ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απορίες στη λειτουργία του κειμενογράφου. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Απορίες στη λειτουργία του κειμενογράφου. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

mystery flower9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
mystery flowerΜέλος
07/12/2011, 11:44:48
Δεν ξέρω αν ρωτώ στη σωστή κατηγορία. Πάνω στον κειμενογράφο υπάρχουν τα κουμπιά Β Ι Θ στοιχηση ε-μαιλ κουκίδες ανθρωπάκι κ.λ.π.

Εγώ θέλω π.χ. να μαυρίσω μια λέξη, ή να την υπογραμμίσω αντ΄αυτού μου γράφει ι β u quote κ.λ.π.

Δεν γίνεται η ενέργεια που ζήτησα, αλλά έχω μαρκαρισμένο το κείμενο. Πως θα πρέπει να λειτουργήσω ώστε να γίνει σωστά αυτό που ζήτησα; Έχω φτάσει στην πρώτη βαθμίδα και δεν ξέρω τα προκαταρκτικά ακόμα.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Ταξίδι στο άγνωστο

07/12/2011, 12:01:11
Ηρέμησε mystery flower και έρχεται η Βοήθεια... (και από άλλους συμμετέχοντες πιστεύω!)

Απλά κάνε λίγη υπομονή και κάνε τα πράγματα σιγά-σιγά.

Για την ώρα διάβασε σε αυτή τη σελίδα του FAQ για την μορφοποίηση: How to format text with Bold, Italic, Quote, etc...

Δυστυχώς δεν είναι μεταφρασμένο(ακόμα;;; ) στα ελληνικά, αλλά ακόμη και στην περίπτωση της μη επαρκούς γνώσης αγγλικών, νομίζω πως είναι κατανοητά τα παραδείγματα. Τα κουμπιά στο παράθυρο συγγραφής μηνυμάτων απλά τοποθετούν αυτοματοποιημένα τον κώδικα στο τέλος του κειμένου(από εκεί μπορεί να αντιγραφεί ο επιθυμητός κώδικας οπουδήποτε αλλού μέσα στο κείμενο).

Με το μαλακό λοιπόν...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

mystery flowerΜέλος
07/12/2011, 12:13:41
Θα γράψω ένα δοκιμαστικό να δω αν το πέτυχα.

Ταξίδι στο άγνωστο

mystery flowerΜέλος
07/12/2011, 12:15:11
Δοκιμαστκό

Ταξίδι στο άγνωστο

mystery flowerΜέλος
07/12/2011, 12:17:16
Αποκλείεται, δεν θα το πετύχω ποτέ

Ταξίδι στο άγνωστο

mystery flowerΜέλος
07/12/2011, 13:42:12
Τελικά το βρήκα Αμαλία, ευχαριστώ πολύ. Απ' ό,τι θα είδες τα τελευταία κείμενα τα έγραψα μ' αυτόν τον τρόπο. Φωτογραφία πώς θα κατεβάσω; Χάθηκε το θέμα που άνοιξα το πρωί, δεν το βλέπω. Άμα μου πεις κι αυτό τα έμαθα όλα όσα νομίζω ότι πρέπει να ξέρω.

Ταξίδι στο άγνωστο

07/12/2011, 13:45:54
Δεν χάθηκε το θέμα, mystery flower...
Σου έχω απαντήσει εδώ.

In anticipation of my resurrection...

07/12/2011, 20:23:01
mystery flower:
quote:
Τελικά το βρήκα Αμαλία, ευχαριστώ πολύ

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

07/12/2011, 20:59:28
Έγραψε !!!

Hellas at War