ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ (Ιστορία μεταφυσικού περιεχομένου...) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ (Ιστορία μεταφυσικού περιεχομένου...) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lok31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
inandaboveΜέλος
27/01/2004, 14:03:21
Παιδιά, δεν ξέρω...όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα (κυρίως η εμπειρία της Ιόλης) αλλά θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει μια λογική εξήγηση..
Οι ιστορίες σας μου θύμισαν το παρακάτω περίεργο συμβάν, που όμως αν και τη δεδομένη στιγμή μου είχε φανεί εντελώς εξωπραγματικό, από ότι έμαθα αργότερα μπορεί και να είχε μια απολύτως φυσιολογική εξήγηση. Θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί ενδιαφέρομαι πολύ να ακούσω και τη δική σας γνώμη...:
Πριν ένα μήνα περίπου, γύρω στις τρεις η ώρα τη νύχτα κι ενώ έβλεπα dvd με τον αδερφό μου στο σαλόνι, ακούστηκε ξαφνικά ένας δυνατός κρότος, σαν να έσκασε κάτι δίπλα μας. Ανοίξαμε τα φώτα κατατρομαγμένοι, κοιτάξαμε γύρω-γύρω..τίποτα. Το επόμενο πρωί μάθαμε ότι η θεία μου- που ήταν στο νοσοκομείο- χειροτέρευσε, και σε λιγες μέρες τη χάσαμε. Τελικά αποδείχτηκε ότι ο δυνατός κρότος δεν ήταν παρά ο ήχος μιας απ' τις χορδές της κιθάρας του αδερφού μου που έσπασε στα καλά καθούμενα εκείνο το βράδι, κι από ότι μου είπαν, αν και πολύ σπάνιο..δεν είναι κι απίθανο να σπάσει ξαφνικά μια χορδή, κυρίως εάν ήταν υπερβολικά τεντωμένη (κατι που ο αδερφός μου διαψεύδει). Παρ' όλα αυτα, εγώ έχω μείνει με την απορία...Είχε κάποια σχέση με τη θεία μου? 'Ηταν εντελώς τυχαίο? Θα χαρώ να " ακούσω" και τις δικές σας απόψεις..

iolieΝέο Μέλος
27/01/2004, 14:15:07
θα συμφωνήσω με τον/την inandabove ότι πολλά γεγονότα έχουν τη φυσική τους εξήγηση και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν τολομούσα μέχρι τώρα να διηγηθώ τις δικές μου εμπειρίες στο φόρουμ.
Για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν μην γελιοποιηθώ.
Όμως, όσο ψάχνω ακόμα τις λογικές εξηγήσεις και δεν τις βρίσκω , μου είναι αδύνατο να μην στρέψω το ενδιαφέρον μου και στο ανεξήγητο.

27/01/2004, 15:32:04
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ.

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

ΣΧΕΣΗ, ΖΩΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ....

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ..

ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

27/01/2004, 21:06:33
Γειά σας.

Έχω ακούσει -και κάποιες φορές δει με τα μάτια μου- τόσες περίεργες ιστορίες, που πια δεν αναρρωτιέμαι τόσο για την αξιοπιστία των αφηγητών, όσο για την διακριτικότητα των αόρατων σκανταλιάρηδων, που σπέρνουν τα παράξενα σημάδια τους με το σταγονόμετρο: Αρκετά, ώστε να μην μπορείς να αμφισβητήσεις την ύπαρξή τους, αλλά και λίγα, ώστε να εντάσσονται στην κατηγορία του παράξενου, το οποίο δεν ξέρεις από που και πότε θα σού'ρθει...

Κάτι το οποίο με έχει προβληματίσει κι εμένα αρκετά, είναι κατά πόσον η εμφάνιση τέτοιων φαινομένων έχει σχέση με τα άτομα ή το χώρο, όπου εμφανίζονται. Φαίνεται ότι κάποια άτομα έλκουν τα φαινόμενα αυτά, αλλά και κάποιοι χώροι μπορούν επίσης να μας διηγηθούν πολλές τέτοιες ιστορίες. Ατομα "αλαφροϊσκιωτα" συναντούν τέτοια περιστατικά, αλλά ωστόσο η εκδήλωση αυτών των περιστατικών είναι απόλυτα υλική, όπως στην περίπτωση της αλατιέρας-πιπεριέρας που μας διηγήθηκε η iolie πιο πάνω, κι ακόμα σε ένα δικό μου πρόσφατο γεγονός, που συνέβη φέτος το φθινόπωρο:

Βρισκόμασταν στο εξοχικό της οικογένειάς μου, κάπου έξω από την Αθήνα, κι αφού κάτσαμε με μία παρέα στην κάτω αυλή μέχρι περίπου τις 4 τα ξημερώματα, ανεβήκαμε στο επάνω τμήμα του σπιτιού, όπου και κοιμηθήκαμε λίγο πριν το ξημέρωμα. Πριν πάω για ύπνο, θυμάμαι ότι κοίταξα καλά τα δύο φύλλα της συρτής μπαλκονόπορτας για να βεβαιωθώ ότι είναι κλειστά (τα πατζούρια - όχι τα τζάμια) και έπειτα πήγα για ύπνο στο μέσα μέρος του σπιτιού. Κάποια στιγμή δε, γύρω στις 6, πρέπει να ξύπνησα και να βγήκα στο σαλόνι (όπου ήταν η μπαλκονόπορτα) για να πιω νερό, και ήταν σκοτεινά, άρα τα παντζούρια ήταν κλειστά.

Στις 12 που ξυπνήσαμε, βγήκα πρώτη στο σαλόνι και το πρώτο που πρόσεξα ήταν πως υπήρχε πολύ φως. Συνειδητοποίησα αμέσως, πως τα δύο βαριά παραθυρόφυλλα ήταν τελείως ανοιχτά! Ωστόσο, στο σπίτι είμασταν μόνο δύο άτομα, που κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο και που κανείς από τους δυο μας δεν είχε βγει για να τα ανοίξει (εκτός από εμένα που πήγα να πιω νερό, και απλά είδα ότι ήταν ακόμα σκοτεινά και βέβαια δεν τα άνοιξα γιατί λατρεύω το σκοτάδι όταν είναι ώρα ύπνου). Η βεράντα που βγαίνει από το σαλόνι, είναι αρκετά ψηλή (πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να σκαρφαλώσει), και στην αυλή έχουμε σκυλιά, που γαυγίζουν μανιακά αν πλησιάσει κάποιος. Παρόλα αυτά, τα σκυλάκια κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου... Μα δεν υπήρχε και λόγος να μπει κάποιος π.χ. κλέφτης, γιατί στην αυλή και έξω από το σπίτι υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, και συνήθως στην περιοχή μας δεν πλησιάζουν κλέφτες όταν φαίνεται ότι ένα σπίτι έχει κόσμο, ιδιαίτερα δε, μετά το ξημέρωμα.

Συζητήσαμε λίγο το γεγονός και το αποδώσαμε στη σκυλίτσα που ήταν στη βεράντα το βράδυ (τη φυλάγαμε γιατί ήταν στις μέρες της), αν και τα πατζούρια ήταν αρκετά βαριά για να τα ανοίξει (δεν ήταν κλειδωμένα) και δεν υπήρχε κάποιο "πιάσιμο" στην επιφάνειά τους για να μπορέσει να χώσει το ποδαράκι της και να τα σύρει.

Το επόμενο βράδυ, πάλι είχαμε παρέα, και πάλι πέσαμε για ύπνο την ίδια ώρα, κι επειδή θυμήθηκα το γεγονός της προηγούμενης νύχτας, διπλο-τριπλοβεβαιώθηκα ότι τα παντζούρια τα έκλεισα. Και μάλιστα, σιγουρεύτηκα ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως χαραμάδα ανάμεσα στα δύο φύλλα. Εννοείται βέβαια, ότι μόλις ξυπνήσαμε το πρωί, τα παντζούρια ήταν πάλι ορθάνοιχτα. Η δε σκυλίτσα, δεν είχε ακουστεί καθόλου όση ώρα κοιμόμασταν (εγώ κοιμόμουν αρκετά ελαφρά, και θα την είχα ακούσει, ακόμα κι αν έξυνε με τα πόδια της το πατζούρι για να το ανοιξει, πόσο μάλλον αν γάβγιζε).

Για να μην πολυλογώ, το γεγονός το ερευνήσαμε από αρκετές πλευρές, επιστρατεύοντας ένα ορθολογικό πνεύμα, αλλά άκρη δεν βγήκε. Επειδή δε, στο συγκεκριμένο σπίτι, κάποια βράδια που έχω κοιμηθεί μόνη στο παρελθόν, τυχαίνει κι ακούω διάφορα σουρσίματα βήματα και τέτοια (χωρίς να υπάρχει κανένας)
αποφάσισα πως ότι κι αν ήταν αυτό που άνοιξε τα πατζούρια, αφού δεν μας πείραξε, να το αφήσουμε στην ησυχία του. Αλλωστε, η όλη αίσθηση που είχα τα δύο πρωϊνά που συνέβηκε το γεγονός το οποίο ανέφερα, ήταν θετική και δεν μου ξύπνησε διαισθητικά κάποιον κίνδυνο.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

27/01/2004, 21:30:50
To μήνυμα της amalias με έκανε να θυμηθώ κάτι παρόμοιο που συνέβει
και σε μένα.
Πέρυσι το καλοκαίρι,έλειψα από το σπίτι για 3 ώρες περίπου.
Πριν βγω, έκλεισα όλα τα πατζούρια και άφησα τα πάραθυρα(τα τζάμια) ανοιχτά.Έκανε τρομερή ζέστη και σκέφτηκα πως έτσι δεν θα χτυπάει ο ήλιος τόσο πολύ.
Γυρνώντας σπίτι είδα το ένα πατζούρι ορθάνοιχτο.
Έντρομη άρχισα να ψάχνω τι λείπει.Πίστεψα πως μπήκε κλέφτης.
Όλα ήταν στην θέση τους.Κοίταξα την μπαλκονόπορτα μήπως είχε παραβιαστεί.Κανένα ίχνος.Πέρα από το ότι έλειπε ο ένας γάτος μου και ο άλλος ήταν νευρικός και τρομαγμένος.
Σκεφτείτε πως πάνω στον πανικό μου άρχισα να πιστεύω πως ο γάτος άνοιξε την πόρτα.Πώς όμως? Θα έπρεπε να έχει λογική,να ξέρει να απασφαλίσει.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

scullyΜέλος
28/01/2004, 10:44:22
amalia τις επομενες μερες δεν προσεξες τιποτα...?!
Δηλαδη αυτο εγινε 2 φορες, ή μηπως μετα φυγατε?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

iolieΝέο Μέλος
28/01/2004, 12:12:35
Δεύτερο περιστατικό ψυχο-κινητικής φύσης.
Τόπος : Στο εξοχικό μας σε ένα νησί
Χρόνος: 1993 χειμώνας –είχε προηγηθεί του περιστατικού που αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμα κατά δυόμισι χρόνια περίπου.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Παρασκευή βράδυ, μόλις φθάσαμε για Σαββατοκύριακο.
Εγώ καταπιάνομαι να ετοιμάσω κάτι πρόχειρο να τσιμπήσουμε ενώ ο άντρας μου, μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό, εφαρμόζει μία δική του πατέντα προκειμένου να φωτίσει εσωτερικά τους διακόπτες που ανοιγοκλείνουν τα φώτα στο σπίτι. Έχει κάνει φωτιζόμενους όλους του διακόπτες στο σπίτι και είχαν απομείνει τρεις. Για το σκοπό αυτό είχε φέρει μαζί τρία μικρά λαμπάκια.
Η σκηνή λοιπόν: εγώ μαγειρεύω κι’ αυτός δίπλα μου, στο σαλόνι που χωρίζει με πάσο από την κουζίνα, μαστορεύει.
Όταν τελειώνω με το φαγητό, έχει ήδη εφαρμόσει τα δύο από τα τρία λαμπάκια σε δύο διακόπτες και μένει ένα και μοναδικό για να τελειώσει. Του είπα έλα να φάμε και αύριο μέρα είναι. Έτσι κι’ έγινε. Θυμάμαι ότι τα λαμπάκια τα είχε ακουμπισμένα στο τραπέζι της κουζίνας. Εκείνο που δεν θυμάμαι είναι εάν το τελευταίο λαμπάκι που δεν είχε τοποθετηθεί στο διακόπτη, το μετακίνησε για να ελευθερωθεί το τραπέζι να φάμε ή όχι.
Τέλος πάντων, τελειώνουμε με το φαγητό, μαζεύω το τραπέζι, τινάζω το τραπεζομάντιλο. Το τελευταίο, το θυμάμαι πολύ καλά.
Την επομένη μέρα, ψάχνουμε το τελευταίο λαμπάκι αλλά δεν βρίσκεται πουθενά. Ούτε στην εργαλειοθήκη που φυσιολογικά θα έπρεπε να το είχε βάλει εάν το είχε μετακινήσει, ούτε σε κανένα τραπέζι.
Υποθέσαμε ότι το είχε ξεχάσει στο τραπέζι της κουζίνας το προηγούμενο βράδυ και όταν εγώ τίναξα το τραπεζομάντιλο πιθανότατα να το πέταξα κατά λάθος. Ψάχνουμε στο χώρο έξω από την κουζίνα. Δεν βρέθηκε. Τέλος, λέμε δεν πειράζει, θα φτιάξουμε το διακόπτη το επόμενο Σαββατοκύριακο. Φάγαμε το μεσημέρι, ξανατίναξα το τραπεζομάντιλο, κλπ. Τέλος πάντων, το τραπεζομάντιλο τινάχθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας (Σάββατο) αρκετές φορές -αυτό θέλω να το τονίσω-.
Σάββατο βράδυ. Γύρω στις τρεις με τέσσερις τα χαράματα, ξυπνάω και πάω στην κουζίνα να πιω λίγο νερό. Γεμίζω το ποτήρι και είμαι στραμμένη στο νεροχύτη με την πλάτη στο τραπέζι της κουζίνας. Καθώς αρχίζω να πίνω, στρέφομαι ασυναίσθητα προς το τραπέζι της κουζίνας όπου, οποία έκπληξη!!!. Βλέπω το λαμπάκι επάνω στο τραπέζι.

Τρίτο περιστατικό: Το τρίτο περίεργο περιστατικό στη ζωή μου δεν έχει σχέση με ψυχο-κινητική ενέργεια, άρα δεν ταιριάζει στο παρόν τόπικ και μάλλον είναι απόλυτα εξηγήσιμο λογικά αλλά μια και το υποσχέθηκα θα το αναφέρω. Ο λόγος που εμένα προσωπικά μου δημιούργησε ερωτηματικά και το αξιολόγησα ως περίεργο είναι ότι έγινε σε μία καθοριστική στιγμή της ζωής μας ως ζευγάρι, την ημέρα του γάμου συγκεκριμένα και το γεγονός ότι το ακολούθησε μία επόμενη περίεργη σύμπτωση.
Ιούλιος 1995.
Τόπος: Στο νησί. Παντρευτήκαμε σε ένα υπέροχο ξωκλήσι. Μετά την τελετή έγινε το κλασσικό τραπέζι του γάμου. Η μουσική επιμέλεια είχε ανατεθεί σε επαγγελματία και τα συστήματα που είχαν νοικιαστεί ήταν δοκιμασμένα και λειτουργούσαν άψογα. Δεν ξέρω τι συνέβη, πάντως όταν έπρεπε να δουλέψουν δε δούλεψαν. Κάηκε ο ενισχυτής; Δεν θυμάμαι. Ήχος δεν έβγαινε. Υπήρξε μία σχετική αναστάτωση, καταλαβαίνετε τώρα το μέγεθος της ζημιάς. Τέλος πάντων, πήρε λίγο χρόνο, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα τελικά, δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο, άλλωστε, εγώ ήμουν σε μία κατάσταση νιρβάνα εκείνη την ώρα. Όσοι έχετε βιώσει το τελετουργικό, πιθανόν να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πάντως, όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα, εκείνη που φρόντισε να μου κατευθύνει τη σκέψη μου στο περίεργο ήταν η μικρή αδελφή του άντρα μου η οποία έρχεται και μου λεει : « Να είσαι ψύχραιμη. Θα το ξεπεράσουμε. Ξέρεις, η αρνητική ενέργεια επηρεάζει κατ’ αρχήν τα ηλεκτρονικά μηχανήματα». Μου έκανε φοβερή εντύπωση η κουβέντα αυτή.
Να μην μακρηγορώ, τη μεθεπόμενη, ξεκινήσαμε με το παπάκι για ταξίδι του μέλιτος σε ένα άλλο νησάκι. Από την ώρα που πατήσαμε το πόδι μας και για όλη την εβδομάδα που μείναμε, ο άντρας μου ήταν τέζα στο κρεβάτι από τη μέση του. Είχε στραβώσει κυριολεκτικά και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Όταν επιστρέψαμε ήταν μια χαρά. Έκτοτε, δεν του παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να συμφωνήσω με τις εύστοχες επισημάνσεις της Αμαλίας όσον αφορά στη διακριτικότητα των «αόρατων σκανδαλιάρηδων» που πραγματικά, αν υπάρχουν, σπέρνουν τα σημάδια τους με το σταγονόμετρο και με τέτοιο τρόπο ώστε να καταντούν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ λογικού και παράλογου.

Πάντως, όσοι έχετε κάποια περισσότερη εμπειρία δεδομένου ότι εγώ είμαι πρωτάρα στην αναζήτηση, θα με ενδιέφερε να μου προτείνετε μία ιστοσελίδα ή κείμενα, σχετικά με τα ψυχο-κινητικά φαινόμενα. Θα ήθελα λίγο να εμβαθύνω. Πολύ καλή η πρόταση του avantar να συλλέξουμε πληροφορίες και να βγάλουμε αν είναι δυνατόν κάποια συμπεράσματα. Θα επανέλθω …….

28/01/2004, 20:37:44
Καλή μου iolie, ρίξε μια ματιά κι εδώ:
http://www.esoterica.gr/articles/contributions/psychics/polterg/polterg.htm

http://www.isthmos.gr/protaseis/daily/021101_6sense.htm

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

29/01/2004, 03:07:41
quote:
amalia τις επομενες μερες δεν προσεξες τιποτα...?!
Δηλαδη αυτο εγινε 2 φορες, ή μηπως μετα φυγατε?!

Την δεύτερη ημέρα, πράγματι φύγαμε.
Ωστόσο όπως προείπα, συχνά συμβαίνουν διάφορα περίεργα στο σπίτι αυτό, οπότε πια το έχουμε συνηθίσει...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

SAUDiΜέλος
29/01/2004, 03:39:41
Οταν ημουν μικρος, σε ενα σπιτι που εμενα τοτε (μειναμε σε αυτο 2,3 χρονια περιπου) συνιθιζα να κοιμαμε το μεσημερι μετα το σχολειο, Αυτο που μου συνεβενε γινοταν παντα το μεσημερι και κατα μεσο ορο 3 4ις φορες το μηνα! Καθως κοιμομουν λοιπον ακουγα απο την κουζινα να ερχετε ο κλασσικος θορυβος που κανει το πλησιμο των πιατων! Το δωματιο μου ηταν απεναντι απο την κουζινα και δεν ειχα αμφιβολια οτι ο ηχος αυτος ερχοταν απο εκει..
Το περιεργο ομως στην ιστορια ειναι οτι οταν πηγαινα να δω πιος επλενε τα πιατα την στιγμη που ηξερα οτι η μητερα μου κοιμοταν και ο πατερας μου ηταν στη δουλεια, διαπιστονα οτι στην κουζινα δεν υπηρχε κανεις!! και ο θορυβος σταματουσε
Οπως προειπα αυτο συνεβει πολλες φορες! Δυστυχως ημουν και λιγο μικρος και ποτε δε το συζητησα με τους γονεις μου!
Μονο καποια χρονια αργοτερα το ανεφερα στον αδελφο μου και με εκπληξη μου ειπε οτι και αυτος ακουγε τους ιδιους ηχους και ποτε δεν ειδε κανεναν να πλενει πιατα στην κουζινα!
(Το σπιτι ηταν μονοκατοικια, δεν ειχαμε αλλα διαμερισματα πανω η κατω)

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

AmandaΜέλος
29/01/2004, 09:16:38
Αγαπητή Ιόλη,

διάβασα προσεκτικά και τις τρεις ιστορίες σου και ειδικά η τρίτη με έκανε να σιγουρευτώ για κάτι που από την αρχή ήμουν πεπεισμένη!Μπορεί να λες ότι είσαι σίγουρη ότι κανείς δεν ήθελε το κακό σου και δεν είχες εχθρούς αλλά σκέφτηκες ότι μήπως με το που μπήκες στη ζωή του άντρα σου και αυτός στη δική σου κάποιος μπορεί να μην το ήθελε και να διοχετεύτηκε όλη αυτή η αρνητική ενέργεια εναντίον σας και κατ' επέκταση στο γάμο σας, μιας και λες ότι ακόμα δεν γνωρίζετε γιατί χώρισαν οι δρόμοι σας;
Ειδικά όσον αφορά την τρίτη ιστορία με τον γάμο σου όντως μπορεί να εξηγηθεί λογικά, αλλά αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι αυτό που σου είπε η αδερφή του συζύγου σου!Λέω μήπως ήξερε κάτι που εσύ αγνοούσες ή ακόμα αγνοείς;Μήπως κάποιος δεν ήθελε αυτό το γαμό;Γιατί για να στο είπε αυτό σίγουρα κάτι ήξερε πίστεψε με!
Και στο λέω γιατί το ξέρω απο προσωπική εμπειρία!Κι εμένα μου συνέβησαν πολλά παρόμοια περιστατικά και άσχημες καταστάσεις από το πουθενά!Γι' αυτό κάτσε και ξανασκέψου του ποιος ή ποια δεν ήθελε αυτό το γάμο από την αρχή!

Φιλικά