ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μύθοι και σύμβολα στον ζωδιακό κύκλο - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Μύθοι και σύμβολα στον ζωδιακό κύκλο - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

simori61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
07/04/2004, 19:33:21
Άτμα...................................:

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 01:05:13
Τώρα?.............

Το παραθυρό μου είναι ανοιχτό πάντα όταν θέλω να νιώσω την θέα του.....................

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 03:33:28
ωραια ας συνεχισουμε επι του θεματος.
ετυχε να δεις αυτο το αρθρο του εσωτερικα το ειχα αφησει και παλιοτερα σε αλλο θεμα καπου εδω διπλα..:)
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ:Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ

Φως εν σκοτει!

Technoshamanism
19/04/2004, 04:15:46
quote:
Τα άστρα δεν ενεργούν "καρμικά". Το Κάρμα όμως χρησιμοποιεί τα άστρα για να εκφραστεί.

Το είχα δει κάποια στιγμή το καλοκαίρι... αλλά δεν θυμόμουν πως να το ξαναβρώ... πολύ ενδιαφέρον.... ευχαριστώ....

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω ξανά τα παρακάτω:Τώρα κάτι ακόμα...
οι μεταβολές του τροπικού δεν υπόκεινται μόνο στον Ήλιο αλλά και σε άλλους πλανήτες και στις ώρες και στους οίκους... σωστά?
Μάλλον πρέπει να θέσουμε τα πράγματα σε νέα βάση και να τα ξαναδούμε...
Αναφέρεις πως ίσως σε μια άλλη ενσάρκωση ήμουν η μικρή σου αδερφή.. δεν θα σε ρωτήσω γιατί το πιστεύεις.. αλλά τί σου δίνει αυτή η σκέψη?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Edited by - simori on 19/04/2004 04:18:06

gwbΝέο Μέλος
25/04/2004, 14:46:21
ποιοσ ειναι ο λογος πουβ ασχολειστε με ολα αυτα και γιατι προσπαθηται τοσο πολυ

AZΩΕΛΜέλος
25/04/2004, 19:10:58
ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.....

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΕΣΥ ΟΧΙ;
ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ;
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΗΠΩΣ, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ανθρωπος.
ΤΟΥ ΖΗΤΗΤΑΙ ΝΑ ΤΑ "ΓΝΩΡΙΣΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
ΣΚΕΨΟΥ...

Ας γινει...

26/04/2004, 18:39:06
Νομίζω πως ο καθένας ψάχνει για τους δικούς του λόγους... όμως είναι τα δεδομένα ίδια για όλους? ΟΧΙ...

quote:
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΗΠΩΣ, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ανθρωπος.
ΤΟΥ ΖΗΤΗΤΑΙ ΝΑ ΤΑ "ΓΝΩΡΙΣΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

Φίλε/η ΑΖΩΕΛ κάποιος μπορεί εύκολα να πει: ποιός Θεός?
Ναι από άστρα είναι ο άνθρωπος φτιαγμένος, από αστρόσκονη μα όχι μόνον αυτός... η φύση υπάρχει για όλους...

Γιατί ψάχνουμε?
Οι περισσότεροι θέλουν να γνωρίσουν περισσότερο τον εαυτό τους.. άλλοι ψάχνουν γνώση πάλι για τον εαυτό τους, άλλοι ψάχνουνε να βρούνε αλήθειες, μέσα και έξω από τους εαυτούς τους...
Άλλοι ψάχνουν τον ΛΟΓΟ = ΛΟΓΙΚΗ = ΑΡΧΗ = ΑΙΤΙΑ = ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

AZΩΕΛΜέλος
26/04/2004, 21:34:58
simori...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΛΑΣ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ, ΧΑΡΑ ΜΟΥ!
ΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΙ ΑΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ
ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, Η
ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ...
ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ << ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ,
ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.. ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΠΩΣ. ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ; ΕΣΤΩ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ; ΔΕΝ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!>>
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ simori;
...ΑΛΗΘΕΙΑ... ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ;

ΚΑΙ ΝΑΙ... Η "ΦΥΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ.
ΜΟΡΦΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

ΘΕΟΣ; ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑ-ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ
ΤΟΥΣ "ΚΟΣΜΟΥΣ" ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ "ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ" ΣΤΟ ΕΝΑ;
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΔΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΗ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ
ΒΗΜΑΤΑ... ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

Ας γινει...

26/04/2004, 23:43:56
Αζοέλ.. καλός όρισες αρχικά.... και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..
Δεν ξέρω τί θα απαντούσα ακριβώς, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως κανένας δημιουργός δεν αποποιείτε το δημιούργημά του εκτός και αν αυτό δείχνει μία λανθάνουσα πλευρά του... τουλάχιστον στο ανθρώπινο επίπεδο.... Αν υποθέσουμε πως υπάρχει δημιουργός-θεός τότε πόσο εύκολα θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε το λάθος του? Θα μπορούσε ένας θεός να κάνει λάθη? Μάλλον όχι.... άρα ..... και εφόσον ο θεός είναι αλάνθαστος τότε και εμείς είμαστε χρήσιμοι για εκείνον...

Όμως για την περίπτωση που όλα έγιναν τυχαία... θα έλεγα πως στο σύμπαν και γενικότερα ακόμα και στην πιο απλή καθημερινότητά μας διαπιστώνουμε την τάξη μέσα στο χάος..

Ίσως κάποια μέρα να βρούμε απαντήσεις, προς το παρόν όσο πιο μακρυά πάει η επιστήμη, τόσο πιο μεγάλα βήματα πρέπει να κάνουμε για να τις βρούμε!!!

Το πρώτο βήμα είναι να μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους εαυτούς μας και να μην ξεχνάμε πως είμαστε μοναδική μέσα στην Ολότητα που ονομάζεται σύμπαν, φύση, δημιουργία...

Αλήθεια φίλε Αζοέλ τί μάθημα διδάσκεις? αν φυσικά δεν γίνομαι αδιάκριτη..
Ευχαριστώ.. πάντα με φιλική διάθεση.........

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

AZΩΕΛΜέλος
27/04/2004, 19:17:56
ΤΡΥΦΕΡΗ ΜΟΥ simori...
ΑΥΤΟΣ/ΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟ/ΟΙ... ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ "ΛΑΘΗ".
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΚΑΡΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΕΙΩΤΟΙ.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ; ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ, ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, (ΟΙ "ΘΕΟΙ",) ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ "ΛΟΓΟ".

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

ΤΙ ΜΑΘΗΜΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ.
ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ... ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΡΙΟ-ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ...

ΜΕ ΑΓΑΠΗ...

Ας γινει...

Finrod FelagundΝέο Μέλος
25/01/2010, 22:59:27
Χαιρεται Μελη Του Εσωτερικα,Ειναι Το Πρωτο Μου Θεμα,Αλλα Και Το Αγαπημενο Μου...!Θα Ηθελα Να Ακουσω Μαρτυριες Σας,Αποψεις Και Γενικα Να Συζητησουμε Το Θεμα Αυτο!
26/01/2010, 14:15:30
Πρώτα απ' όλα μπράβο σου που δεν αγνοείς τους κανόνες του φόρουμ (Ελληνικοί χατρακτήρες, κατατοπιστικοί τίτλοι θεμάτων κλπ) και καλώς όρισες! Αυτό βέβαια που σου διέφυγε είναι ότι πάνω αριστερά υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης ώστε να μπορείς να βρεις παλιότερα θέματα του φόρουμ σχετικά με αυτό το οποίο ζητάς. Στην περίπτωση των ξωτικών είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ήδη ένα παλιότερο θέμα στο οποίο μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση.
Welcome!

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

26/01/2010, 15:04:17
ΡΕ DR ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ...
ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΡΙΝ??Ε??

ΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ..
ΧΕΧΕΧΕΧΕ

CHARMED

Finrod FelagundΝέο Μέλος
26/01/2010, 18:26:02
Κατ'αρχας Καλησπερα Ευχαριστω Για Την Υποδοχη!Γνωριζω Dr Jekyll,Πως Υπαρχει Προηγουμενο Θεμα,Το Εχω Διαβασει,Αλλα Θελω Να Δω Εξελιξεις Και Μαρτυριες Ιδιων Αλλα Και Αλλων Προσωπων Καθως Αυτα Τα Θεματα Σχετικα Με Τα Ξωτικα Που Ειδα,Ειναι Αρκετα Παλαια!Charmed,Θα Ηθελες Να Κανεις Την Αρχη?
26/01/2010, 20:33:32
Φίλτατε Finrod Felagund ανάλογα θέματα σχετικά με ``ξωτικά-νεράιδες`` εχουν ανοιχτεί αρκετά.

Βέβαια οσο και να ψάξεις δεν θα βρείς τίποτα περισσότερο σχετικά με τα ξωτικά και τις νεράιδες που τα θέλουν παραδοσιακά αποκυήματα φαντασίας.
Για να σου κάνω μια ωραία αρχή να σου πώ οτι αρκετά μέλη απο το esoterica υποστήριξαν ανοικτά οτι είναι ξωτικά

LQGΜέλος
26/01/2010, 21:32:52
Ξωτικά...? Κοίτα, δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα και δε διαθέτω κάποιες μαρτυρίες, αλλά από προσωπική άποψη έχω κάτι να πω... Από δικής μου πλευράς, τα ξωτικά δεν είναι παρά ένας κανονικός οργανισμός του πλανήτη μας που κρύβεται καλά από τον υπόλοιπο κόσμο, ανεξάρτητος και αυτόνομος, όπως και πολλοί άλλοι οργανισμοί μας διαφεύγουν σήμερα, ενώ μπορεί να βρίσκονται κάτω από τη μύτη μας. Τα περί μαγείας και τοιάυτα που ψάλλονται, δεν τα πιστεύω, όχι επειδή δεν έχω τη διάθεση να τα πιστέψω, αλλά επειδή δεν έχουν κάποια κατανοητή υπόσταση. Εκατομμύρια και δισεκατομμύρια μαρτυρίες ακούγονται απ'εδώ κι απ'εκεί, αλλά καμία απόδειξη... Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως είναι δύο μικρών κοριτσιών που πήραν φωτογραφία ξωτικών (τάχα). Η όλη υπόθεση έγινε και ταινία. Αυτά από εμένα μέχρι στιγμής... Αν υπάρξουν νεότερα, θα φροντίσω να ενημερώσω

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

26/01/2010, 22:03:53
quote:
Charmed,Θα Ηθελες Να Κανεις Την Αρχη?

(ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ....}
ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΞΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ..
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ...
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ....
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ...
ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΔΑΣΗ...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΕΙΔΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ
ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ...
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΡΑΙΔΟΚΥΚΛΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ...
ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ...ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ
ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗΣ ΠΙΣΩ (ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ)
Ο ΧΟΡΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΙΣΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΟΓΑ....
ΚΑΘΕ ΝΕΡΑΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ...
(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..)
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΙΚΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΡΣΕΣ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ..

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..

THE POWER OF THREE
CHARMED

26/01/2010, 22:23:40
quote:
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..

Για τους ανθρώπους υπάρχουν κάποιες θεωρίες για το πως δημιουργήθηκε.
Για τα ξωτικά τι θεωρίες υπάρχουν??

Finrod FelagundΝέο Μέλος
26/01/2010, 23:52:43
Φιλε Μου Αllzzaro Δεν Μπορω Να Εκφρασω Την Γνωμη Μου Πανω Στα 'Αποκυηματα Της Φαντασιας' Καθως Δεν Γνωριζω Τι Λενε,Γιατι Μπορει Καποιος Να Ισχυριζεται Οτι Ειναι Ξωτικο,Αλλα Δεν Γνωρζω Πως Υπερασπιζεται Αυτην Του Την Αποψη!Οσο Για Τα Ξωτικα Υπαρχουν Και Γι'αυτα Θεωριες Μια Απο Αυτες Τους Καθιστα Πνευματα,Αλλη Τους Καθιστα Εκπτωτους Αγγελους..!

LGQ Ναι Η Εκδοχη Που Λεει Πως Κρυβονται Αρκετα Καλα Ειναι Μια Εκδοχη Που Φανταζει Λογικη,Αλλωστε Οπως Προειπες Πολλα Πραγματα Δεν Εχουμε Ανακαλυψει Ακομα!!!

Charmed Μου Αρεσει Η Εισαγωγη Σου!:-P
Και Τα Ξωτικα Ειναι Παραξενα Πλασματα,Αγαπουν Και Ειναι Ενα Με Την Φυση!Οπως Και Οι Νεραιδες Εχουν Και Εκεινα Τον Λεγομενο ''Χορο Των Ξωτικων'' Συνηθως Κατα Το Θερινο Ηλιοστασιο Ειναι Που Τον Χορευουν!
Οταν Λες Να Πυροβολησουν Τι Εννοεις?Να Αρχισουν Οι Στενομυαλοι Να Λενε Τα Δικα Τους?Που Καταλαβες Πως Εχω Εμπειρια?

TheGunslingerΝέο Μέλος
27/01/2010, 03:27:50
χεχ...Ξωτικά.τι πιο όμορφο;τι πιο ποιητικό;πλασμένα απο φώς και μουσική,κρύβονται πλέον στα ψύγματα δασών που άφησε ο άνθρωπος καταπατώντας τις προκατακλυσμιαίες συνθήκες...έχω μόνο μία μαρτυρία με ξωτικά,και αυτή είναι προσωπικό μου βίωμα...

Knowlegde is POWER.Wisdome too.but i prefer 9pounds of led.