να έχει σαφείς επιρροές απο την αρχαία Αθήνα.
Το τι ήθελε και το τι έκανε, αυτό είναι .. αλλουνού παππά ευαγγέλιο.

Η Ελλάδα της κατοχής, σαφώς και δεν γνώρισε "φιλελληνισμό"

Η προσωπική μου άποψη είναι, οτι δεν υπάρχει φιλελληνισμός. Υπάρχει κάτι σαν τυχοδιωκτισμός και καπηλεία με επίκεντρο τα ελληνικά θέματα.
Θεωρούμε φιλέλληνα τον τάδε, ανθέλληνα τον τάδε, παρόλα αυτά δεν έχουμε δεί πιο πέρα απ το δάκτυλό μας.
Ποιός μας εγγυάται, οτι ο τάδε εγγλέζος ευγενής, δεν οραματίστηκε να διακοσμήσει τον κήπο του με ορίτζινάλ κομμάτια του Παρθενώνα (ίσως και από άλλον Ναό), μόλις τελειώσει η επανάσταση.
Ίσως θα πρέπει να ευγνωμονήσουμε κάποτε τα χιλάδες ανώνυμα κουνούπια, που με την ενστικτώδη διαίσθησή τουν να μεταχειρίζονται ΙΣΑ τους εκάστοτε, κράτησαν και κάτι απ την πολιτιστική κληρονομιά μας στην αρχική τους θέση.

Οι καλοί αρβανίτες οπλαρχηγοί μας, είχαν πάντα την φαεινή ιδέα να δίνουν κι από΄να κομμάτι μάρμαρο για σουβενίρ στον κάθε "φιλέλληνα".

Οπότε,
να'στε καλά καλά μου κουνουπάκια...

Καλύτερα να δημιουργήσετε ένα μυθόπλασμα, παρά ένα εκτόπλασμα.

Ότι αφορά την αρχική σου τοποθέτηση περί Χίτλερ, στην εποχή και στον τόπο που έδρασε, οι πραγματικές διαστάσεις της αρχαιοελληνικής πραγματείες ήταν κάτι σαν απιαστο όνειρο ή σαν επιτημονική φαντασία.

Ο χίτλερ ήταν άπορος και ζούσε ή στεγαζόταν σε οίκο απόρων.

Τώρα, άν ήταν άπορος σε χρήμα ή σε πνεύμα, αυτό το αφήνω για άλλη φορά.
Μείνε συντονισμένος... !

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

CYBERMASTERΜέλος
05/10/2004, 23:29:39
ΦΙΛΕ ΜΟΥ VRIL (ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ) ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!
ΧΜ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ,ΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ,ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ!!!!!
ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!
ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ!!!!

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ????
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ...!!!!
ΔΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Α ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ Ε Ι Ν Α Ι ΑΝΤΙ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ...

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

GirtosΜέλος
06/10/2004, 10:13:10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ CYBERMASTER.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ CYBERMASTER ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 17ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΠΙΛΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΕΦΗΒΟΙ.ΦΙΛΕ CYBERMASTER,ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ:ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.

gK

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ

06/10/2004, 19:34:44
κακιοτατε δεν μπερδεύω τίποτα.
Αυτό που θέλω να πω είναι
φαντάσου να μην ήταν και θαυμαστής ο Αντολφ, ρουθούνι δεν θα έμενε στον τόπο.
Ξαναδιαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμα μου νιώθω ότι ίσως παρεξηγηθεί,
Γιαυτο και εγώ το ξανα παραθετω προσθέτοντας μερικές φάτσες για να τονίσω λίγο κάποια σημεία.(αναθεματισμένο edit)

Την 7η Μάιου 1941 ο Χίτλερ που σέβεται , λέει τον ελληνικό πολιτισμό ,
ανακηρύσσει την ελληνική πολιτεια,κατι σαν αυτόνομο κράτος υπό γερμανική προστασία.
Όλα και όλα , οι γερμανοί δεν καταχτούν την Ελλάδα απλώς την κάνουν από κράτος πολιτεία!
Τα δώρα προς την Βουλγαρία περιλαμβάνουν την ανατολική Μακεδονία και την δυτική Θράκη, που μετονομάζονται από τους βούλγαρους σε «περιοχή του αιγαίου» και περιλαμβάνουν ακόμα και την Θάσο και Σαμοθράκη.

Στην φίλη και σύμμαχο Ιταλία ο Χίτλερ χαρίζει από την Ελλάδα πρώτον τα ιόνια νησιά την 16η Αυγούστου 1941.
Δεύτερον την Ήπειρο μέχρι τον Αμβρακικό και την Άρτα.

Για να μεγαλώσει και άλλο το «Βασίλειο της Αλβανίας» που δημιουργείται έτσι προσθέτει και την δυτική μακεδονια,τις περιοχές της Καστοριάς ,των Γρεβενών ,και τις Σιάτιστας.

Υπό ιταλική προστασία τίθεται η Θεσσαλία , καθως και η στερεά πλην Αττικής και ακτών Σαρωνικού που είναι υπό γερμανική προστασία.
Πελοπόννησος Εύβοια και Σκιάθος δωρο στην Ιταλία επίσης.
Ιταλικές και οι κυκλαδες,ιταλικα και τα Δωδεκάνησα που έγιναν δεκατέσσερα νησα με την προσθήκη της Ικαρίας και της Σάμου για να μεγαλώσουν τα ιταλικά εδάφη.

Κατά τα αλλά ο Χίτλερ δηλώνει πως σέβεται τον ελληνικό πολιτισμό!
Κι αυτός!

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

06/10/2004, 20:11:26
quote:

κακιοτατε δεν μπερδεύω τίποτα.
Αυτό που θέλω να πω είναι
φαντάσου να μην ήταν και θαυμαστής ο Αντολφ, ρουθούνι δεν θα έμενε στον τόπο.
Ξαναδιαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμα μου νιώθω ότι ίσως παρεξηγηθεί,
Γιαυτο και εγώ το ξανα παραθετω προσθέτοντας μερικές φάτσες για να τονίσω λίγο κάποια σημεία.(αναθεματισμένο edit)

Μα, δεν είναι λάθος ή περεξηγίσιμο αυτό που λές.

Σχετικά με το ¨ρουθούνι δεν θα έμενε¨.
Μα, φυσικά. Αυτός, όπως και άλλοι καταχραστές της εξουσίας, μόλις ανέβουν και καβαλήσουν το άλογο, το καβαλάνε μέχρι να το ξεκάνουν.

Εφόσον η τότε ηγεσία του ελληνικού κράτος αρνήθηκε να "συμπλεύσει" μαζί του, δεν είχε πια κανέναν ενδιασμό.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι, να "τεκμηριώνει" στο "ο Αγών μου" τα περί Αρίας Φυλής και ανωτερώτητας του γερμανικού φύλου και μετά να συνεργάζεται με τους ... Βούλγαρους !

Γιαυτό λέω πάντα
Άλλο το μπαλκόνι και άλλο το τιμόνι.

ο κακ'ος Vril

06/10/2004, 20:25:40
quote:

Α ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ Ε Ι Ν Α Ι ΑΝΤΙ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ...

...και η οποία είναι ?????

Ο καπιτάλας αντι-σοσιαλιστής.

Ο "σοσιαλιστής" μεγαλοεκδότης π.χ., είναι αντι-καπιτάλας ???

Πώς ερμηνεύεται το φαινόμενο, ο σοσιαλιστής ή ακόμα χειρότερα, ο κομμουνιστής μεγαλοβιομήχανος, να πληρώνει τους ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ μισθούς στην αγορά ? (Βασικό, και μετά δυό χρόνια ... τζούς, νέέέέέξτ)

Και πώς στο διάλολο γίνεται, να είναι κάποιος κομμουνιστής και μεγαλοβιομήχανος ????

Κατά τα άλλα δεν μου απάντησες καθόλου σε ότι σε ρώτησα στο προηγούμενο.

Δυσκολεύον τα πράγματα, ετσι ???

CYBERMASTERΜέλος
06/10/2004, 22:19:17
quote:
Ο ΦΙΛΟΣ CYBERMASTER ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 17ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΠΙΛΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΕΦΗΒΟΙ.ΦΙΛΕ CYBERMASTER,ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ:ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.

ΠΡΩΤΟΝ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΣ ΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΕΙΜΑΙ 16 ΟΧΙ 17 ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΖΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ!!!!

ΤΡΙΤΟΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΑ ΘΕΣ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ!!!!
ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ...........

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΡΙΛ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΕΛΓΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!!
Α ΚΑΙ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ????

------------------------

06/10/2004, 23:05:17
quote:

Α ΚΑΙ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ????

Επειδή ΠΟΤΕ δεν είπα οτι είσαι μικρό παιδάκι, μη μου μιλάς εμένα με αυτό το υφάκι.

Το οτι έχω γιό στην ηλικία σου (και λίγο μεγαλύτερο), ποτέ δεν το είπα για να υποτιμήσω την άποψή σου και την απάντησή σου. Εξάλλου, όπως βλέπεις, σου γράφω εδώ και καιρό, παρότι το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και πολύ από την "ποδοσφαιρική επικαιρότητα".

cyber, άν θες να κρατήσεις ένα επίπεδο κάντο...
Δεν σε υποχρεώνει κανεις !

ο κακός Vril

CYBERMASTERΜέλος
07/10/2004, 15:48:30
quote:

Επειδή ΠΟΤΕ δεν είπα οτι είσαι μικρό παιδάκι, μη μου μιλάς εμένα με αυτό το υφάκι.

Το οτι έχω γιό στην ηλικία σου (και λίγο μεγαλύτερο), ποτέ δεν το είπα για να υποτιμήσω την άποψή σου και την απάντησή σου. Εξάλλου, όπως βλέπεις, σου γράφω εδώ και καιρό, παρότι το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και πολύ από την "ποδοσφαιρική επικαιρότητα".

cyber, άν θες να κρατήσεις ένα επίπεδο κάντο...
Δεν σε υποχρεώνει κανεις !

MA AΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΒΡΙΛ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ GIRTOS ΟΤΑΝ ΑΠΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΣΩ Η ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΑΝ ΑΑΝΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΣΙΝΤΛΕΡ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΔΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!!!!
ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΕΞΑΡΗΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ!!!

------------------------