- ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Σωστές οι απορίες σου, θεματογράφε βάση αυτά που έγραψες στο αρχικό σου άρθρο. Οι άνθρωποι για να μπορέσουν να κατανοήσουν υψηλές έννοιες έπρεπε να τους δοθεί με ένα μύθο.Μπορείτε να πείτε λοιπόν στους ανθρώπους πως πιστεύουν σε ένα ψέμα αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το ψέμα αυτό τους κάνει ευτυχείς , γιατί μέσα στις δυσκολίες της ζωής ο άνθρωπος αναζητά Τον Θεό που θα τον βοηθήσει. Αφού λοιπόν εσύ δεν δέχεσαι κάτι πάνω απ το Εγώ σου,κι ότι
δεν υπάρχει Θεός μπορείς να αρκεστείς στις θεωρίες του Δαρβίνου..Οπότε πίστευε πως κατάγεσαι απο ένα χιμπαντζή , και άσε τους υπόλοιπους να αποτελούντε απο ανάσα = ζωή = ψυχή.
Συμπέρασμα : Είτε πιστεύεις στο Θεό είτε όχι Αυτός απλά Υπάρχει!
Προτιμώ χιλιες φορες την καταγωγή μου απο τις μαϊμούδες παρα απο τον Γιαχωβά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είτε πιστεύεις στο θεό είτε όχι αυτός απλά ΔΕΝ υπάρχει!!!!!!!!!!!!!
μάταια όμως ... τι πιστεύεις όμως δεν μου απάντησες.
'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''
quote:
Χεχεχε μαρέσει που προσπαθείς , να προσβάλλεις το πιστεύω μου,
μάταια όμως ... τι πιστεύεις όμως δεν μου απάντησες.'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''
ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΧΕΧΕΧΕΧΕ.
'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''
quote:
άρα πιστεύεις και στον Ιησού, άνθρωπος ήταν :)'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''
Να σου πω,κατ'αρχάς αμφιβάλω για την υπαρξη του,δεν θα είχα κανένα προβλημα μαζί του αν δεν βάζαν τοσο παραμύθι οι ευαγγελιστες του.
Το μεγάλο κακό στην ανθρωπότητα το έκαναν οι "Μουτζαχεντίν" του.
quote:
άρα πιστεύεις και στον Ιησού, άνθρωπος ήταν :)
Και ο μπατμαν ήταν άνθρωπος αλλά δεν πιστεύει κανείς σ'αυτόν.

macedon
Δεν πιστεύω να στράβωσες για την φωτογραφία...

Αυτά είναι θέματα του εκδότη μου, δεν είναι δικά μου.

macedon
Σχήμα λόγου ήταν;

macedon